Boj o lepší zítřek (176 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 174 175 176 177 178 179 180 ... 253 ⇒|

Lothar - 4. ledna 2008 20:47
Lothar

Akylasia 4. ledna 2008 20:09
//klidne môžeš, ale k čomu by to bolo? :)
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Elohir - 4. ledna 2008 20:46
Elohir

Tyky 4. ledna 2008 15:48
// houby z octem, nikoho jsem jí nepodstrčila, ta učitelka ji chce jen naučit všechno..

Elohir - 4. ledna 2008 20:46
Elohir

Harakan 4. ledna 2008 18:48
Smutně si povzdechnu.. "Musím jít něco zařídit." dodám klidně a opatrně vstanu.. Na chvíli pevně sevřu oči, abych neupadla a pomalým a opatrným krokem vyjdu k lesu. Mocný amulet, který mě chrání chodím za výstřih šatů, aby nezářil na celé okolí a zbytečně tak neupozorňoval.. Sám z něj cítíš mnohem starší magii než používáte oba s Estim.. Tiše a smutně si povzdechnu.. *Jde mi pouze o dceru, nejsem sobecká, je to jen mateřský pud, to se o Estim říct nedá.. Stejně tak i bráním lid, copak je to sobeckoust? Ona se rozhodne později sama..* prolétne mi smutně hlavou a povzdychnu si..

Akylasia - 4. ledna 2008 20:09
Akylasia

//Takže jsme se nijak nehnuli? Kruci, jak mmám reagovat na to, že jdeš za mnou. Já tě zaškrtím.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Lothar - 4. ledna 2008 20:07
Lothar

Akylasia 4. ledna 2008 20:06
//Prechádzala si sa lesom a ja idem za tebou.

Akylasia - 4. ledna 2008 20:06
Akylasia

//Hele tak nevim, co se dělo. Pohli jsme se někam, Lothí?
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Derek - 4. ledna 2008 19:29
Derek

Lothar 4. ledna 2008 19:13
// to mě nepřekvapuje
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Lothar - 4. ledna 2008 19:13
Lothar

Harakan 4. ledna 2008 18:54
//za to ja ťa nechápem alebo to o čom tu píšeš :D

Derek - 4. ledna 2008 18:54
Derek

Tyky 4. ledna 2008 15:48
// jen já vám to chudáci mrším :D nutno dodat že až se naučí ochranu své mysli Esti je dost silný aby ochranu prolomil, ale mohl by dívce ublížit a jen by si jí proti sobě poštval. na druhou stanu mezi lidmi a dryádami je rozdíl - takže bych řekl že ani ona kouzelnice a ostatní studenti jí nebudou dělat nejlepší pohled na svět a ona bude moci zatrpknout kvůli samotě... + - čímž se přiblíží estimu.. upřímně - složitost této situace se mi náramně líbí :D
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Derek - 4. ledna 2008 18:48
Derek

Anach - cítíš cizí vědomí kdesi mimo tebe přesto nablízku, není nepřátelské zdá se být... prostě zvědavé. přesto si drží odstup a nijak na tebe netlačí *snazší by bylo než číst knihy do dlouhých nudných dní využít jinou metodu - základní a pokročilá kouzla v těch sešitcích co ti půjčí lze přenést skrze magii přímo do tvé mysli... s dobrým rádcem by jsi si to osvojila rychle.* zazní ti v uších vyrovnaný a příjemný hlas - spojení je ovšem velice krátké a tvá nová mentorka nic naucítila... ty však něco cítíš - v kapse cítíš něco co tam dříve nbylo...
-------------------------------------------
mé zlatavé oči se na kratičký okamžik rozostří a pak se podívám na dryádu "tvé slzy mu život nevrátí...nikomu z nich" odmlčím se "alespon zemřel očištěn od hříchů démoa jež ho ovládal.. nyní se má lépe.." můj pohled sklouzne k horám, když pokračji ve své řeči "jsi sobecká v tom má Esti pravdu, ale on není o moc lepší... je tu však alternativa jež by vše mohla vyřešit bez zbytečného krveprolití - mé panství nedokážu rozšiřovat tak rychle abych zaměstnal všechny své služebníky" zamračím se " a mimochodem - jak jsi si možná všimla tvůj lektvar již nikdy nezabere tak jak má..." řeknu a naznačím prstem na své zlaté oči.

Tyky - 4. ledna 2008 15:48
Tyky

//já jen nabourám rozhovor vlastní myšlenkou takovou neutrální a na zamyšlení. Všimli jste si někdo jak Esti a Erwin se perou o svou dceru a oba dva se snaží ukázat, že jsou lepší....v pohledu na dceru jsou stejní jenže každý využívá své vlastní metody. Erwin jí podšloupla našeptávačku učitelku a Esti jí mluví do hlavy. Stejná metoda nezdá se :D
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 4. ledna 2008 13:50
Elohir

Anach44 4. ledna 2008 13:10
"Ach ano mohla, vaše matka odsud odešla po měsíci, naučila se toho opravdu hodně a rychle, budeš určitě po ní a také ti to půjde rychle, jen se nesmíš ukvapit, ona nechtěla tak moc studovat magii jako spíš léčitelství, ty se budeš muset rozhodnout.." dodá klidně a vede tě o dvě patra níž do učebny. Vejde do učebny a zavře dveře jen co vejdeš, ty ukamžitě zazáří ochraným kouzlem. "Tak a teď povídej co ti otec řekl a jakým způsobem, abych věděla jak ti pomoct.. Ještě jednu věc, cítíš něco k otci? Vyhledáváš ho? Potřebuješ ho?" optá se tě a posadí se na sem na měkký polštář.. "Řekni mi to prosím od začátku, ať se tvé myšlenky uklidní a my můžeme začít pracovat.." řekne jemně a vybídne tě, aby si se taky posadila. Mezitím vám oběma nalije čaj a začne ho pomalu upíjet..

Anach - 4. ledna 2008 13:10
Anach

"to by ste se mohla divit."pousmeje se kdyz odpovida na otazku ohledne uceni,pote se prevlece od podobnych satu ajko mela pred tim.*Par tydnu,to bude desny...*pomyslis si v duchu"tak pojd me do te vasi ucebny tedy.."Prohlasi a pousmeje se.zamylsi se nad valkou,ktera probehla a dnad svym otcem,ktery se choval tak jinak a ted..."ano slyšela."odpovi jen na posledni otazku.
Dum spiro, spero

Elohir - 4. ledna 2008 12:45
Elohir

Anach44 4. ledna 2008 12:16
"Řekla jsem pár týdnů, pochybuji, že bys to zvládla za dva týdny, to by si snad ani nespala a za tu dobu by si ani nestihla přečíst knihy.." dodám a prohlédne si tě.. "Ještě uvidíme, je tu ještě jedna možnost, jestli tak opravdu pospícháš.. Převleč se a hned půjdeme do chráněné učebny, chci si s tebou nejprve promluvit.." dodá mile tvá učitelka a magií ti pomůže vybalit.. "Vezmi si na sebe něco příjemného.." dodá klidně a vyčkává až se převlečeš.. "Už si se rozhodla a ujasnila si jak bereš své rodiče? Nezněl ti otcův hlas v hlavě? Nenašeptával ti něco?" optá se klidně a dál čeká na tebe..

Anach - 4. ledna 2008 12:16
Anach

Elohir 4. ledna 2008 11:31
"Dva tydny?"Podivý se jen težko říct zda se jí to zda moc ci malo"dobra rada bych zacala co nejdrive?"POusmeje se mile s nadsenim,ze muze ihned zacit a tak byt rychleji pripravena."cim zacneme?"zeptá se opet nedockave.
Dum spiro, spero

Elohir - 4. ledna 2008 11:31
Elohir

Anach44 4. ledna 2008 09:47
Žena (matka už je pryč) tě vezme do tvého pokoje. Je to malá místnůstka s židlí, malým stolkem pod oknem a postelí.. U dveří je malá skříňka na věci, je to tu malé, ale útulné. "Můžeš si to tu poupravit dle svého, tvoje matka mě prosila, abych na tebe dohlédla, proto bych byla ráda, abys neutíkala, protože bych to cítila a bylo by to pro tebe nebezpečné.." dodám klidně.. "Pokud se chceš hned učit můžeme, dívky šli do města a tak se ti mohu studovat, pokud chceš rychleji odsud, musíš pilněji a častěji pracovat.." dodá klidně.. "Tvá matka říkala že máš předpoklady a ty opravdu máš, když se budeš snažit můžeš učivo co budeš potřebovat zvládnout za pár týdnů.. Dívky tu obvykle bývají téměř dva roky.." dodá klidně a pousměje se..

Anach - 4. ledna 2008 09:47
Anach

Elohir 4. ledna 2008 09:41
Vydám se za matkou a mlčím,jen přikyvuji,zdá se že stále přemýšlím,zda je zrovna tohle ta spravná volba.
Dum spiro, spero

Elohir - 4. ledna 2008 09:41
Elohir

Anach44 4. ledna 2008 09:30
Do školy tě vezme mladě vypadající žena.. Pousměje se na tebe a pokývne ať jdeš k ní.. "Naučím tě uzavřít mysl, to budeš potřebovat jako první.." dodá lehce.. "Pojď, pokud chceš můžeš se učit hned, abys to zvládla co nejdříve.." dodá lehce a pousměje se..

Anach - 4. ledna 2008 09:30
Anach

Při všech těch matčiných řečech jen kkývnu,ale zdám se smutna stejně jako ona se slzami se s ni rozloucim a poté se vydávám do skoly a při tom přemýšlím*ten hlas měl přece jen trochu pravdu,bojovala jsem proc bych nemohla ted?A podle mne by mi snad otec neublizil jsme jeho krev...,ale nechci ublizit matce...,ale oc kdyz ji zase ublizi on?*
Dum spiro, spero

Elohir - 4. ledna 2008 09:09
Elohir

Harakan 3. ledna 2008 22:28
Smutně si povzdechnu a zablokuju svou myslu, tak abys už nic neviděl.. "Asi jsem ho zabila já, je mi to líto, ale já také přišla o přátele a tohle nemá smysl řešit.." dodám smutně a tiše si povzdechnu.. Setřu bolestivě slzy, protože je mi líto co se stalo..

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 174 175 176 177 178 179 180 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)