Boj o lepší zítřek (137 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 135 136 137 138 139 140 141 ... 253 ⇒|

Tyky - 23. ledna 2008 14:34
Tyky

Elohir 23. ledna 2008 14:31
naberu si nějaké ty zajímavá jídla a pak ti naleji "jistě proč ne" při této akci naleji i sobě. Pak se s chutí pustím do svého ....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 23. ledna 2008 14:31
Elohir

Tyky 23. ledna 2008 14:27
"Tobě také.." dodám mile a pousměji se.. Vezmu si trochu zeleniny a sýru a pustím se do jídla.. "Prosím tě nalil bys mi trochu vína?" optám se klidně..

Tyky - 23. ledna 2008 14:27
Tyky

Elohir 23. ledna 2008 14:25
Celou dobu na tebe koukám po očku a když si přisedneš ukážu na talíř a připravený příbor "dobrou chuť " usměji se mile
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 23. ledna 2008 14:25
Elohir

Tyky 23. ledna 2008 14:22
"Hm to jo.." dodám a překulím se na druhý bok, čímž se mi nechtě vyhrnou šaty.. "Aha.. Tady jsou.." dodám a přelezu postel po čtyřech.. Tam se posadím a nazuju botky na nohy.. Vstanu z postele a urovnám si šaty.. Potom se ladně protáhnu a vyjdu za tebou ke stolu..

Tyky - 23. ledna 2008 14:22
Tyky

Elohir 23. ledna 2008 14:18
"dávala jsi si je k posteli mám dojem " povím prostě přemýšlejíc kde sis je zouvala...

Elohir - 23. ledna 2008 14:18
Elohir

Tyky 23. ledna 2008 14:18
"Mno jo hledám moje botky, které jsem včera někde cestou sundala.." utrousím a koukám kolem..

Tyky - 23. ledna 2008 14:18
Tyky

Elohir 23. ledna 2008 14:12
"nemůžeš něco najít." optám se zatímco se šinu ke stolu....Po jednom oku pozoruji jak hledáš něco co nemohlo zmizet jen tak..

Elohir - 23. ledna 2008 14:12
Elohir

Tyky 23. ledna 2008 14:10
Pomalu se posunu na kraj postele, a zašmátrám bosky po botkách.. Když je nemůžu nijak nahmatat tak se lehce zachmuřím a ohlédnu se kde jsou.. *Vždyť jsem si je sundavala..* prolétne mi hlavou a tak hledám kde mám botky, abych mohla dojít ke stolu..

Tyky - 23. ledna 2008 14:10
Tyky

mávnu rukou a na stole se objeví ovoce, maso, sýr pak nějaká další jídla zajímavé výroby vypadající dosti zvláštně, ale chutně. Vedle nic zase nádoby od vína po vodu. Stůl se nějakým zázrakem zvětšil aby vyhovoval zatímco u něj stály dvě pohodlná tmavě modrá křesla

Elohir - 23. ledna 2008 14:08
Elohir

Tyky 23. ledna 2008 14:06
"Hm mno proč ne.." dodám a pousměji se.. "Přeci jen jsem nejedla asi dva dny.." utrousím tiše..

Tyky - 23. ledna 2008 14:06
Tyky

Elohir 23. ledna 2008 13:32
jen tiše přikývnu..."dáš si něco k jídlu?" zeptám se po pauze mlčení.

Elohir - 23. ledna 2008 13:32
Elohir

Tyky 23. ledna 2008 13:29
"Jo třeba ji prostě odvést a nepustit k Ninesovi.. A udělat kolem ní magickou bariéry a myslíš si že by to pomohlo? A nebo jí vymazat mysl.. Ale beztak by to časem zjistila a pak by tě nanáviděla.." utrousím klidně.. "Promluvíš si s ní o tom později, a teď už na to nemysli.."

Tyky - 23. ledna 2008 13:29
Tyky

Elohir 23. ledna 2008 13:25
"vše jde udělat když se chce"promluvím tiše, ale stejně je vidět, že již nic neudělám...

Elohir - 23. ledna 2008 13:25
Elohir

Tyky 23. ledna 2008 13:20
"Já je taky neházím za hlavu.. Ale vím že jí to nerozmluvím, takže je zbytečné to řešit.." utrousím tiše a smutně..

Tyky - 23. ledna 2008 13:20
Tyky

Elohir 23. ledna 2008 13:13
lehce se k tobě skloním "budeš mít asi se mnou trápení protože já nerad házím věci za hlavu" povím tak trochu smutně. Nějak to musíme vydržet..

Elohir - 23. ledna 2008 13:13
Elohir

Tyky 23. ledna 2008 13:10
"Já vím.." dodám tiše.. "Ale teď s tím nic neuděláš.. Tak už to prosím neřeš.." dodám smutně a sklopím zrak..

Tyky - 23. ledna 2008 13:10
Tyky

Elohir 23. ledna 2008 13:07
"právě v tom to je já vím jaký jsem byl a co jsem mohl udělat. Vás s dobrým srdcem není těžké přechytračit a dostat na svojí stranu. Ať v mládí či ve stáří. Prostě to tak je. Proto se o ní bojím, protože je po tobě a ne po mě jenž se nekouká jestli kvůli snu zemře sto či tisíc lidí. Prostě zemřou a na jejich místa nastoupí jiní a možná i lepší"

Elohir - 23. ledna 2008 13:07
Elohir

Tyky 23. ledna 2008 13:03
"Kolik myslíš že bylo mě?" optám se lehce.. "Bylo mi o dva roky víc nežli jí, vlastně ani ne.." dodám klidně.. "Ona třeba včas pochopí.. BuĎ procitne a nebo se spálí.. Můžeš si s ní promluvit, přeci jen sem bude chodit i spát, můžeš si s ní o tom pohovořit.." utrousím a jemně tě obejmu..

Tyky - 23. ledna 2008 13:03
Tyky

Elohir 23. ledna 2008 13:00
"vždyť je to dítě. Je ještě moc zranitelná takhle to nemá být" zakývám nesouhlasně hlavou ale je vidět že jsem abdikoval na místo ochránce před Ninesem...

Elohir - 23. ledna 2008 13:00
Elohir

Tyky 23. ledna 2008 12:59
"Já vím.. Je to těžké.." dodám smutně.. "Bude to bolet a hodně.. Ale snažili jsme se jí pomoct, rozhodla se sama.." dodám tiše a pohlédnu ti do očí.. Je vidět smutek, ale zároveň odhodlání že to tak má být..

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 135 136 137 138 139 140 141 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)