Boj o lepší zítřek (173 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 ... 253 ⇒|

Tyky - 6. ledna 2008 18:59
Tyky

Harakan 6. ledna 2008 18:52
"Tomu říkáš neutrální půda"zasměji se "tak to nevím jak by vypadala pro Erwin ta nepřátelská" mávnu rukou a objeví se kulatý stůl a u něj čtyři hezká křesla "posadíš se Enyo" optám se a ukážu na místo. "máš hlad či žízeň chtěla bys něco na zub" nadhodím přívětivě....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Anach - 6. ledna 2008 18:59
Anach

//tak to vyresime tak ze budem kecat a pockame nez ona dojde..,ael ja pak musim jit.
Dum spiro, spero

Tyky - 6. ledna 2008 18:58
Tyky

Harakan 6. ledna 2008 18:56
//já chvilku můžu čekat nebo si budu povídat s dcerou :)
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Anach - 6. ledna 2008 18:57
Anach

//a ja musim do 30 minut pryc.
Dum spiro, spero

Derek - 6. ledna 2008 18:56
Derek

/ houstone máme problém El. se tu ukáže až za 45 minut +-
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Anach - 6. ledna 2008 18:56
Anach

Harakan 6. ledna 2008 18:52
Dívka si prohledne onoho drzeho muze.JAk se zda a tu nejak moc pravomoci *a moje matk aporad nikdy...zacinam set u bat je tu moc neznamich lidi* pomylsi si a rozhlizi se.
Dum spiro, spero

Derek - 6. ledna 2008 18:52
Derek

"ehm ehm" odkašlu si, když vyjdu o chviličku později za dívkou z portálu "Erwin zde bude co nevidět" oznámím "Esti byl bys tak laskav a připravil někde tiché aspon trohu vlídné místo pro naše jednání?" řeknu a mé oči oba pečlivě sledují
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Anach - 6. ledna 2008 18:50
Anach

"ahoj otče.."nevykouzli tajkovy usmev jako noa,el nejaky se tam obejvi"myslim ze tu bude kazdou chvilku."odpovim na otazku trochu nejiste a rozhednu se"tak tady bydlis?"zeptam se po chvilce ,aby nebylo ticho.
Dum spiro, spero

Tyky - 6. ledna 2008 18:47
Tyky

Lehce se usměji "ahoj dcero" dojdu před tebe. Úsměv je opravdový ne ten okoukaný či bezcitný. Tohle byl pohled šťastného člověka. "jsem rád že jsi dorazila" Pozřu na portál "a kde máš svojí matku bylo mi řečeno že přijdete obě." nadhodím otázku s přáním aby nedorazila, avšak tuším, že se objeví za malinkatou chviličiku...

Lothar - 6. ledna 2008 18:46
Lothar

Akylasia

"Kam to ideme?" opítam sa po cjhvíli ticha pričom pozerám na tvoj chrbát.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Anach - 6. ledna 2008 18:44
Anach

vejdu nejistě do portálu *ten chlaúpek je divnej,ale kdyz matka rikalaa* nedomylsi a vejde do portalu a poté se objevi v nejake mistnosti,zmatene se rozhledne...
Dum spiro, spero

Tyky - 6. ledna 2008 18:39
Tyky

Mávnu rukou a jídlo i židle zmizí. Postavím se protože chci uvítat svojí návštěvu. "uvidím zase svou dceru" prolítne mi úsměv zatímco si upravím čené oblečení. Šedé oči si prohlížejí portál. *tak jo jen klid je to jako diplomatická mise nic víc.....jenže teď jde o víc než o dobité území teď jde o mou krev*

Derek - 6. ledna 2008 18:35
Derek

začnu se smát "sir rodrigues... to nezní šptně" přesto mi ve tváři stále hraje úsměv. *kdybych jí přenesl k sobě na své panství bylo by vše snazší..*. Otevřu portál "vstupte... a říkejte mi Nines" nakonec přeci jen portál vede na estiho sídlo...
elohir - kousek od tebe se objeví taktéž nafialovělý portál...
esti - zastavím se "ah konečně" podívám se ti do očí a usměju se "nakonec jsem to dokázal zařídit tak, že za chvili budou obě zde, ber to jako akt dobré vůle... nezklam mou důvěru" náhle se za mnou objeví portály vedoucí od dryád. zároven s otevřením portálu je přerušeno kouzlo stín a myšlenka a muž jež stále hovořil s estim zmizí - od té chvíle mám znovu svůj stín...

Tyky - 6. ledna 2008 18:29
Tyky

Harakan 6. ledna 2008 13:14
mávnu rukou a objeví se před tebou víno. "jistě že mohlo, abych řekl pravdu tak určité části jsem neporozuměl. Jsou to rituály klíče. Použil jsem je, ale buď to dělám špatně nebo to nemá účinek kdo ví." pokrčím rameny "šla by půjčit jistě že šla. Berme, že bych ti jí na krátký čas vypůjčil pokud se dostane dcera pod mojí péči" nadzvihnu tázavě obočí...

Elohir - 6. ledna 2008 15:39
Elohir

Anach44 6. ledna 2008 15:35
Ukončím spoj s dcerou a jen lehce pobídnu svého hřebce a vyrazím směrem k Estiho hradu.. Jen si tiše pobrukuju jakousi melodii(z Faunova labyrintu:D) a pevně svírám malý váček a zbraň u pasu, jako bych je hlídala.. Kůň si klidně běží a zpomalí až když je na začátku hor a mohl by špatně došplápnout..

Anach - 6. ledna 2008 15:35
Anach

Matkce na všechno jen kyvnu a pohlednu na onoho muže "Sir Rodriges?"zeptám se prvne trochu nejiste,ale snazim se vypadat sebejiste."Podle me metky ano ,tak by ste me rpy mohl donest k memu orci.."Prosim" doda nakonec.
Dum spiro, spero

Elohir - 6. ledna 2008 15:25
Elohir

Anach44 6. ledna 2008 15:20
*Drahá řekla bych že je u tebe sir Rodriges, ten se zlatýma očima, tak mu řekni, ať tě přenese na sídlo Estiho, sejdeme se tam, jsem na cestě k Estimu do hradu, tudíž se tam můžeme všechni sejít..A doufat že v pořádku odejdeme..* dodám si už spíše pro tebe.. *Přenese tě tam portálem, když mu řekneš, já tam přijedu co nevidět na koni..* dodám a ještě chvíli vyčkávám, kdybys chtěla něco dodat..

Anach - 6. ledna 2008 15:20
Anach

!Chci vas videt oba a chci aby st mi ob vse vysvetlili!"rekne trochu nastvane z te cele komedie,ktera se tu kolem ni deje ten divny muz se zlatymi oci a jeji otec a jejo matka.uz toho ma dost!
Dum spiro, spero

Elohir - 6. ledna 2008 15:15
Elohir

Harakan 6. ledna 2008 00:46
Po nějaké době se proberu a zachmuřeně se podívám kde jsem.. "Ta potvora jedna.." utrousím si tiše a přemýšlím, pročpak mu na ní asi tak záleží..*Mno stejně myslím že vím proč, ale proč ne, alespoň na ní dá pozor..* prolétne mi jemně hlavou.. Zvednu se a když zjistím jak vypadám trochu se vyděsím.. V rychlosti se opláchnu v jezírku, obleču si čisté šaty a jemně se doupravím. Když už vypadám jemně a vznešeně jako obvykle vyskočím na svého hřebce a vyrazím klidně k horám se stále zářícím amuletem na krku. Cestou vezmu pár věcí sebou a vyřídím kdo bude za doby mé nepřítomnosti ochraňovat les.. Po chvíli už je vidět sválající jezdkyně směrem k horám, v cestovních zelených šatech a hnědém plášti..

Derek - 6. ledna 2008 13:14
Derek

Tyky 6. ledna 2008 12:24
"Elfské víno... rudé" odpovím a usadím se na židli, která tam předtím nebyla - zjevně není moc pohodlná, ale mě vyhovuje. Až ted si všimneš že nevrhám stín ani já ani židle. "ten tvůj spis mě vskutku láká" přiznám a čekám na víno "mohlo by v něm být něco co chci... jak sis možná všiml magiova hůl je očarovaná a tak odebírá svému nositeli energii.. je to jistý druch ochrany proti zlodějům a jiným... dokázal jsem minimalizovat vůči sobě to kouzlo, ale v tom spisu by mohl být poslední klíč"

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)