Boj o lepší zítřek (180 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 178 179 180 181 182 183 184 ... 253 ⇒|

Lothar - 2. ledna 2008 19:50
Lothar

Akylasia 2. ledna 2008 19:43
Pokrčím ramenami "Fajn." chvílu pozerám tvojím smerom a nakoniec sa rozhodnu, že predsa len pôjdem za tebou. Nakoniec ma ešte aj zabije, čo už? Stáva sa. pomyslím si.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Derek - 2. ledna 2008 19:46
Derek

Tyky 2. ledna 2008 19:41
"... a mládí" dodá a jeho oči se vpíjí do tvých jakoby hledaly lež "i tak chci záruku že mě nepodvedeš - spečetíme kouzelnou smlouvu v níž se zavážeš že pokud mě ten tvůj rituál zabije nebo tak něco zemřeš i ty.. pokud budeš úspěšný vrátím se na své bývalé panství a vydobiju ho zpět." navrhne a čeká - v jeho očích vidíš touhu po pomstě vůči tomu kdo jej sesadil u něj doma - proto tě chápe a nechce bojovat
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Akylasia - 2. ledna 2008 19:43
Akylasia

Lothar 2. ledna 2008 19:41
"Neboj se. V pěti jsem začala s mečem." mávla jsem rukou a šla dál do lesa.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Lothar - 2. ledna 2008 19:41
Lothar

Akylasia 2. ledna 2008 19:25
"S vydličkou alebo s bičem?" opítam sa "To je dosť málo aby si sa začali učiť s tím zaobchádzať, hmm." a je vydet, že som prekvapený a to dosť.

Tyky - 2. ledna 2008 19:41
Tyky

Harakan 2. ledna 2008 19:39
"je to jednoduché jak tě uzdravit. Jedná se o rituál který používal kdysy v dávných dobách jeden temný kouzelník. Dějiny zapomněli jeho jméno ale jeho moc se nezapomněla protože vše co uměl zapsal. Ona to vlastně byla ona, ale to je jedno jestli ti opravdu jde o zdraví já se o to postarám jen jestli mi budeš věřit" zasměji se čekajíc na odpověď.
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Derek - 2. ledna 2008 19:39
Derek

Tyky 2. ledna 2008 19:28
starcovi oči se zamračí "proč bych ti měl věřit?" zeptá se "vždyt i ted kostlivci toho zmetka bojují s mými muži... kdysi snad tvými.." řekne - je zjevné že i on je pro kompromis nechce se mu plýtvat silami na souboj s tebou když výsledek není jistý.
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Tyky - 2. ledna 2008 19:28
Tyky

Harakan 2. ledna 2008 19:24
"změna těla. odvětím, změna na koukání na svět a pokud vidíš vlasy znova zbělaly a oči zešedly. Pravda tělesné funkce se staly normálními bez problémů, ale můj zevnějšek se vrátil. Mám možnost tě uzdravit a omládnout pokud budu mít dostatečné podmínky. Naše milá sousedka nám tu možnost dala. "poslední větu řeknu ironicky. Na tváři se objevil příjemný úsměv protože jsem pochopil, že muž se chce jen uzdravit a omladit nic víc.....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Akylasia - 2. ledna 2008 19:25
Akylasia

Lothar 2. ledna 2008 19:23
"Protože to byla první věc, kterou mi, nepočítje vidličku, dali do ruky. PRacovala jsem s ním už od svých dvou a půl let."

Derek - 2. ledna 2008 19:24
Derek

stařec pokrčí nechápavě rameny "kdo říká že nejsi? jen úpplný idi... by odsud odešel a změnil strany - byl jsi prý na pokraji smrti když tě něco zcela vyléčilo - co to bylo?" stařec se zdá vcelku inteligentní a klidný ale jeho hlas, když mluví o onom léčení se zdá trochu chvět...

Lothar - 2. ledna 2008 19:23
Lothar

Akylasia 2. ledna 2008 18:39
"No prečo bič bolo prvá zbraň s ktorou si sa naučila zachádzať." poviem klidne.

Tyky - 2. ledna 2008 19:21
Tyky

Harakan 2. ledna 2008 19:08
"Stop ty mi chceš říct že ti mám dát své tělo a moc neblázni " zakývám nesouhlasně hlavou "to bych musel být na hlavu padlej." dodám a jiskrné oči se zamračí....

Derek - 2. ledna 2008 19:08
Derek

Tyky 2. ledna 2008 19:01
na trůnu sedí jakýsi věkem sešlí mág v černé saténové tunice lemované zlatou nití v jeho stařeckém těle však cítíš mocnou magii a v jeho tváři mladé energické oči "tedy konečně jsi dorazil" řekne nakřáplým hlasem "ted poklekni a já se zmocním tvého mladého těla a tvé moci a vyřídím si to s tím zlatookým spratkem" po jeho bocích jsou hluboké výklenky, které tam dříve nebývali - občas vidíš rudé oči jež tě odtamtud pozorují.
-------------------------------------------
bitva probíhá překvapivě nebot jednotky kostlivců se zdají být nezadržitelné a sílí s každým padlým protivníkem

Tyky - 2. ledna 2008 19:01
Tyky

Harakan 2. ledna 2008 18:36
Po chvíli zmizím v obláčku dýmu. Nikdo mě nevidí jen slyšitelné kroky míří do trůního sálu zatímco kostlivci dostaly jen jediný úkol krýt můj ústup*co se to tu vlastně děje vždyť tady by mě měli výtat ne útočit*

Akylasia - 2. ledna 2008 18:39
Akylasia

Lothar 1. ledna 2008 21:58
"Jak, proč bič?" otočím se na tebe s též nechápavým pohledem.

Derek - 2. ledna 2008 18:36
Derek

Tyky 2. ledna 2008 18:24
z brány která z neznámého důvodu nelze nijak zavřít se začínají hrnout bojovníci nynějšího pána hradu se zjevným cílem - eliminovat hrozbu jež představuješ za tebou se objeví nafialovělé světlo jež vytvoří portál - z něj vypochodují 2 uspořádané jednotky kostlivých válečníků "jsou plně pod tvým velením - jsem si jistý že tajný vstup přímo do svého trunního sálu znáš" ozve se hlas zlatookého muže
-----------------------------------------------
na okraji hvozdu dryád se cosi začíná dít... bojiště se zdá prázdnější ačkoliv nikdo padlé neodklízel - tu a tam se dá zahlédnout pohyb odcházejících bojovníků světlí i temní jdou vedle sebe s apatyckými výrazy jejich smrtelná zranění již dávno nekrvácejí míří k horám a po čase se vždy krátce zlatavě zableskne a vojáci jsou přemístěni jinam...

Tyky - 2. ledna 2008 18:24
Tyky

Harakan 2. ledna 2008 18:20
"spojenec mi vyhovuje. Vypadá to že jsi schopný a schopné lidi nezabíjím. Jsi rozumný a myslím že dost moci je pro nás oba. Takže tvojí nabídku přijímám já mám svoje zájmy a ten les když shoří v popelu mi tak nebude vadit když získám živé dvě osoby. Při nejhorším jednu živou" usměji se ještě více. Zelené světlo z ruky pohasne a ze mě se stane jen hrdý muž avšak bez zjevného nebezpečí.....

Derek - 2. ledna 2008 18:20
Derek

{i}Tyky 1. ledna 2008 21:35
přímo před tebou se zatetelí vzduch a z něj vystoupí do černého roucha oděný sympaticky vypadající muž se zlatýma očima "ty "slabomyslné bytosti" jak říkáš mají přístup k magickým dovednostem, které potřebuji" ukážu na tvé v oceli zakované strážce "je jsem ti poskytl na ochranu. jak jsi si možná všiml kdysi jsem ti říkal Můj Pane. to ted nečekej tvou zradu ti nezazlívám - udělal bych to samé, přesto to bylo velice krátkozraké. kývnu kamsi do strany a do strážného u brány vstoupí duch - brána se otevírá "mám zájem na tom aby jsi získal zpět své panství a nabízím ti spojenectví..." strážný se chytí za hrdlo a padne k zemi mrtvý - duch duch je zpět v říši mrtvých "... ale víc nečekej. výběr je na tobě - spojenec, soused, nebo nepřítel" mávnu rukou a stejně jako jsem se objevil i zmizím a se mnou i strážní jež u tebe byli - sršen byl eliminován jejich nelidskou silou a uměním boje zatímco ty jsi mluvil s dryádou. na zemi po mém odchodu zůstal malý drahokam - na (možná zatím)jediné spojení s tím kdo má druhý - já

Lothar - 1. ledna 2008 21:58
Lothar

Akylasia 1. ledna 2008 21:55
"Ale i tak nechápu, proč bič?" opítam sa trocha nechápavo.

Akylasia - 1. ledna 2008 21:55
Akylasia

Lothar 1. ledna 2008 21:52
"Ale ne. Bič byla první zbraň, kterou mi kdy kdo dal do ruky." rozesmála jsem se.

Lothar - 1. ledna 2008 21:52
Lothar

Akylasia 1. ledna 2008 21:49
Ustúpim o krok do zadu. "Žalárnice, tak to aby som sa bál."

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 178 179 180 181 182 183 184 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)