Aragorn vývoj (177 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 175 176 177 178 179 180 181 ... 218 ⇒|

wampire - 21. června 2007 07:05
wampire

když přídu o ně­ja­kou zprá­vu kde jen říkam:"jdu tam" tak mi to ani zas tak ne­va­dí ale když už přídu o zprá­vu která má 50 slov....
War does not de­ter­mi­ne who is right - only who is left. ~Ber­trand Rus­sell

wampire - 21. června 2007 07:04
wampire

a i když hra­jem tak mě to občas vy­ho­dí z chatu a tyhle věci si mam taky při­pra­vo­vat ve wordu??

wampire - 21. června 2007 07:04
wampire

vět­vič­ka 20. červ­na 2007 22:30
dam ulo­žit a skoči mi to na při­hla­šo­va­ci ob­ra­zov­ku...

větvička - 20. června 2007 22:30
větvička

wam­pi­re 20. červ­na 2007 21:35
jakto ze jsi pri­sel o cla­nek ? melo by ti ho vy­psat na ob­ra­zov­ku i kdyz te to v me­zi­do­bi od­hla­si­lo , aby sis ho mohl zko­pi­ro­vat a vlo­zit az se zas prihla­sis...
!! Ho­mose­xu­als are GAY !! | Se­ni­or in­ter­net dis­cus­si­on ex­pert user *****

Stenly - 20. června 2007 22:28
Stenly

Když píšeš dlou­hej člá­nek tak si ho při­prav ve Wordu a pak na Ara­gorn jenom zko­pí­ruj.. Servr není na­fu­ko­va­cí ;) (Pokud není Ed něco víc než smrt­ka)
„Ptal jsem se Schrödin­ge­ra, co s tou koč­kou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Thorr - 20. června 2007 21:43
Thorr

wam­pi­re 20. červ­na 2007 21:34

zma­zať ťa, chlap­če... špat­ná dis­ku­sia, špat­ný spôsob vy­ja­dro­va­nia, ži­a­d­ne spôsoby... ta­kých­to nemám veľmi rád.

desti­ny 20. červ­na 2007 21:40

tu sa o ničom ne­hla­su­je. Tu sa hlá­sia ná­vrhy na zlep­še­nie.
Ani od­váž­ne­mu sa ne­po­darí do­ká­zať, že 1+1=11. Do­kon­ca ani Dr­ti­ko­lo­vi to ne­vy­šlo :)

destiny - 20. června 2007 21:40
destiny

Som za!
Esme­rel­da Zlo­po­čas­ná (Mgr), ča­ro­děj­ka :D

wampire - 20. června 2007 21:35
wampire

sm kvůli tomu už 4x při­šel o člá­nek dlou­hej jako prase takže si na aragu při­padm jak muž­skej po­hlav­ní orgán!!!

wampire - 20. června 2007 21:34
wampire

zru­šit au­to-od­hla­šo­vá­ní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jilm - 9. června 2007 12:18
jilm

Po­čí­ta­dlo by přece ne­uško­di­lo, že to je za­vá­dě­jí­cí ne­va­dí.
Shit hap­pens.

agarwaen - 9. června 2007 07:26
agarwaen

apo­phis 8. červ­na 2007 18:30
´
dobře..
http://​bandzone.​cz/​zixi

apophis - 8. června 2007 18:30
apophis

agarwa­en 8. červ­na 2007 16:12
jako proč? jako kolik lidí to čte? ... tro­chu za­vá­dě­jí­cí číslo, ne? podle čeho by se jako mělo po­čí­tat? S kaž­dým na­čte­ním člán­ku? (refre­sh zne­hod­no­cu­je), jen jed­nou za kaž­dé­ho uži­va­te­le (zne­hod­nod­cu­je ob­lí­be­nost člán­ku - ná­vra­ty ko­men­tu­jí­cích).

Mys­lím, že bo­ha­tě stačí ko­men­tá­ře a je­jich obsah, které toho vy­po­ví do­ce­la dost :P
Jsem ob­lud­ný fan­ta­zák, jenž z tem­no­ty svého dou­pě­te leze kam se mu za­chce a kdy se mu za­chce.

agarwaen - 8. června 2007 16:12
agarwaen

ke kaž­dé­mu člán­ku bych dal počet čtě­ná­řů,třeba že by tam bylo po­čí­ta­dlo

Yakaman - 4. června 2007 22:45
Yakaman

apo­phis 4. červ­na 2007 16:04
Díky!

apophis - 4. června 2007 16:04
apophis

Tak fajn... při­by­la mož­nost sma­zat si "na­vští­ve­ní" ně­ja­ké­ho člán­ku/dis­ku­ze/jes­ky­ně/ob­ráz­ku­_z_­ga­le­rie ... je to ve vý­pi­sech jako odkaz na počet ko­men­tá­řů... stačí najet myší, kdyby byl někdo sle­pej a ne­vi­děl to :P

teď jdu dělat na tr­va­lém šep­tá­ní pro jes­kyn­ní chat. Snad to půjde :P
Jsem ob­lud­ný fan­ta­zák, jenž z tem­no­ty svého dou­pě­te leze kam se mu za­chce a kdy se mu za­chce.

Thorr - 3. června 2007 21:36
Thorr

Yaka­man 3. červ­na 2007 21:20

tahle mož­nost se mys­lím spra­co­vá­vá anebo je na plánu. Bylo to tady víc­krát spo­me­nu­to.
Ani od­váž­ne­mu sa ne­po­darí do­ká­zať, že 1+1=11. Do­kon­ca ani Dr­ti­ko­lo­vi to ne­vy­šlo :)

Yakaman - 3. června 2007 21:20
Yakaman

Já bych byl moc vděč­ný, kdyby bylo možno za­ří­dit v jes­ky­ních něco, jako tr­va­lý šep­tá­ní. Ab­sen­ce této vy­mo­že­nos­ti je dů­vo­dem čet­ných prů­sa­ků a kazí hru.
Pře­dem dě­ku­ji ctě­né­mu pro­gra­má­tor­stvu, pokud mne vy­sly­ší.

Eragon60 - 29. května 2007 08:44
Eragon60

Salt­zhor­nia 28. květ­na 2007 20:20
OK
Oprav­do­vé hr­din­ství je jen to které se ne­dě­lá pro od­mě­nu!-ne­zná­mí au­tor-

Saltzhornia - 28. května 2007 20:20
Saltzhornia

Era­gon60 28. květ­na 2007 19:29
to už se pro­bí­ra­lo v pa­t­řič­né dis­ku­zi, Roz­ces­tí je za­lo­že­no na úplně ji­ných prin­ci­pech, než je hod kost­kou
I pád na hubu je po­hy­bem vpřed...

agarwaen - 28. května 2007 19:30
agarwaen

Era­gon60 28. květ­na 2007 19:29

ehmm

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 175 176 177 178 179 180 181 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: