Diskuze
Boj o lepší zítřek
Správci: | Elohir, Tyky |
Popis: | tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav. |
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat neregistrovaní mohou jen číst | |
diskuze je odemčená | |
Nástěnka: Erwin Esti the Esti Mapa Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii. Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády…… Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku. Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty Dobro: Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř Spartan (Gortek17) - válečník,člověk Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů.. Neutrálové: Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták Jericho Vampirius (Askadrin) Zlo: Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek www.zitrek.blog.cz |
Diskuze ⇓
Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.
Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ ⇐ 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 ... 253 ⇒ ⇒|
Anach - 19. února 2008 20:50 | |
Z domku vyjde ubrecena divka"ninesi"vykrikne k nemu...vypada blede a jde k nim.
|
Derek - 19. února 2008 20:49 | |
Lothar 19. února 2008 20:16 |
Derek - 19. února 2008 20:49 | |
Elohir 19. února 2008 20:10 |
Derek - 19. února 2008 20:45 | |
Elohir 19. února 2008 20:10 |
Lothar - 19. února 2008 20:16 | |
Hmm, mal by som ísť za ním a ospravedlniť sa, ano to bude asi najlepšie. |
Elohir - 19. února 2008 20:10 | |
Anach44 19. února 2008 19:13 |
Anach - 19. února 2008 19:13 | |
Pozorne te pocloucham a pritom hladim.Chci ti neco rict kdyz se najednou zmenis"Ninesi."vyjekne vydesene.Pak se vsak snazi uklidnit."prosim Ninesi,to jsem ja,slysis me..NInesi.."natahuji k tobe ruce v nadeji ze me poznas,koukam ti zprima do oci"to jsem ja Enya."pousmeje se."prosim..Ninesi,milacku.."septa.
|
Derek - 19. února 2008 19:09 | |
Anach44 19. února 2008 19:03 |
Anach - 19. února 2008 19:03 | |
sednu si k tobe a pohladim te po tvari"kdyz tu budu tak te ceka jen to dobry,uvidis."rekne a pousmeje se povzbudive."nedavaji ti nic proti bolesti?"zepta se trochu nastvane na ty co t osetruji.
|
Derek - 19. února 2008 18:59 | |
když vcházíš do dveří cítíš, jakoby jsi vstupovala do stojaté vody... chvíli tě to nechce pustit dál, ale pak kývnu a ty projít smíš. podívám se na tebe a mým tělem projede záchvěv bolesti... "jen přemýšlím, jestli mám nejhorší před sebou, nebo zažívám... řekl bych že před sebou.." unikne mi ze růt... jakobych si nepřítomně mumlal.. ikdyž unaveně, cítíš z tónu mého hlasu tu zvláštní zvědavost, která mě občas přepadala při šílených nápadech
|
Anach - 19. února 2008 18:55 | |
Skloni hlavu a nakonec ji zvedne a vyda se k tobe"ja se te nebojim.."rekne a jde k tobe."nazabranis mi jit ted k tobe." lehce se pousmeje.
|
Derek - 19. února 2008 18:53 | |
na unavené tváři se objeví unavený úsměv "miluji tě víc než svůj život..." pak se zatvářím o něco vážněji "raději bych si vyřízl srdce, než bych ti ublížil" teatrálně na ní mrknu, aby se usmála "teda pokud by jsi nechtěla..." ucítíš lehký závan teplého vzduchu jak ti přejede po stehnech... cítíš, že v tom byla má vůle, udělal jsem to abych ti udělal radost a ty jsi se nebála. přesto ucítíš, ž emě to stálo hodně síly..i tahle hloupost... rozkašlu se a na mých rtech se objeví krvavé bubliny...
|
Anach - 19. února 2008 18:47 | |
Svrasti oboci ale ne nastvanosti,ale bolesti a strach a litosti.Ukapne ji slza."Ninesi ublizil by si mi nekdy? Milujes me?"vytrhne na nej v zoufalstvi.
|
Derek - 19. února 2008 18:41 | |
opatrně se otočím je zjevné, že váhám... má tvář je zatím vrásčitá od bolesti, jež zažívám... mé oči nejsou zlaté... není vidět bělmo ani nic jiného.. jen zlatorudá záře. mírně zvednu hlavu "cítím tvou bolest a hněv..." řeknu unaveným hlasem když mluvím všimneš si prodloužených ostrých špičáků... vidíš na postely obrovské krvavé fleky - rána z mého boku "nezkoušej jít blíž... vztyčil jsem kolem dveří a oken ochranou auru... nikdo nemůže dovnitř... a hlavně já ven... |
Anach - 19. února 2008 17:29 | |
Malby ani nic jinaho me nezajima,vyjdu nahoru a pohlednu na muze sediciho na posteli."podivej se na me."rekne to klidne ani ne nastvane,ale jinak...
|
Derek - 19. února 2008 17:28 | |
když vyjdeš po schodech můžeš na stěnách sledovat různé krásné malby a jiná umělecká díla... dojdeš až k otevřeným dveřím, kde mě vidíš sedět na postely jsem unavený a mám odvrácenou tvář...
|
Anach - 19. února 2008 17:26 | |
Nic nerekne, prohledla si letmo mistnost,nakone se vydala nahoru po schodech...
|
Derek - 19. února 2008 17:23 | |
elf přikývnea dvakrát silně bouchne do dveří, pak je vklidu otevře a nechá tě vstoupit samotnou... z druhého patra se ozve můj znavený hlas "tady nahoře.."
|
Anach - 19. února 2008 17:21 | |
"jiste chapu."rekne ,ale presto uz neni ta mila a mladinka holcicka,cisi z ni respek.°jen aby..zacina se mi to vsechno nejak min libit.°pomysli si
|
Derek - 19. února 2008 17:18 | |
"pojdte se mnou" řekne prostě a vede tě skrze překrsáné zahrady k velkému domu u něhož stojí dva strážci... vidíš ale další čtyři stínové podoby, které tito elfové využívají na balkonu a jinde. "jak pro jeho, tak pro ochranu ostatních" vysvětlí nervozním hlasem
|
Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ ⇐ 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 ... 253 ⇒ ⇒|