Boj o lepší zítřek (182 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 180 181 182 183 184 185 186 ... 253 ⇒|

Tyky - 31. prosince 2007 16:43
Tyky

Elohir 31. prosince 2007 13:19
ledový úsměv projede po mé tváři. Je to spíš bezemoční mimika. V očích se leskne nenávist ne láska"vše co si budu přát si vydobiji ať silou či bolestí vše získám a byl jsem naivní když jsem věřil všem těm blbostem co jste povídali, protože já jsem ten co ukáže pravdu světa. Tma přijde to už nezmění nikdo. Vidíš to co jsem předpovídal se splnilo. Někdo jiný zastoupil moje místo. Problém je že stále žiju a ani jeden se ho nechceme vzdát. škoda že nechce vyjednávat protože já dokážu udělat kompromis. " další pohled smrti prolítne na mé tváři *to já měl pravdu ne ty* pomyslím si sledujíc nepřátele před sebou....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 31. prosince 2007 13:19
Elohir

Tyky 31. prosince 2007 11:03
Tiše stojím na vršku skály a koukám co se děje podemnou.. Zašklebím se a přemýšlím nad tím, že se stejně dolů nedostanu.. *Že já neodešla hned jak jsem mohla..* utrousím a seženu si pár bylin co budu potřebovat k léku.. Sejdu o kopec níž a kouknu na Estiho. "To si nás chtěl celou dobu získat takhle? To si jako myslíš že ti to pomůže? Jsi tak naivní a a naprosto úplnej blbec!!!" začnu řvát naštvaně z kopce dolů.. "Nech nás konečně bejt!!"

Tyky - 31. prosince 2007 11:03
Tyky

Stojím stále před strážema "ustupte nebo si prorazím cestu" hůl zmizí a šedé oči se změní do barvy temna. Ruka zezelená. Tohle není klasická magie, ale něco mnohem silnějšího. Čerpám sílu z životního cyklu. Z energie hvězd. Oči jsou vražedné a klidné. Je vidět, že budu bojovat jestli mi k tomu donutí.....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Lothar - 31. prosince 2007 00:00
Lothar

Akylasia 30. prosince 2007 23:43
"Tak napríklad ohladom prežitia v lese, viem znie to celé srandovne ale čo už." poviem s úsmevom.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Akylasia - 30. prosince 2007 23:43
Akylasia

Lothar 30. prosince 2007 21:12
"Poradit? A v čem?" rozesmála jsem se
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Lothar - 30. prosince 2007 21:12
Lothar

Akylasia 30. prosince 2007 21:04
"Tak potom ked sme v lese je to dobré, v prípade budeš mi vedieť poradiť." a mriatelsky sa usmejem.

Akylasia - 30. prosince 2007 21:04
Akylasia

Lothar 30. prosince 2007 20:57
"Samozřejmě že ne. Však nejsme ve městě, ale v lese." usmála jsem se

Lothar - 30. prosince 2007 20:57
Lothar

Akylasia 30. prosince 2007 20:53
"Snad to nepredstavuje nejaký problém pri našom priatelstve, ak sa toto krátke stretnutie dá tak nazvať." a natočím trocha hlavu aby som mohol sledovať tvoju reakciu.

Akylasia - 30. prosince 2007 20:53
Akylasia

Lothar 30. prosince 2007 20:44
"Asi ano." pokrčila jsem rameny.

Lothar - 30. prosince 2007 20:44
Lothar

Akylasia 29. prosince 2007 22:08
"Tak to ja som bol v meste skoro stále a ja zabil zas každého, kto chcel napadnúť mesto, takže som asi opak teba." a prstom začnem na zemi robiť kliky háky.

Akylasia - 29. prosince 2007 22:08
Akylasia

Lothar 29. prosince 2007 22:06
"Protože nechodím do měst a dosud jsem zabila snad každého, kdo ublížil přírodě, aniž by v tom byl zákon života." odpověděla jsem naprosto klidně.

Lothar - 29. prosince 2007 22:06
Lothar

Akylasia 29. prosince 2007 22:03
"ano, Yuky. Ale prečo až tak moc závislá na prírode? Prečo viac ako je zdravé slečno?" v hlase je zvedavosť, čistá a nefalšovaná zvedavosť.

Akylasia - 29. prosince 2007 22:03
Akylasia

Lothar 29. prosince 2007 22:01
"Yuky." usmála jsem se.
"A on moc dobře ví, že jsem na ní závislá víc, než je zdrávo." usmála jsem se.

Lothar - 29. prosince 2007 22:01
Lothar

Akylasia 29. prosince 2007 22:00
"Ale každý je závislí na prírode, to není nic novího, to je holý fakt. Že Tuky?"

Akylasia - 29. prosince 2007 22:00
Akylasia

Lothar 29. prosince 2007 21:58
"Jsem soběstačná. A závislá na přírodě." rozesmála jsem se a pohladila jestřába.

Lothar - 29. prosince 2007 21:58
Lothar

Akylasia 29. prosince 2007 21:56
"Tak to je dobre aspoň sa nestaneš závislá na ľudoch a si sebestačná." poviem uznanlivo.

Akylasia - 29. prosince 2007 21:56
Akylasia

Lothar 29. prosince 2007 21:48
"Já mám vše, co potřebuji." mávla jsem rukou a vstala. Nastavila jsme ruku, na kterou přistál Yuky.

Lothar - 29. prosince 2007 21:48
Lothar

Akylasia 29. prosince 2007 21:47
"Neviem, povedz čo by si chcela a já ti to možná dám, ak to bude v mojích silách splniť."

Akylasia - 29. prosince 2007 21:47
Akylasia

Lothar 29. prosince 2007 21:45
"A co za to?" zeptám se a opět se miv očích fialově blýskne.

Lothar - 29. prosince 2007 21:45
Lothar

Akylasia 29. prosince 2007 21:39
Nad tím tonom sa usmejem "Nemala by si ma kárať, maličká a promiň, že som ti povedal to čo som povedal, odpustíš mi to?"

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 180 181 182 183 184 185 186 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)