Boj o lepší zítřek (212 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 210 211 212 213 214 215 216 ... 253 ⇒|

Elohir - 20. srpna 2007 19:44
Elohir

Tyky 20. srpna 2007 18:42
Nevšímám si tě..

Elohir - 20. srpna 2007 19:44
Elohir

//Hele dost hádání.. Já dokážu nespat celý večer, ale rodiče mě vážně nenechají na netu do čtyř do rána.. to jako teda vážně ne.. Mno a pokud chcete abych tu zůstala déle, tak by to bylo lepší asi v to úterý..táta mi toho dovolí víc a můžu si na něj otevřít ústa, páč mi něco ještě dluží a nevyřídili jsme si pár věcí a on to ví :))

Tyky - 20. srpna 2007 18:42
Tyky

stojím potichu a čekám jak se scéna přede mnou vyvine
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Acara - 20. srpna 2007 18:17
Acara

Amthauer 20. srpna 2007 18:16
nekdy i v nedeli
zív........

Amthauer - 20. srpna 2007 18:16
Amthauer

Acara 20. srpna 2007 18:15
V sobotu...
- What is a life devoid of strife?

Acara - 20. srpna 2007 18:15
Acara

Amthauer 20. srpna 2007 18:07
nektery lidi chodej do prace......
zív........

Lothar - 20. srpna 2007 18:10
Lothar

Amthauer 20. srpna 2007 18:07
ja chodím spát o jednej nekdy o pol druhej vole a kvoli tebe si to nebudu preťahovat hlavne v sobotu ráno ked jdu za babkou na záhradu makať...
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Amthauer - 20. srpna 2007 18:07
Amthauer

Proboha, lidi, když už chodíte spát tak brzo, tak aspoň jednou do roka můžete udělat vyjímku, ne? Čím později začnem, tím líp, říkám já.

Anach - 20. srpna 2007 17:26
Anach

//me je to taky jedno,kterej den,ale to utery je nejlepsi! ja jsem pro utery a hodina?tak to uz mi je suma fuk pac jsem u babicky a tam muzu byt na betu do kdy chcu...a,el nejlepe od 20:00 nebo teda od 19:00.
Dum spiro, spero

Acara - 20. srpna 2007 17:23
Acara

//pres prazdniny je mi jedno kterej den, ale muzu vetsinou nejdriv v pul devaty
zív........

Nibelus - 20. srpna 2007 17:13
Nibelus

//No já to snad s rodinou nejak domluvím. A mě by se to hodilo v pátek.
Přátelé - i tisíc je málo. Nepřátelé - už jeden je víc než dost.

Lothar - 20. srpna 2007 17:10
Lothar

Elohir 20. srpna 2007 17:08
// mne je jedno na kolikatou sa dohodnu dôležité je aby som sa to dozvedel :)

Elohir - 20. srpna 2007 17:08
Elohir

// mě je to v podstatě jedno, sice se mi to hodí více večer, ale přizpůsobím se, rodiče s tím počítají.. Klidně můžeme hrát od 18:00 do 23:00 a ten kdo bude chtít odejít dříve buď uteče, nebo se vzdá nebo zemře, to už bude na každém co si vybere.. Hm a kdo přijde později, tak bude záležet na něj jakou si vybere výmluvu.. Ale je potřeba se dohodnou na nějakém dnu, a je docela podstatné, aby to bylo v tomto týdnu, od sobotu už zřejmě nebudu týden na netu a poté bych řekla že bude asi pro většinu studentů zmatek.. Tudíž doufám a děkuji za pochopení a všichni podejte návrhy na den úterý - pátek.

Amthauer - 20. srpna 2007 15:51
Amthauer

// 19:00 až 23:00 přijde mi ideální, i když možná by bylo ještě lepší posunout to o jednu hoďku od 20:00.

Amthauer - 20. srpna 2007 15:48
Amthauer

Asi deset kroků za Estim stojí jako socha nehybný muž, celý v rudém. Mlčky pozoruje scénu, pravděpodobně připraven rychle reagovat. Kolem něj je cítí teplo a přímo u něj přímo žár.

Lothar - 20. srpna 2007 14:20
Lothar

Elohir 20. srpna 2007 14:14
"Civilizace je, no šak civilizace." pronesu a slovami neviem vyjadriť aká civilizace jedine ked tak skažená ale nie vždy to tak je....

Elohir - 20. srpna 2007 14:14
Elohir

Lothar 20. srpna 2007 14:07
"Jistě ani se ti nedivím.." řeknu mile a můj smutný výraz se na okamžik vytratil z mé tváře..

Lothar - 20. srpna 2007 14:07
Lothar

Elohir 20. srpna 2007 14:05
"Fajn pocit, ale vlčia forma sa mi pozdáva najviac , myslím, že som tak blišie k prírode."

Elohir - 20. srpna 2007 14:05
Elohir

Lothar 20. srpna 2007 13:57
Otočím se na tebe a jemně se pousměji.. "Ale to víš že to jde a poměrně snadno.." odpoví ti vlčí řečí..

Lothar - 20. srpna 2007 13:57
Lothar

Elohir 20. srpna 2007 13:55
"No dobre jen si te nevím predstaviť jak rozprávaš v reči zvierat." a štakavie sa zasmeju...

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 210 211 212 213 214 215 216 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)