Boj o lepší zítřek (127 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 125 126 127 128 129 130 131 ... 253 ⇒|

Derek - 29. ledna 2008 21:25
Derek

Elo­hir 29. ledna 2008 21:20
"nic" řekne pev­něj­ším hla­sem v očích se tro­chu roz­zá­ří ob­vyk­lá ži­vost a stín zmizí "jest­li znovu pošle vo­já­ky ne­vy­jdou z toho ani oni ani on tak snad­no" s tím stín zmizí "platí co jsem řekl - jest­li se chete spo­jit s enyou mů­že­te přese mne.." ozve se hlas mi­ze­jí­cí­ho stínu
http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=HUjWH1wmL-M&​feature=related-----------------------------http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=iTv9UWSpxQY&​feature=related

Elohir - 29. ledna 2008 21:20
Elohir

Ha­rakan 29. ledna 2008 21:14
"A co se děje?" optám se tiše a ne­chá­pa­vě.. "Nějak se mi to nezdá.."

Derek - 29. ledna 2008 21:14
Derek

Elo­hir 29. ledna 2008 21:10
"mnou a ne mnou..." snaží se vy­svět­lit zved­ne ruce ja­ko­by tles­ka, ale jeho ruce pro­jdou... je jasné že je ne­hmot­ný "stín ko­pi­je.. tělo ori­gi­nál" snaží se vy­svět­lit, je jasné že pra­cu­je ja­ko­by na vlast­ní pěst, nebot nines je se svým stí­nem vždy v do­ko­na­lém sou­la­du a pro­ůj­ču­je m u moc i hmotu
http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=HUjWH1wmL-M&​feature=related-----------------------------http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=iTv9UWSpxQY&​feature=related

Elohir - 29. ledna 2008 21:10
Elohir

Ha­rakan 29. ledna 2008 21:07
"Cože?" optám se ne­chá­pa­vě.. "S jakým ori­gi­ná­lem?" optám se ne­chá­pa­vě a po­hléd­nu na stín..

Derek - 29. ledna 2008 21:07
Derek

Elo­hir 29. ledna 2008 21:02
ve chví­li kdy dry­á­da je sama ozve se prá­d­z­ný jí známý hlas "něco se děje s ori­gi­ná­lem mám ode­slat vaší dceru sem?" vidíš vy­has­lý po­hled je ti jasné ž eje to onen ma­gic­ký stín

Tyky - 29. ledna 2008 21:06
Tyky

Elo­hir 29. ledna 2008 21:02
Mávnu rukou a muž zmizí v po­ste­li "tady nejde o to že ode­šla. Byl by mě pří­jem­ný skoro kdo­ko­liv než je on" od­vě­tím
Kdyby ne­e­xis­to­va­lo zlo ne­zna­li bychom dobro. Kdyby ne­e­xis­to­va­la smrt, ne­po­cho­pi­ly by jsme život. Kdyby ne­e­xis­to­va­la ne­ná­vist ne­na­šli bychom to nej­dů­le­ži­těj­ší....lásku

Elohir - 29. ledna 2008 21:02
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 20:58
"Je téměř do­spě­lá ode­šla by.. Své děti v ur­či­tém věku ztra­cý­me drahý.." dodám tiše.. "Mě má matka ztra­ti­la mno­hem dříve.." smut­ně si u toho po­vzdych­nu.. "Až se bude chtít vrá­tit vrátí se.. Proto jsem se tě ptala jest­li ne­chceš mít další dítě, mohl by ses mu vě­no­vat od za­čát­ku dokud by se ne­roz­hod­lo ode­jít.." dodám klid­ně a po­hléd­nu na tebe.. "Odnes svého pří­te­le někam do po­ste­le, já si jdu od­po­či­nout.." utrou­sím a jdu k tobě do kom­na­ty od­po­čí­vat na balkón..

Tyky - 29. ledna 2008 20:58
Tyky

"máš prav­du neměl jsem ho po­sí­lat. Měl jsem toho chla­pa vy­ří­dit ještě dřív než se k němu moje dcera šla učit" za­mra­čím se "to by nám uleh­či­lo spous­tu věcí...
Kdyby ne­e­xis­to­va­lo zlo ne­zna­li bychom dobro. Kdyby ne­e­xis­to­va­la smrt, ne­po­cho­pi­ly by jsme život. Kdyby ne­e­xis­to­va­la ne­ná­vist ne­na­šli bychom to nej­dů­le­ži­těj­ší....lásku

Derek - 29. ledna 2008 20:56
Derek

Elo­hir 29. ledna 2008 20:52
muž vážně při­kýv­ne cítíš jak se tro­chu chvě­je "Esti je můj pří­tel, ale ten muž... ne­pů­jdu za nim.. jed­nou mě ušet­řil... i kdy­žjsem byl ne­vi­di­tel­ný pro nej­vět­ší krále.. on mě spa­til.. jeho oči.. ty oči.." cítíš jak se muž chvě­je je zjev­ně roz­ru­šen "vím víc, ale ne­do­ká­žu si to přes­ně vy­ba­vit.. je to za­mlže­né..." za­kaš­le "vodu..." po­žá­dá pev­něj­ším hla­sem na tváři se ob­je­ví i drob­ný úsměv, když sáhne na svou hrud..."bylo to... ně­si­vé... náhle ja­ko­by jeho ruka pro­šla mým tělem a já se cítil ta...​prázdný... v jeho rukou jsem spat­řil ..." umlk­ne, zje­n­vě omdlel jak byl vy­čer­pa­ný... usíná uzdra­vu­jí­cím spán­kem

Elohir - 29. ledna 2008 20:56
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 20:54
"já jsem vě­dě­la kdo je.." utrou­sím suše a na­štva­ně.. Léčím tvého pří­te­le a je vidět že se hned tak ne­u­klid­ním..

Tyky - 29. ledna 2008 20:54
Tyky

Elo­hir 29. ledna 2008 20:52
"Ty jsi ne­chtě­la vědět co je zač a u koho se tvá dcera učí?" optám se. Mlu­vím spíše pro sebe, ale je vidět, že je to čás­teč­ně i na dry­á­du...

Elohir - 29. ledna 2008 20:52
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 20:43
"Pi­to­mec.. Oba.." utrou­sím a dojdu do kom­na­ty pro můj vak s by­li­na­mi. Tiše do­krá­čím k muži a uklid­ním ho.. "Po­mo­hu ti, ale jest­li pů­jdeš znovu proti Ni­ne­so­vi, nebo ho budeš ší­ro­vat tak tě sama osob­ně za­bi­ju, je ti to jasné?" řeknu klid­ně muži a po­hléd­nu mu do očí.. Poté mu začnu léčit rány.. Nej­pr­ve ruku a poté větší šrámy. Na­ko­nec vše po­třeb­né od­vá­žu a dám mu do ran by­li­ny a masti..

Tyky - 29. ledna 2008 20:51
Tyky

Ha­rakan 29. ledna 2008 20:45
//i tak se člo­věk může splést :), Jen tak chci říct, že říkal sám že nemá douši......​jo já jeden pří­spě­vek pře­sko­čil

Za chví­li se vrá­tím a kouk­nu na Erwin "dobře já u něj po­čkám" hlas je znova klid­ný a vy­rov­na­ný....

Derek - 29. ledna 2008 20:45
Derek

Tyky 29. ledna 2008 20:43
// ne­chci tě iri­to­vat mla­dí­ku, ale duši má a nemám v plánu jeho smrt ne­řekl vše, psal jsem že se celý roz­zá­řil a vi cí­tí­te že je znovu celý - tj má duši ci­ta­ce "cítil se prázd­ný" tak kou­kej skák­nout pro by­lin­ky

Tyky - 29. ledna 2008 20:43
Tyky

Elo­hir 29. ledna 2008 20:40
Je ticho nikdo se ne­o­zý­vá. Hrdý Esti ví moc dobře, že mu není po­mo­ci. V očích smu­tek a vztek. Za­čí­ná se roz­ho­do­vat. Roz­ho­do­vat o tom co je dobré a zlé.

Elohir - 29. ledna 2008 20:40
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 20:35
*On ale duší má a pře­ži­je to a bude zase v po­řád­ku, ale to bych si mu­se­la dojít pro by­li­ny a ne­do­jdu pro ně a ne­po­můžu mu dokud se ne­u­klid­níš a ne­slí­bíš mi to..* utrou­sím suše..

Tyky - 29. ledna 2008 20:35
Tyky

Elo­hir 29. ledna 2008 20:28
"Bez duše nemá stej­ně šanci" to je po­pr­vé co za­kři­čím do­o­prav­dy na tebe. Vztek je vidět všude kolem. Do­kon­ce jako by okolí po­tem­ně­lo. "sakra co by jsi dě­la­la kdyby jsi po­sla­la zvědy a oni by se ne­vrá­ti­li. Kdyby ho zabil tak to možná pře­kous­nu, ale on mu vzal duši. Já mu to ne­od­pus­tím. Já ne­do­ká­žu od­pus­tit ze dne na den. Ten chlap si to od­ská­če." chví­li to vy­pa­dá jako bych tě chtěl uho­dit, ale pak se oto­čím a praš­tím dveř­mi sálu. Mířím na skálu. Na skálu odkud jsem po­zo­ro­val jak jde útok na les.....

Elohir - 29. ledna 2008 20:28
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 20:23
"Ne to se ne­po­mstíš, mám toho dost..!!" řeknu až ne­zvykle chlad­ně a od­mě­ře­ně.. "Vy se uklid­ní­te, ty si ho špe­ho­val, měl právo ti to vrá­tit, takže se ne­bu­deš mstít, jinak toho muže ne­cham ze­mřít, je ti to jasné?" optám se tě a tvrdý výraz v mých očích po­tvr­zu­je má slova..

Tyky - 29. ledna 2008 20:23
Tyky

Elo­hir 29. ledna 2008 20:21
Vyjdu dost rych­lím kro­kem a za chví­li se vrá­tím s ob­va­zy a vodou. "tady máš " po­dá­vám obvaz. "je mi jedno co je zač. Ublí­žil mu a já mu ublí­žím taky. Je mi jedno co budu muset udě­lat, ale já se po­mstím."

Elohir - 29. ledna 2008 20:21
Elohir

Ha­rakan 29. ledna 2008 20:14
Od­dech­nu si a sklo­nim se k muži.. "Tak Esti teď už budu po­tře­bo­vat ty ob­va­zy a vodu, a hoď sebou pokud chceš mít pří­te­le zpát­ky.." utrou­sím k němu a klek­nu.. Nej­pr­ve se za­mě­řím magií na ruku která je ne­hyb­ná..

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 125 126 127 128 129 130 131 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: