Boj o lepší zítřek (229 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 227 228 229 230 231 232 233 ... 253 ⇒|

Elohir - 9. srpna 2007 19:57
Elohir

Systy 9. srpna 2007 19:54
Ach bože.. To snad ne, tak asi po sto první.. Zřejmě půjde o datum na konci srpna.. Je to hned na začátku nástěnky..

Elohir - 9. srpna 2007 19:55
Elohir

Flarin 9. srpna 2007 13:23
Nevypije, máš smůlu já mám ehm takovou menší výhodu :D

Systy - 9. srpna 2007 19:54
Systy

hartal 9. srpna 2007 12:41
jůůůj, hartálek!!! (: přestává tě bavit rozcestí? nu, to taky nějak moc nechápu, ale nevadí (: bylo by fain, kdyby ses přidal a je dobře, že zrovna na stranu zla (:

Jo a mam dotázek... kdy se má ta bitva konat?
"Peníze jsou sekera, která rozetne i dobrá přátelství." Malajské přísloví

Anach - 9. srpna 2007 19:51
Anach

hartal 9. srpna 2007 12:41
Jak te muze rozcsti prestat bavit?? no i kdyz nedivim se posledni dobou se tam setkavaj ne moc extra lidi..a tak nejak my co jsme zvykli hrat uz prece jenom trocku jinak,tak se nam pak hraje spatne =(
Dum spiro, spero

Flarin - 9. srpna 2007 15:08
Flarin

Gortek17 9. srpna 2007 14:29
pokud bude mít Spartan čím sekat, že? :-P
I kdyby jste se na svá ušiska postavily a tančily tango tak mě nepřesvědčíte, že trpaslíci nejsou nejlepší rasa.

Gortek17 - 9. srpna 2007 14:29
Gortek17

Flarin 9. srpna 2007 13:23
Hmm pokud mu někdo tu sklenku neusekne i s rukou třeba někdo jako Spartan:D
"Čest a odvaha jsou pravou a levou rukou bojovníka"

Flarin - 9. srpna 2007 13:23
Flarin

Elohir 8. srpna 2007 20:17
Legionář si vypije akorát tvou krev, až vás porazíme :-P
I kdyby jste se na svá ušiska postavily a tančily tango tak mě nepřesvědčíte, že trpaslíci nejsou nejlepší rasa.

Flarin - 9. srpna 2007 13:22
Flarin

hartááááál :D mazec, další člověk, co se přidal do řad té správné strany :D

hartal - 9. srpna 2007 12:41
hartal

Wow, cool nápad tahle bitva :) Když jsem o tom slyšel poprvé, nějak mě to nelákalo, ale když jsem zjistil že rozcestí mě přestává bavit, tak jsem si řekl že bych mohl zkusit tohl, takže pokud byste stáli o Lovce elfa v řadách zla, jménem Jawel, tak se rád připojím :)
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Elohir - 8. srpna 2007 21:37
Elohir

Lothar 8. srpna 2007 21:32
"Dobře.." řeknu klidně

Lothar - 8. srpna 2007 21:32
Lothar

Elohir 8. srpna 2007 21:27
"Pozor?" opítam sa nechápavo "Keby som si dával pozor tak tu nejsem." a zasmeju se...
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Elohir - 8. srpna 2007 21:27
Elohir

Lothar 8. srpna 2007 21:08
"Jak myslíš, ale dejte si pozor.." řeknu klidně ještě ze stínu..

Lothar - 8. srpna 2007 21:08
Lothar

Elohir 4. srpna 2007 13:17
"Ja nemám strach, že by na mna niekto zautočil, lebo ináč by som mu ukusol niečo." pronesu s usklebkom.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Elohir - 8. srpna 2007 20:17
Elohir

Flarin 8. srpna 2007 12:18
:D tsss to si vypiješ :D

Flarin - 8. srpna 2007 12:18
Flarin

Elohir 7. srpna 2007 20:13
no.. uvidíme ty pseudovojevůdče :D

Elohir - 7. srpna 2007 20:13
Elohir

Aife 7. srpna 2007 15:38
:D Já teda vůbec ne, spíš se jen směju naivitě.. Mno jo, jak naivní vůdce, tak naivní i jeho bojovníci :D netuším jestli všech sedm, ale minimálně tři ano :D

Aife - 7. srpna 2007 15:38
Aife

Flarin 7. srpna 2007 15:20
A to jseš na mý straně... si představ, jaký hemeroidy ze mě budou mít *tamhleti*
Nepouštějte banán!

Flarin - 7. srpna 2007 15:20
Flarin

Aife 7. srpna 2007 12:44
začínám se tě bát :D

Aife - 7. srpna 2007 12:44
Aife

Flarin 6. srpna 2007 18:31
Hlavně že můj Mas O'chysta ví kterým "kopím" jak bodat a kam a koho.... XD
Nepouštějte banán!

Flarin - 7. srpna 2007 10:44
Flarin

enca 7. srpna 2007 09:54
tak mi stejně nic neuděláš :D

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 227 228 229 230 231 232 233 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)