Boj o lepší zítřek (128 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 126 127 128 129 130 131 132 ... 253 ⇒|

Elohir - 29. ledna 2008 20:18
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 20:09
"Esti uklidni se má v sobě ještě dočasně protijed a protilátku proti kousnutí.. Bude se kontrolovat, já jsem to něvěděla.. Nevěděla jsem že se už jednou přeměnil, to mi nezmínil ale vím že byl paladin a vím že ho pokousal vlkodlak, chtěl abych mu pomohla, přál si to.." dodám tiše a smutně..

Derek - 29. ledna 2008 20:14
Derek

Harakan 29. ledna 2008 17:48
oči jež hledí na dívku se po jejím doteku mírně rozšíří... jakoby mi něco vyklouzlo z ruky... jakási záře...
tyky el
muž se rozkašle a náhle celý zbělá září "jsem.. jsem celý" zašeptá a znvou zachrchlá "co.. co se stalo s mými společníky?" zeptá se klidnějších hlasem "bylo nás 5, ale rozdělili jsme se až na dva..." zdá se že se mu vrací barva do obličeje... ted když má zpět duši potřebuje i tak léčbu... je poraněn a levou ruku má zcela necitlivou pravá noha je mnohokrát zlámana.. stejně tak pár žeber - nic smrtelného. je jasné že měl mít velké bolesti a zemřít bez své duše, ale něco se stalo...
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Tyky - 29. ledna 2008 20:09
Tyky

Harakan 29. ledna 2008 16:28
Koukám na něj nemohou mluvit. Nehýbám se. Vím dobře, že můj přítel zemře. Cítím bolest a žal. "to mi zaplatí" zasyčím pro sebe..."nám obum" chytnu přítele za ruku
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Derek - 29. ledna 2008 17:48
Derek

mile se na dívku usměji a pohladím jí po zádech "děje se něco? jsi nějaká..." hledám správné slovo "přepadlá..." pohladím jí po tvári a mile se usměju v mých očích je láska a něha. zdám se být bezstarostný, když klidně ležím kousek od dívky daleko od všech těch problémů.
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Anach - 29. ledna 2008 17:27
Anach

dívka leží na dece a tise oddechuje,ale v mysli se ji honi uplne jine myslenky. vidi vse co se deje v mistnosti daleko od mista kde ona lezi. Vidi vse aniz by chtela.
Dum spiro, spero

Derek - 29. ledna 2008 16:28
Derek

"ne... nechte toho... cítím se tak prázdný.. vnější zranění se snad dají vyléčit, ikdyž bych byl mrzák... ale on ... nějak ze mě vytáhl duši... bez ní nepřežiju víc než pár hodin... většinu toho času jsem zkrátil tím že jsem se sem dostal..." zakašle a objeví se tmavá krev... "on.. on kdysi byl velký paladin, ale poté co jej pokousal pán vlkodlaků severní říše se tvrdilo že se zbláznil... byl jako posedlý svou chorobou... říkal vám že se nikdy neproměnil? lhal..." tělo se bolestivě zkroutí "už .. už jednou ano... byl ve své formě několik dní... jitý nekromant ho donutil proměnit se zpět... od té doby... ty oči... ty jeho oči... vidí vše... nelze se schovat... vidím je... stále" zamumlá nesrozumitelně a zašmátrá rukou jakoby chtěl něco nebo někoho odstrčit "nekromancer je j začal učit... nakonec byl zabit svým učněm... řád paladinů jej znovu nalezl a spoutal bestii v něm, ale ... něco se pokazilo... před 10 lety správy zcela utichly... zmizelo spousta nekromancerů... démoni si šeptali... rozmohlo se řád temných paladinů... s novým vůdcem v čele.. není tomu ani dva roky co zprávy končí uplně... údajně jakási elfka jež jej kdysi milovala" přes jeho rty se vyvalí krev. jeho oči se rozšíří "co jsem bez své duše? vrat mi ji" dívá se kamsi do prázdna "vrat mi ji!!" zakřičí... ještě žije... cítíte jak umírá...

Elohir - 29. ledna 2008 14:40
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 12:59
"Raděj mi přines vodu a obvazy a mojí brašnu, je u tebe v ložnici.. Teď s ním nemůžeme hýbat a já se ho pokusím dát dohromady, když mi slíbíš že už ho sledovat nebudeš.." utrousím zachmuřeně a unaveně koukám po muži kterému se stav částečně zlepšil.. Tiše si povzdechnu.. "Když chci něco zjistit mohu se i optat a né špehovat.. Mimo to také existují knihovny.." dodám naštvaně, ale přesto smířlivě..

Tyky - 29. ledna 2008 12:59
Tyky

Elohir 29. ledna 2008 12:53
"Sakra měl o něm zjistit co je zač. Nebyl sám dva mi poslal mrtvé a on je kamarád. Neměl jsem ho tam sakra pouštět. Jenže je nejschopnější a nejvíc mu věřím" vztekám se spíše na sebe než na dryádu. Hlas není již klidný, ale chvěje se.
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 29. ledna 2008 12:53
Elohir

Tyky 29. ledna 2008 12:40
Chladně na tebe pohlédnu.. "Vážně?" kouknu na muže který sotva dýchá na zemi.. Jemně mi zazáří energie z rukou a z části mu vyléčím zranění.. "Proto posíláš špehy k Ninesovi?" optám se zachmuřeně a klesnu únavou z léčení na zem..

Tyky - 29. ledna 2008 12:40
Tyky

Elohir 29. ledna 2008 11:54
¨"já se kontroluji"odvětím ledově koukajíc na ležícího muže. "každý svého štěstí strujce nezapletu do toho les, ale on si o to koleduje"

Elohir - 29. ledna 2008 11:54
Elohir

Harakan 28. ledna 2008 22:06
Tiše na vás pohlédnu.. "Oba toho nechte, pořád jenom válka, víte jak tím všem ubližujete?" optám se naštvaně.. "Je mi jedno jaký kdo jste i to že si mi Esti kdysi ublížil jsem přijala a žiju s tebou, ale ksakru kontrolujte se.." utrousím smutně..

Elohir - 29. ledna 2008 11:44
Elohir

Harakan 28. ledna 2008 22:06
Tyky 29. ledna 2008 08:58
Tiše se skloním k raněnému a ačkoliv mi je jedno na čí straně je, ulevím mui v bolesti, aby zemřel s menšími bolestmi než má teď..

Tyky - 29. ledna 2008 08:58
Tyky

"pokud budu bojovat tak bez lesa a zabiju tě." zasyčím, ale pak si všimnu muže, kterého jsem znal. "June co ti je" zeptám se. "dobře podej zprávu " kývnu a čekám co řekne. Klečím u něj a podpírám ho. Docela zajímavé gesto od bezcitného muže....

Derek - 28. ledna 2008 22:06
Derek

v místnosti se objeví můj obraz jež je zcela očividně průsvitný "chceš válku? dál posílej své štouraly a vojáky a budeš jí mít. já jsem jel do svého letního sídla a enya mě chtěla doprovodit, jestli se vámněco nelíbí to není náš problém... spojit se můžete se mnou.. popřípadě pokud spojím svou vůli s vaší budete se moc spojit přímo s ní" vrhnu nenávistný pohled po tykym "tak co kouzelníčku? už k tobě dorazily zbytky číslo 5 z dalších dvou nezbylo co odeslat..?" ozve se ledově krutý hlas a pak můj odraz zmizí...

z temného koutu se ozve bolestné sténání... tyky vidí jakéhosi ošklivě zmrzačeného a jistě umírajícho za hroznýchbolestí muže.. tyky v něm pozná svého zvěda z nejschopnějších... zvedne chvějící se ruku "můj pane esti... mám ty informace.." zaskučí

Elohir - 28. ledna 2008 22:03
Elohir

Tyky 28. ledna 2008 21:55
"Zlato je to její rozhodnutí.. Ty si mě taky zkazil a jsem s tebou a nikdo mi to nezakazuje.." dodám jemně a pousměji se..

Tyky - 28. ledna 2008 21:55
Tyky

Elohir 28. ledna 2008 21:52
"jenže než já poznám svojí dceru tak mi odejde a pokud odejde s ním tak se rozdělíme a já půjdu do války a klidně do smrti. On si jí nezaslouží a zkazí ji. Je to haj**."hlas je ledový neječím, ale někdo by byl za to možná radši...

Elohir - 28. ledna 2008 21:52
Elohir

Tyky 28. ledna 2008 21:46
"Ale takhle akorát vyvoláš válku.." dodám tiše a smutně si povzdechnu.. "Kdysi mi matka řekla že stejně každé dítě jednou rodičům odejde.." dodám smutně a tiše k tobě dojdu a obejmu tě..

Tyky - 28. ledna 2008 21:46
Tyky

Elohir 28. ledna 2008 21:44
"promiň začínají mi ujíždět nervy.Ten chlap mi nehorázně štve" povím a dokonce i oči jsou jakž takž klidné i přes malé jiskřičky.....

Elohir - 28. ledna 2008 21:44
Elohir

Tyky 28. ledna 2008 21:43
"Ani jsem nemusela.. Bylo to slyšet až k tobě do ložnice.." utrousím suše.. Tiše si povzdychnu..

Tyky - 28. ledna 2008 21:43
Tyky

Po chvíli si všimnu že někdo je u mě. První pohled než zjistím kdo to je je takový že dotyčný si myslí že ho asi zabiju. Jen co však poznám že je to dryáda tak se uklidním. Sice oči plápolají vztekem, ale tělo i hlas se vrací do normálu "stojíš tu už dlouho" zeptám se koukajíc na ní...

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 126 127 128 129 130 131 132 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)