Aragorn vývoj (173 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 ... 218 ⇒|

hartal - 6. července 2007 20:07
hartal

hater 6. července 2007 20:05

jo, jasně, ale někdy se pomocnej pj hodí :) může vymýšlet itemy, kreslit mapy apod.
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

hater - 6. července 2007 20:05
hater

hartal 6. července 2007 19:04
protoze je to nesmysl ;-) jeden PJ staci. Pokud chce, muze nektereho z hracu urcit jako pomocneho PJ....

jednou jsem hral v jeskyni, kde byli 4 PJove a ver, ze je urcite lepsi kdyz je PJ jeden ;-) ti ostatni se pak proste jen vezou

hartal - 6. července 2007 19:04
hartal

No, mě napadlo, proč nejdou jako na A2 dva pjejové?

hartal - 5. července 2007 15:36
hartal

hater 5. července 2007 12:53

jj, pochlub se :)

hater - 5. července 2007 12:53
hater

ixiik 4. července 2007 11:22
no jako ano, po strance programu to neni problem ;-) jak rikam, ja to mam napriklad napsane ;-), ... {url}http://rekviem.wz.cz/gamebook{/} otazka je, jestli to sem zaclenit nebo ne. Odhadnout jak by to pripadne zvetsilo databazi, zatezovalo server, bylo pouzivane ;-)

hartal 4. července 2007 13:22
jestli chces, tak ten odkaz, co jsem dal vyse je mozne dal rozsirovat ;-) ale vzhledem k nezajmu, to prilis neresim. Takze pokud mas zajem to rozsirit, muzu ti dat heslo ;-) pripadne pokud chces zkusit neco jine, tak bych to mohl zkusit hodit jinam ;-)

destiny - 5. července 2007 09:43
destiny

Alebo by som navrhoval, aby sa v online uživateloch usporadúvali podľa abecedy.
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

hartal - 4. července 2007 14:08
hartal

hele, jsou na cestě nějaký nový skiny, nebo těch 6 už zůstane?

hartal - 4. července 2007 13:22
hartal

Já bych určitě nějaký napsal :) a myslím že i pár dalších tvořivých lidiček by si něco napsali

apophis - 4. července 2007 11:46
apophis

větvička 4. července 2007 11:42

jak si jistě mohl všimnout, tak Sharpe se nabídl, že zpracuje rozsáhlou nápovědu k Aragu ... tudíž: teď bych na Náppovědu moc "nenadával".

ale oke, pokusím se s tím něco udělat. Možná... až mi vyjde čas.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

větvička - 4. července 2007 11:42
větvička

apophis 4. července 2007 10:23
no staci, ale kdyby nejaka mala paleta byla primo v tom nastaveni tak by to bylo podle me lepsejsi ...

nebo nejake scrollovaci menu s nazvy barev nebo tak neco, ted jsem koukal ze ani v napovede neni jak si nastavit barvu... a jenom prece ne vsichni se vyznaji v html a hexadecimálním zapisu barev .)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

agarwaen - 4. července 2007 11:33
agarwaen

já klidně :)
http://bandzone.cz/zixi

ixiik - 4. července 2007 11:22
ixiik

hater 4. července 2007 10:53
Problém ani není v tom udělat gamebook po stránce programu. Spíš jde o to, zda ho tu někdo bude plnit... psát situace..
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

hater - 4. července 2007 10:53
hater

hartal 3. července 2007 18:58
jestli chces, tak gamebook mam napsany v PHP + mysql, staci si to hodit jen na nejaky hosting, ktery podporuje vyse zminene a muzes jet ;-) ale je to pro jedinou postavu.

apophis - 4. července 2007 10:23
apophis

větvička 4. července 2007 10:05
destiny 3. července 2007 20:12

a stačil by vám tam jeden odkaz na http://wellstyled.com/tools/colorscheme/index.html ???

Ad trvalé šeptání v chatu jeskyně: už definitivní podoba je funkční :)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

větvička - 4. července 2007 10:05
větvička

vzornik barev jako byl na A2(nebo uz 1 ? ) neni to spatna vec...
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

destiny - 3. července 2007 20:12
destiny

Ja by som navrhoval, aby v nastavení chatu boli farby na výber, nie aby si každý nejakú farbu napísal (neviem to bližšie popísať).
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

hartal - 3. července 2007 18:58
hartal

no, napadla mě další věc. Vím že něco takovýho je už na ImmortalFighters, ale co takhle že by si PJs mohli založit single quest? prostě sam by nacvakali příběh a pak by dopsal dvě tři možnosti a ke každé by zas napsal situaci... něco jak gamebook :)

wampire - 3. července 2007 18:53
wampire

( vždycky sem to chtěl využít a kouknout se jaké obrázky či články považuje aragornský lid za nejlepší:-) )
War does not determine who is right - only who is left. ~Bertrand Russell

wampire - 3. července 2007 18:52
wampire

hodilo by se např. řazení příspěvků v galerii a v článcích podle hodnocení nebo datumu:-)
War does not determine who is right - only who is left. ~Bertrand Russell

agarwaen - 3. července 2007 17:36
agarwaen

Luelle 3. července 2007 17:34

hmmm......
http://bandzone.cz/zixi

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)