Boj o lepší zítřek (175 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 173 174 175 176 177 178 179 ... 253 ⇒|

Derek - 5. ledna 2008 22:18
Derek

esti the esti

vprostřed tvého trunního sálu se objeví stín a myšlenka - oblíbené kouzlo nekromantů, jež vysílají svůj obraz napříš širým světem. uvidíš známého zlatookého muže jež ti pokývne "vítám tě doma" usměju se "jde o tvou dceru... ívš že strávila spoustu času s Erwin a tka by jsi byl v nevýhodě ohledně unáhlené volby, dopřej jí trochu času at může získat informace od někého neutrálního, nebo alespon at se pořádně uklidní a může zvolit s čistou myslí"... obraz čeká na odpoved
elohir

najednou se ti zdá cosi zvláštní - náhle si uvědomíš že kamsi zmizel můj stín. "nespěchejte na ní - je hodně rozrušená, co kdyby zvolila estiho a pak toho litovala, jenom proto že jste naní příliš tlačili? že jste sobečtí jsem myslel i jinak - chcete všechno hned a ted a na té dívce vám snad ani nezáleží!" postavím se ochranitelsky po dívčině boku zlatýma očima sleduji erwin "esti vám poskytne čas... pevně v to věřím, at získá veškeré informace které potřebuje od někoho nestranného, nebo at se alespon dostatečně uklidní bylo toho naní moc"
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 5. ledna 2008 22:10
Elohir

Harakan 5. ledna 2008 22:03
"Ano říkala jsem to, ale její otec stále neléhá.." dodám smutně.. "Ty sám si mi řekl že jsem sobecká, tak ji nechávám možnost volby, aby se rozhodla sama od sebe.. Abych sobecká nebyla, jde mi o její dobro a pokud ho mám malá bude schledávat u otce, tak ať s ním je.. Já chci chránit jí, ale zároveň musím chránit les.." dodám smutně a sklesle se posadím. Nakonec můj hologram nabere syté barvy a já se na místo přemýstím.. "Ach jo ten amulet je hroznej.." utrousím tiše a zůstanu sedět na zemi v pokoji Enyi.

Derek - 5. ledna 2008 22:03
Derek

"říkali jste že je na to příliš mladá pokud se nepletu" ozve se za tvým hologramem hlas a já vejdu do tvého zorného pole "ty Estimu vážně věříš že by ji nijak neovlivnoval a neštval proti tobě?" na tváři se mi rozlije nepříjemný úsměv "říkal jsem ti že je tu dost nedostatečná obrana a ti tví ubozí mágové ani nevycítili přenos energie" posadím se na kraj stolu u něhož enya sedí "dejte jí čas" řeknu jiným hlasema v mé tváři je cosi zvláštního... je topřekvapivé, ale je to soucit s mladičkou dryádou na kterou všichni stále tlačí a neléhají. otočím se na dívku "nezapomen, že vždy je víc možností, kterými jde situaci řešit" kývnu na ní a povzbudivě se usměju
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 5. ledna 2008 21:21
Elohir

Anach44 5. ledna 2008 11:55
*Enyo, dej na sebe prosím pozor, někdo o tobě zřejmě ví..!!* zazní ti v hlavě můj hlas a po chvíli se tam objevím v průsvitném těle.. "Enyo tvůj otec s tebou chce mluvit, chce ti navrhnout, že tě bude učit sám, já ti nebudu bránit, je to tvá věc a já sama už nevím co mám dělat, rozhodni se podle sebe. Pokud chceš být s ním, samozřejmě můžeš a pokud chceš mluvit s náma oběma, tak stačí říct, přenesu tě sem.." dodá má průsvitná postava tiše a smutně svěsí hlavu.

Elohir - 5. ledna 2008 21:18
Elohir

Harakan 5. ledna 2008 01:03
*A o co jde zase tobě? Už toho mám dost, pořád nějaké dohody, smlouvy, nabídky a návrhy, jak to má chudák holka chápat? Vždyť ani neví co se děje, je ještě neskušená, copak ji nemůžete nechat být?* můj hlas je smutný, ale zároveň naštvaný. *Chtěla jsem pro ni jen to nejlepší a místo toho nevím co mám dělat..* teď už je slyšet jen smutek a zklamání..

Derek - 5. ledna 2008 15:53
Derek

anach

zatímco studuješ a tvá mentorka je jinde zaujme tě zatetelení vzduchu před tebou a z portálu vyjde jakýsi mile vypadající muž se zlatýma očima - oblečen v černém pohodlném oděvu. skloní hlavu na pozdrav a pak ti položí ukaovák na ústa "pšš" zašeptá a po jeho bledé tváři se rozlije drobný úsměv "nemusíš se bát, nejsem tu abych ti ublížil" stáhne ruku zpět. chvíli mlčí a jen tě sleduje zlatýma očima, je na něm cosi zvláštního i na jeho pohledu "konečně tě vidím na vlastní oči" řekne mile a usměje se. - uvědomíš si že to bylo právě jeho vědomí, které se s tebou spojilo při tvém příjezdu do města. jen se posadí k rámu okna a vyhlédne ven, pak se jeho zlaté oči znovu obrátí k tobě - máš možnost útěku po celou dobu, ale zjevně nemáš důvod... zdá se jakoby na něco čekal...

Anach - 5. ledna 2008 11:55
Anach

Elohir 4. ledna 2008 13:50
"Proste jsem citila v jeho hlave jeho hlas jak mi cosi ríka,ale ja uz nevim co.Jen neco ve smyslu ze s mi nic nestane a takhle,podle me chce opravdu jen rodinu,ale vubec ho nechapu!Je to cele zvlastni,vlastne nechapu ani svou matku.A jestli k toci neco citim?"Odmlcise a zahledi se pred sebe "ja nevim je to muj otec,moje krev je jasne z ek nemu neco pocituji,ael ja nevim co,nestihla jsem ho nijak poznat."POdiva se na tebe v nadeji ze rekla vse co mohla.
Dum spiro, spero

Derek - 5. ledna 2008 01:03
Derek

zlatooký mág se protáhne "konečně alespon jednají.." pronesu unavenězfouknu svící a v temnotě zazáří pár očí "měl bych vylézt zase někdy na sluníčko mám tolik práce že si neudělám čas ani na menší výlet a vypadám nějak vybledle... jak je ted asi ve městě?" ušklíbnu se a ulehnu na své lože... dlouho nemůžu usnout pronásledován párem zářivých dívčích očí, jež se jakoby smějí na celý svět a rozdávají všude kolem sebe radost... "a tak to má být" zašeptám a pak uniknu vší bolesti světa do sféry jež jsem stvořil pro sebe a svou smrt...
elohir - ucítíš slabý záchvěv myšlenky *Nech tu dívku vyspat... kdy zrušíš její obranu proti sledování? nebo jestli mi nevěříš...*

Elohir - 4. ledna 2008 23:08
Elohir

Tyky 4. ledna 2008 23:01 + Anach
"DObrá.." špitnu tiše a zachvěji se.. Najednou se kolem mých ramen objeví teplý pletený přehoz a tak se do něj zabalím.. *Chudák malá..* pomyslím si a dotknu se kamene.. *"Má milovaná, máš na mě chvilku?"* zazní Enye můj hlas v hlavě.

Tyky - 4. ledna 2008 23:01
Tyky

Elohir 4. ledna 2008 23:00
"když jí nebudeš balamutit nechám to na ní. Přiveď jí a necháme jí rozhodnout" pokloním se a zmizím.....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 4. ledna 2008 23:00
Elohir

Tyky 4. ledna 2008 22:55
"Ty mi ale nedáváš možnost, ty mi jen vyhrožuješ.." dodám tiše a klidně.. "Co kdybychom se zeptali jí na její rozhodnutí? Neslíbím ti že půjde k tobě, když by sama nechtěla, neříkej že by si ji chtěl v učení proti její vůli.." dodám a tiše na tebe hledím

Tyky - 4. ledna 2008 22:55
Tyky

Elohir 4. ledna 2008 22:51
"Pokud se bude učit u mě může tě navštěvovat kdy bude chtít. Já najsem jako ty nejsem sobec" zavrčím " máš jednoduchou možnost buď mi jí dát mě do učí. Můžem se domluvit na podmínkách učení, ale pokud se u mě nebude učit bude boj" usměji se ledově..."je jen jedna možnost"
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 4. ledna 2008 22:51
Elohir

Tyky 4. ledna 2008 22:42
"No a co.. Moje taky.." dodám pochmurně. "Je u normální ženy, kterou znám pouze zběžně a kde jsem se dříve učila také, žádné bližší vztahy s ní nemám a řekla jsem jí pouze ať se o mou dceru postará a naučí ji vše co bude potřebovat.." řeknu rozhořčeně.. "Nech ji tam alespoň chvíli, ať se sama učí, baví, najde si přátele.. Je to tak těžké? Odloučení pro mě bylo těžké, ale je to pro ní.. Nech ji ať si to sama promyslí, nech ji čas.." dodám tiše.. "Nelíbí se mi že by se měla učit u tebe, je její věc pro co se rozhodne a taky o jejím názoru. Navíc bych ji pak už vůbec neviděla.." dodám smutně

Tyky - 4. ledna 2008 22:42
Tyky

Elohir 4. ledna 2008 22:35
"já chci svojí dceru a ty jsi mi ji vzala. Bereš mi jí pořád a pobuřuješ. Nemám chuť jí proti tobě štvát, ale pokud zůstane u tvých kamarádů nadobro jí ztratím. Chci jí do učení já. Neboj my obranu proprazíme. Sice to bude zlé a budu oslaben, ale ty taky. Nenechám si jí vzít tebou kvůli tobě." usměji se můj návrh. Buď mi jí dáš do učení a já ti odpřísáhnu že jediné špatné slovo o tobě neřeknu a nebudu jí proti tobě poštvávat. Můžem klidně uzavřít kouzelnickou smlouvu mě je to jedno já jí chci do učení a nenechám jí ve spárech nějakých čarodějnic. Ona je moje krev..." zasyčím

Elohir - 4. ledna 2008 22:35
Elohir

Tyky 4. ledna 2008 22:29
"Ach ano chci a nejsem si jistá že je to tady nejlepší, ale budiš.." dodám klidně a můj výraz nabyde na odhodlanosti.. "Naše dcera je v učení a nehodlám na tom nic měnit, hodně věcí umí, ale tohle by ji beztak čekalo, myslím že s tím by si souhlasil snad i ty ne?" optám se a pohlédnu tvé iluzi do očí.. "Chci aby se rozhodla sama co udělá a pokud bude chtít být s oběma rodiči či jen s někým.." dodám a zatřesu vlasy, jako bych nad něčím přemýšlela. "Ale nechci ohrozit les kvůli naším problémům" mávnu směrem k lesu. "Určitě vidíš že má takovou obranu, jakou neprotazíte a pokud na les zaútočíš, tak dceru nadobro ztratíš, ona ti ještě zčásti věří a nijak jsem jí to nebrala, tak bych byla ráda, aby si ´to nezkazil.." dodám tiše..

Lothar - 4. ledna 2008 22:32
Lothar

Tyky 4. ledna 2008 22:29
//rekord, toto je minimum :D
Máš na viac :D
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Tyky - 4. ledna 2008 22:29
Tyky

Elohir 4. ledna 2008 21:44
"volala jsi mě" objeví se silueta muže, kterého dobře znáš. Bílé vlasy lehce spadají na záda a šedé oči tě sledují. Není to nic víc než iluze. "chceš se mnou mluvit" ozve se usměvavý hlas mága....

Elohir - 4. ledna 2008 21:50
Elohir

Tiše si povzdechnu.. *Je možné že mě teď zabije, vlastně by neměl, díky amuletu, je opravdu mnohem silnější, než býval.. Jak amulet, tak Esti.. Jako by amulet sílil společně s Estim..* smutně potřesu hlavou. Pohlédnu na štít, který se mezitím stal zcela naprostupným.. Nyní už jen koukám, jak les štít doživuje zevnitř a jak se uzavírá i pod zemí.. Pomalu se v něm objevuje po sobě devět živlů, které jsou. *Můj lid je v pořádku, na mě nezáleží, dcera se později rozhodně sama..*

Elohir - 4. ledna 2008 21:44
Elohir

Harakan 4. ledna 2008 21:40
"Esti.. Ésti.." dodám a už klidně a plná síly vyjdu po planinách.. *Dny tu ubýhají, ani o nich nevím..* pomyslím si smutně. "Chci s tebou mluvit.. No tak Esti, nebudu se před tebou schovávat..!!"

Derek - 4. ledna 2008 21:40
Derek

Elohir 4. ledna 2008 20:46
"ty a tvé mateřství - je to pouhá výmluva v níž žiješ. jenom protože se bojíš jak by tvá dcera zvolila! zničíte ve vzájemné válce vše co zde je - i vaši dceru." vztekle klepnu do země magiovou holí terá se mi náhle objeví v rukou "jdi tedy a připrav svůj lid na trpký konec. jdi a řekni spoustě dalších matek že jejich děti zemřou a budou zotročeny, protože jste nikdo neměl rozum a nedokázali jste se dohodnout!" mávnutím ruky vytvořím portál ke vstupu na své panství "pokud se umoudříte víš kde mě hledat - pokud ne... budu vás muset donutit" - zní to směšně když nekromant vyhrožuje až to nutí k úsměvu, ten ale rychle zmrzne na tváři - nebot je zcela očividné, že bych se o to klidně pokusil...

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 173 174 175 176 177 178 179 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)