Boj o lepší zítřek (156 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 154 155 156 157 158 159 160 ... 253 ⇒|

Anach - 11. ledna 2008 19:44
Anach

Harakan 11. ledna 2008 19:36
*Proc to rikas!Vis ze to neni pravda!! A moc dobre!*Ani nevi ,jak ale povede se ji ti poslat telapaticky tyhle slova.Tyky 11. ledna 2008 19:38"budu prece radeji tady,kdyz budu sama budu mit vice klidu na uceni a premysleni."pousmeji se.
Dum spiro, spero

Derek - 11. ledna 2008 19:43
Derek

Akylasia 10. ledna 2008 22:59
náhle se zamračím "na několik dní musím odejít. s hosty zde jednej mile... pokud budeš chtít s enyou určitě - je mým studentem.. Estimu - muž s šedýma očima se spíš vyhýbej... kdyby jsi cokoliv potřebovala ten kámen ti dovolí se se mnou spojit... nebude fungovat pokud budu mrtvý."
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Tyky - 11. ledna 2008 19:38
Tyky

Harakan 11. ledna 2008 19:36
*dokud jí nebudu ovlivňovat tak je to jedno a to nechci. A nesnaž se jí ovlivňovat ty. Nemyslím si že jsi nestraný jsi stejně zákeřný a vypočítavý jako já. Ne-li víc* Zasyčím
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Derek - 11. ledna 2008 19:36
Derek

tyky
přímo do estiho mysli jsou přenesena slova *jsi na hranici porušení smlouvy maj drahý spojenče* sarkasmus z toho přímo čiší
anach
i do tvé hlavy je vnesena myšlenka *možná to je tvůj otec a já jsem pro tebe jen někdo koho nesnášíš, ale věz že každý kdo mu plně věřil byl zrazen - i jeho vlastní muži, jež raději zemřeli než aby ona padl*
kdesi ve svém pokoji jsou mé oči zalité krví a já vztekle máchám rukama nad oceánem se objeví obrovská bouře a obrovské vlny naráží na skaliska... ve středu oceánu se objeví vír nakonec se prudce chytím za bok a veškerá zkáza odezní. natáhnu ruku ke skříni z níž vyjmu jistou věc. s lítostí v očích se na ní dívám...
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Tyky - 11. ledna 2008 19:23
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 19:01
"to tu chceš být sama?" nadzvednu obočí. Lehký povzdych prolítne vzduchem "nebudu tě nutit, ale to bych byl radši abys byla u těch čarodějnic v tom městě." na chvíli se zarazím protože si uvědomím, že se nevyjadřuji zrovna hezky o Erwiních učitelkách.
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Anach - 11. ledna 2008 19:01
Anach

Tyky 11. ledna 2008 18:50
"ne ja...zustanu tady."rekne rozhodne."nemůžu byt ani u jednoho z vas a zde mam vse co potrebuji."rekne klidne a s usmevem, i kdyz ne az tak prehnanym.
Dum spiro, spero

Tyky - 11. ledna 2008 18:50
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 18:27
"to ne vezmu tě k sobě pokud to tvojí matce nebude vadit. Nerad bych si jí v tomto znepřátelil. " pousměji se "neposlouchej ho v tomhle prostě dělej co tě baví. Magie je od toho aby se učila s láskou a ne z donucení"

Anach - 11. ledna 2008 18:27
Anach

"cože?To si snad dělá legraci ne?"Ujede ji nahlas,aniž by si to uvědomyla,že není sama.POhledne na rodice"tedy,nemůžu tu přece zůstat sama a.."zakokta se.Sklopí hlavu dolů*tohle snad dělá naschvál,komplikuje to co už komplikvane je.*pomysli si
Dum spiro, spero

Derek - 11. ledna 2008 18:24
Derek

na stolku nedaleko vás se objeví lístek s pár slovy "chystám se na několikadení cestu pryč. studuj dál svým tempem" obvykle krasopisné písmo se zdá být jen naškrábané ve spěchu... nebo vzteku

Anach - 11. ledna 2008 18:20
Anach

"au to bylo asi ano."rekne trochu podle a pousmeje se *snad se nezlobi*pomylsi si a pohledne na matku, u ktere se ceka odpoved.
Dum spiro, spero

Derek - 11. ledna 2008 18:18
Derek

můj výraz ztvrdne. přesto mlčím, jen odejdu a rázně zavřu dveře... dalo by se říct že jimi téměř prásknu.

Anach - 11. ledna 2008 18:12
Anach

//jj pa...
Dum spiro, spero

Tyky - 11. ledna 2008 18:12
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 18:08
//musím jít je mi líto....

Anach - 11. ledna 2008 18:08
Anach

Tyky 11. ledna 2008 18:06
POhlednu na ucitele a mirne se nevinne pousmeji"Mysli ze jsem napred tak bych jednu lekci mohla vynechat ne?"pousmeje se opet.A je to zase to ditko a nebo jen moc chytra mlada dama.
Dum spiro, spero

Tyky - 11. ledna 2008 18:06
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 18:04
"teď jestli ti to mamka dovolí. Pokud jde o tvého učitele tak ten to dovolí určitě že" Poslední slova procedím k mužovi skrz zaťaté zuby....

Anach - 11. ledna 2008 18:04
Anach

Tyky 11. ledna 2008 17:59
Dívka si tě prohlíží tvýma ocima,tedy stejnym jako mas ty ted,sedímy,ale ona je ma prece jen vice zive a s urcitym leskem v sobe*jiste rad,jen jsem zvedava jak dlouho*pomysli si a na tebe se pousmeje"Dobra to by sme snad mohli.."odvrati pohled a pousmeje se na matku s lehkym mrknutim.
Dum spiro, spero

Tyky - 11. ledna 2008 17:59
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 17:55
"abych řekl pravdu tak já sem mám zákaz chodit pokud nejdu na přímé pozvání tvého učitele " hodím dost tvrdý pohled k zlatookému "pokud jde o tvojí matku tak je to jen brždění soupeře či hlídání, aby se mu nic nestalo když zrovna netáhne figurou. Jinak tě mám rád. " dojdu k tobě a podívám se ti do očí. Jako by na chvíli zhnědli, avšak za další vteřiny jsou dále šedé. "pokud chceš tak někam spolu vyrazíme. Já se samozřejmě zaručím že tě v pořádku vrátím" hodím lehký pohled na Erwin

Anach - 11. ledna 2008 17:55
Anach

Tyky 11. ledna 2008 17:49
POhledne po tvých slovech na matku s otazkou v ocich. A pak zpet na otce." muzu mit take otaz proc se vzdy setkavate nebo,alespon nekdo z vas kdyz tu nejsem...za mnou zrejme nechodite ..."Rekne jako by ji mrzelo,ze si ji tolik nevsima *trdil jak me ma rad a ted..ani nehne brvou,aby sem prisel a zeptal se jak ji to jde...*
Dum spiro, spero

Tyky - 11. ledna 2008 17:49
Tyky

Anach44 11. ledna 2008 17:41
"my jsme opravdu mysleli na staré časi a částečně tedy na budoucnost. Vysvětloval jsem jí věci tak jak jsou a jí se to nelíbí. Bohužel. Pak tu tedy byl problém že tvoje matka chtěla vzdát život, ale to se vyrovnalo. Naštěstí" pokrčím rameny aniž bych bral dceřino rozhořčení v potaz

Anach - 11. ledna 2008 17:41
Anach

"tak podívej..."zadrhne se"otce"rekne nakonec"nejsem hloupa,tyhle vyrazy a ty hlasy,ktere se zde sirili po chodbe nebyli moc vesele a pratelske.POkud se to jedna mne tak mam snad pravo vedet o co jde.nebo ne?"pohledne na nej s otazkou.
Dum spiro, spero

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 154 155 156 157 158 159 160 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)