Aragorn vývoj (192 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 190 191 192 193 194 195 196 ... 218 ⇒|

Dart - 17. února 2007 22:04
Dart

Dovolil by som si navrhnut automaticke mazanie nepouzivanych nickou. Dobu neaktivity by som volil cca 3-6 mesiacov.
Principialne by to malo fungovat rovnako ako s jaskynami....

Taketo nicky by som mazal hned. Je predsa jasne, ze to nemyslel uzivatel vazne ;)
425694032

větvička - 17. února 2007 21:30
větvička

no jej ja se tu asi pul hodiny mlatim s tim abych do nicku nako procpal Aragorn, pak musim zakladat novy email, a pak to vubec nikdo nepochopi ,)

navrhuji revoluci...

no dobre ted vazne, uvital bych castejsi update teto nastenky, spousta veci ktere byli zamitnuty se tam vubec neobjevily k nekterym navrhum se prozmenu nikdo z "vedení" ani nevyjádřil (ted nemam na mysli spam .)

btw- kdyz uz smazete jeden spam, atk proc ne i ty pod tim ? a jeste nechate reakce na neexistujici prispevek .i)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Gran - 17. února 2007 18:48
Gran

Ten začátek byl vtipnej, jeden příspěvek jsem však smazal.

VŠEM, CO MAJÍ ZÁJEM O POST ADMINA

Chcete se stát administrátorem atraktivního herního serveru? Chcete denodenně schvalovat a zamítat tucty nových dobrodružství a stovky příspěvků, jako jsou povídky či obrázky? Chcete hlídat diskuse a chaty před spamery a to vše jen s mizivou nadějí na výdělek, který totiž celý shrábne webmaster?
Tak o to NEŽÁDEJTE!
Administrátoři serveru se pohybují po diskusích, chatech a herně a sledují uživatele. Kdo se jim zdá jako vhodný adept, udělají si u něj poznámku a na AraAdminSchůzi se u těch, kterých si administrátoři všimli, projednává jejich přijetí.
Současně si však dávají poznámku k těm, co o práci _projevili zájem_ - tací se ani NEPROJEDNÁVAJÍ a jejich šance jsou nulové.

Naše motto: Mluviti stříbro, mlčeti zlato.

------------------
xD

Luelle - 17. února 2007 14:16
Luelle

tak chat...

nevidím ikonky a rozčiluje mne to..nemůžu používat alt...

opravdu by se hodilo dát ikonky pravo..nebo aspon seznam lidí...
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

agarwaen - 16. února 2007 19:50
agarwaen

To taky
http://bandzone.cz/zixi

ironis - 16. února 2007 16:22
ironis

agarwaen 16. února 2007 13:01
a já bych chtěl jezírko!Plooosííím! :D
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

agarwaen - 16. února 2007 13:01
agarwaen

Já bych ocenil kdyby tam byli přidán :Domeček,Hora,Stromeček
http://bandzone.cz/zixi

Dart - 16. února 2007 12:24
Dart

Anvil 16. února 2007 11:16

Dik za pripomenutie. Vsetko co si spominal, sme uz riesili a stale riesime. Problem s ubratim riadkov i stlpcov je na programatoroch ...
Nove policka, zas na vsetkych dobrovolnych Aragorncanov a mam ten dojem, ze som mal v plane nieco i ja.

Anvil - 16. února 2007 11:16
Anvil

Tak sem prave dodelal mapu v editoru do jeskyne, a neco me napadlo :). Map editor je super, prehledny, nezabira skoro zadnou pamet a je dobre rychly. Ale neuvazzuje se o rozsireni znaku? Treba cisla 0-9 pro pripady mesta, kde je vice budov a ocislovani na kazde stene by to dost ulehcilo :). Nebo treba zachodovy panacek ktery by oznacoval postavu (ne nutne postavu ale treba dulezitou osobu), atd... Zaroven kdyz tam je na vyber moznost "jeskyne", budou i nejake dalsi take tak zamerene? Les, mesto (no to se da poskladat i tak :)...), treba dva druhy potvor (at je z ceho vybirat :)...), ... No a posledni vec co by mohla u map siknout je jakasi legenda. Neco na zpusob ze by pod mapou byly radky, ktere by se dali pridavat a ubirat a neco by se do nich psalo (ta krychle je dum, ten druhy kriz je boj, ...). Jo a nefungovalo mi ubirani radku ani sloupcu :)...
At ziji vsechny veverky na Aragu! ... btw Darte nemel jsi tam puvodne ze zastrelis jezka?!? Hned si to vrat! :)...

Joh-ny - 16. února 2007 09:27
Joh-ny

No jestli se nepletu tak apo tudle psal že to tak bude, ale až se zavede ajax i do jeskyň, nemám pravdu?
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

Stenly - 15. února 2007 23:17
Stenly

Ty ikonky vpravo jsou tam naprd..uprostřed nějaký akce pořád přejíždět myšákem a hledat skýmže to vlastně mluvím je pěknej eklhaft. Prostě by bylo gut kdyby v okně chatu místo Davus bylo napsáno Fengar. Dokonalý..
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Dart - 15. února 2007 21:22
Dart

Stenly 15. února 2007 20:34
Gran 15. února 2007 20:37
Hullak 15. února 2007 21:20

Tie ikonky na pravej strane Vam nestacia? ;)
Jo, je to divne, hlavne ak sa rozhodnem hrat za zensku postavu, tak je to na... no nanic.

Hullak - 15. února 2007 21:20
Hullak

Popripadne zobrazit oboje.
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

Gran - 15. února 2007 20:37
Gran

Jo, tohle jsem chtěl už na A2 .))

Stenly - 15. února 2007 20:34
Stenly

Mohli by se v jeskyních (v chatu) místo nicků uživatelů zobrazovat jména postav? Když vidím Davuse a mluvím na Fengara tak to lehce mate.
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

ixiik - 15. února 2007 15:03
ixiik

V rozcestí přibyla možnost zobrazení aktuální situace
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

apophis - 15. února 2007 15:03
apophis

sniper 15. února 2007 14:51
a tvé zprávy budu mazat, dokud se je nanaučíš psát dohromady (!!!) VRRRR !!! >:-<

v jeskyních DrD jsou standartní předměty z DrD 1.6
v jeskyních DrD jsou standartní povolání jako v DrD 1.6
jestli jsi byl někdy na ajaxchatu v hospodě, tak víš, že AjaxChat je ve vývoji a že se na něm vcelku dost usilovně pracuje (!!! příště čti i nástěnku v diskuzích)
kolik má Aragorn registovaných hráčů? a k čemu takovej údaj je? k ničemu...
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

ixiik - 15. února 2007 15:02
ixiik

Snipere NESPAMUJ !!!!!

Posledních 7 přízpěvků smazáno. !!!
Přepiš to do jednoho!
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

apophis - 15. února 2007 14:41
apophis

sniper 15. února 2007 14:39
sniper 15. února 2007 14:38

proč by se to teda líbilo tobě? U hern, kde PJ nemá čas se předpokládá, že hráč si tedy bude hrát nejen na fóru... 4 hry jsou víceméně dostatek pro 90% hráčů...
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Sniper - 15. února 2007 14:39
Sniper

a tak jedno s druhym si clovek nezahraje neni to muj pripad ale nekdo by se nasel
Pokud si myslíš, že tě nikdo nevidí, mí tajní dostanou prémie.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 190 191 192 193 194 195 196 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)