Boj o lepší zítřek (116 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 114 115 116 117 118 119 120 ... 253 ⇒|

Anach - 19. února 2008 14:25
Anach

"Vim vi nez tusis,mel by sis dat pozor."pousmeje se tak chladne,rozhodne je tu neco co podedila po tobe.°ninesi!°zavolam v duchu jmeno,ale chladne a ne tak zamilovane°.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. února 2008 14:22
Tyky

"neodcházíš" odpovím. "tvoje magie je tu oslabena na úplné minimum. On to nepřežije a pokud toho kdo ho zabije zabiješ prosím." Odvětím. "při troše štěstí se zabije sám. Mám všechny trunfy. " na zem hodím tři karty...první je armáda, druhá zobrazuje paladina a třetí je podobná tobě "smrt je nevyhnutelná když nemáš rozum"
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Derek - 19. února 2008 14:20
Derek

// páni to je mi krásnej konflikt... ty ...tyky... napadlo tě už, že nezemře nines, ale esti ? O:) nebo oba. tvůj esti už mě taky docela štve :D
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Anach - 19. února 2008 14:19
Anach

"To nemuzes! Nemuzes ho zabit!!"vykrikne a jeji oci se zbarvi do fialova. jeji ruce se zacnou trast"Jestli zemre,budu nucena zabit toho kdo ho zabije,uvedom si to ESTI."rekne "A nyni odchazim!"rekne razne.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. února 2008 14:13
Tyky

Anach44 19. února 2008 14:07
Dveře se zavřou "to by byl les na maděru. Tady jde o víc než jen o tvoje vrtochy malá" hlas přešel na ten známí ton, jenž míval před bitvou "ty jsi moc jenž se mu dostane do ruky. Sice mu na tobě záleží, ale tady jde o víc. Plán se rozjel a figurky se dali do pohybu. Jen co se dostane do úzkých tak bude rozdrcen. Nenechám ho na tebe působit. Udělal jsem vše aby jsi se ho vzdala sama. Neudělala jsi to proto zemře. Sice zbytečně, ale zemře" je vidět, že to myslím smrtelně vážně....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Anach - 19. února 2008 14:07
Anach

"a o co ti jde hm.. o co vam jde?" vyhrkne na nej."ty matku nemilujes a proto neveris v lasku,,kterou ke me citi Nines."rekne prudce a chysta se odejit.
Dum spiro, spero

Derek - 19. února 2008 14:07
Derek

enya - v hlavě se ti objeví obrazy... *v zemích Severních elfů se kdosi pomalu zvedne z kdysi bílého lůžka nyní zbroceného krví. pomaličku se protáhne... obraz přeskočí ... přímo před tebou stojí mohutný válečník v temné zbroji zdá se jakoby viděl skrze tebe "vlček se konečně plně probudil" řekne potěšeně. "měl bych jej poctít návštěvou..." ozve se krutý smích... hlas se zdál být hlasem tvého otce...*
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Tyky - 19. února 2008 14:04
Tyky

"Znám jeho chování, munulost i slabosti. Jsi stejná jako matka. Věříte v iluzi jenž vám někdo podstrčil. V iluzi že to na čem vám záleží existuje a že to dokážeme splnit. Nevidíte o co nám jde" odvětím bezemocionálně

Anach - 19. února 2008 13:54
Anach

"on ma city! nevim kde jsi vzal ze nema! neznas ho!" rekne uz trochu nastvane.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. února 2008 13:53
Tyky

Anach44 19. února 2008 13:51
"Neříkám smrtí lidí, ale něčím co ho zasáhne. Až pochopí lidi a emoce. Až se částečně odtrhne od své hrdosti a až získá city. Až projde něčím podobným co já tak teprve potom se mu otevřou oči."

Anach - 19. února 2008 13:51
Anach

" To mi chces rict ze ninesovi otevrou oci jen smrti lidi...jako tobe?"svrasti oboci "I ja jsem musela zabijet otce a uvedom si proc..Takhle by to nemelo byt."rekne.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. února 2008 13:45
Tyky

Anach44 19. února 2008 13:42
"vím jaká je. Ale mě otevřeli oči okolnosti. Válka i utrpení. Ty i nová šance. To že jsem se změnil mělo vliv i na moje chování a i když jsem se vrátil na své panství něco z lidství mě zůstalo..."

Anach - 19. února 2008 13:42
Anach

"když jsem dokazala otevrit oči tobe otce,proc ne Ninesovi."Kdyz se ji podivas do oci,spatris neco vic nez obycejnou dryadu."Musis jen verit."rekne.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. února 2008 13:40
Tyky

Anach44 19. února 2008 13:33
"Ne tak úplně. Pokud bych se rozhodl Ninese zničit tak bych do toho šel." odvětím tvrdě...."pravda tvojí matku bych z toho vynechal. Nemiluje tě a ublíží ti. Tak jako já ublížil tvé matce. Já jsem se změnil až po tom, co jste mi otevřeli oči a taky díky tobě. On nemá žádný podmět."

Anach - 19. února 2008 13:33
Anach

"Me by nic neudelal."otoci se k nemu a pousmeje se"I ty jsi se zmenil a nic by si matce neudelal?"spis se zepta nez aby to oznamil.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. února 2008 13:32
Tyky

Anach44 19. února 2008 13:27
"jsem hrozně rád, že tě mám i když jsem tě nevychoval. Kdybych tě totiž vychoval tak bych měl jistotu, že tě můžu nechat napospas tomu darebákovi bojím se, že se ti to vymkne z rukou" povím v klidu a postavím se....

Anach - 19. února 2008 13:27
Anach

Pohlednu na tebe klidne a kyvnu,nemam co uz rict.Udelala jsem vse co jsem mela."MOzna by si mel jiz ta matkou,myslim ze ti bude chtit neco rict."reknu.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. února 2008 13:21
Tyky

Anach44 19. února 2008 13:16
"jsi chytrá po nás, ale vyrůstala jsi u matky. Učili vás rozeznávat klam, ale nikdy jsi neviděla mě v akci. Politika, intrikaření, bezcitnost to ti nic neříká. Možná dokážeš prohlédnout jeho klam, ale ne všechno. Jsi totiž podobná matce v citlivosti. Zamiluje se do nepravého. " usměji se a je vidět, že konečně jsem v dobré náladě.... "pokud však hraješ hru stejně jako my tak jsi mě opravdu potěšila. Ani nevíš jak. Protože to by nejen znamenalo, že jsem se spletl v tobě, ale že se mi podobáš víc, než jsem si myslel. A to co jsi zdědila není jen nadání"

Anach - 19. února 2008 13:16
Anach

Tyky 19. února 2008 13:12
"ne on me miluje a nikdo mi to nevynkuvy.UZ nejsem dite. " rekne a otoci se k oknu."A jak muzes vedet ze ja nehraju jeste vetsi hru nez vy.JSem vase dcera."otoci se" A od kazdeho mam neco otce.Mozna ze jsem nebezpecna pro kazdeho,kazdy by me mohl ovladnout,stejne jako ty,matka i Nines.Musis vedet ze nejsem hloupa ani slepe zamilovana."rekne klidne."POznam co je klam." dodá.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. února 2008 13:12
Tyky

Anach44 19. února 2008 13:07
"ten chlap ti ublíží" povím potichu. "Je až moc podobný mě. Ctižádostivý, výbušný toužící po moci. Máloco ho odradí od plánů a co si vezme do hlavy to udělá. I když tě bude mít opravdu rád o čemž silně pochybuji, ale jde to " *to že jí má rád jí zatajím* prolítne mi hlavou, ale pokračuji bez jediného zaškobrtnutí. "tak ho přemůže touha po moci. Ty jsi jeho příručkou k moci. Jeho hůlka jenž všechny porazí. Využívá tě stejně jako já využíval tvojí matku. Nevědomky mě pomáhala, protože jsem jí nalhal hory doly. Choval jsem se tak, aby nic nepoznala. Oba jsme dobří herci a oba umíme zasadit smrtelnou ránu v dobu, kdy to od nás nejméně čekáš. Bojujeme těmi nejhoršími tryky a smrt, bolest či utrpení nás nezastaví. Největší slabina nepřítele je naše největší zbraň. To jsme my. A proto tě od toho s maminkou zrazujeme...."zkončím řeč čekajíc na tvé reakce

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 114 115 116 117 118 119 120 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)