Boj o lepší zítřek (129 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 127 128 129 130 131 132 133 ... 253 ⇒|

Elohir - 28. ledna 2008 21:16
Elohir

Tyky 28. ledna 2008 21:05
Tiše si povzdychnu a vyčkávám.. *Jsou oba stejní..* prolétne mi lehce hlavu a tiše a smutně vyčkávám..

Tyky - 28. ledna 2008 21:05
Tyky

Elohir 28. ledna 2008 21:03
Rychle přecházím po sále se slovy"ten parchant si to odskáče a to opravdu hodně. Je mi jedno jaký budou následky potom, ale až mu vytrhám vnitřnosti tak si rozmyslí jak s některýma mluvit, ale hlavně jak se chovat a dívat se na následky." Ani si nevšimnu že někdo přišel. Je však vidět, že jsem schopen metat blesky kvůli prkotinám
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 28. ledna 2008 21:03
Elohir

Elohir 28. ledna 2008 20:43
Po chvíli vstoupím dovnitř a sleduji co se děje a proč Esti tolik nadává..

Elohir - 28. ledna 2008 20:43
Elohir

Tyky 28. ledna 2008 20:37
Nakonec si tiše povzdychnu a rozejdu se k hlavnímu sálu..

Tyky - 28. ledna 2008 20:37
Tyky

Vztekám se a stále pochoduji po sále. Vztekem srčím a všude se mi klidí z cesty. Ví že není dobré mi v téhle náladě vyrušovat.....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 28. ledna 2008 20:34
Elohir

Tyky 28. ledna 2008 20:25
Při křiku který slyším až na balkón nadskočím leknutím. *Co se zase děje? Občas je nechápu..*

Derek - 28. ledna 2008 20:26
Derek

Elohir 28. ledna 2008 20:20

po pronesení posledního ze slov ti neviditelná ruka uštědřila malý políček.. s tím proběhl tvůj přenost k estimu..
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Tyky - 28. ledna 2008 20:25
Tyky

Esti přechází po sále "já bych tu armádu měl poslat. Myslí si toho hodně chlapec. Já mu ukážu. Ten si to odskáče, ale bude to boj muže proti muži ne armád. Až ho zabiji bude klid.....ZABIJU TĚ"zařvu z plných plic až se to rozlehne po sále "to si odskáčeš vše" vrčím

Elohir - 28. ledna 2008 20:20
Elohir

Harakan 28. ledna 2008 20:15
"Jsi jen naivní idiot.." pronesu klidně a přemýstím se rovnou do Estiho ložnice.. Se smutným povzdechem odejdu na balkón a posadím se opětně na římsu kde mohu hledět do údolí..

Derek - 28. ledna 2008 20:15
Derek

Elohir 28. ledna 2008 20:09
můj stín se začne smát "malá dryádo... já a tvá dcera jsme ani ne za týden zpět, chtěli jsme si vyčistit hlavu... můžeš s ní komunikovat přese mne... pokud se ti tonelíbí tvá smůla, je zcela v pořádku.. v krásných lesích" mávnu rukou a objeví se obraz - myšlenak mě a dívky u pikniku jak se bavíme a vesel smějeme. kus za námi je jezero a všude kolem nás les a svěží zelená tráva "mylsle jsem že by jsi ocenila trochu klidu s tím svým bastardem" pokrčím rameny "jestli ještě jedou pošle vojáky ke mě bude to znamenat válku. své soukromí si nenehám nikým brát, a už vůbec ne takovým bastardem jako je on" je vidět že jsem velice naštvaný "jdi ted za ním at tě může nakrmit svou lží" mávnu rukou a otočím se k tobě zády můj stín začne blednout a mizet
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 28. ledna 2008 20:09
Elohir

Harakan 28. ledna 2008 17:06
"Hm nevím co udělal, já byla v komnatě.." utrousím suše.. "Jedno jsme si jak jsem si myslela vyjasnili a to bylo to, že se s dcerou budeme stýkat a jak vidím, tak si ji akorát odvedl jinam, abychom nemohli být spolu.." dodám dost naštvaně.. "Nemáš na ní dobrý vliv!" řeknu značně naštvaně a je vidět že kdyby si tam byl, asi bych ti dala pěstí do obličeje.. "Nevidím jediný důvod proč bych s ní měla byť jen mluvit a natož jí ohrožovat, já nejsem ty!" dodám příkře a naštvaně.. "A zkusíš mi jen ublížit tak ten kdo si to odskáče budeš ty, takže nevyhrožuj.." dodám a můj pohled naštvaně ztvrdne..

Akylasia - 28. ledna 2008 19:42
Akylasia

Harakan 28. ledna 2008 17:06
"Vždycky víš, kde mě najít." usměju se a pomalu odejdu do jeskyní. Tam se posadím. Vytáhnu meč a odhodím ho kousek ode mě.
"Zatracený kráme." zavrčím. Přejedu prstama po okovaných náramcích a zamračeně sleduji kameny
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Derek - 28. ledna 2008 17:06
Derek

Elohir 28. ledna 2008 11:54
"na to se zeptej svého milovaného" řeknu klidně mé oči se zdají jaksi vybledlé a nezáří... ani na mém prsty nevidíš onen prstem je zcela jasné, že je to jen mnou vytvořený stín. "oba jsme v pořádku... enya je v bezpečí... a je jí lépe než kdy dřív" cítíš jakoby se neživé oči zadívaly až na dno tvé podstaty "pokud ohorzíš Teru budeš strestána, nenechám ohrožovat své věrné a své přátelé" řeknu aniž bych změnil hlas
Akylasia 28. ledna 2008 11:29
za dívskou se usmějui a zamávám "neztrat se daleko je tu něco co byc s tebou rád projednal"

Elohir - 28. ledna 2008 12:53
Elohir

Tyky 28. ledna 2008 12:48
// Nines nám poslal dvě mrtvoly tvých služebníků cos za ním poslal a já vyděšeně vykřikla a ptala se tě co to je.. mno pak se Nines vytratil s Enyou pryč.. zdrhnuli na "dovolenou" a tak jsem se přemýstila k němu do zámku a dožaduju se toho aby mi řekl kde jsou..

Tyky - 28. ledna 2008 12:48
Tyky

//lidičky jsem minimálně na internetu kvůli technickým poruchám a tak bych si přál shrnutí a omluvu za malou docházku

Elohir - 28. ledna 2008 11:54
Elohir

Akylasia 28. ledna 2008 11:29
*Divná ženská..* prolétne mi hlavou.. *Je uzavřená v sídle, přesto je pořád jen v zahradách. Hm.. Nechápu ji, je zvláštní, chce bojovat, ale přitom by bylo tak snadné dostat jí šípem..* prolétne mi hlavou a uklidním se.. "Ninesi, kde jste? A co měli znamenat ty ty zbytky co si poslal? Kdo to byl?" optám se

Akylasia - 28. ledna 2008 11:29
Akylasia

Vzhlédla jsem, když seErwin objevila. Posadila jsem se a potřásla hlavou, až vylétli z mokrých vlasů kapičky.
"Nechám vás o samotě. Stejnak bych se měla jít vykoupat." pousměju se a vstanu. Když se jedna ruka přiblíží k opasku s mečem, rozzáří se kámen na ocelovém náramku. Cukla jsem sebou a zamračila se.
Tohle mu vážně nedaruju. pomyslím si a cinknu náramkem o jílec meče.
"Mějte se. Ninesi, ty vždy víš, kde mě najít." lehce, sotva znatelně skloním hlavu a vydám se zahradami pryč.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Elohir - 28. ledna 2008 07:51
Elohir

Harakan 28. ledna 2008 07:18
Tiše na tebe pohlédnu.. *Hm zajímalo mě jak je na tom tvé zranění.. A kde je Enya že nekomunikuje?* upřu na tebe svůj pronikavý pohled a vyčkávm..

Derek - 28. ledna 2008 07:18
Derek

Elohir 27. ledna 2008 21:01
objevíš se kousek od Terry a mě... přesto cítíš že to nejsem já ale pouze mnou vyvolaný stínový obraz... víš ale, že vnímám totéž co on "říkal jsem si kdy se objevíš" ozve semůj hlas a pak se otočím na erwin

Elohir - 27. ledna 2008 21:01
Elohir

Harakan 27. ledna 2008 20:59
Naštvu se a omluvím se Estimu.. V tu chvíli se přemýstím k Ninesovi do hradu..

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 127 128 129 130 131 132 133 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)