Boj o lepší zítřek (111 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 ... 253 ⇒|

Elohir - 20. února 2008 11:08
Elohir

Tyky 20. února 2008 11:05
*Nic nedělej a nikoho nehledej, jinak to nepřežiju a naše děti také ne..* zachmuřím se.. *A nejen to.. vlastně to nepřežije téměř nikdo.. A to nedopustím.. Jen mi pro jednou věř prosím tě.. i já umím intrikařit a neposílej teď proti Ninesovi nic, jinak bude problém..* můj hlas je chladný a jasný..

Tyky - 20. února 2008 11:05
Tyky

Elohir 20. února 2008 10:58
*nechápu co se děje, ale nebudu nic riskovat. To že jsi mi to řekla až teď sice je problém, ale vyřeší se to rychle. Víš o tom, že tím musím změnit celý plán?*
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 20. února 2008 10:58
Elohir

Tyky 20. února 2008 10:53
*Promiň že jsem ti to neřekla už dříve.. nebyla jsem si jistá a nebyla k tomu příležitost.. Chtěla jsem ti to říct u jezera.. ale pak mi do toho něco přišlo, však víš.. špatně mi bylo kvůli tomu..* dodám klidněji.. *Potom jsem měla vizi, nevím jak je to možné, ale budeš mít chlapce.. Je možné že je to bylinami co jsem v poslední době měla a nebo k nim měla přístup.. nevím.. ale je to tak..*

Tyky - 20. února 2008 10:53
Tyky

Elohir 20. února 2008 10:51
*už se stalo* povím zdrceně. Posadím se a koukám do prázdna. *zastavil jsem plán* lusknu prsty a celkové omezení Enyi zmizí..... *to je vše*
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 20. února 2008 10:51
Elohir

Tyky 20. února 2008 10:49
*Lépe řečeno velice brzy mít budeš.. Pokud do té doby nezemřu, tak zatím nic nedělej a vyčkej..*

Tyky - 20. února 2008 10:49
Tyky

Cuknu sebou když si uvědomím, že ohrožuji syna. "Já mám syna" zašeptám *Ruperte ihned se vrať změna plánu *

Elohir - 20. února 2008 09:52
Elohir

Tyky 20. února 2008 09:49
*Ne nedopadne, věř mi prosím alespoň jednou.. Vím co se stane a bojem to být nesmí.. Enya je v pořádku.. Nic nedělej.. Naopak mě nechal Nines vyléčit, uklidni se a nebojuj jinak zamřu já i tvůj syn a Enya se stane vyděděncem..*

Tyky - 20. února 2008 09:49
Tyky

Elohir 20. února 2008 09:30
*Já mu jí nedám* odpovím ti v myšlenkách. *Bez boje ne. Nenechám jí udělat stejnou chybu jako ty. vzpomeň si kolik lidí zemřelo kvůli tomu. Takhle to dobře dopadne....*

Elohir - 20. února 2008 09:30
Elohir

Tyky 20. února 2008 08:53
*Esti nic nedělej.. Moc tě o to prosím.. Jestli něco uděláš už mě v životě neuvidíš.. Nesmí začít válka, zastav vše..* slyšíš můj prosebný a naléhavý hlas..

Tyky - 20. února 2008 08:53
Tyky

Stojím na kraji lesa a přemýšlím o chybách. Vím dobře, že boj započal a vše co se má stát se stane. "Ruperte" postava v kápí se objevila za mužem. "ano pane" pověděla potichu "najdi paladiny vypadá to, že je požádáme o pomoc. Dej jim tento vzkaz ve kterém jim nabízím pomoc proti Ninesovi" podám pergament a muž za chvíli zmizí....*vím, že jsem slíbil, že je to poslední možnost, ale já jinou možnost nevidím*

Elohir - 20. února 2008 07:59
Elohir

Tyky 20. února 2008 07:55
// Enya odešla a mě přenesli elfové, teď s Ninesem něco řešíme na chráněném místě, abychom měli klid k rozhovoru..

Tyky - 20. února 2008 07:55
Tyky

//prosím o shrnutí....

Elohir - 19. února 2008 22:22
Elohir

Elohir 19. února 2008 22:17
"Chtěla jsem ti pomoct, ale ta varianta se ti nelíbila.. Ten lektvar tan je vypsaný za tím o vlkodlacích.. Je tam více věcí.. i mast na poškrábaná místa, na vlkodlačí sliny a na všechny možné věci.. Je tam i proti prokletí, ale máš jistotu jen na polovinu.." utrousím zachmuřeně a stojím po kolena ve vodě.. Tiše si povzdechnu.. "Jde o hodně Ninesy.. viděla jsem jak tě ten muž přesvědčí a ty půjdeš do války.. A Enya s tebou.. stane se temnou dryádou, vyvrhelem, les už neuvidí, chápeš to konečně? Všichni ji budou nenávidět a odsuzovat.. A já ji ztratím.. Podle legendy jí její sourozenec buď padne nebo ji porazí.. Ale bojím se toho že zemřou oba.." dodám tiše.. "Nechci ztratit své děti.. Ani nechci ztratit teba a Estiho.. mám vás ráda a je to má slabost a vím o ní, ale jedna válka mi stačila.. Do teď cítím v krajině její následky.. bolest, smutek země a vody.. V korunách to šumí pověstmi.. Smutnými příběhy.. Proto jsem nechtěla být v lese.. Vždy mi je do breku.. vždy.." smutně pokývám hlavou.. "Estiho dokážu zastavit když mi dáš možnost, mám na něho vliv a navíc se bue věnovat dítěti až mu oznámím že ho čekám.." dodám a tiše se na tebe otočím.. "Chápeš mě?"

Elohir - 19. února 2008 22:17
Elohir

Harakan 19. února 2008 22:15
"Ne každý.. a vadí i když zabiješ nevinné a čisté zvíře.. Bude to tam někde pod čarou určitě napsané.. Tudíž bys v podstatě nesměl jíst.. a hlavně nesměl by ses ani dotknout krve.." dodám zachmuřeně..

Derek - 19. února 2008 22:15
Derek

"vlkodlaci se ovládali dokud se měsíc nevynořil v úplnku v té chvíli je přepadlo Běsnění..." čtu nahlas "vím, že mě to přepadne... ta lovecká chut... ale čím více to ovládám ted, tím snadněji to půjde zvládnout pak... navíc... mám pár jistítek..." nalistuji o dvě stránky dopředu a přečtu nahlas "vlkodlak, jemuž se nepodařilo ulovit lidskou bytost čisté duše a nakrmit se jí byl v následujícíh fázích znovu schopný racionálního uvažování, do doby než přišel další uplněk..." zmlnkku "sakra každej uplněk? mustí to být chyba... mělo to být jen ten 1." mumlám tiše
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 19. února 2008 22:11
Elohir

Harakan 19. února 2008 22:06
"Ninesy já nic víc nechci.. Jen svou rodinu.. tobě obnovit ty nádherné květiny a občas si s tebou jen tak popovídat.. Chci být s Etim a mít rodinu, taky toho nechci tak moc.. Jen šťastná lid a a rodinu.." smutně svěsím hlavu.. "Ale je jedna věc, tu kletbu jsi neovládl.." jemně mávnu rukami a objeví se mi v nich stará kniha.. "Tohle je jedna ze vzácných knih mého lidu.." utrousím a du se posadit k tobě.. "Někde tu bylo o vlkodlacích, dříve je můj lid léčil.. Dokud nás nenapadali a nevraždili.." dodám.. Otevřu knihu a nalistuji stránky.. "Tohle si přečti a důkladně.." dodám smutně..

Derek - 19. února 2008 22:07
Derek

"víš tvé informace jsou zkreslené, pokud sluha mluvil o tom, že kletba dosáhne vrcholu - musel bych za svého prvního uplnku zabít nevinného.. a nasytit se z něj.. což opravdu nehodlám" řeknu s kyselým šklebem
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Derek - 19. února 2008 22:06
Derek

Elohir 19. února 2008 22:04
mihne se zlatá záře a stojím před tebou znovu já "jediný, kdo chce válku je esti, já s enyou chceme jediné -- klid a nějaké místo, kde by jsme mohli být spolu. má ráda tebe tvůj lid a váš les. je to tak těžké pochopit? tu kltebu sjem ovládl..."

Elohir - 19. února 2008 22:04
Elohir

Harakan 19. února 2008 22:01
"Jak myslíš.. Očividně jsem ztrácela čas, tudíž už nebudu pokračovat.. Nehodlám bojovat.. Jde mi jen o mé děti.. Enya půjde po tvém boku na temnou stranu.. Oddálíme se a já odejdu pryč.. Už na to nemám pořád jen bojovat.. Svůj lid zařídím a les nějak přestěhuji.. I kdyby to mělo být to poslední.."

Derek - 19. února 2008 22:01
Derek

Elohir 19. února 2008 21:58
*vážně si myslíš, že ted, když se mé prokletí zcela vyplnilo a jeho moc už nemá vliv nechám se sebou tebou nebo kýmkoliv experimentovat?* zeptámse tvrdě a vlkodlak odhalí ostré zuby při zavrčení

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)