Boj o lepší zítřek (213 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 211 212 213 214 215 216 217 ... 253 ⇒|

Elohir - 20. srpna 2007 13:55
Elohir

Lothar 20. srpna 2007 13:49
Začnu se smát.. "Jistě že ti rozumím a mohu ti odpovědět tvou řečí.." vyhrknu pobaveně.. "Rozumím zvířatům i stromům.." dodám ještě a ještě chvíli se směju..

Lothar - 20. srpna 2007 13:49
Lothar

Elohir 20. srpna 2007 13:46
"Tak dobre, keby neco stačí povedať....a ty rozumieš čo tu žvaním? Lebo tá kopa hnoja, ktorého som očuchával sa vsadím, že mi nerozumel ani prd z toho."
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Elohir - 20. srpna 2007 13:46
Elohir

Lothar 20. srpna 2007 13:19
"Ne prozatím ne.." řeknu klidně a lehce zatřesu hlavu, načež se rozhoupají mé hnědé vlasy a spokojeně vlají..

Lothar - 20. srpna 2007 13:19
Lothar

Elohir 20. srpna 2007 13:15
"ehm, no ten zmetek si moc dovoluje mám vás chránit?" pokračujem svojim sposobom...

Elohir - 20. srpna 2007 13:15
Elohir

Lothar 20. srpna 2007 13:07
"Rozdíl je chtěnou a nechtěnou rodinu.." utrousím.. "Mít mou dceru s mým drahým tak jsem nejšťastnější dryáda na tomhle ostrově.." dodám tiše a dál hledím na vodní plochu..

Lothar - 20. srpna 2007 13:07
Lothar

"Ehm a pokial som pochopil tak to sú rodina, hmmm ešte, že ja žiadnu nemám." pronesu zavrčením, čemu bežný človek neporozumie ani slovo čo sem zamumlal v reči zvierat...

Anach - 20. srpna 2007 13:04
Anach

Tyky 20. srpna 2007 12:35
MAlá dívenka na tebe natáhn eruce,které ji jemně vibruji"vypadni odtud."oči jí září zvláštní silou."hned."
Dum spiro, spero

Elohir - 20. srpna 2007 12:59
Elohir

Tyky 20. srpna 2007 12:35
"Ta dcera je moje, s tebou nemá téměř nic společného, a je mi líto že otcem není někdo jiný.." utrousím a stále se hlídám.. "CHráním život, ale ne tvůj a existovat mohu stejně snadno jako ty.. Nevidim důvod proč bych se ti měla líbit a okamžitě odsud vypadni, už si nemáme co říct.." dodám a zvednu se.. Popojdu k jezeru a zahledím se na jeho hlubinu..

Tyky - 20. srpna 2007 12:35
Tyky

Elohir 20. srpna 2007 12:32
"jsi fakt zajímavá máš mojí dceru a bojuješ proti mě. Chráníš život a přesto bojuješ proti mě. Nechápu jak někdo jako ty může vůbec existovat. Líbíš se mi. Jsi najivní.
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 20. srpna 2007 12:32
Elohir

Tyky 20. srpna 2007 12:26
"Hm zřejmě by mě to ranilo, ale o to větší důvod bych měla tě zabít.." dodám klidně a stále nevzrušeně.. "Nevidím důvod proč by mě to mělo zlomit, a nevidím důvod, proč mě chceš stále lámat.. K ničemu ti to není.. Jak řekla má dcera je tu mnoho jiných co tě klidně zabijou.." řeknu a pohlédnu po tobě..

Tyky - 20. srpna 2007 12:30
Tyky

Anach44 20. srpna 2007 12:28
"Tuhle slabost máš po matce a výbušnost jsi zdědila taky po ní jsi hodně horkokrevná já jsem kliďas"ušklíbnu se příjemně
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Anach - 20. srpna 2007 12:28
Anach

Tyky 20. srpna 2007 11:47
I kdyby má matak byla slabá což není jsou tu jiní,kteří by tě zabili to pamatuj"řekne naštvaně"nemysli si že jsi nejsilnějši,pamatuj kdo jsem."
Dum spiro, spero

Tyky - 20. srpna 2007 12:26
Tyky

Elohir 20. srpna 2007 12:24
"to jsem rád že mě nevnímáš aspoň pak budeš překvapena tou standartou to tě zlomí holčičko"

Elohir - 20. srpna 2007 12:24
Elohir

Tyky 20. srpna 2007 12:17
"Nelíbila, ale to se nestane.." Dodám s neutrálním výrazem a nijak se nenechám vykolejit z míry.. "Říkej si tco chceš, stejně tě nevnímám.."

Tyky - 20. srpna 2007 12:17
Tyky

Elohir 20. srpna 2007 12:16
"a může se mu něco stát. Jak pak by se ti líbila jeho hlava jako naše standarta"zamyslím se

Elohir - 20. srpna 2007 12:16
Elohir

Tyky 20. srpna 2007 12:11
"Já se o tom dohadovat nebudu.. Sledoval si nás z vrchu hor.. Takže víš, že stejně rychle jako přišel může zase odejít.. Nic se mu nestane.." pravím klidně

Tyky - 20. srpna 2007 12:11
Tyky

Elohir 20. srpna 2007 12:07
"ty mě nechápeš ne tupých krollů a chytrých zabijáků mazaných a lstivých"podívám se na tebe"mají na svém kontě dost dobrodruhů a tvůj milovaný bude jen další čárkou. šesti se neubrání ani kdyby chtěl"zasyčím

Todrias Falco - 20. srpna 2007 12:09
Todrias Falco

Položí ryby na zem a prichádza k Estimu.
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Elohir - 20. srpna 2007 12:07
Elohir

Tyky 20. srpna 2007 11:55
"Můj milovaný se o sebe umí postarat.." utrousím klidně a nevzrušeně.. "Myslím že banda nějakých tupých trolů mu neublíží.." dodám klidně a pohrdavě

Lothar - 20. srpna 2007 11:58
Lothar

Tyky 20. srpna 2007 11:55
Vlk zavrčí a má co delat aby te nekousnul do nohy nebo nekde inam...

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 211 212 213 214 215 216 217 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)