Aragorn vývoj (117 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 115 116 117 118 119 120 121 ... 218 ⇒|

MARK - 7. srpna 2008 20:48
MARK

pikáč 7. srpna 2008 20:47
naprosto souhlasím
*Nejasné klikyháky.*

pikáč - 7. srpna 2008 20:47
pikáč

V tom pripade obnovit tuto funkci

MARK - 7. srpna 2008 20:46
MARK

pikáč 7. srpna 2008 20:45
mám podobný problém, ale navrhnout jsem se to neodvážil, snad to bude v A4
*Nejasné klikyháky.*

Alfonzo - 7. srpna 2008 20:45
Alfonzo

pikáč 7. srpna 2008 20:45
Tahle funkce byla už na A2...
Magma is a funny word... Magma...

pikáč - 7. srpna 2008 20:45
pikáč

Mel bych návrh což takhle zavést funkci DPJ (druhý pán jeskyně) aby hráč co chce předat vlastnictví a zároveň mel moznost byt pj nebo když pj nestiha tak je Dpj náhrada za něj
Neco jak Vlastnictví diskuze dvou a víc lidí
(ukázka v jeskyni Bertelkem)

Michi_Hrozi - 6. srpna 2008 21:24
Michi_Hrozi

apophis 6. srpna 2008 18:54

a keedyy buudee A4 :)
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

Galad - 6. srpna 2008 19:52
Galad

apophis 6. srpna 2008 18:54
tak to je nejlepší zpráva za posledních, řekněme 20 dní...

apophis - 6. srpna 2008 18:54
apophis

Galad 6. srpna 2008 18:23

Aragorn 3. není na PDA dělaný.

Aragorn 4. bude s extra zobrazovacím stylem jen pro PDA :)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Galad - 6. srpna 2008 18:23
Galad

Ještě zpátky k mému problému, nešel by udělat stránku, do kterého by se člověk dostal po kliknutí na odkaz skiny, v kterém by si člověk mohl změnit skin? Přemýšlel jsem o tom a šlo by o to na indexu změnit odkaz na tuto stránku, a potom udělat tuto stránku s jednoduchým formulářem a vyhodnocovacím scriptem, tap prosím, mohly by jste to prosím zprovoznit? Díky předem...

Jack - 6. srpna 2008 17:32
Jack

mam taky navrh, co keby s na A4 pri registrácii dalo vybrat aj z predvolených ikón? A v jaskyniach napríklad podla rasy alebo povolania(napríklad bojovník by mal bec a stít a pod; nepísal by som to tu keby som uz nemal plné zuby toho cuda na tej prvej:))) )
btw, uz mi ide arag:D

Drtikol - 6. srpna 2008 10:08
Drtikol

//ok, je to tam, môžeš robiť svoju obľúbenú činnosť - premazať spam. :)

Ono sa to normálne rýmuje...
Hláška roka: "Si to vychytal jak Českej brankář..."

ixiik - 6. srpna 2008 09:28
ixiik

Drtikol 6. srpna 2008 02:06
http://www.aragorn.cz/diskuze/aragorn-cz-poctvrte/#kom
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Drtikol - 6. srpna 2008 02:06
Drtikol

// Do A4 by sa, pre sprehľadnenie, hodilo farebné odlíšenie jaskyní/diskusií/atď v záložkách.
Hláška roka: "Si to vychytal jak Českej brankář..."

Dart - 5. srpna 2008 22:33
Dart

hater 5. srpna 2008 22:07

...vtip je práve v tom, že sa tam nedostane ani 'jednou' ;)

hater - 5. srpna 2008 22:07
hater

Galad 5. srpna 2008 20:23
skin se ulozi do cookie. Staci nastavit, aby se cookie v internetovem prohlizeci nemazaly po jeho ukonceni. Takze staci nastavit to jednou.

Galad - 5. srpna 2008 20:23
Galad

prosím, nešlo by udělat, aby si uživatel si mohl napevno nastavit po přihlášení, kterej skin bude používat? Já teď o prázdninách jsem nucen používat staré PDA, a protože nevyroluje nabídka, tak se nedostanu do záložek jinak, než zdlouhavým hledáním v seznamu jeskyní. A nemůžu z toho samého důvodu pžepnou na jinej skin. Díky

větvička - 20. července 2008 15:07
větvička

takže tu je script na ten chat pro operu
http://vetvickabase.borec.cz/arag/arag1-chat.js
staci vložit do složky s uživatelskými scripty.

změní to tmavé barvy na barvy světlejší stejného odstínu, a po kliknutí na odeslat znovuzaktivní textové pole pro psaní.

Jede mi to na Opeře 9.51, kdo máte jiný prohlížeč tak si to klidně upravte podle sebe, hlavně mě s tím neotravujte :)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

větvička - 17. července 2008 22:58
větvička

Já bych měl taky párek návrhů a je jedno jestli budou na A3 nebo až v další verzi. Konkrétně bych uvítal kdyby reakce fungovala jako odkaz na příspěvek na který reaguje... to je věc která hodně ulehčuje život v tématech kde nejde jen o spam...

Další super věc :) je jakási změna barvy textu na chatu u ostatních lidí. Jde o to že někteří lidé mají špatně podsvícený monitor, nebo jim prostě svítí slunko nebo cokoliv a zprávy od lidí co mají typicky tmavě modrou barvu pak absolutně nejsou vidět... jistě je možnost takového člověka ignorovat, ale... trochu jsem přemýšlel a napadlo mě lepší, možná ne lehčí řešení. Kdyby někdo moc hodný udělal funkci která by změřila kontrast text/pozadí, pokud by text měl přijatelný kontrast zůstal by tak jak je, když ne, barva by se změnila tak aby přijatelná byla... samozřejmě jen pro ty kteří by si to chtěli zapnout :)

dokonce mám i dost konkrétní vizi jak to udělat...

a kdybyste měli někdy pocit že při vývoji máte málo práce, stačí se ozvat :-)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

mirim - 17. července 2008 18:26
mirim

apophis 17. července 2008 18:24

sry, já to tu moc nepročítám, jen sem si říkal, že by nebylo špatný se o tom tady zmínit

pokud to bude v A4 tak budu jen rád
"Za víru a císařepána!" | Alt-Starhemberg Olmütz - skupina historického šermu a vojenství | http://www.olomouckypluk.cz

apophis - 17. července 2008 18:24
apophis

mirim 17. července 2008 18:22

neříkal jsem něco v tom smyslu, že zásadnější změny už na A3 nedělám? a ani neimplementuju?

navíc: proč dělat něco, co se bude dát udělat v A4?
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 115 116 117 118 119 120 121 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)