Boj o lepší zítřek (155 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 153 154 155 156 157 158 159 ... 253 ⇒|

Anach - 11. ledna 2008 20:23
Anach

Tyky 11. ledna 2008 20:21
Přikývne."Máš pravdu."řekne je a zdá se že ty roky co ho neznala ji poznamenali tak,že ho vlastně v duši nebere jako otce,ale normálního známého muže.
Dum spiro, spero

Tyky - 11. ledna 2008 20:21
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 20:16
"dám ti jednu radu. Nikdy, nikdy se nesnaž emoci vyvolat nápojem či kouzlem. Má to totiž né moc dobré účinky a ty lidé to nechtějí. Sice to dělám, ale nemusíš dělat stejné chyby. Mohl jsem si tvojí matku získat v té době. A zvládl bych to, ale radši jsem si zvolil takhle. Nevím jesti je to dobře či špatně, ale asi dobře...." pomalu se svezu ze stoje do sedu. Kolena skrčená ale hlavu zviženou a stále hrdou....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Anach - 11. ledna 2008 20:16
Anach

Tyky 11. ledna 2008 20:14
její vyraz je smutny"vyresilo by se tim vse...mozna vam vykouzlim nejaky napoj lasky."pousmeje se opet,aby odlehcila stuaci,zda se ze napjeti ma az az."Jsme ráda ž ejsi upřímný."* tedy doufam ze jsi...*pomylsi si.
Dum spiro, spero

Tyky - 11. ledna 2008 20:14
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 20:08
"podle pohledu a žena to většinou sama cítí. A pokud jde o tvou matku pochybuji že by mě měla ona někdy ráda. Než jsem se vrátil na své panství poprosil jsem jí o to a ona nesouhlasila teď již naní cesty zpět. Tehdy ano dnes již ne." Zakroutím hlavou. "jsem totiž moc nebezpečný i když pravda ve chvíli kdy by si mě vzala by ochránila les na plné čáře. Avšak každý jsme jako část mince. Rub a líc. Stojíme tu na bojišti jako černí a bílí. Dobro a zlo. Každý si myslí, že má pravdu, jenže je to jedno. Vše už je jedno. Nic se nevrátí. Již ne." mluvím potichu a vážím slova. Jako bych se bál že tím co řeknu svojí dceru opravdu ztratím...."je to legrační měl bych tě štvát proti matce a těmito slovy tě štvu proti sobě." oči se zaleskly smutkem....podruhé za dlouhou dobu...Poprvé na bojišti když si na chvíli zkusil být člověkem......kdy měl hnědé vlasy a plno síly....kdy stál na straně lesa....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Anach - 11. ledna 2008 20:08
Anach

Tyky 11. ledna 2008 20:06
Dívka sklopí hlavu"Jsem ráda že jsi mi řekl pravdu i když je pravda ž eto není ta ,kterou jsem chtěla slyšet."Mohl by si jí milovat teď?"Zepta se jeste a pozvedne pohled od zeme."A jak muze zena poznat ze ji onen muz opravdu miluje?"zepta se jeste."Neni to vuci nam hezke."
Dum spiro, spero

Tyky - 11. ledna 2008 20:06
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 20:03
"Abych ti řekl pravdu tak neměl. Potřeboval jsem jí k moci. Nevěděl jsem že to tak dopadne. V té době jsem prostě potřeboval nějakou ženu, která by to za mě prošla a tvá matka mi prostě nalítla. Je pravda, že pokud chci tak umím být velmi přesvědčivý....Asi si tě tím poštvu proti sobě, ale máš právo znát pravdu. Nechci ti lhát...."

Derek - 11. ledna 2008 20:04
Derek

jakási postava jde k velkému černému hřebci a nasedne naněj zdá se vysoká a mohutná. kůn jakoby reagoval na dávno zapomenutá znamení se vzepne na zadní a bojovně zahrabe kopyty. postava na něj nasedne a odjíždí...
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Anach - 11. ledna 2008 20:03
Anach

Tyky 11. ledna 2008 19:59
poslouchá tě a občas se zdá že s tebou i souhlasí.Když skončís pousmeje se a zda se ze k ni ten usmev tak nejak patri a to v kazde situaci."A ty jsi matku miloval?"vyhrkne ze sebe nahle a hledi ti zprima do oci.
Dum spiro, spero

Akylasia - 11. ledna 2008 20:00
Akylasia

Harakan 11. ledna 2008 19:59
Nereagovala jsem. SPíše se vytratil můj zájem. POvzdechla jsem si. Zamyslela jsem se nad jeskyněmi, kde jsem se prvně probudila.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Tyky - 11. ledna 2008 19:59
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 19:56
"ne není to chyba. Někdy nevýhoda, ale ne vždy. Někdy prostě je to lepší a jindy ne. A já..." na chvíli se zamyslím "tvoje matka by řekla vypočítavostí a bezcitností a možná má tak trochu pravdu protože já si vypočítám opravdu pro a proti a na tom základě se rozhodnu. Nehledím co se stane dál. Prostě je to výběr přírody. Silnější přežije. Proto mě berou za krutého. Avšak pokud vidím chybu snažím se jí napravit...." mdle se usměji. Spíš jako by mě to trápilo

Derek - 11. ledna 2008 19:59
Derek

Akylasia 11. ledna 2008 19:56
těsně před svým zmizením se jakoby zamyslím "myslím.. že ten hloupý stařec by ti mohl dělat společnost... pokud se dostane někam kde nemá co dělat bude na místě zabit.. ale můžeš ho sem vzít.. třeba ho naučíš i nějakým způsobům... mohl bych pro něj nalézt využití..." řeknu ale kvůli slábnoucímu spojení jsou má poslední slova méně než šepot
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Anach - 11. ledna 2008 19:56
Anach

Tyky 11. ledna 2008 19:54
" a je chyba ridit se city?"zeptam se nahle a zda s eze to myslim vazne,zrejme to ma pro me hodne velky vyznam."a cim se ridis ty?"zepta se s povytahlym obocim.
Dum spiro, spero

Akylasia - 11. ledna 2008 19:56
Akylasia

Harakan 11. ledna 2008 19:53
"Dobrá, ale opravdu si dávej pozor." odpověděla jsem klidně. Rozhlédla jsem se a pevně stiskla kámen. Představila jsem si někoho, kdo by mohl sdílet mou společnost. Hledala jsem někoho, kdo by si chtěl povídat, bavit se či cokoliv jiného. Snad to výjde

Tyky - 11. ledna 2008 19:54
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 19:51
"jo nadání nejspíš zdědíš po mě. Tvoje matka je tvrdohlavá což tedy u tebe nevím protože dokážeš ustoupit. Neříkám že je špatná vlastnost tvrdohlavost, ale někdy je na školu. Co ještě máš po matce. Hrdost, ale cílevědomost je spíš moje vlastnost i když narozdíl ode mě se budeš řídit city ne logikou. No uvidíme. Hlavně že jsi šťastná a to doufám jsi" pokývám hlavou...

Derek - 11. ledna 2008 19:53
Derek

Akylasia 11. ledna 2008 19:51
"tam kam jdu musím jít sám... jakákoliv společnost by byla jistotou smrti mě i mých společníků... s trochou štěstí mé služby opouštět nebudeš..." řeknu a začnu mizet - jedá se o velice pomalé přemístení "dávej na vše pozor, kdyby se cokoliv dělo reaguj bez váhání. jednotky tě budou na slovo poslouchat.."

Anach - 11. ledna 2008 19:51
Anach

Tyky 11. ledna 2008 19:50
"nooo.."zamysli se a pohledna na otce"Literaturu,magii, historii.."uplne vsechn oco s euci vsechny deti ve skole..,ale trochu rychleji."pochlubi se trochu a procese si s usmevem vlasy jako by tu pochloubacnost jen hrala.
Dum spiro, spero

Akylasia - 11. ledna 2008 19:51
Akylasia

Harakan 11. ledna 2008 19:43
Pozorně jsem nasouchala každému tvému slovu. Jemně jsem přikyvovala, ale jakmile jsi se zmínil o smrti, zamračila jsem se.
Dobrá. Ale dávej na sebe pozor. Když jsme ti propljčila své služby, nemíním z nich opět odejít, rozhodně ne takhle. A navíc, byla by tě škoda. Nejradši bych šla s tebou, ale je to tvá věc, sám se rozhodni.

Tyky - 11. ledna 2008 19:50
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 19:47
"tak to jsem rád. co se učíš za učivo" napadne mi a opřu se o stěnu prohlížejíc si svojí dceru takovým tím zkoumavým pohledem *je opravdu hezká. Bude paličatá po matce, ale nadaná po mě.* Na chvíli po tváři projede lehký úsměv.....

Anach - 11. ledna 2008 19:47
Anach

Tyky 11. ledna 2008 19:46
"myslím že dobře."pousměje se"a baví mě to."řekne opet s milým usmevem po matce a mrkne se kolem sebe,trochu napjate.
Dum spiro, spero

Tyky - 11. ledna 2008 19:46
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 19:44
"jak si přeješ" lehce kývnu "jak ti jde jinak učení"skusím nadhodit nějaké neutrální téma.....

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 153 154 155 156 157 158 159 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)