Boj o lepší zítřek (117 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 115 116 117 118 119 120 121 ... 253 ⇒|

Anach - 19. února 2008 13:07
Anach

"vim jaký je Esti."rekne a skloni hlavu."Vim ze neni dokonaly je hodne citovy a to nemyslim jen ty dobre city,rychle se nastve a obcas i kvuli hlouposti ani kazdy ma svy chyby vim o nich,ale take vim ze me miluje a mysli to vazne a udelal by pro me cokoliv."rekne a presto citi trochu smutku."vim ze spolu mozna dlouho nebudeme,ale chci s nim byt co nejdele."rekne smutne.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. února 2008 13:05
Tyky

Anach44 19. února 2008 13:02
"Základní otázka je co si o něm myslíš ty. To bude základ, protože začínat nějak jinak je dosti špatné. Já ti nebudu vyvracovat to jaký je jen ti ukážu i ty horší stránky....Pokud je už neznáš."
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Anach - 19. února 2008 13:02
Anach

"myslela jsem si to."rekne trochu jinym tonem."tak.."pobidneho.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. února 2008 13:01
Tyky

Anach44 19. února 2008 12:59
"o tvém milém učiteli " odpovím z mého tonu je však vidět jak jím opovrhuji....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Tyky - 19. února 2008 13:00
Tyky

Elohir 19. února 2008 12:59
"ještě čaj?" navrhne skřítek stojící již opodál aby tě nerušil....

Anach - 19. února 2008 12:59
Anach

Enya se podíva na sveho otce"o cem pak jsi chtel mluvit?"zepta se ho klidne a hledi jeho ocima do tech jeho.
Dum spiro, spero

Elohir - 19. února 2008 12:59
Elohir

Tyky 19. února 2008 12:56
"Zas tak do detailů to brát nemusíš.." utrousím a opatrně se posadím, abych se zády opřela o postel a vydržela tak alespoň sedět.. *Hergot* "Škoda toho čaje.." utrousím si potichu a hadříkem si utřu zakrvácené a pořezané nohy.. Opatrně se dám do vyndavání několika střípků.. Poté co je vyndám začne téct krev mnohem znatelněji.. Zastavím proděním a setřu ji.. "Jsem tak neschopná že to snad není možné.." dodám si tiše a jemně nanesu mast do ran.. Poté pevně zavážu obě nohy obvazem každou od kotníku do půli stehna..

Tyky - 19. února 2008 12:56
Tyky

Elohir 19. února 2008 12:54
Skřítek se ukloní luskne prsty a střepy a krev zmizí. Pak na malinkou chviličku zmizí a když se objeví drží v ruce obvaz a vedle tebe stojí kýbl teplé vody. "vše bude podle vašich přání" pokloní se bytůstka...

Elohir - 19. února 2008 12:54
Elohir

Tyky 19. února 2008 12:52
Kouknu na skřítka.. "Úplně bych na tebe zapomněla.. přines mi nějaké čisté hadříky a teplou vodu prosím tě.." utrousím směrem k němu.. "A asi bude msuet někdo setřít ty střepy a krev po zemi.."

Tyky - 19. února 2008 12:52
Tyky

Elohir 19. února 2008 12:50
Potvůrka ti podává tvojí brašničku s věcmi ...."bude to stačit" ptá se potichu stvoření...

Anach - 19. února 2008 12:52
Anach

Enya zaslehne matcino volani"neches pomost?"ozve se zpatky,ale behem chvilky se objevi vedle divky taska s matinyma lecitelskyma vecma.
Dum spiro, spero

Elohir - 19. února 2008 12:50
Elohir

Elohir 19. února 2008 11:40
Poté co mi dojde že nemám bolesti jenom břicha, ale že mi teče něco po nohách tak se zašklebím.. *Jsem v poslední době čím dál neschopnější.. To by mě zajímalo jak se ošetřím, když si ani nevstanu pro byliny a obvaz..* zašklebím se svou nemohoucností a snažím se s bolestmi posadit.. "Enyo, Esti.." zavolám.. "Potřebuju svoje léčitelský věci.." stejnou myšlenku pošlu i telepaticky..

Elohir - 19. února 2008 11:40
Elohir

Tyky 19. února 2008 09:43
Harakan 19. února 2008 09:48
Tiše sleduji vše co ukazuje vize.. Zatvářím se bolestivě a poté co vize skončí se popadnu za břicho, sklenička s čajem mi vypadne z rukou a roztříští se po zemi, čímž mě pořeže nohy.. Bolestivě upadnu s hlavou v jednom ohni a s bolestmi břicha.. Očividně vidina trápí i dítě a tak se v bolestech svezu k zemi a bolestivě se snažím uklidnit dítě..

Anach - 19. února 2008 10:55
Anach

Enya pohledne na sveho otce a je ji jasne ze to asi nebude moc prijemny rozhovor.:ano otce<:zepta se ho
Dum spiro, spero

Derek - 19. února 2008 09:48
Derek

Elohir 19. února 2008 09:38
mírně se ti zatočí hlava když se ukáže tvá vize... *stojíš na kopci a díváš se na dvě armády pod sebou... nevidíš obličeje, jen rozmazané fleky... zcela jasně vidíš vlajky obou klanů - pavouk a vlčí hlava... vize přeskočí na jiný obraz... na estiho hrat padne stín z obrovské armády válečníků s blanitými křídly... základy hradu se zdají být jako živé... po zdech lezou nekonečné hordy pavouků všech velikostí s jasně zářícíma očima... vidíš vojáka, na kterého jeden z nich skočí... dlouhé nohy se zaryjí do mužovy hlavy a on upadne na zem.. začíná se měnit... obraz znovu přeskočí a ty vidíš sveřepé paladiny, jež se ženou do záhuby protispoutě nestvůr...* když vize skončí cítíš se neuvěřitelně zesláblá... cítíš, že ti to bylo uměžněno vidět jen díky tvému současnému stavu...
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Tyky - 19. února 2008 09:43
Tyky

Elohir 19. února 2008 09:41
"není v něm nic jiného, a pán je asi v sále, ale nechce být rušen"

Elohir - 19. února 2008 09:41
Elohir

Tyky 19. února 2008 09:39
"Ne ne děkuji.. Tohle úplně postačí.. Je to určitě mátový čaj a nic jiného v něm není?" optám se a pohlédnu na skřítka.. "A kde je tvůj pán? V přijímací síni?" optám se

Tyky - 19. února 2008 09:39
Tyky

Elohir 19. února 2008 09:38
Za chvíli k tobě docupitá něco jako skřítek. Aspoň je to tomu dost podobné. "tady" podává hrnek s teplým mátovým čajem"ještě něco?"

Elohir - 19. února 2008 09:38
Elohir

Tyky 19. února 2008 09:34
"Možná kdyby jste mi mohl přinést mátový teplý čaj tak bych to uvítala.." dodám o něco klidněji a vyjdu na balkon..

Tyky - 19. února 2008 09:34
Tyky

"jak paní říká" usměje se bytůstka na kraji "mám za úkol se o vás postarat, když něco budete potřebovat" poví potichu

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 115 116 117 118 119 120 121 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)