Boj o lepší zítřek (140 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 138 139 140 141 142 143 144 ... 253 ⇒|

Elohir - 22. ledna 2008 14:11
Elohir

Tyky 22. ledna 2008 13:59
"Hm možná ano.." dodám tiše a pohlédnu na tebe.. Jemně si stisknu ránu abych cítila jestli už se zavřela.. Když cítím že jo opatrně se posadím.. "Když já nemůžu spát když se dívám na tebe.. Vždy se mi vybaví ta noc v jeskyni.." utrousím tiše a raděj odvrátím zrak..

Tyky - 22. ledna 2008 13:59
Tyky

Elohir 22. ledna 2008 13:57
"Měla by jsi spát" odpovím, ale posadím se vedle tebe na postel....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 22. ledna 2008 13:57
Elohir

Tyky 22. ledna 2008 13:47
"Aha" dodám s lehkým poúsměvem.. "Nechceš si raděj sednou tady?" optám se a ukážu lehce na postel vedle mě..

Tyky - 22. ledna 2008 13:47
Tyky

Elohir 22. ledna 2008 13:46
"no bohužel nevím kde bydlíš. " zasměji se a po té se pasadím na jedinou židli. Prostou avšak pohodlnou...
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 22. ledna 2008 13:46
Elohir

Tyky 22. ledna 2008 13:40
"Domů?" optám se a porozhlédnu se.. "Vždyť jsem u tebe.." dodám tiše, ale neprotestuji.. Opatrně, aby mě nebolela rána na boku si sundám botky a ulehnu na lože..

Tyky - 22. ledna 2008 13:40
Tyky

Elohir 22. ledna 2008 13:32
"odvedu tě domů pokud tedy nemáš nic proti." než však stačíš odpovědět zašeptám zaklínadlo a stojíme v mém pokoji. Prostý stůl, postel a šatník. Jedna židle. Vložím tě na lože. "odpočiň si" zašeptám

Elohir - 22. ledna 2008 13:32
Elohir

Tyky 22. ledna 2008 13:23
"Jen se mi otevřela stará rána.." utrousím klidně a chabě se pousměji.. "Ani to moc nebolí.." jemně na tebe pohlédnu a je cítit že mám uvolněné svaly, což u mě není obvyklé..

Tyky - 22. ledna 2008 13:23
Tyky

"doufám, že nejsi zraněná "optám se svým hluboký a tak trochu ustaraným tonem. Docela směšné na člověka který tě chtěl zabít...

Elohir - 22. ledna 2008 13:19
Elohir

Tyky 22. ledna 2008 13:13
"Trochu unavená jsem.." dodám a vlídně se pousměji.. "Unavilo mě léčení a domluva s dcerou a Ninesem.." řeknu tiše a jemně se tě chytím kolem ramen.. Na boku se mi rýsuje tmavá skvrna..

Tyky - 22. ledna 2008 13:13
Tyky

Mávnu rukou abych naznačil znak, který používám často. Tělo dryády se najednou objeví v mém náručí. "vypadáš unaveně" usměji se koukajíc na tebe.

Elohir - 22. ledna 2008 13:09
Elohir

Tyky 22. ledna 2008 13:01
*Jak chceš.. Je mi jedno kde se vyspím..* vyšlu tiše a slabě.. *Rány Ninese jsem ošetřila a pak je jen musím převázat..*

Tyky - 22. ledna 2008 13:01
Tyky

Elohir 22. ledna 2008 13:00
*co kdybych to zařídil já* navrhnu myšlenkově. *teleport ještě zvládnu....snad*

Elohir - 22. ledna 2008 13:00
Elohir

Tyky 22. ledna 2008 12:43
*Dobře vyřídím jí to, asi ti to pak vysvětlí sama.. Já se vrátím co nejdříve jak jen to půjde, teď nejsem schopná přenosu..* dodám a je cítit únava..

Tyky - 22. ledna 2008 12:43
Tyky

Elohir 22. ledna 2008 10:32
Muž v černém oblečení zaslechne myšlenku. Na tváři projede výraz nevraživosti, ale je vidět že uznává že pravda na tom bude *dobře beru * ozve se můj hlas. Stojím na kraji lesa. "možná že začíná nový život kdo ví" povím větru...

Elohir - 22. ledna 2008 10:32
Elohir

Tyky:
*Jsi v pořádku Esti?* vyšlu slabě myšlenku protože jsem unavená a zároveň se snažím ještě poslouchat rozhovor..
*Malá chce být i s Ninesem a zároveň s námi. Chce u tebe občas i zůstat, přijde mi zbytečné jí to zakázat, jinak uteče..* pošlu dál a utichnu..

Elohir - 20. ledna 2008 16:47
Elohir

Tyky 20. ledna 2008 15:56
// léčila jsem hrakana a potom se tam přemýštila malá a debatovali jsme..

Elohir - 20. ledna 2008 16:46
Elohir

Harakan 19. ledna 2008 09:50
Anach44 19. ledna 2008 10:33
"Budu v pořádku a nemáš zač.." utrousím klidně k Ninesovi. "A co se týče dnů neurčovala bych to na pravidla, viděla bych to jak se ti to bude malá hodit, přeci jen je občas lepší učit se v terénu.." dodám a pohlédnu na vás.. "Navíc tvému otci se to nebude líbit.. Tudíž bude potřeba abychom tě viděli často.." utrousím.. "Hm a můžeš být u něho nebo doma, tvůj otec bude bydlet chvílemi i v lese, sic na něj bude vždy někdo dohlížet, ale budeme teď žít spolu.." utrousím a pohlédnu na dceru.. "Říkali jsme si že to pro tebe bude lepší.." dodám a vlídně se pousměji.. "A teď jdi spát a ráno to koukej vysvětlit otci.."

Tyky - 20. ledna 2008 15:56
Tyky

//lidičky dva dny jsem tu nebyl prosím přál bych si aby mi někdo shrnul děj

Akylasia - 19. ledna 2008 20:09
Akylasia

Přemístila jsem se v pokoji k oknu a opřela se o stěnu pod ním. Vytasila jsem meč a začala ho leštit kouskem látky, zamyšleně sledujíc rudé runy na černém ostří.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Derek - 19. ledna 2008 19:30
Derek

Anach44 19. ledna 2008 14:10
zavrtím hlavou "nejsem ten kdo by ti to měl vysvětlovat... vlastně ani nevím jak přesně k tomu došlo... asi bych to otipnul jako ....nepřítel mého nepřítele je můj přítel" řeknu " a ted jdi spát vše se dozvíš zítra"
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 138 139 140 141 142 143 144 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)