Boj o lepší zítřek (127 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 125 126 127 128 129 130 131 ... 253 ⇒|

Derek - 29. ledna 2008 21:25
Derek

Elohir 29. ledna 2008 21:20
"nic" řekne pevnějším hlasem v očích se trochu rozzáří obvyklá živost a stín zmizí "jestli znovu pošle vojáky nevyjdou z toho ani oni ani on tak snadno" s tím stín zmizí "platí co jsem řekl - jestli se chete spojit s enyou můžete přese mne.." ozve se hlas mizejícího stínu
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 29. ledna 2008 21:20
Elohir

Harakan 29. ledna 2008 21:14
"A co se děje?" optám se tiše a nechápavě.. "Nějak se mi to nezdá.."

Derek - 29. ledna 2008 21:14
Derek

Elohir 29. ledna 2008 21:10
"mnou a ne mnou..." snaží se vysvětlit zvedne ruce jakoby tleska, ale jeho ruce projdou... je jasné že je nehmotný "stín kopije.. tělo originál" snaží se vysvětlit, je jasné že pracuje jakoby na vlastní pěst, nebot nines je se svým stínem vždy v dokonalém souladu a proůjčuje m u moc i hmotu
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 29. ledna 2008 21:10
Elohir

Harakan 29. ledna 2008 21:07
"Cože?" optám se nechápavě.. "S jakým originálem?" optám se nechápavě a pohlédnu na stín..

Derek - 29. ledna 2008 21:07
Derek

Elohir 29. ledna 2008 21:02
ve chvíli kdy dryáda je sama ozve se prádzný jí známý hlas "něco se děje s originálem mám odeslat vaší dceru sem?" vidíš vyhaslý pohled je ti jasné ž eje to onen magický stín

Tyky - 29. ledna 2008 21:06
Tyky

Elohir 29. ledna 2008 21:02
Mávnu rukou a muž zmizí v posteli "tady nejde o to že odešla. Byl by mě příjemný skoro kdokoliv než je on" odvětím
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 29. ledna 2008 21:02
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 20:58
"Je téměř dospělá odešla by.. Své děti v určitém věku ztracýme drahý.." dodám tiše.. "Mě má matka ztratila mnohem dříve.." smutně si u toho povzdychnu.. "Až se bude chtít vrátit vrátí se.. Proto jsem se tě ptala jestli nechceš mít další dítě, mohl by ses mu věnovat od začátku dokud by se nerozhodlo odejít.." dodám klidně a pohlédnu na tebe.. "Odnes svého přítele někam do postele, já si jdu odpočinout.." utrousím a jdu k tobě do komnaty odpočívat na balkón..

Tyky - 29. ledna 2008 20:58
Tyky

"máš pravdu neměl jsem ho posílat. Měl jsem toho chlapa vyřídit ještě dřív než se k němu moje dcera šla učit" zamračím se "to by nám ulehčilo spoustu věcí...
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Derek - 29. ledna 2008 20:56
Derek

Elohir 29. ledna 2008 20:52
muž vážně přikývne cítíš jak se trochu chvěje "Esti je můj přítel, ale ten muž... nepůjdu za nim.. jednou mě ušetřil... i kdyžjsem byl neviditelný pro největší krále.. on mě spatil.. jeho oči.. ty oči.." cítíš jak se muž chvěje je zjevně rozrušen "vím víc, ale nedokážu si to přesně vybavit.. je to zamlžené..." zakašle "vodu..." požádá pevnějším hlasem na tváři se objeví i drobný úsměv, když sáhne na svou hrud..."bylo to... něsivé... náhle jakoby jeho ruka prošla mým tělem a já se cítil ta...prázdný... v jeho rukou jsem spatřil ..." umlkne, zjenvě omdlel jak byl vyčerpaný... usíná uzdravujícím spánkem

Elohir - 29. ledna 2008 20:56
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 20:54
"já jsem věděla kdo je.." utrousím suše a naštvaně.. Léčím tvého přítele a je vidět že se hned tak neuklidním..

Tyky - 29. ledna 2008 20:54
Tyky

Elohir 29. ledna 2008 20:52
"Ty jsi nechtěla vědět co je zač a u koho se tvá dcera učí?" optám se. Mluvím spíše pro sebe, ale je vidět, že je to částečně i na dryádu...

Elohir - 29. ledna 2008 20:52
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 20:43
"Pitomec.. Oba.." utrousím a dojdu do komnaty pro můj vak s bylinami. Tiše dokráčím k muži a uklidním ho.. "Pomohu ti, ale jestli půjdeš znovu proti Ninesovi, nebo ho budeš šírovat tak tě sama osobně zabiju, je ti to jasné?" řeknu klidně muži a pohlédnu mu do očí.. Poté mu začnu léčit rány.. Nejprve ruku a poté větší šrámy. Nakonec vše potřebné odvážu a dám mu do ran byliny a masti..

Tyky - 29. ledna 2008 20:51
Tyky

Harakan 29. ledna 2008 20:45
//i tak se člověk může splést :), Jen tak chci říct, že říkal sám že nemá douši......jo já jeden příspěvek přeskočil

Za chvíli se vrátím a kouknu na Erwin "dobře já u něj počkám" hlas je znova klidný a vyrovnaný....

Derek - 29. ledna 2008 20:45
Derek

Tyky 29. ledna 2008 20:43
// nechci tě iritovat mladíku, ale duši má a nemám v plánu jeho smrt neřekl vše, psal jsem že se celý rozzářil a vi cítíte že je znovu celý - tj má duši citace "cítil se prázdný" tak koukej skáknout pro bylinky

Tyky - 29. ledna 2008 20:43
Tyky

Elohir 29. ledna 2008 20:40
Je ticho nikdo se neozývá. Hrdý Esti ví moc dobře, že mu není pomoci. V očích smutek a vztek. Začíná se rozhodovat. Rozhodovat o tom co je dobré a zlé.

Elohir - 29. ledna 2008 20:40
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 20:35
*On ale duší má a přežije to a bude zase v pořádku, ale to bych si musela dojít pro byliny a nedojdu pro ně a nepomůžu mu dokud se neuklidníš a neslíbíš mi to..* utrousím suše..

Tyky - 29. ledna 2008 20:35
Tyky

Elohir 29. ledna 2008 20:28
"Bez duše nemá stejně šanci" to je poprvé co zakřičím doopravdy na tebe. Vztek je vidět všude kolem. Dokonce jako by okolí potemnělo. "sakra co by jsi dělala kdyby jsi poslala zvědy a oni by se nevrátili. Kdyby ho zabil tak to možná překousnu, ale on mu vzal duši. Já mu to neodpustím. Já nedokážu odpustit ze dne na den. Ten chlap si to odskáče." chvíli to vypadá jako bych tě chtěl uhodit, ale pak se otočím a praštím dveřmi sálu. Mířím na skálu. Na skálu odkud jsem pozoroval jak jde útok na les.....

Elohir - 29. ledna 2008 20:28
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 20:23
"Ne to se nepomstíš, mám toho dost..!!" řeknu až nezvykle chladně a odměřeně.. "Vy se uklidníte, ty si ho špehoval, měl právo ti to vrátit, takže se nebudeš mstít, jinak toho muže necham zemřít, je ti to jasné?" optám se tě a tvrdý výraz v mých očích potvrzuje má slova..

Tyky - 29. ledna 2008 20:23
Tyky

Elohir 29. ledna 2008 20:21
Vyjdu dost rychlím krokem a za chvíli se vrátím s obvazy a vodou. "tady máš " podávám obvaz. "je mi jedno co je zač. Ublížil mu a já mu ublížím taky. Je mi jedno co budu muset udělat, ale já se pomstím."

Elohir - 29. ledna 2008 20:21
Elohir

Harakan 29. ledna 2008 20:14
Oddechnu si a sklonim se k muži.. "Tak Esti teď už budu potřebovat ty obvazy a vodu, a hoď sebou pokud chceš mít přítele zpátky.." utrousím k němu a kleknu.. Nejprve se zaměřím magií na ruku která je nehybná..

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 125 126 127 128 129 130 131 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)