Boj o lepší zítřek (215 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 213 214 215 216 217 218 219 ... 253 ⇒|

Lothar - 20. srpna 2007 09:40
Lothar

Todrias Falco 20. srpna 2007 09:38
Pribehne k tebe vlk a sadne si pred teba a pozerá na ryby...
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Todrias Falco - 20. srpna 2007 09:38
Todrias Falco

To už však príde aj Kai. V ruke drží celkom dobrý úlovok z rybačky. "Je tu cítiť smútok."
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Tyky - 20. srpna 2007 09:36
Tyky

Konečně vyjdu k lesu *musím se jim vysmát*prolítne mi hlavou. Za chvíli míří po pláni mé kroky k dvojici *uvidíme jak je ta holka silná *
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Anach - 20. srpna 2007 09:31
Anach

Elohir 19. srpna 2007 21:29
Za tebou se objeví malá mladičká dryáda.Posadí se vedle tebe a kouká na tebe svyýma tmavýma očkama.zdá se že se trápí s tebou.
Dum spiro, spero

Elohir - 19. srpna 2007 21:29
Elohir

Nibelus 19. srpna 2007 21:25
Tiše vezmu růži do rukou a pevně ji sevřu.. *Ať se vrátí.. Prosím ať se mi vrátí..* prolétne mi hlavou a jemně zatočím s prstenem, který mám stále od něj na ruce..

Nibelus - 19. srpna 2007 21:25
Nibelus

Elohir 19. srpna 2007 21:23
Na zemi před dryádou se náhle z vloček složí ledová růže.
Přátelé - i tisíc je málo. Nepřátelé - už jeden je víc než dost.

Elohir - 19. srpna 2007 21:23
Elohir

Nibelus 19. srpna 2007 21:20
Rychle se rozeběhnu zpět na břeh, než rozmrzne opět jezero do původní podoby.. Běžím, protože nechci spadnout do jezera.. Když doběhnu na břeh tiše se sutně posadím na kámen a zahledím se do stromu.. *Jsem pitomá.. vážně pitomá* probleskne mi hlavou a smutně hledím do země, aniž bych vnímala okolí..

Nibelus - 19. srpna 2007 21:20
Nibelus

Elohir 19. srpna 2007 21:14
,,Já neodcházím, pouze si beru čas na přemýšlení." odvětí muž a pohlédne na dryádu. Na jeho tváři se objeví úsměv. Náhle se zvedne vítr a muž se změní v směť vloček, které vítr rozfouká do okolí.

Amthauer - 19. srpna 2007 21:20
Amthauer

Tyky 19. srpna 2007 21:19
Téměr neznatelné kývnutí v souhlasu.
- What is a life devoid of strife?

Tyky - 19. srpna 2007 21:19
Tyky

Amthauer 19. srpna 2007 21:16
"přidej se ke mně a budeš mít po čem zatoužíš. Temnota přichází se mnou "lehce zacinkám kosou
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Lothar - 19. srpna 2007 21:18
Lothar

Vlk Vycíti estiho a upre na nom svojím vlčím pohladom a obnaží svoje zuby a zavrčí pri tom...

Amthauer - 19. srpna 2007 21:16
Amthauer

Muž v rudém naposledy zamyšleně pohlédl k obloze, kde jakoby se shromažďovaly temná oblaka k posledním soumraku. Poslední… Znovu pohlédl na bledého muže, natáhl k němu dlaň, až se jej téměř dotýkal a řekl: „Cítím znamení moci. Budu jej následovat tak dlouho, jak bude zapotřebí.“

Elohir - 19. srpna 2007 21:14
Elohir

Nibelus 19. srpna 2007 21:08
"Mojí dceru samozřejmě vidět můžete, určitě tu někde v lese bude.." řeknu tiše se sklopeným pohledem do země.. "Prosím neodcházej, já jsem to vážně nechtěla, prosím.." řeknu smutně po tvé reakci na obejmutí.. Pevně sevřu oči, abych nebrečela, protože si uvědomuji přítomnost estiho.. Rozhodným krokem vyrazím za tebou..

Lothar - 19. srpna 2007 21:11
Lothar

Jak muž vykročí preč vlk pristúpi blišie a sadne si vedle dryády *O co vlastne šlo?* opítam sa v duchu a pozorne hliadkujem...

Nibelus - 19. srpna 2007 21:08
Nibelus

Elohir 19. srpna 2007 21:01
Potom co ho obejmeš od tebe odstoupí. ,,Jsem rád, že jste vy a vaše dcera v bezpečí, aspoň prozatím. Byl bych rád, kdybych se mohl s vaší dcerou někdy setkat." odstoupí do dryády. ,,Nyní mě omluvte, má paní. Musím před bitvou zařídit pár záležitostí." po těchto slovech se otočí a po hladině jezera, která se mění v led vykročí pryč.

Elohir - 19. srpna 2007 21:01
Elohir

Nibelus 19. srpna 2007 20:57
"Já tě také miluji, možná proto jsem vám ho zahřála.." odpovím a klidně po tobě pohlédnu.. "Nic mi nedlužíš, ale jsem ráda že tu jsi se mnou.. Ale nerada bych, abys tu zůstával kvůli dluhu.." odpovím a tiše vstanu. Udělám několik kroků k tobě a jemně tě obejmu..

Nibelus - 19. srpna 2007 20:57
Nibelus

Elohir 19. srpna 2007 20:50
Muž se zachvíli zadíval na oblohu. ,,Na vás se nemohu zlobit. To vy jste mě vytrhla ze spárů tmy, a pomohla apoň trochu zahřát mé zmrzlé srdce. Přišel sem, abych vám pomohl ve vaší bitvě. Abych tak odčinil aspoň část svého dluhu vůči vám."

Elohir - 19. srpna 2007 20:50
Elohir

Nibelus 19. srpna 2007 20:41
"Já bych ti to chtěla vysvětlit.. Vím že se zlobíš.. Ale ono to nebylo že bych nechtěla být s tebou, nebo tě chtěla podvádět, to ne.. Já jsem čekala, ale on mi tvrdil, že mi pomůže, že zachrání svět a že potřebuje jen trochu pomoct.. Dovedl mě do jeskyně a musela jsem plnit různé úkoly a na konci jsem buď musela zabít draka a nebo se vyspat s mužem.. Věděl, že zvíře zabít nemohu jen tak a tak jsem zvolila že se s ním vyspím, vešli jsme do místnosti, a chtěla jsem si to rozmyslet, ale nemohli jsme pryč.. Proto jsem to udělala.. Nebylo to, že bych chtěla.." řeknu tiše a smutně si povzdechnu.. "Díky tomu mám dceru na kterou jsem hrdá a byla bych mnohem raději, kdybys byl jejím otcem ty.." řeknu a stále tiše hledím do země..

Tyky - 19. srpna 2007 20:47
Tyky

Amthauer 19. srpna 2007 20:44
"I tak se to dá říct."na chvíli se odmlčím a pak začnu vyprávět starou věstbu"a až přijde mocný. Zlo a temnota vztanou. Lidé budou naříkat a vše se změní. Vše. Dlouhou dobu bude temnota a smrt, která zachvátí vše. Oheň nářek stest..."nedořeknu poslední část úmyslně abych nic nepokazil

Amthauer - 19. srpna 2007 20:44
Amthauer

Tyky 19. srpna 2007 20:40
„Zlo…“ pronese muž v rudém zamyšleně a jako by si ve své mysli pohrával s tím slovem a snažil se marně přijít na jeho význam. „Moc!“ pronesl pak náhle, jako by na to konečně přišel. „A utrpení! Oheň a popel přikrývají krajinu, nad kterou je obloha, celá z kouře!“

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 213 214 215 216 217 218 219 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)