Boj o lepší zítřek (119 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 117 118 119 120 121 122 123 ... 253 ⇒|

Elohir - 18. února 2008 22:26
Elohir

Anach44 18. února 2008 22:24
"Na tohle je nemáš zlato.. To není nemoc ani ranění, to je prokletí.. A mou pomoc Nines nechtěl, nevěří mi a to ho zahubí, ale za to já už nemůžu.. S dalším úplňkem se jeho prokletí naplní úplně.." utrousím zachmuřeně.. "A já se chci hergot zvednout.." utrousím zachmuřeně když se mi další z mnoha pokusů nepodaří..

Anach - 18. února 2008 22:24
Anach

"to nemuze!!Nines se vyleci,ja ho vylecim,vim ze na to mam predpoklady,rekl mi to to ten muz."reknu a jsem trochu zoufala.
Dum spiro, spero

Elohir - 18. února 2008 22:23
Elohir

Anach44 18. února 2008 22:18
"Já mu to chtěla říct už asi před půl hodinou, kdyby mi v tom Nines nezabránil.." dodám zachmuřeně a pohlédnu ti do tváře.. "Ano potom bude zaručeně nebezpečný pokud dojde jeho prokletí do konce moje milá a to pro všechny a věř mi že potom za tebe otec klidně položí život, ale nepustí tě k němu ani na krok.." dodám zachmuřeně..

Anach - 18. února 2008 22:18
Anach

svrasti oboci"aha.. to me merzi,ale mela by si to co nejdrive rict.." zamysli se"mohl by byr i nebezpecny? potom!"zepta se.
Dum spiro, spero

Elohir - 18. února 2008 22:15
Elohir

Anach44 18. února 2008 22:12
"Ano jsem a není mi zrovna nejlépe a Nines mi vážně stav nezlepšil.." utrousím zachmuřeně.. "A jedna věc.. tvůj otec to ještě ehm neví, chtěla jsem mu říct, ale Nines nás vyrušil.." dodám naštvaně.. "Kromě nakažení? Mno to že ti nechtěně ublíží až nepotlačí pudové instinkty.." dodám nakvašeně..

Anach - 18. února 2008 22:12
Anach

"ty jsi?" usmeje se."no pani vy jste rychly."pousmeje se."klidne se posad.."privedu ho."ale pockej,ohledne ninese co krome nakazeni hrozi?"
Dum spiro, spero

Elohir - 18. února 2008 22:10
Elohir

Anach44 18. února 2008 22:04
"Ne pochybuji o tom že mě zvedneš Enyo.." dodám zachmuřeně.. "Ještě že s tebou to nebylo tak těžké.. ach jo.." uchopím se za břicho.. "Pokud jde o Ninese tak tě časem nakazit bude moct a věř mi že nejen to.."

Anach - 18. února 2008 22:04
Anach

"pomuzu ti.."rekne a pomaha matce"jakou kledbou? nemuzeme nakazit ne,tak co...?"pta se pri tom.
Dum spiro, spero

Elohir - 18. února 2008 22:02
Elohir

Anach44 18. února 2008 21:59
"Ale tvůj otec alespoň enní nakažený kletbou.." utrousím suše a když zjistím že se nemohu zvednou naštvaně uzavřu ruku v pěst.. "Esti.. Esti prosím pojď sem, nemohu se zbednout.."

Anach - 18. února 2008 21:59
Anach

"kdyz se zmenil otec tak i nines."rekla a pak dodala,aby tim uzavrela kapitolu."pujdeme?"
Dum spiro, spero

Elohir - 18. února 2008 21:58
Elohir

Anach44 18. února 2008 21:56
"Nebyl vhodný kandidát, ale změnil se a já narozdíl od tebe kvůli tomu ztratila moho věcí.. třeba svojí matku.." utrousím naštvaně a rozejdu se k jezeru natolik prudce že se mi zatočí a bolestivě upadnu..

Anach - 18. února 2008 21:56
Anach

"dobra pujdu za otcem."rekne a otoci sek tobe"ale otec nebyl taky moc vhodny kandidat astejne ho milujes jsi s nim..."rekne a kouka ti zprima do oci ocima Estiho.
Dum spiro, spero

Elohir - 18. února 2008 21:55
Elohir

Anach44 18. února 2008 21:51
"Ne ty teď půjdeš se mnou.. Protože otec ti chtěl něco říct.." dodám naštvaně a počkám až se rozhodneš jít se mnou.. Pokud to nebude dobrovolně jsem očividně připravená to zařídit i jinak.. "Já bych ti to s Ninesem přála, ale on není vhodný kandidát, nic o něm nevíš.."

Anach - 18. února 2008 21:51
Anach

"nemohla jsem poslat myslenku neslo to a NInes mi rekl ze vam da vedet,tak jsem nemela strach."rekne ona az moc klidne."kdyz cches byt s otcem,tak jdi uzijte si to ja vam to preju,ale prejte to i vy me s ninesem."rekla a hodla odejit do pokoje.
Dum spiro, spero

Elohir - 18. února 2008 21:49
Elohir

Anach44 18. února 2008 21:45
"To teda mohu, to on mě odvolal od krásné chvíle s tvým otcem u jezera a on po mě chtěl vzít si můj amulet, momentálně za to teda může.." dodám naštvaně.. "Jsi zaslepená touhou po něm zlato.." utrousím a rozhodně to není klidným hlasem.. "Vědět si dát mohla jen dopisem a nebo pomocí myšlenek drahá, jako bys to nevěděla.." utrousím.. "To byla první z věcí co jsem tě naučila a teď nerukuj s tím že si tě otec nevšímal, předtím si byla jiného názoru.."

Anach - 18. února 2008 21:45
Anach

"nemuzes svuj zdravotni stav svadet na ninese. jsi unavena,mela by jsi zajit za otcem,kde vubec je? A promin ze se snazim o to aby ste se nehadali,proste jsem chtela klid od uceni a bylo to prekvapeni,nemela jsem vam kdy sat vedet."rekne a skloni hlavu"mrzi me to!"rekne nakonec."a otec nema pravo byt nastvany,to on si me do ted nevsimal!"rekne trochu nastvane.
Dum spiro, spero

Elohir - 18. února 2008 21:42
Elohir

Anach44 18. února 2008 21:39
"To rozčilovaní s Ninesem nám nadělá dobře, tedy chci říct že mi nedělá dobře.. Už ho nechci vidět, ještě aby mi vyhrožoval a omezoval mi konečně šťastné chvíle a na tebe jsem naštvaná abys o tom věděla a počkej jak bude naštvaný tvůj otec, utečeš a nikomu nic neřekneš, oba jsme se o tebe strachovali a ty nic, ty si prostě krátíš chvíle s Ninesem a je ti jedno co ostatní, jsi ohromně nezodpovědná!" dodám naštvaně a opřu se o strom s potem na čele..

Anach - 18. února 2008 21:39
Anach

¨"mami?"podesi se jeste vic kdyz spatri jak zvracis,chyti te kolem ramen a drzi ti vlasy,aby se mohla v klidu vyzvracet."co je ti?"zepta se uprimne vystrasene.
Dum spiro, spero

Elohir - 18. února 2008 21:37
Elohir

Anach44 18. února 2008 21:35
Tiše vzhlédnu se spoceným obličejem.. "To si ty?" optám se a pohlédnu na tebe, můj pohled se ale změní v naštvaný.. "Nic mi není.." odceknu a začnu se pomalu pomocí stromu zvedat a je vidět že asi brzy začnu zvracet..

Anach - 18. února 2008 21:35
Anach

Elohir 18. února 2008 21:34
"mami?"zeptam se trochu vystrasene a prijdu k ni bliz."je ti neco?"zepta se.
Dum spiro, spero

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 117 118 119 120 121 122 123 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)