Aragorn vývoj (119 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 117 118 119 120 121 122 123 ... 218 ⇒|

Drtikol - 9. července 2008 20:51
Drtikol

Ako sa rých­lo od­stať na stra­nu 100 v jas­ky­ni, ktorá má už 200 strán? Dá sa to ináč než ská­kať po 3 stra­nách až do 100?
Hláš­ka roka: "Si to vy­chy­tal jak Čes­kej bran­kář..."

hater - 9. července 2008 08:52
hater

apo­phis 8. čer­ven­ce 2008 21:29
mno, ... :-) je fakt, ze pra­vi­del­ne zkousim MSIE a Fi­re­fox. A pri­jde mi to divne, ze kdyz tito dva si to umeji do­pl­nit, tak kon­ku­rent, ktery nema ta­ko­vou uzi­va­tel­skou za­klad­nu si muze do­vo­lit ne­u­met to do­pl­nit :-)
No ale s tim asi nic ne­na­de­lam, ... aspon budu vedet pro pris­te :-)

Voju - 8. července 2008 22:14
Voju

apo­phis 8. čer­ven­ce 2008 20:43
díky za radu, už fun­gu­je :-)

apophis - 8. července 2008 21:29
apophis

hater 8. čer­ven­ce 2008 21:03
v Opeře to fa­chat ne­bu­de :P
Jsem ob­lud­ný fan­ta­zák, jenž z tem­no­ty svého dou­pě­te leze kam se mu za­chce a kdy se mu za­chce.

hater - 8. července 2008 21:03
hater

apo­phis 8. čer­ven­ce 2008 20:43
jako tipnul bych si, ze to bude fun­go­vat i bez bodu 1. :-) takze ten ne­musi :-))

apophis - 8. července 2008 20:43
apophis

Voju 8. čer­ven­ce 2008 20:33

bo­ha­je­ho, což takhle po­u­žít do­stup­né funk­ce, co už na Aragu jsou? funk­ce hide('ID_ele­men­tu') a u ele­men­tu mít class='hide' >D

kaž­do­pád­ně musíš:
1) uvést u <script> atri­but type="text/ja­vascript" :P
2) na ja­ké­ko­liv ná­stěn­ce jest od­řád­ko­vá­ní au­to­ma­tic­ky pře­ve­de­no na tag <br /> = tady je za­ko­pa­ný pes :P
Jsem ob­lud­ný fan­ta­zák, jenž z tem­no­ty svého dou­pě­te leze kam se mu za­chce a kdy se mu za­chce.

Voju - 8. července 2008 20:33
Voju

Ahoj, nevím kam s tim tak jdu sem :-) ...

Chtěl by jsem se ze­ptat, proč mi toto ne­fun­gu­je na ná­stěn­ce v dis­ku­zi :

=====
<script>
functi­on zob­raz­Skryj(idec­ko){
el=document.​getEle­ment­By­Id(idec­ko).style;
el.​display=(el.​display == 'block')?'none':'block';
}
</script>
<style>
h3 {cur­sor: poin­ter; cur­sor: hand; text-de­co­rati­on: un­der­li­ne}
.skry­va­ny {dis­play: none}
</style>

Ahoj :-) ...
<h3 onc­lick="zob­raz­Skryj('od­di­l1')"> Roz­bal po­pr­ve</h3>
<div id="od­di­l1" class="skry­va­ny">
Skrý­va­ný text</div>

<h3 onc­lick="zob­raz­Skryj('od­di­l2')"> Roz­bal po­dru­hý</h3>
<div id="od­di­l2" class="skry­va­ny">
Roz­ba­lo­va­ný text. č.2</div>
</script>
</br>
=====

Na ná­stěn­ce jsou zá­lož­ky už roz­ba­le­né a ne­re­a­gu­jí. Mohl by mi pro­sím po­ra­dit jak na to, aby se roz­ba­lo­va­li ? :-) Díky

Klaghler O´Pilley - 4. července 2008 09:08
Klaghler O´Pilley

hater 29. červ­na 2008 10:24
Ab­so­lut­ní sou­hlas. Navíc pro schvá­le­ní musí být spl­ně­no ně­ko­lik pod­mí­nek (ori­gi­na­li­ta, pra­vo­pis atd.), což by při schva­lo­vá­ní "z lidu" roz­hod­ně nikdo ne­kon­t­ro­lo­val, takže ja­ké­ko­li schva­lo­vá­ní by ztra­ti­lo svůj smysl - ur­žo­vá­ní kva­li­ty a zabraňování plagi­á­tor­ství.
"Láska, chle­ba a knihy by měly být za­dar­mo." Ar­nošt Lus­tig

hater - 29. června 2008 10:24
hater

Jack 29. červ­na 2008 06:45
ne, ... clan­ky schva­lu­ji re­dak­to­ri, de­la­ji ko­rek­tu­ry a prvni cteni. Kon­t­ro­lu­je, jest­li dilo uz ne­by­lo zve­rej­ne­no jinde

Ide­la­ne bych si pred­sta­vo­val, ze po prv­nim cteni vy­zna­ci cerve­nou chyby, na­pi­sou otaz­ky a po­slou cla­nek zpet au­to­ro­vi k pre­de­la­ni. Tento cyk­lus se opa­ku­je, dokud neni re­dak­tor spo­ko­jen a nebo dokud to autor ne­vzda.

Pokud by jsi to ne­chal schva­lo­vat oby­cej­ne uzi­va­te­le, tak rek­ne­me pra­vi­dlo, ze kdyz schva­li dilo 5 ji­nych uzi­va­te­lu, tak je schva­le­no a ob­je­vi se. Nebo nevim jak si to pred­sta­vu­jes, ... ale kazdo­pad­ne si mys­lim, ze to je kra­vi­na, pro­to­ze si vy­tvo­rim pet uzi­va­te­lu a schva­lim si cla­nek. Krome toho od­pa­da­ji vyse uve­de­ne kroky, ktere pro­va­di re­dak­tor a tim za­ru­cu­je ale­spon ur­ci­tou kva­li­tu zve­rej­ne­ne­ho dila.

Jack - 29. června 2008 06:45
Jack

mam napad s tymi clan­ka­mi a atd: Co keby za tie ktoré ca­ka­ju na schva­le­nie hla­so­va­li uzi­va­te­lia?
btw, uz mi ide arag:D

rulman - 28. června 2008 22:06
rulman

apo­phis 28. červ­na 2008 21:47
Ď.

apophis - 28. června 2008 21:47
apophis

rul­man 28. červ­na 2008 21:43

ci­ta­ce: "Při pře­stu­pu na vyšší úroveň al­chy­mis­ta
ne­ztrá­cí ani mage­ner­gii ani su­ro­vi­ny,
které mu zů­sta­ly. Může si tedy
takto ,„na­spo­řit" mage­ner­gii z ně­ko­li­ka
úrov­ní (není to ale pří­liš dobrá me­to­da
- al­chy­mis­to­vy před­mě­ty jsou
za­po­tře­bí pří­liš často na to, aby si mohl
do­vo­lit še­t­řit)."

dobrá tedy ... upra­ví­me ša­b­lon­ku pro DrD :)

rulman - 28. června 2008 21:43
rulman

apo­phis 27. červ­na 2008 08:31
ať si ty pra­vi­dla pro­čí­tám jak si je pro­čí­tám tak větu "do truh­ly se vejde ma­xi­mál­ně 100 mn su­ro­vin a mage­ner­gie" ne­u­mím po­cho­pit tak, že se mi do truh­ly ne­ve­jde víc než 20 magů. Al­chy­mis­ta není kou­zel­ník a magy do­stá­vá při pře­cho­du na vyšší úroveň, vez­me-li si je všech­ny do truh­ly s sebou a nebo si nechá něco doma toť jeho věc. Za­jí­ma­vá by pak byla od­po­věď na otáz­ku kolik magů se vejde do truh­ly alhy­mis­to­vy na de­sá­té úrov­ni. Dle vaší fi­lo­zo­fie nic! Dle pra­vi­del DrD 1.6 edice e str. 44 odst. truh­ly se do prázd­né al­chy­mis­to­vy truh­ly vejde 1000 magů je-li al­chi­mis­ta na druhé úrov­ní. je-li někde jiné ome­ze­ní pro­sím o ci­ta­ci, já jsem ho ne­na­šel.
Dě­ku­ji za od­po­věď.
Radel

apophis - 27. června 2008 08:31
apophis

rul­man 27. červ­na 2008 08:00

pro­to­že počet magů = ma­xi­mum, které al­chy­mis­ta do­ká­že ve své truhle ucho­vá­vat, aniž by ris­ko­val, že "mu to bouch­ne pod ruka­ma" = viz Pra­vi­dla DrD 1.6 ...

rulman - 27. června 2008 08:00
rulman

Mám dotaz. Proč při pře­cho­du na vyšší úroveň u al­chy­mis­ty dojde ke zmi­ze­ní magů, které byly ne­spo­tře­bo­va­né?

jilm - 31. května 2008 17:10
jilm

Šmí­ro­vá­ní... jak se to vezme. Ne­pře­dá­vá to žádné in­for­ma­ce, které si bez­tak ne­mů­žeš najít.
Shit hap­pens.

agarwaen - 31. května 2008 16:48
agarwaen

to sou ale do­ce­la velký změny ne? Mys­lím že pro A3 to už asi nemá cenu,idyž ad­mi­ni nikdy ne­pod­ceňuju :)
http://​bandzone.​cz/​zixi

LBsmoke - 31. května 2008 16:18
LBsmoke

no kaž­do­pád­ně by se lí­bi­lo kdyby se uka­zo­va­lo že na tebe někdo re­a­go­val...
LBs.​ic.​cz

Alfonzo - 31. května 2008 15:22
Alfonzo

Něco ta­ko­vé­ho už bylo v A2... a nevím, jest­li tomu lidi vě­no­va­li po­zor­nost, já osob­ně ne...
Magma is a funny word... Magma...

Grom - 31. května 2008 15:07
Grom

Gran 31. květ­na 2008 15:02
No nevím spíš se tu za­mít­ne jedno šmí­ro­vá­ní a hned se vy­mys­lí návrh ji­ný­ho šmí­ro­vá­ní...Mě to třeba vy­ho­vu­je tak jak to je...​Jediný, co bych možná oce­nil je zprá­va, že mám ně­ko­ho no­vé­ho v přá­te­lích.
Ne­od­su­zuj­te mastur­ba­ci! Je to SEX s tím, koho máte nej­ra­dě­ji.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 117 118 119 120 121 122 123 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: