Aragorn vývoj (191 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 189 190 191 192 193 194 195 ... 218 ⇒|

pavel - 22. února 2007 14:37
pavel

apophis 22. února 2007 14:32
Tak to můžeš do "Nápady, které budou zapracovány: " vložit něoc jako "Vylepšení nápovědy" :) Dobrá uš mlčím nebaví tě upravovat nástěnku, a čas se dá ztráviít lépe.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

apophis - 22. února 2007 14:32
apophis

pavel 22. února 2007 14:31
no, myslím, že se to dělat nebude, vzhledem k faktu, že se právě teď snažím všemi možnými silami (a volným časem pro Aragorn) pracovat na pořádné Nápovědě se vším všudy...
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

pavel - 22. února 2007 14:31
pavel

dotaz: Bude se dělat něco jako byla na A2 "online pomoc"?
Mám pocit že to některým začátečníkům na A2 pomohlo.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Gran - 22. února 2007 14:06
Gran

sniper 22. února 2007 13:31
sniper 22. února 2007 13:34
sniper 22. února 2007 13:36

Nespamuj. (Z tohoto bych tě nenařkl, kdyby jsi ty tři příspěvky napsal do jednoho).

Kdo tě zabanoval? Na tvůj návrh jsme ti přece normálně odpověděli. Ano, pak následuje rozhořčená diskuse, ta se však týká úplně jiného příspěvku.

Jestli tě to potěší, já jsem admin, takže se se mnou můžeš bavit, ovšem dnes tu moc často nebudu.

Sniper - 22. února 2007 13:36
Sniper

je tu sakra nakej admin co se se mnou o tom bude bavit treba ixiik a apophis
Pokud si myslíš, že tě nikdo nevidí, mí tajní dostanou prémie.

Sniper - 22. února 2007 13:34
Sniper

pokud chcete zduvodneni tak sem tu od te doby nebyl a nepripada mi vhodne plest pocet her dohromady s refreshem a ten pocet hracu abych vedel kolik dela 10% hracu nespokojenejch s poctem her

Sniper - 22. února 2007 13:31
Sniper

genialni kdyz vas nekdo krytizuje bannete ho kdyz vam radi mazete jeho prispevky jako spam no genialni proste diktatura nemam slov (mluvim o soucasne strane 2)

Ariazel - 21. února 2007 15:26
Ariazel

apophis 21. února 2007 12:19
Toš i kdyby to bylo 1024 slov, tak je to málo... tak 1024 vět... to už by šlo xD
No comment...

apophis - 21. února 2007 12:19
apophis

Ariazel 21. února 2007 04:55
málo? 1024 znaků je ti málo? no dobrá dobrá... ti to zvednu na víc :P ale až vpodvečer, kdy se dostanu na chvíli na net i s programovacím vybavením :) , teď jdu na cvíko :P
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Ariazel - 21. února 2007 04:55
Ariazel

Jeskyně (systém ORP) má u nástěnky povolený jen určitý počet znaků. Řekl bych že stejně jako u popisu, takže málo.
No comment...

Stenly - 20. února 2007 23:17
Stenly

Reidden 20. února 2007 22:07
Hmm .. zajímavej příspěvek do vývoje tohohle serveru :D
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Reidden - 20. února 2007 22:07
Reidden

Zdravím,
Scháním redaktory do nově vznikajícího tištěného časopisu zaměřeného na fantasy, zejména hry na hrdiny.Časopis startuje v květnu.Počáteční náklad 7000 výtisků s distribucí na všechny novinové stánky a na Slovensko.Hledám spolehlivé lidi na stálou spolupráci za finanční obnos.Jen vážní zájemci.Děkuji.Kontakt michal.latiok@seznam.cz , www.alduron.unas.cz , 724 518 989

Saltzhornia - 20. února 2007 18:45
Saltzhornia

agarwaen 20. února 2007 13:28
dej si odkaz do hlavního fóra, tam se nově založené diskuze oznamují běžně
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Klaghler O´Pilley - 20. února 2007 18:15
Klaghler O´Pilley

Aife 20. února 2007 17:44
To už se to řešilo cca 20-30 příspěvků zpět. Hledej, Šmudlo!
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Luelle - 20. února 2007 17:50
Luelle

Aife 20. února 2007 17:44
něco jako tamagochi :D
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Aife - 20. února 2007 17:44
Aife

takovej dotaz... co je to Aragochi???
Nepouštějte banán!

Gran - 20. února 2007 15:45
Gran

agarwaen 20. února 2007 13:28

Zkusil ses někdy rozhlédnout a spočítat si, kolik "klubů" apod. na Aragornu je? Bohužel, buď vyhovíme všem, nebo nikomu - a všem nemůžeme, takže... je mi líto .)

agarwaen - 20. února 2007 13:28
agarwaen

prosím kdybyste dali na úvodník článek o založení gengsta klubu v Pel mel.... ten kdo je gengsta se tam může přihlásit atd...
http://bandzone.cz/zixi

apophis - 19. února 2007 13:09
apophis

----- vyčištěno -----

mazání nicků: nejde z důvodu toho, že uživatel byť jen jednou aktivní může (ale nemusí) mít nějaké ty příspěvky v diskuzích, článkcích, komentářích a kdekoliv jinde, mohou si jej uživatelé přidat do přátel atd atd ... a osobně: radši budu mít databázi s 7000 uživateli z nichž bude jen nějakých 2000 aktivních, než průběžně jednou za měsíc mazat starší nicky, jejichž aktivita byla před půl rokem...

fakt že jo...

Ad popis jeskyně: když chvilku vydržíš, tak dodělám tu nástěnku (!!!) ... a budete mít nástěnku :)

Ad update nástěnky této diskuze: bohužel jsem jen programátor a nestíhám (!!!) všechno.

Ariazel - 18. února 2007 08:58
Ariazel

Chtěl bych apelovat na apophise... Týká se to délky popisu jeskyně. Přijde mi to nesmyslně krátké a psát popis světa do fóra je IMHO na nic, když to za chvílí zmizí pod tunami příspěvků.
No comment...

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 189 190 191 192 193 194 195 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)