Boj o lepší zítřek (138 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 136 137 138 139 140 141 142 ... 253 ⇒|

Tyky - 23. ledna 2008 12:59
Tyky

Elohir 23. ledna 2008 12:54
"a bude jí to bolet. Kdyby to nebyla moje rodina tak bych si hlavu nelámal" zavrčím si pro sebe, ale posadím se k tobě.....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 23. ledna 2008 12:54
Elohir

Tyky 23. ledna 2008 12:52
"Ale no tak, býval si stejný a šel si i přes mrtvoly.." dodám klidně.. "Jak se říká.. Enya se poučí jako jsem se musela poučit já.." dodám a pousměji.. "Nech to zatím být, a pojď sem taky chvíli ke mě.." řeknu klidně a snažím se tě nějak uklidnit, aby si na něho už nemyslel..

Tyky - 23. ledna 2008 12:52
Tyky

Elohir 23. ledna 2008 12:43
jemně nadzvednu oči při slově drahý, ale pak si uvědomím, že tohle je vlastně normální i když pro mě nepřirozené. "já se vztekám když jde o něho protože je to podfukář. On bojuje o moc ne o naší dceru" povím klidně zatímco v oči zuří..
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 23. ledna 2008 12:43
Elohir

Tyky 23. ledna 2008 12:42
Tiše si povzdychnu.. "Ale no tak, chyby dělá, jen sis jich prozatím nevšiml.." dodám tiše.. "Už sama zamilovanost je chyba drahý.." dodám a pousměji se.. "A nerozčiluj se, nesvědčí ti to.." dodám klidně a jemně tě vezmu za ruku..

Tyky - 23. ledna 2008 12:42
Tyky

Elohir 22. ledna 2008 20:53
"tak pokud to bude můj příbuzný tak ho příbuzně zabiju " řeknu ledově a je vidět, že to myslím smrtelně vážně. "tenhle chlap je ještě horší než jsem byl já. On totiž nedělá chyby on je naplánuje"

Elohir - 22. ledna 2008 20:53
Elohir

Tyky 22. ledna 2008 20:45
"V pořádku.. Nezlob se na něj, jste si podobní, proto se nemáte rádi, jste si konkurencí.." dodám klidně a pousměji se.. "Možná budete příbuzní tak se snaž s ním nějak vycházet.." utrousím pobaveně a lehce tě políbím..

Tyky - 22. ledna 2008 20:45
Tyky

Elohir 22. ledna 2008 20:41
"to nic to jen kvůli tomu zlatookáči" očích přejedou plamínkdy zloby. Dojdu k posteli a posadím se k tobě. "jsem rád, že jsi již v pohodě."

Elohir - 22. ledna 2008 20:41
Elohir

Tyky 22. ledna 2008 20:39
"V pořádku, už nejsem unavená a rána je v pořádku, jen se potom převléknu.." dodám klidně a pousměji se.. "Pojď ke mě.." dodám jemně a pousměji se na tebe.. "A nevztekej se.."

Tyky - 22. ledna 2008 20:39
Tyky

Elohir 22. ledna 2008 20:35
Kouknu po tobě "promiň jestli jsem tě vzbudil" povím potichu koukajcí na tebe smutně. Stále někde vzadu lítají jiskřičky vzteku, ale to je kvůli návštěvě, která zmizela...

Elohir - 22. ledna 2008 20:35
Elohir

Tyky 22. ledna 2008 19:42
Po tom co slyším kolem slova se pomalu vzbudím a ohlédnu se kolem.. Promnu si oči a posadím se..

Tyky - 22. ledna 2008 19:42
Tyky

Harakan 22. ledna 2008 19:38
"už řekla " zavrčím a vrátím se do svého křesla..

Akylasia - 22. ledna 2008 19:40
Akylasia

Harakan 22. ledna 2008 19:39
Ušklíbla jsme se a po očku na tebe pohldéla. Pak jsem kývla ke stromu a rychlost líbezné písně se změnila. Vzduchem zasvištělo ostří, které se mihlo nad mou hlavu a v otočce kolem těla.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Derek - 22. ledna 2008 19:39
Derek

Akylasia 22. ledna 2008 18:57
zář nijak nekomentuji, jen začnu rádoby znuděněn leštit drahokamy na prstenu, ikdyž to vůbec nemají zapotřebí
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Derek - 22. ledna 2008 19:38
Derek

Tyky 22. ledna 2008 19:00
"ohledně enyi..." odmlčím se "ale.. kašlu na tebe at ti to pak řekne sama" s tím stín zmizí...
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Tyky - 22. ledna 2008 19:00
Tyky

Harakan 22. ledna 2008 18:55
"tak co jsi myslel"zavrčím je vidět, že to že s tebou musím mluvit se mi nelíbí..

Akylasia - 22. ledna 2008 18:57
Akylasia

Harakan 22. ledna 2008 18:55
"Samozřejmě." usmála jsem se a přejela dlaní po čepeli meče. Runy po mém doteku jemně zazářili.

Derek - 22. ledna 2008 18:55
Derek

Tyky 22. ledna 2008 18:53
"tohle jsemnemyslel" můj hlas je chladný a odměřený, opovržení z mých očí přímo čiší.

Derek - 22. ledna 2008 18:55
Derek

Akylasia 22. ledna 2008 18:54
"vidím že si tu s mnou vytvořeným komplexem velice dobře rozumíš..." nadhodím klidně

Akylasia - 22. ledna 2008 18:54
Akylasia

Harakan 22. ledna 2008 18:52
"Není se za co omlouvat." odpověděla jsem a dotkla se kmene stromu.
"Drobečci, pojďte přispět." zašeptala jsem do koruny stromu. Ihned se na nižší větve sneslo ptactvo a začalo prozpěvovat. Usmála jsem se a vrátila se zpět na mýtinu

Tyky - 22. ledna 2008 18:53
Tyky

Harakan 22. ledna 2008 18:49
"jo je utahaná a spí" promluvím dosti odměřeně. Koukajíc na tebe svým ledovým pohledem vyjadřujíce ne zrovna přátelství...

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 136 137 138 139 140 141 142 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)