Aragorn vývoj (119 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 117 118 119 120 121 122 123 ... 218 ⇒|

Drtikol - 9. července 2008 20:51
Drtikol

Ako sa rýchlo odstať na stranu 100 v jaskyni, ktorá má už 200 strán? Dá sa to ináč než skákať po 3 stranách až do 100?
Hláška roka: "Si to vychytal jak Českej brankář..."

hater - 9. července 2008 08:52
hater

apophis 8. července 2008 21:29
mno, ... :-) je fakt, ze pravidelne zkousim MSIE a Firefox. A prijde mi to divne, ze kdyz tito dva si to umeji doplnit, tak konkurent, ktery nema takovou uzivatelskou zakladnu si muze dovolit neumet to doplnit :-)
No ale s tim asi nic nenadelam, ... aspon budu vedet pro priste :-)

Voju - 8. července 2008 22:14
Voju

apophis 8. července 2008 20:43
díky za radu, už funguje :-)

apophis - 8. července 2008 21:29
apophis

hater 8. července 2008 21:03
v Opeře to fachat nebude :P
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

hater - 8. července 2008 21:03
hater

apophis 8. července 2008 20:43
jako tipnul bych si, ze to bude fungovat i bez bodu 1. :-) takze ten nemusi :-))

apophis - 8. července 2008 20:43
apophis

Voju 8. července 2008 20:33

bohajeho, což takhle použít dostupné funkce, co už na Aragu jsou? funkce hide('ID_elementu') a u elementu mít class='hide' >D

každopádně musíš:
1) uvést u <script> atribut type="text/javascript" :P
2) na jakékoliv nástěnce jest odřádkování automaticky převedeno na tag <br /> = tady je zakopaný pes :P
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Voju - 8. července 2008 20:33
Voju

Ahoj, nevím kam s tim tak jdu sem :-) ...

Chtěl by jsem se zeptat, proč mi toto nefunguje na nástěnce v diskuzi :

=====
<script>
function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style;
el.display=(el.display == 'block')?'none':'block';
}
</script>
<style>
h3 {cursor: pointer; cursor: hand; text-decoration: underline}
.skryvany {display: none}
</style>

Ahoj :-) ...
<h3 onclick="zobrazSkryj('oddil1')"> Rozbal poprve</h3>
<div id="oddil1" class="skryvany">
Skrývaný text</div>

<h3 onclick="zobrazSkryj('oddil2')"> Rozbal podruhý</h3>
<div id="oddil2" class="skryvany">
Rozbalovaný text. č.2</div>
</script>
</br>
=====

Na nástěnce jsou záložky už rozbalené a nereagují. Mohl by mi prosím poradit jak na to, aby se rozbalovali ? :-) Díky

Klaghler O´Pilley - 4. července 2008 09:08
Klaghler O´Pilley

hater 29. června 2008 10:24
Absolutní souhlas. Navíc pro schválení musí být splněno několik podmínek (originalita, pravopis atd.), což by při schvalování "z lidu" rozhodně nikdo nekontroloval, takže jakékoli schvalování by ztratilo svůj smysl - uržování kvality a zabraňování plagiátorství.
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

hater - 29. června 2008 10:24
hater

Jack 29. června 2008 06:45
ne, ... clanky schvaluji redaktori, delaji korektury a prvni cteni. Kontroluje, jestli dilo uz nebylo zverejneno jinde

Idelane bych si predstavoval, ze po prvnim cteni vyznaci cervenou chyby, napisou otazky a poslou clanek zpet autorovi k predelani. Tento cyklus se opakuje, dokud neni redaktor spokojen a nebo dokud to autor nevzda.

Pokud by jsi to nechal schvalovat obycejne uzivatele, tak rekneme pravidlo, ze kdyz schvali dilo 5 jinych uzivatelu, tak je schvaleno a objevi se. Nebo nevim jak si to predstavujes, ... ale kazdopadne si myslim, ze to je kravina, protoze si vytvorim pet uzivatelu a schvalim si clanek. Krome toho odpadaji vyse uvedene kroky, ktere provadi redaktor a tim zarucuje alespon urcitou kvalitu zverejneneho dila.

Jack - 29. června 2008 06:45
Jack

mam napad s tymi clankami a atd: Co keby za tie ktoré cakaju na schvalenie hlasovali uzivatelia?
btw, uz mi ide arag:D

rulman - 28. června 2008 22:06
rulman

apophis 28. června 2008 21:47
Ď.

apophis - 28. června 2008 21:47
apophis

rulman 28. června 2008 21:43

citace: "Při přestupu na vyšší úroveň alchymista
neztrácí ani magenergii ani suroviny,
které mu zůstaly. Může si tedy
takto ,„naspořit" magenergii z několika
úrovní (není to ale příliš dobrá metoda
- alchymistovy předměty jsou
zapotřebí příliš často na to, aby si mohl
dovolit šetřit)."

dobrá tedy ... upravíme šablonku pro DrD :)

rulman - 28. června 2008 21:43
rulman

apophis 27. června 2008 08:31
ať si ty pravidla pročítám jak si je pročítám tak větu "do truhly se vejde maximálně 100 mn surovin a magenergie" neumím pochopit tak, že se mi do truhly nevejde víc než 20 magů. Alchymista není kouzelník a magy dostává při přechodu na vyšší úroveň, vezme-li si je všechny do truhly s sebou a nebo si nechá něco doma toť jeho věc. Zajímavá by pak byla odpověď na otázku kolik magů se vejde do truhly alhymistovy na desáté úrovni. Dle vaší filozofie nic! Dle pravidel DrD 1.6 edice e str. 44 odst. truhly se do prázdné alchymistovy truhly vejde 1000 magů je-li alchimista na druhé úrovní. je-li někde jiné omezení prosím o citaci, já jsem ho nenašel.
Děkuji za odpověď.
Radel

apophis - 27. června 2008 08:31
apophis

rulman 27. června 2008 08:00

protože počet magů = maximum, které alchymista dokáže ve své truhle uchovávat, aniž by riskoval, že "mu to bouchne pod rukama" = viz Pravidla DrD 1.6 ...

rulman - 27. června 2008 08:00
rulman

Mám dotaz. Proč při přechodu na vyšší úroveň u alchymisty dojde ke zmizení magů, které byly nespotřebované?

jilm - 31. května 2008 17:10
jilm

Šmírování... jak se to vezme. Nepředává to žádné informace, které si beztak nemůžeš najít.
Shit happens.

agarwaen - 31. května 2008 16:48
agarwaen

to sou ale docela velký změny ne? Myslím že pro A3 to už asi nemá cenu,idyž admini nikdy nepodceňuju :)
http://bandzone.cz/zixi

LBsmoke - 31. května 2008 16:18
LBsmoke

no každopádně by se líbilo kdyby se ukazovalo že na tebe někdo reagoval...
LBs.ic.cz

Alfonzo - 31. května 2008 15:22
Alfonzo

Něco takového už bylo v A2... a nevím, jestli tomu lidi věnovali pozornost, já osobně ne...
Magma is a funny word... Magma...

Grom - 31. května 2008 15:07
Grom

Gran 31. května 2008 15:02
No nevím spíš se tu zamítne jedno šmírování a hned se vymyslí návrh jinýho šmírování...Mě to třeba vyhovuje tak jak to je...Jediný, co bych možná ocenil je zpráva, že mám někoho nového v přátelích.
Neodsuzujte masturbaci! Je to SEX s tím, koho máte nejraději.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 117 118 119 120 121 122 123 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)