Boj o lepší zítřek (179 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 177 178 179 180 181 182 183 ... 253 ⇒|

Anach - 3. ledna 2008 13:58
Anach

" nemůžu tvrdit ať se stane cokoliv prece jen kdyz zacne horet tak promin matinko,ale nezustanu v ni " pousmeje se trochu,aby odlehcila situaci a popozene kone.
Dum spiro, spero

Elohir - 3. ledna 2008 13:23
Elohir

Anach44 3. ledna 2008 13:19
"Blbni si jak chceš, já taky nebyla svatá a zvlášť ve škole ne.." zazubím se a chvilku nemyslím na starosti.. "Ale neboj se budu ti dávat vědět co se děje, ale ty mi slíbíš že zůstaneš ve škole, ať se stane cokoliv.." utrousím klidně a popoženu koně..

Anach - 3. ledna 2008 13:19
Anach

POhladim avého koně a anasednu na něj"Neboj se budu slušná holka,ale slib mi že mi i o všem budeš dávat vědět...prosím!"řeku ještě a vydám se za svou matkou.
Dum spiro, spero

Elohir - 3. ledna 2008 12:56
Elohir

*abys

Elohir - 3. ledna 2008 12:55
Elohir

Anach44 3. ledna 2008 12:51
Smutně sklopím hlavu.. "Tady máš ještě večerní šaty, abys mohla s dívkami někam jít, aby si se mohla bavit, třeba chodit tancovat.. A ještě amulet od tvé babičky.. Zařídí aby tě tvůj otec necítil a abych byla chráněná.. Když budeš potřebovat stačí na mě myslet a uslyším tě, nebo se u tebe objevím, ano?" řeknu něžně a pohladím tě po vlasech.. "Neboj se bude lépe.." dodám povzbudivě, jemně se usměji a zahvízdám na tvého koně.. Počkám až vyskočíš na jeho hřbet, poté naskočím také a vyjedu po cestě směrem k lidskému městu..

Anach - 3. ledna 2008 12:51
Anach

nakonec sklopim hlavu a pohlednu na matku"Dobrá tedy,když si to tolik přeješ..."řeknu nakonec a vlezu do domu si sbalit pár svých nejduležitějších věci,po chvíli vyjdu"mužeme."dodá trochu smutně.
Dum spiro, spero

Elohir - 3. ledna 2008 12:45
Elohir

Anach44 3. ledna 2008 12:09
"Ale můžu Enyo, přece jenom jsem tvá matka, prosím respektuj mé rozhodnutí, chci tě pouze chránit, a nechat ti alespoň trochu radosti v životě, ta tě s otcem nečeká. Beztak by si musela jet někam studovat, stejně jako poslala moje matka mě, takhle to alespoň urychlíme, stavíme se doma, sbalíš si věci, dám ti peníze a odvezu tě.. Můžeš si vzít svého koně pokud chceš, ale prosím alespoň jednou splň co si přeju.. Proč je takový se ho budeš moct jednou a zřejmě poměrně brzy zeptat, ale teď ne.. Musíš se toho ještě dost naučit.." dodám a pomůžu ti seskočit před naším stromovým domkem.. "Sbal si hned, dokud ještě můžeme odjed, nechám tě studovat u dobré čarodějky, která byla vychována mezi dryádama, budeš tam i s jinými děvčaty a budeš tam alespoň na chvíli v bezpečí.." utrousím tiše a smutně na tebe hledím, když čekám až si sbalíš..

Anach - 3. ledna 2008 12:09
Anach

"Matko!"Zakřičím"To nemůžeš je to i můj boj!"zakroutím hlavou."proc nas otec proste nema normalne rad?Proc je takovy?" vysloví spíš svoje myšlenky.
Dum spiro, spero

Elohir - 3. ledna 2008 11:53
Elohir

Anach44 3. ledna 2008 11:50
"Jsi ještě mladá a já tu zůstat musím, ale ty ne, přece tě nenechám tady, když není jisté jak to dopadne.. Nemůžeš se mu postavit, jsi sama o sobě ještě slabá, mohu tě poslat do učení, aby si se mu jendou mohla postavit.. Umíš to co dryády a něco málo od mágů, ale je potřeba to zlepšit." dodám smutně.. "bude nás chtít takto dostat, už jednou to chtěl a nejednou mě zneužil, ale to si tu ještě nebyla.." dodám smutně, nakonec natáhnu ruku a vyhodím tě za sebe na koně.. "Prostě pojedeš pryč, je to mé přání a jediné na čem si trvám..!" dodám smutně a pobídnu koně směrem od lesa i od hor..

Anach - 3. ledna 2008 11:50
Anach

Elohir 3. ledna 2008 11:35
"to nejde MAtko!Nenechám tě tady!Musíme se mu postavit,ale obě,snad nás nemůže chtit takhle dostat...!"řekne pevně Enya.
Dum spiro, spero

Elohir - 3. ledna 2008 11:35
Elohir

Anach44 3. ledna 2008 10:43
Po dlouhé době přijede na onu mýtinu uřícená matka dívky s úplně mokrým hřebcem, který stále vydžel běhat, ale vypadá to že je unavený..
Unaveně pohlédne na dceru a něžně dodá.. "Musím tě někde ukrýt a to rychle.. Tvůj otec se opětně přidal na temnou stranu a chce nás za každou cenu. Bude mě týrat jen proto abych ho poslouchala.. Musíš pryč aby si to neviděla a nezažila a aby tě nedostal, chce nás pouze zneužít a přivlastnit na svou stranu. Chce nechat vypálit les.." dodám udýchaně a něžně na tebe pohlédnu.. "Pojď.."

Anach - 3. ledna 2008 10:43
Anach

Mladinká holčina sedí na špičté skále někde uprostřed lesa v dlaních strčenou svou hlavu kolem sebe hledí svýma očima,které se tolik podobaji ocim jejiho otce.*Proc nas najednou tolik chce?A proc matka neche?Co se to krucinal deje,nemuzu se to vyresit nejak rozumne?* přemýšlí a posledním roce a o tom co se v nem deje.
Dum spiro, spero

Elohir - 3. ledna 2008 09:34
Elohir

Po tom co se začnu ve skalách poměrně nudit a už mě nebaví házení kamínků či kopání do kusů kamene, zavolám svého hřebce. Vyčkávám než jsem doběhne z plání.. *Musím co nejdříve pryč odsud, abych bránila les před Estim a ostatním.. Všechny byliny mám a teď musím pryč, dokud je dál ode mně a nevnímá..* Pomyslím si a jen co kůň přiběhne hravě se mu vyhoupnu na hřbet a pobídnu ho co nejrychleji pryč.. *Ať už jsem odsud.* pomyslím si a nechám koně uhánět jako s větrem o závod. Jen co vyrazíme přes pláně je z nás vidět pouze hnědá čmouha, která se rychle pohybuje..

Lothar - 2. ledna 2008 20:17
Lothar

Akylasia 2. ledna 2008 19:53
Idem tiše za tebou.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Tyky - 2. ledna 2008 20:08
Tyky

Jen se usměji protože pochopím že jsem opravdu doma a brzy získám zpět svojí rodinu. Mávnu rukou a na kamenné podlaze se objeví obrazec zvláštních tvarů plný magické energie. "je legrační že jsem ho používal jen jednou a to je několik let" usměji se "postav se doprostřet a začneme" ušklíbnu se protože mě čeká jen jedno číst knihu jenž jsem kdysy získal. Lusknu prsty a kousek od kruhu se objeví i podstavec se zvláštní černou knihou. Postavím se k ní a čekám až bude vše připraveno .....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Derek - 2. ledna 2008 20:04
Derek

zvedne ruku a zvuky boje z venku zcela utichnou vstane z trůnu "ted už nemám právo tam sedět" usměje se z výklenků vyjdou dva démoni a jdou k bokům svého stařiškého pána "když se naše spory vyřešili snad bych ti mohl říct - vítej doma" znovu se mrazivě usměje přesto to není provokativní jen usměv
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Tyky - 2. ledna 2008 19:58
Tyky

Harakan 2. ledna 2008 19:56
"nikdo ti neublíží při rituálu do té doby dokud tě nepustím z magického kruhu a ty nebudeš mladý ano?" zeptám se v klidu.
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Derek - 2. ledna 2008 19:56
Derek

Tyky 2. ledna 2008 19:53
"ujednáno, má pomoc však bude jen v magické podpoře a nových válečnících... popřípadě postupy na zotročování duší a démonů - nechci v těchto zemích dlouho setrvávat můj rival své postavení stále upevnuje a mých věrných ubývá... do smlouvy zahrneme i toho zlatookého - nemíním od něj dostat nožem mezi žebra během rytuálu" dodá a bleskne po tobě pohledem - je zdá se spokojený
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Tyky - 2. ledna 2008 19:53
Tyky

Harakan 2. ledna 2008 19:46
"souhlasím pokud mi pomůžeš zničit les a chytnout mojí dceru živou" usměji se a je vidět že nelžu a že jsem rád za to že nejsi takový hlupák...."je vidět, že mluvím s rozumným člověkem. Pokud jde o mládí tak budeš vypadat stejně jen tělo bude mladé. To znamená bez zranění a selhávání. Něco kolem třiceti lety vzhled však nezměním tím rituálem. Tím ne."

Akylasia - 2. ledna 2008 19:53
Akylasia

Lothar 2. ledna 2008 19:50
Procházím lesem a dlaní jemně přejíždím po kůře některých stromů. Naslouchám ševelení větví.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 177 178 179 180 181 182 183 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)