Boj o lepší zítřek (154 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 152 153 154 155 156 157 158 ... 253 ⇒|

Tyky - 11. ledna 2008 21:40
Tyky

Elohir 11. ledna 2008 21:37
"pozor já neříkám že napadnu les. To je velký rozdíl. On to za mě udělá dřív či později zlatooký. Prostě si rozšíří panství proč ne. Hele myslím že tyhle věci by se měli řešit jinde než na jeho hradě. promluvíme si u vás v lese nebo u mě na hradě" optám se v poklidu...."ještě jedna otázka na jakou věc že jsem to zapomněl?"
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 11. ledna 2008 21:37
Elohir

Tyky 11. ledna 2008 21:33
"Zapomněl si jednu věc kterou sem řekla.." utrousím klidně.. "Ty bys mi také nebyl ochoten poskytnout?" optám se a zahledím se na tebe očekávající reakci.. "Ach ano nenajdu ideálního muže to ne, ale některého který by mě miloval určitě a poskytl mi zázemí.." utrousím klidně a lehce se zašklebím. "Vyhrožuješ tím že jakmile začnu cestovat napadneš les? Tím chceš dospět čeho?" optám se a zachmuřím se.."Až dcera dospěje tak bude mít svůj život a já ten svůj a beztak je možné že v tu dobu už ani nebudu.." dodám klidně a zase se pousměji..

Tyky - 11. ledna 2008 21:33
Tyky

Elohir 11. ledna 2008 21:25
na chvíli se odmlčím jako bych přemýšlel "nevím, abych řekl pravdu nevím. Chceš mít oporu můžu se o to pokusit. Při řešení problémů si s tebou rád popovídám, ale musíš počítat s tím, že se na svět dívám z pohledu logického a neemocionálního. Můžu se pokusit, ale nevím jestli to zvládnu. Je to jen na tobě, ale někdy je lepší nemysled srdcem, ale hlavou. Protože pak člověk vidí realitu bez růžova. Nikdy nenajdeš ideálního může. A cestovat nemůžeš protože ve chvíli kdy odejdeš les padne. Až dcera vyroste možná. Ale co pak? Napadlo tě to? " nadzvednu obočí čekajíc na tvojí reakci....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 11. ledna 2008 21:25
Elohir

Tyky 11. ledna 2008 21:20
"Ale já chci muže se vším všudy ne jen tím že bych se za něj provdala.." utrousím a lehce si tě prohlížím.. "Chci ho mít jako žena, mít ho jako podporu když bude potřeba, povídat si s ním a řešit když bude co řešit.. Ať už půjde o problémy a nebo o budoucnost.." dodám a přešlápnu si na místě.. "Myslíš si že mi tohle všechno můžeš poskytnout?" optám se

Tyky - 11. ledna 2008 21:20
Tyky

Elohir 11. ledna 2008 21:04
"jsem logic. Stejně jako ty chci rodinu. Stejně jako ty chci pomoc naší dceři. A stejně jako ty chci její štěstí. Ty nechceš válčit. Já chci mít spojence. Můžem spolu vydržet, když se budeme respektovat. A máš pravdu jsme dosti odlišní, ale přesto to půjde. Mě jde o dceru a její dobro je to nabídka a nemusíš jí přijmout. V tu chvíli se zbavíme společného nepřítele, který se nám nelíbí a on je horší než já protože má stejnou moc jako kniha které jsi mi dopomohla. Stejná výrobkyně. " povím "rozhodni se sama" usměji se jako by mě bavili tvoje reakce...."tah začal a může končil hodně způsoby. Potáhneš dobře nebo špatně..." naznačím ve vzduchu známí znak pro chůzi....

Elohir - 11. ledna 2008 21:04
Elohir

Tyky 11. ledna 2008 20:58
"Cože?" vyhrknu tiše a nechápavě na tebe upřu zrak, pak se ale vzpamatuji a donutím se přemýšlet.. "Ano chci rodinu, ale to neznamená že nemohu mít ještě další dceru a s někým jiným.." dodám tiše a sklopím zrak. "Svět bez bojů s tebou? Vždyť už jednou jsme se kvůli názorům museli sejít na bitevním poli, jak bychom spolu mohli vydržet?" optám se a upřu ti oči do tvých.. "Navíc si říkal že o mě nestojíš.."

Tyky - 11. ledna 2008 20:58
Tyky

Elohir 11. ledna 2008 20:53
"A co mě milovat" optám se a udělám krok k tobě "klidně zruším bojovou linii a války. Prosím. Chceš mít rodinu já ti ji nabízím. Svět bez problémů a bojů. Svět po boku člověka, který je sice nebezpečný, ale jdoucí si za svým cílem. Nabízím ti to o co žádáš" další krok....oči neříkají nic. jako by nežili a přesto v těch slovech zní něco jako upřímnost....

Elohir - 11. ledna 2008 20:53
Elohir

Tyky 11. ledna 2008 20:47
Tiše si povzdechnu a je to vidět jen a poklesnutí mých ramen.. Přesto se k tobě neotočím.. "Ach ano zdá se mi že se jí snažit obránit na svou stranu a potom ji chce použít proti nám.. Zezačátku byl docela milý, ale je mno nejsem si vlastně jistá jaký je.." dodám tiše. "A zřejmě si zapomněl vzít lektvar.." utrousím suše a vezmu červenou lahvičku do ruky.. "Víš vadí mi že nevím co se malá učí, to co se učila první bylo zablokování mysli.." utrousím a otočím se k tobě.. "Už mě nebaví hrát.. Buď budu mít rodinu a nebo začnu zase cestovat jako dřív, les jsem zatím předala a časem ho právoplatně zdědí Enya.. Chci si trochu užít.." dodám a blízkne mi v očích.. "Nabaví mě pořád totéž, pořád plánovat, chlídat, bojovat a zařizovat dohody.." dodám a dojdu blízko k tobě.

Tyky - 11. ledna 2008 20:47
Tyky

Elohir 11. ledna 2008 20:39
Ve chvíli kdy Enya odejde řeknu potichu k Erwin "jsem pro jedno se spojit. Klidně ať si jí vezme do učení kdokoliv, ale on mi nevyhovuje. Nenávidím tě za jedinou věc, že jsi mi jí vzala, ale pokud by hra zkončila tak je to konec všeho. Klidně jí zastavím na dobu neurčitou pod podmínkou, že jí nebudeš proti mě poštvávat. Můžou si jí vzít do učení ty tvé čarodějnice nebo já mě je to jedno, ale ať je od něj co nejdál" mluvím naléhavě. "dostanem se tím, ale i do problémů a možná i do války s ním. Je to na tobě." promluvím potichu...možná to není stejný Esti jako před lety, kdy tě zneužil. Má v sobě ještě dost starého, ale i něco nového....lásku ke své dceři....

Elohir - 11. ledna 2008 20:47
Elohir

Smutně si povzdychnu a přehodím nohy přes kraj postele.. "Ach jo.." dodám tiše a sjedu z postele na zem.. Na chvíli zavrávorám, pak ale paličatě zavrtím hlavou a pevně se postavím. Vezmu si přehoz co mám u postele a přehodím si ho přes ramena.. Sbalím všechny své věci do brašny a jen tiše a smutně při balení sklopím ramena..

Akylasia - 11. ledna 2008 20:42
Akylasia

Po chvíli otevřu oči a pomalým krokem se vydám na obhlídku. Pozorně sleduju každou rostlinu, naslouchám jednotlivému štěbetání a usmívám se
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Anach - 11. ledna 2008 20:42
Anach

Dívka už je pryč a leží na postlei již už s nějakou knihou a zabraně si čte.
Dum spiro, spero

Elohir - 11. ledna 2008 20:39
Elohir

Tyky 11. ledna 2008 14:30
"Já už prostě nehodlám hrát!!" dodám naštvaně a konečně se posadím a podlédnu na dcerku..
"Měla by si spíše spát abys nebyla unavená.." řeknu jemně a vyčkám než Harakan odejde.. "Proč před námi nemáš muvit o tvém učení? Vůbec se mi to nelíbí, manipuluje s tebou proti nám, sám tě poštvává.." dodám a svraštím naštvaně čelo..

Tyky - 11. ledna 2008 20:33
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 20:31
"neboj budu se krotit snad" řeknu normálním tonem ale pro člověka, který mě zná není těžké odhadnout, že zuřím...

Anach - 11. ledna 2008 20:31
Anach

Tyky 11. ledna 2008 20:29
"vy taky a žádné hádky prosím."pousmeje se na matku a nez odejde tak ji obejme.Pote odejde do sveho pokoje kde si smutne lehen na postel.Buhvi nad cim vsim premysli.
Dum spiro, spero

Tyky - 11. ledna 2008 20:29
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 20:28
"dobře jdi " přikývnu "měj se hezky....." povím přívětivě

Akylasia - 11. ledna 2008 20:29
Akylasia

Harakan 11. ledna 2008 20:28
Rozhlédla jsem se a usmála. Sedla jsem si do tureckého sedu. Přivřela jsem oči před světlem a pozorně se rozhlížela.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Anach - 11. ledna 2008 20:28
Anach

Stojí tam a hledi na otce a matku ,spatří i ten pohled nenavisti. Skloni hlavu *jAk rada bych ho mela rada,ale...proste je moc cizi a to co je mezi nim a matkou..bylo by to jen horsi..*vzdychne"Půjdu do svého pokoje"rekne jim nahlas a pousmeje se na oba.
Dum spiro, spero

Derek - 11. ledna 2008 20:28
Derek

Akylasia 11. ledna 2008 20:00
prakticky ihned se objevíš v obrovské jeskyni plné nádherných rostlin. jsi téměř oslepena bělostným světlem jež nahrazují magické krystaly místo slunce díky kerým se rostliánám velice daří. slyšíš zurčení vody a občas trylkování cizokrajného ptactva
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Tyky - 11. ledna 2008 20:26
Tyky

Povzdechnu si a zase vztanu abych byl stále hrdy *vzala mi jí. Vzala a já nemůžu nic dělat. Jen se snažit nahradit roky, které nejdou vrátit...nejdou* na chvíli se zaleskne k Erwin vražedný pohled plný nenávisti a vzteku. Jen nachvíli, ale o to intenzivněji. Za další vteřiny se zrak vrátí do normálu. Klidný ve kterém nejsou vidět emoce.....možná tam sou, ale nikdo je nevidí....

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 152 153 154 155 156 157 158 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)