Boj o lepší zítřek (107 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 105 106 107 108 109 110 111 ... 253 ⇒|

Tyky - 20. února 2008 21:53
Tyky

"ne ne­při­šel" od­po­vím již klid­ně....
Kdyby ne­e­xis­to­va­lo zlo ne­zna­li bychom dobro. Kdyby ne­e­xis­to­va­la smrt, ne­po­cho­pi­ly by jsme život. Kdyby ne­e­xis­to­va­la ne­ná­vist ne­na­šli bychom to nej­dů­le­ži­těj­ší....lásku

Anach - 20. února 2008 21:51
Anach

Tyky 20. února 2008 21:48
"skoda ze ne­mu­zu rict to same.."za­mumla si pro sebe tise.​Kdyz se prede me po­sta­vi Nines od­su­nu ho"zblaz­nil ses!"vy­krik­nu uz hodna na­s­tva­ne"Ses paranoidni..​kruci chce­me se do­mlu­vit ne­pris­li nam ub­li­zit."rekne a tise odda"zatim"
Dum spiro, spero

Tyky - 20. února 2008 21:50
Tyky

Ha­rakan 20. února 2008 21:49
"Ne ten­to­krát ne ten­to­krát jdu v míru a bez in­trik což se nedá říct o tvém cho­vá­ní" za­sy­čím
Kdyby ne­e­xis­to­va­lo zlo ne­zna­li bychom dobro. Kdyby ne­e­xis­to­va­la smrt, ne­po­cho­pi­ly by jsme život. Kdyby ne­e­xis­to­va­la ne­ná­vist ne­na­šli bychom to nej­dů­le­ži­těj­ší....lásku

Derek - 20. února 2008 21:49
Derek

"tak přece zrada" za­sy­čím, když vidím es­ti­ho "enyo jdi za mě" po­sta­vím se před dívku s ne­ná­vis­tí v očích po­hled­nu na erwin "jak jsem mohl být ta­ko­vý hlu­pák a věřit ti?"
... *stráž chran­te enyu za kaž­dou cenu* vyšlu myš­len­ku k hlav­ním ve­li­te­lům mých armád a strá­že - tedy i aky
http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=HUjWH1wmL-M&​feature=related-----------------------------http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=iTv9UWSpxQY&​feature=related

Lothar - 20. února 2008 21:48
Lothar

Akyla­sia 20. února 2008 21:46
Takže por­tal už je vy­tvo­re­ný. po­mys­lím si a na­klo­ním hlavu mier­ne na stra­nu a preh­li­a­dam si ho Jak ja porty a po­rá­ly ne­znášam. po­mys­lím si za­chmu­re­ne a vkro­čím dnu.
Moje krás­ne telo for­mo­va­lo PIVO!

Tyky - 20. února 2008 21:48
Tyky

Elo­hir 20. února 2008 21:46
"Sou­hla­sím" kývnu "dou­fám že ni­ko­mu ne­pře­ká­žím " oči se upřou na mou dceru...."jsem rád, že tě vidím." na malou chví­li jako bych se přá­tel­ský usmál, ale jen na malou...

Anach - 20. února 2008 21:47
Anach

po­hled­nu na NI­ne­se na­s­tva­nym po­hle­dem a vsta­nu od matky,abych si mohla pro­lis­to­vatjen letmo knihu,zda se ze me co je u vnitr zrov­na ne­be­re.
Dum spiro, spero

Elohir - 20. února 2008 21:46
Elohir

Tyky 20. února 2008 21:45
Mávnu rukou a pro­ne­su pár slov aby se Esti na místě zje­vil.. "Teď bychom to mohli v klidu do­mlu­vit všich­ni ne? Ať se ni­ko­mu ne­jed­ná za zády.." utrou­sím suše..

Akylasia - 20. února 2008 21:46
Akylasia

Strá­že při­kývli a na­vzá­jem se ruka­ma do­tk­ly. Usmá­la jsem se a se­vře­la kámen v ruce a pře­nes­la jsem se k místu por­tá­lu.. Couv­la jsem, abych měla od­stup. V hrad­bě se ob­je­vil por­tál
Je těžké být de­bi­lem, pro­to­že kon­ku­ren­ce je ve­li­ká... Že, sestřič­ko :-D

Elohir - 20. února 2008 21:45
Elohir

Ha­rakan 20. února 2008 21:43
"Ne já ti na­bí­ze­la více mož­nos­tí, proto jsem ti po­da­la tu knihu!! Zase to zkres­lu­ješ, jen jedna me­to­da tě může ohro­zit, ostat­ní ne.." jsem na­štva­na a vra­zím Enye knihu do ruky..

Tyky - 20. února 2008 21:45
Tyky

"Tak za prvé jsem za­sta­vil válku a za druhé jsem se roz­ho­dl, že pokud bude boj tak bu­de­me bo­jo­vat jen my dva" zazní hlas za Enyou. Za ní se ob­je­ví stín vy­so­ké po­sta­vy v čer­ném. Bílé vlasy spa­da­jí na ra­me­na a šedé oči jsou le­do­vé.....

Anach - 20. února 2008 21:45
Anach

"vim jak je to s vl­kodla­k­ly.."rekne se­be­jis­te"cetla jsem to..."rekne tro­chu ne­jis­te"v te kni­hov­ne se naslo spous­ta veci.."rekne v klidu.
Dum spiro, spero

Elohir - 20. února 2008 21:44
Elohir

Ana­ch44 20. února 2008 21:42
"Ale já ji bo­hu­žel říkám.." utrou­sí vy­slo­ve­ně na­štva­ně a se vší bo­les­ti ve tváři se zved­nu.. "Mám tě Ni­ne­si vážně plné zuby, jen po­kra­čuj ve skres­lo­vá­ní dál.. V pod­sta­tě je to tatéž jako kdy­bych řekla: Nejsem tě­hot­ná, jenom jsem ne­chtě­ně při­bra­la pár kilo na víc.." utrou­sí a je ze mě cítit na­štvá­ní, spra­ved­li­vé roz­hoř­če­ní..

Derek - 20. února 2008 21:44
Derek

s dívči­ným vý­bu­chem se mi na tváři ob­je­ví úsměv "to není nej­lep­ší pří­klad... po­li­ti­ka se za­klá­dá vět­ši­nou na lži"
http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=HUjWH1wmL-M&​feature=related-----------------------------http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=iTv9UWSpxQY&​feature=related

Derek - 20. února 2008 21:43
Derek

Elo­hir 20. února 2008 21:39
"říkám, jak to cítím a jak to bylo. že mě to může zabít, jsi své dceři za­po­mně­la zmí­nit... a osla­bit pro es­ti­ho vpád..."
mé oči s eza­li­jí znovu krví a prsty jsou za­kon­če­ny drápy... zavřu oči a záře po­has­ne prsty jsou jako dřív "stále to ovlá­dám lépe... plné ovlád­nu­tí není asi možné během pl­né­ho upln­ku.. ale těm se mohu vy­hnout i pře­cho­dy mezi sfé­ra­mi - ze­ptej se své matky... at ti ukáže tu knihu"

Anach - 20. února 2008 21:42
Anach

prik­lek­nu k matce:"tak po­di­vej te,reknu vam to takhle tyhle hadky nic ne­vi­re­si,jsme jako vpo­li­ti­ce kru­ci­nal,ne­mu­ze­me pro­s­te vsich­ni riakt prav­du??"vy­jek­nu na­s­tva­ne.
Dum spiro, spero

Elohir - 20. února 2008 21:39
Elohir

Ha­rakan 20. února 2008 21:37
"To není prav­da Ni­ne­si!!! Zkres­lu­ješ na­pros­to všech­no.." rozhně­vám se a bo­les­ti­vě upad­nu.. Poté se mi začne potit čelo a je­di­né na co mys­lím je, aby se nic ne­sta­lo ma­lé­mu.. KOlem se roz­li­je velká vlna ener­gie li­nou­cí se od dí­tě­te a vlna na­štvá­ní..

Anach - 20. února 2008 21:38
Anach

"fajn.."za­mys­li se "A jsi si jisty ze jsi ji ovla­dl?" zepta se a po­hled­ne na matku" a ty mu chces po­moct jak pres­ne?"
Dum spiro, spero

Elohir - 20. února 2008 21:38
Elohir

Ana­ch44 20. února 2008 21:33
Po­kr­čím ra­me­ny že nevím.. "Já to chtě­la vy­ří­dit v klidu, ale Nines se ne­mohl roz­hod­nout.." utrou­sím klid­ně.. "Tvůj otec na mojí prosbu zru­šil po­čá­tek války.. Chci od Ni­ne­se jen tro­chu po­cho­pe­ní a to aby se mě ne­chal po­ku­sit mu po­moct.."

Derek - 20. února 2008 21:37
Derek

Lo­thar 20. února 2008 21:03
// dokud si tě aky ne­všim­ne - písni jí

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 105 106 107 108 109 110 111 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: