Aragorn vývoj (169 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 167 168 169 170 171 172 173 ... 218 ⇒|

Anarion - 12. července 2007 09:36
Anarion

Mám dotaz, nemohlo by být vypnuté v Rozestí oznámení o příchodu přátel? Díky:)
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

ixiik - 12. července 2007 09:33
ixiik

apophis 11. července 2007 11:54
A sakra :D

větvička 11. července 2007 14:56
Dle mě to není good nápad. Stávalo by se, že špatné hodnocení by si autor mazal...

destiny 11. července 2007 20:44
Stojí za zamyšlení. Možná by se to dalo omezit že nebonusový by mohly jen do dvou. Ale zas na druhou stranu tu znám lidi který vpohodě stíhají psát na AjaxChatu, tak ve dvou, trech v rozcestí.. Tak nevím... APO? Tvůj názor?

wampire 11. července 2007 21:12
Pokud si šeptají, tak tam mají zaškrtávací políčka(komu šeptat). Takže chtějí li aby to PJ viděl, zaškrtnou PJe, nechtějí-li aby to PJ viděl, nezaškrtnou PJe.

wampire 11. července 2007 21:44
Ne a v nejblířší budoucnosti ne...

Doporučuji si tvé nové nápady sepsat na papír, nechat je pár dní proležet, pak si je znovu přečíst, proškrtat nesmysly..pak to nechat znovu uležet, opět proškrtat to ti uteklo před tím a pak to sem poslat jako JEDEN příspěvek :)
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

wampire - 11. července 2007 21:46
wampire

hater 11. července 2007 21:39
uz existuje
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.
Tak ses něm zamyslet nad užitečností svého nápada než jsi jej sem napsal xD (víc doslovně to nešlo sry xD)
War does not determine who is right - only who is left. ~Bertrand Russell

wampire - 11. července 2007 21:44
wampire

mam jyhledávání jiný nápad:třeba vyhledávání jeskyný pomocí vyhledavače

pavel - 11. července 2007 21:40
pavel

hater 11. července 2007 21:39

Jo to je dobrý nápad.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

hater - 11. července 2007 21:39
hater

ja navrhuji pravidlo, aby se kazdy zamyslel nad realizovatelnosti a uzitecnosti sveho napadu, nez jej sem napise ;-)

wampire - 11. července 2007 21:12
wampire

Pak v jeskynních diksuzích by se mohly zobrazovat všechny šeptané zprávy a když neni zpráva pro vás tak aby místo původního textu bylo napsáno Tato zpráva neni určená pro vás.Jak tomu bylo na A2.Jednou se mi stalo,že mi hráči hráli šeptem a mysleli si že já to jako PJ vidim a mohu jim do toho zasahovat.To je další návrh,že by mohl PJ vidět všechen šepot a nebo pokud by to bylo lepší(podle mě teda spíš)aby se objevilo tlačítko typu"může to pj vidět?"

wampire - 11. července 2007 21:03
wampire

O tom já mluvím.Navrhuji,aby se formulář zobrazil ale jen stylem zrcadla a místo buttonu odeslat ke schválení by se objevilo upozornění na to,že uživatel nemá bonusový účet a nemůže být aktivní ve více než 4 jeskyních,že je to pouze k kvalitativního hlediska atd..atd...

destiny - 11. července 2007 20:44
destiny

Podľa mňa by bolo dobré obmedzenie na chat-jeden užívateľ by mohol byť napr. v 2 chatovacích miestnostiach.
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

jozin - 11. července 2007 19:36
jozin

Stenly 11. července 2007 15:46
LOL dyz to das mas tam vytvorit zalozku a pak odebrat zalozku...
Keyboard not present. Press ENTER to continue ...

Stenly - 11. července 2007 15:46
Stenly

Tak mně napadlo .. mám záložku Železo a nechce se mi smazat všechny kvuli jedný. Nešlo by nějak zaonačit aby se smazaná diskuze zároveň smazala ze seznamu záložek, bo by se po jejím otevření přez záložku objevilo nějaký tlačítko odebrat ?
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

apophis - 11. července 2007 15:01
apophis

větvička 11. července 2007 14:56
zajímavý nápad, ale zase by to zavánělo jistou "nekompetentností" v právech. Ať už se jedná o mazání komentářů, jakožto vědomí toho, že můj neortodoxní komentář může majitel smazat.

to už spíše zavedu jistou formu "uzavíratelnosti" komentářů, či zákazy pro nějaké ty uživatele, podobně jako v diskuzích...
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

větvička - 11. července 2007 14:56
větvička

co takhle kdyby meli v galerii/clancich autori del adminska prava nad komentari k jejich obrazku/clanku ?
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

agarwaen - 11. července 2007 12:20
agarwaen

taky jsem si říkal..
http://bandzone.cz/zixi

apophis - 11. července 2007 11:54
apophis

wampire 10. července 2007 19:33
ixiik 11. července 2007 02:37

jen bych rád upozornil, že ten Text o nebonusovém omezení atd... SE UKÁŽE namísto Přihlášky do jeskyně! Ne až potom, už před jakýmkoliv odesláním, respektive se daný formulář ani nezobrazí!
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

wampire - 11. července 2007 10:09
wampire

ixiik 11. července 2007 02:37
no u toho tvého posledního bodu se dostáváme k dalšímu "vylepšováku" že by se ten text mohl ukládat..něco jako rozepsaná postava?==Pak by tam mohlo být zároven něco,co by upozornovalo kde co máme rozepsané.Něco jako další druh záložek,který by byl také zvlášt vypnutelný:-)

Miar - 11. července 2007 09:12
Miar

destiny 11. července 2007 07:11
to mi příjde celkem na nic. Spíš by mi vyhovovalo, kdyby se dal vypsat popis postavy v jeskyni hned v přihlášce jako životopis a ne až dodatečně.
chrocht

destiny - 11. července 2007 07:11
destiny

Navrhujem, aby sa v popise užívateľa nachádzal aj popis postavy z rázcestia.
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

ixiik - 11. července 2007 02:37
ixiik

wampire 10. července 2007 19:33
Jo jasně..prostě ve chvíli kdd je člověk už ve 4 jeskyních aby nešlo odeslat postavu(jeskyni) ke schvaleni ale misto butonu na odeslani by tam bylo info o bonusu.

Takže při vypisovaní reg formuláře kontrola na počet jeskyni ve kterych je a podletoho rozhodnout zda tam dat button na odeslani, nebo info o bonusu.

Dle mého rozumný nápad. Ono je k naštvání když člověk vypíše info o postavě, vypiplá životopis hrdě to odešle a ono mu to zahlásí o bonusu :)
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

wampire - 10. července 2007 19:33
wampire

Již jste aktivní ve 4 jeskyních.
Systém Aragornu nepovoluje být hráčem či Pánem jeskyně ve více než 4 jeskyních.
Toto je čistě z kvalitativního hlediska.
Pro založení nové jeskyně nebo přihlášení do dalšího dobrodružství si zařiďte bonus na serveru Aragorn.cz
Učinit tak můžete v Systémovém nastavení

Toto se zobrazí pokud se chci někam přihlásit a nemam bonusový účet.Sem to určitě všichni chápete:P. Můj návrh zní aby bylo možné prohlídnout přihlašovací obrazovku,normálně jako když je možné se přihlásit i možné vše vyplnit.Ale místo tlačítka odeslat ke schválení(přihlásit do jeskyně)dát toto a tlačítko ideslat ke schválení prostě vymazat:-)

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 167 168 169 170 171 172 173 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)