Aragorn vývoj (167 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 165 166 167 168 169 170 171 ... 218 ⇒|

wampire - 15. července 2007 16:18
wampire

Ha ixxiku trumfnul sme tě 3dny mi na papirku vydržel html panel pod/nad(proste nevim kde)nastenkou:-)
War does not determine who is right - only who is left. ~Bertrand Russell

Ronald - 15. července 2007 15:56
Ronald

podle mě je to zbytočnost kterou arag nepotřebuje jak zde již zaznělo když bude chtít někdo tam moc něco takýho poslouchat tak ať si to pustí v kompu ja nejsem proti ale ani pro a jak sem říkal podle mě je to zbytečný
Četl jsem pár svých starých příspěvků, asi jsem byl divnej. :D :D :D

větvička - 15. července 2007 14:45
větvička

agarwaen 15. července 2007 12:37
jestli se opravdu nekomu zalibi ta moznost ze by PJ byl DJ, pak by tu byla nutnost aby mohl dynamicky hudbu menit podle pribehu a stavu hry...
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

agarwaen - 15. července 2007 12:37
agarwaen

a co takle dát na nástěnku : <bgsound="odkaz na hudbu" loop="-1">?

Můžeš to mít třeba v druhém okně a až se ti hudba přestane líbit prostě okno zavřeš a máš jen chat? Na fórum by se koneckonců nehodila hudba.

(viz jozin)
http://bandzone.cz/zixi

jozin - 14. července 2007 20:05
jozin

Sharpe 14. července 2007 14:59
a kdyz nic tak si kazdej pj muze dat na nastenku prehravac...
Keyboard not present. Press ENTER to continue ...

jozin - 14. července 2007 20:04
jozin

Dart 14. července 2007 14:06
mno zmensis velikost zmenou formatu...

jilm - 14. července 2007 15:49
jilm

Písničky by nemohly být streamované z Aragorna, spíše si myslím, že by bylo možné takhle pouštět hudbu z externích zdrojů někde na jiných webech. A tím by se vyřešila i legalita, spousta zvuků a hudby je volně přístupná bez omezení autorem. Samozřejmě asi ne hvězdy jako James Blunt.
Shit happens.

Sharpe - 14. července 2007 14:59
Sharpe

Miar 14. července 2007 14:53
no hele jestě by to šlo udělat tak že já mám vlastní doménu a na tu nahrát nějaké atmosferické singli a jen hodit odkázek, ale jak jsi řekl, každý to může udělat sám a když nemá tak a´t si na netu něco sežene jsou tam toho kvanta :o)

Miar - 14. července 2007 14:53
Miar

příjde mi to jako zbytečný luxus. vždyť není problém si pustit hudbu na dokreslení atmosféry přímo v počítači. myslím, že je zbytečné tím zatěžovat ještě aragorn
chrocht

Dart - 14. července 2007 14:06
Dart

Sharpe 14. července 2007 13:52

Tak toto je presne to čo sme potrebovali všetci vedieť. Ďakujeme ti, že si nám sdelil tak významnú informáciu ;)

jozin 14. července 2007 14:01

...limitovaná velikosť? Skôr by to chcelo návod kde a ako ten súbor zmenšiť. A prečo to rovno neprehnať cez googla, viď?

jozin - 14. července 2007 14:01
jozin

Dart 14. července 2007 13:12
mno to se muze vyresit tim tze se da limit na velikost a format a v poho nebo pokud by si s tim nekdo dal praci tak by to hudbu rovnou prevedlo na neco mensiho ale s tim se asi nikdo stvat nebude... XD

Sharpe - 14. července 2007 13:52
Sharpe

He he, nevím co se tu řešilo a těch 200 nebo kolik přízpěvků s emi oprvdu nechce číst.. doufám že nic důležitého :o)

Dart - 14. července 2007 13:12
Dart

jilm 14. července 2007 11:35

Keď už, nedával by som to k funkciám hlavného menu, ale len priamo do jaskyne, bo je fakt, že si púšťam vlastnú hudbu....

V jaskyňách by sa to dalo riešiť podobne ako mapy. Dáky ten jednoduchý prehrávač, ktorý môžu ovládať hráči, napríklad priamo pod nástenkou a PJ by tam pridával hudbu. Problém by asi nastal pri spracovaní hudby, resp. jej veľkosti.

Klaghler O´Pilley - 14. července 2007 12:56
Klaghler O´Pilley

Myslím, že v jeskyních by to mohlo být zajímavé, jinde mi to připadá zbytečné. Je tu jen "nepatrná" otázka autorských práv a množství dat.
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

jilm - 14. července 2007 12:11
jilm

Proč by mělo, Pán jeskyně by toho přece nemusel využít. Nemyslím si ani, že by to mělo být tak těžké vytvořit, co říká někdo povolanější?
Shit happens.

ironis - 14. července 2007 12:00
ironis

jedině v případě, že by se to dalo vypnout jinak než vypnutím repráků :D
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

Aife - 14. července 2007 11:59
Aife

:D No nevim, někomu by to asi po chvíli začalo lízt na nervy....
Nepouštějte banán!

jilm - 14. července 2007 11:35
jilm

Mně se páčí, říkal jsem si, že by to bylo super do jeskyní. Fantasy hudby, která lze volně použít, není tak málo. DJe by dělal PJ a pěkně by to podkreslovalo příběh.
Shit happens.

hater - 14. července 2007 09:25
hater

apophis 13. července 2007 01:06
no tak vidis ů=0 tak ja si yapnu cachovani a bude to hotovo :-)

agarwaen - 14. července 2007 08:57
agarwaen

Nepháčhí
http://bandzone.cz/zixi

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 165 166 167 168 169 170 171 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)