Aragorn vývoj (175 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 173 174 175 176 177 178 179 ... 218 ⇒|

Thorr - 27. června 2007 18:03
Thorr

apophis 27. června 2007 18:01

velké Ď... čo by sme bez teba robili? :)

ešte tak vyriešiť problém s odhlasovaním...
Ani odvážnemu sa nepodarí dokázať, že 1+1=11. Dokonca ani Drtikolovi to nevyšlo :)

agarwaen - 27. června 2007 18:02
agarwaen

apophis 27. června 2007 18:01

hustý..
http://bandzone.cz/zixi

apophis - 27. června 2007 18:01
apophis

jozin 27. června 2007 13:54
agarwaen 27. června 2007 13:55
destiny 27. června 2007 13:56
J. L. C. Wauder 27. června 2007 12:37

vyhledávání podle části nicku FUNKČNÍ :)

(ale nezvykejte si, že budu něco vyrábět takhle rychle pořád a zas a znova dokolečka stejnou rychlostí :P xD )
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

agarwaen - 27. června 2007 15:31
agarwaen

Sharpe 27. června 2007 15:11

co takle tam znímit a hraní v rozcestí,ne každý najde diskuzi a myslím že bý to byl přínos.Když jsem hrál poprvé v rozcestí nasílu jsem se vztekal že chci být vypravěč :).

Sharpe - 27. června 2007 15:11
Sharpe

V současné době se pracuje na rozsáhlejší a propracovanější nápovědě pro nováčky, hráče kteří nejsou tak znalí, ale i pro lid aragornský který se tu už nějaký ten pátek ohřál,ale neví, nechápe, a nezná všechny funkce Aragornu.

Autorem nápovědy budu já protože to byl můj blbý nápad :o)... aneb co si nadrobíš to si taky dojez :o)

Ocenil bych nějaké nápady, které bych použil jako body v nápovědě. Nestyďte se a ptejte se na cokoliv jen na mě nezkoušejte vtípky :o)

Ocenil bych otázky jak na hráčské pozice tak i na všeobecné funkce aragornu. díky :o)

destiny - 27. června 2007 13:56
destiny

Ani ja nie som proti...
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

agarwaen - 27. června 2007 13:55
agarwaen

jj to by mi pomohlo třeba u Klaghrey o Pyleje nebo tak nějak..

jozin - 27. června 2007 13:54
jozin

zajímavej nápad, njn mě to tky štve že si je nemuzu najit kdyz nemuzu najit nekoho u koho znam jen cast prezdivky...
Keyboard not present. Press ENTER to continue ...

J. L. C. Wauder - 27. června 2007 12:37
J. L. C. Wauder

Mno já bych zlepšil vyhledávání uživatelů ,páč když chci někoho najít tak musim znát naprosto přesně jeho nick a to nejde dycky ,páč sou tady ména kerý si někdo nezapamatuje . Nešlo by to teda udělat tak že by se stačila napsat nějaká číst nicku a dát vyhledat ,načež by se oběvil vípis všech uživatelů který maj tu část v nicku . V případě že by to našlo jenom jednoho s tou částí ve jméně rovnou by se otevřel profil toho uživatele .
A nebo tak nějak podobně .
Je ozvěnou lidského hlasu, zvučící ve větru a bouři. Je začátkem a koncem, ba i tím co je mezi. Je, bylo a bude vším na Nebi i Zemi...

apophis - 27. června 2007 10:59
apophis

Luelle 27. června 2007 10:55

pošta Aragornu není pošta seznamu/atlasu/centrumu ... tohle je zbytečnost, protože většinou si stejně ten nick pamatuješ a pár kliknutí na klávesnici tě nezabije. Navíc k tomuhle stačí "reagovat" v poště / najít si dotyčného v přátelích a naklikat si ho :)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Luelle - 27. června 2007 10:55
Luelle

jedna fce by se mi líbila...
jako na mailu,když jsem už někomu někd posílala mail tak když napíšu začáteční písmeno, hodí mi to nabídku...
to by do pošty taky šlo ne?
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

ixiik - 26. června 2007 10:08
ixiik

agarwaen 25. června 2007 20:25
Ne. Tohle je sice proveditelné, ale byl by v tom bordel. Stále jen hrajeme postavy. Reální lidé hrají postavy. A je potřeba vidět kdo za tu postavu hraje. To prvořadě. Kolikrát během hry není jméno postavy ani důležité. A když nevíš podíváš se .
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

destiny - 25. června 2007 20:30
destiny

agarwaen 25. června 2007 20:28
Presne tak.8D

agarwaen - 25. června 2007 20:28
agarwaen

destiny 25. června 2007 20:27

za=pro že?

destiny - 25. června 2007 20:27
destiny

agarwaen 25. června 2007 20:25
Keby sa tu hlasovalo, tak som za.

agarwaen - 25. června 2007 20:25
agarwaen

co takle kdybyse v rozcestí ukazovali jména postav nikoli uživatelů.Např:

postava: Seiren
uživatel: Krax1

a na chatu by se místo:

krex1: jdu za tebou

ukazovalo by se:

Seiren: jdu za tebou

destiny - 25. června 2007 19:28
destiny

wampire 25. června 2007 19:05
Gratulujem...aj keď neviem prečo 8D

wampire - 25. června 2007 19:05
wampire

lidi už jsem spokojený!!! :D už se mi to nikdy nestalo)to s tim vykopnutim) už zase hodnotím aragorn velkou zlatou jedničkou 3x podtrřenou s hvězdičkou a kačenkou:-)
War does not determine who is right - only who is left. ~Bertrand Russell

Gran - 22. června 2007 13:31
Gran

Bombargo 22. června 2007 13:22

Kvůli škole projekt pozastaven, pokud 10 lidí uklouzne po banánové slupce a zabije se a já dostanu jejich neutracené štěstí a aplikuju ho, bude na začátku prázdnin projekt opět rozjet.
Normálně náčrty jsou, všechno je prakticky vyřešené a i v compu něco je. Jen ne všechno .)

Pokud si dobře vzpomínám, tak naposled jsem řešil změnu barev u oblečků.

Bombargo - 22. června 2007 13:22
Bombargo

Inac co ten Aragochi?
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 173 174 175 176 177 178 179 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)