Boj o lepší zítřek (110 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 ... 253 ⇒|

Anach - 20. února 2008 20:12
Anach

//Ah jej =DD 33!
Dum spiro, spero

Elohir - 20. února 2008 19:51
Elohir

Harakan 20. února 2008 17:11
"Dej mi zpět tu knížku a připrav se na přenos.." utrousím naštvaně a očividně se nehodlám už s tebou dohadovat.. "Je to tvá věc, nechceš nechceš.. Pomoc jsem ti nabídla a ty jsi ji opět pomohl, nutit tě nehodlám Ninesi, ale pokud nebudu vídat svou dceru, a to alespoň jednou za tři dny a osobně, tak budu dělat problémy i já.." utrousím.. "Přenést tě odsud musím já takže až budeš připraven, podej mi ruku.." neústupně se na tebe zamračím a očividně si mě právě zklamal..

Derek - 20. února 2008 17:11
Derek

Elohir 20. února 2008 16:23
"konečně jsem se zbavil muk a bolesti, které mě trávila a mučila celé roky. ovládl sjem to a zesílil... opravdu si myslíš, že bych se ti svěřil do rukou... pokud se nepletu.. ten poslední zvěd, kteréh ojsem nakonec přece jen nechal žít ti asi zdělil, že jsem byl pár týdnů ve vlčí podobě... kletba propukla naplno už před dávnou dobou, ale jeden nekromancer mě přivedl zpět- to vzdor mé vlastní vůle ji tolik omezoval.. když jsem říkal, že má nemoc postupuje mýlil jsem se. jen byly projevy mé nevole to příjmout bolestivější a naléhavější... teď jsem svobodný... s enyou jsme prostě chtěli jen trochu soukromí, stejně jako ty a esti. jestli chce válku má jí mít. zničíme se navzájem a s ním všechny, kdo enyou ohrožují ty ani on nejste sami, kdo má své tajné trumfy... Ti mrtví, kteří byli na mém panství... budou vráceni do plnohodtného života...
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 20. února 2008 16:23
Elohir

Harakan 20. února 2008 15:22
"Ne ten zrádný červíček právě odvolal válku kterou chtěl vypoutat.." dodám zachmuřeně.. "Poprvé v životě nechal jednat mě, tak se mě tu laskavě nesnaž ohrozit na životě.." dodám a zachmuřeně na tebe pohlédnu.. "Ano bude to mocná bytost, a brzy se vyrovná mě i Estimu.. Sdědí po obou rodičích schopnosti, protože byl chtěný a nebyl jen cílem Estiho záměrů.." utrousím a zachmuřeně na tebe pohlédnu.. "To netajím, ale Enyu neohrozí pokud se Enya nestane vyvrhelem svého lidu.. Neohrozí jí do té doby než půjde proti mě.." zachmuřeně na tebe pohlédnu.. "A další co jsem Estimu ještě řekla, je to že čekám syna.. Už jsi spokojený? Klidně ti nechám přečíst své myšlenky pokud mi ještě stále nevěříš.. Klidně buď s Enyou, ale chci ji vídat a chci o ní vědět, ne že mi zablokuješ přístup k ní jakkoliv a nebudu vědět kde je.. Pokud vím, tak zněla dohoda ne? Já nejsem ten co ji nedodržel.. Ba naopak, chtěl si aby měla rodinu, tu teď má, Esti jí ranit musel, aby pochopila o čem je život, ale o tom si jí jako její učitel měl pouřit ty a navíc od kdy učitelé chodí se svými žáky?" optám se.. "Ale kvůli tomu sem tě sem nevzala.. Zbývá den a půl do úplňku.. A potom se kletba naplní i když ji teď ovládáš.. Je několik věcí které mohu pro tebe udělat, ale musíš chtít, pokud zůstaneš vlkodlakem, tak udělám vše pro to, abych Enyu ochránila.. To ale snad víš.. Nehodlám jít proti tobě, myslím si že by to byla škoda.. "

Derek - 20. února 2008 15:22
Derek

Tyky 20. února 2008 11:52
"cítím vaší komunikaci" řeknu nahlas, je öčividné, jak jsem podrážděný "pokud to má být další z podvodů, tak ať se tu ukáže sám a postavís e mi. Mám už dost jeho pletich a zbabělých intrik..." odmlčím se "jak asi víš vlci dokážou spousty věcí jednoduše vycítit... " odkašlu si "gratuluji ti k tvému stavu... bude to jednou silná bytost..." vidíš jak se mi v očích zableskne krutost "raději zabít šelmu, než jí narostou drápy..." řeknu zdvojeným hlasem a mé prsty jsou náhle zakončeny ostrými drápy... postoupím k tobě "sama jsi říkala, že v budoucnu může ohrozit enyu... udělám cokoliv, abych jí ochránil..." říkám krutým hlasem... pomalu k tobě natáhnu ostnatou ruku, ale pro tebe existují jen mé dravčí oči... zatřesu hlavou a stáhnu ruku náhle jsem v pořádku "je těžké to zvládat, potřebuji víc tréninku... zdá se mi, že mě tu jen zdržuješ, aby mohl ten tvůj zrádný červíček udělat nějaký bordel v mém panství a ukrást mi enyu"
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Tyky - 20. února 2008 11:52
Tyky

Elohir 20. února 2008 11:50
*cím víc jsi si tím jistá tím spíš mám starosti o to, že to podceníš. Jediné co si zaslouží je smrt. Enye jsem se pokusil promluvit do dušek, ale nějak vyhrál můj vztek a umanutost* Je úplně slyšet, že rezignuji s jakýmkoliv nápadem...
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 20. února 2008 11:50
Elohir

Tyky 20. února 2008 11:47
*Neublíží mi, jsem na bezpečném místě, chrání mě amulet a maličký má dost moci, nemusíš se bát..* dodám a je cítit jistota a klid..

Tyky - 20. února 2008 11:47
Tyky

Elohir 20. února 2008 11:44
*sakra a to mám čekat až ti ublíží jeho vlčí já* naštvu se dosti okatě.....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 20. února 2008 11:44
Elohir

Tyky 20. února 2008 11:42
*Ano já vím, úplněk je za dva dny, musím to nějak zařídit, teď jsme oba na bezpečném místě kde nám nic nehrozí tak se pokusím mu ukázat obě stránky a snad mě poslechne.. ale ty nic nepodnikej, jinak mě bude považovat za zrádce a pak to odnesu..*

Tyky - 20. února 2008 11:42
Tyky

Elohir 20. února 2008 11:40
*jenže za úplňku se může přeměnit. To že ovládne kledbu je dobro pro něj. Pokud by se přeměnil tak by po něm šli paladinové i bez mé pomoci.*

Elohir - 20. února 2008 11:40
Elohir

Tyky 20. února 2008 11:37
*Ano myslím si že to chápe naprosto dobře.. Enye taky neublížil, naopak se kvůli ní snaží ovládat svou kletbu..* utrousím a je cítit smutek.. *Pokusím se mu pomoct pokud o to bude stát, pokud ano vrátím se asi za dva dny.. Pokud ne vrátím se brzy..*

Tyky - 20. února 2008 11:37
Tyky

*jenže já mu nevěřím. Abych řekl pravdu tak pokud bych tu neměl rodinu tak by mě tu nic nedrželo. Mám tě rád, ale stokrát bezpečnější by bylo, kdyby jsi se mnou neměla nic společného. Já to chápu...chápe to i on?*

Elohir - 20. února 2008 11:34
Elohir

Tyky 20. února 2008 11:31
*Ne jen je zamilovaná a on kupodivu také..* utrousím a je poznat jistý podiv.. *Enya by mohla říct totéž o mě drahý.. Takže se na to musíš dívat trochu s nadhledem..*

Tyky - 20. února 2008 11:31
Tyky

Elohir 20. února 2008 11:29
*omluvím se mu tvým jménem.* je vidět, že mi štvou okolnosti *vypadá to, že si naší dcerušku Nines omotal kolem prstu neřád*

Elohir - 20. února 2008 11:29
Elohir

Tyky 20. února 2008 11:22
*Nevíš okolnosti.. Protože pokud bude válka, tak mě Enya zabije.. Nebo Nines.. a nebo ten třetí, ale to teď neřeš.. Jo a prosím omluv se za mě tomu skřítkovi.. Že měl kvůli mě práci..*

Tyky - 20. února 2008 11:22
Tyky

Elohir 20. února 2008 11:19
*Já budu klidný, až zkončí. Neboj já bych ho nezabil to jeho přátelé paladinové. Válka stejně bude záleží jestli dřív či později. Enye se nic nestane a nechápu proč by jsi umírala ty.*

Elohir - 20. února 2008 11:19
Elohir

Tyky 20. února 2008 11:16
*Enya s námi není, je v bezpečí s elfy..* utrousím klidně.. *Já mu chci pomoct z osobních důvodů, za prvé nechci ztratit dcera, za druhé momentálně ani nechci zamřít a za třetí nehodlám riskovat válku a to že někomu ublíží..* dodám a můj hlas je klidný.. *Měl by si se uklidnit..*

Tyky - 20. února 2008 11:16
Tyky

*já toho vlkodlaka přetrhnu vejpůl a bude to bez problémů. Proč si nedokáže pomoc sám a tahá do toho tebe i Enyu. Plavat se nenaučím protože mám z hlubší vody strach. *

Elohir - 20. února 2008 11:13
Elohir

Tyky 20. února 2008 11:10
*Tak se to budeš muset naučit.. Můžeš se jít naučit plavat..* utrousím klidně.. *Momentálně jsem v bezpečí a pokud vše dopadne jak má tak se do úplňku nevrátím..*

Tyky - 20. února 2008 11:10
Tyky

Elohir 20. února 2008 11:08
*Dobře bude po tvém jenže já se neumím posadit a čekat co se vyvyne, když nechápu jak se věci mají. A kde vůbec jsi?*

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)