Boj o lepší zítřek (231 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 229 230 231 232 233 234 235 ... 253 ⇒|

Todrias Falco - 2. srpna 2007 12:42
Todrias Falco

Lothar 2. srpna 2007 12:39
Elf nečaká, natiahne ruku a meč mu zmizne. "Ako chceš." pokrčí ramenami. Chvíľu na zem padajú biele iskry až nakoniec po meči neostane ani známka.
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Lothar - 2. srpna 2007 12:39
Lothar

Todrias Falco 2. srpna 2007 12:35
"Aj pred šialenstvom?" opítam sa ledabele.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Todrias Falco - 2. srpna 2007 12:35
Todrias Falco

Lothar 2. srpna 2007 12:33
"Vezmi si ho." povie nenútene. "Je to jeden z mnohých mečov pravdy. Sú určené pre tých, ktorí chcú bojovať a nemajú zbraň. Ochraňuje ich pred zlom."
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Lothar - 2. srpna 2007 12:33
Lothar

Todrias Falco 2. srpna 2007 12:31
Váham či ho mám zobrať a tak len poviem "S rozumom? Hmmm ked dáky zbadám tak mu poviem." pronesu ironicky "Prepáč ale taký meč si dovoliť nemôžem."

Todrias Falco - 2. srpna 2007 12:31
Todrias Falco

Lothar 2. srpna 2007 12:25
Zamumle čosi pod nos a vystrie ruku. V nej sa mu zjaví dlhý, striebrom a ornamentmi v elfštine, vykladaný meč. Jeho čepeľ sa odráža v západe slnka. Okolo neho lietajú malé iskričky. "Vezmi si toto. Je to meč Pravdy. Používaj ho s rozumom."

Tyky - 2. srpna 2007 12:28
Tyky

muž se zamyslí a hodí kápy na hlavu tak, aby byli vidět jen jeho oči. *Nemuselo se to stát, ale stane. Mám srdce a mám přátele * lehce koukne na Iriuse který stojí nedaleko *tohle je přítel, to je důkaz že mám srdce. Mám hodně špatných vlastnostích ale tohle je přítel tomu jsem pomohl a ten půjde za mnou. To on je důkaz. Jeden z mála* lehce se otočím protože beru řeč za ukončenou "setkáme se a moji lidé mají svodobu, já je kontrolovat nebudu. Věřím, že to co udělají je zprávné. " po tomto komentáři se rozezní tiché klap, klap jak boty ťapají po dlaždicích
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Lothar - 2. srpna 2007 12:25
Lothar

Todrias Falco 2. srpna 2007 12:22
"Ja len potrebujem niečo na dni, ktoré majú prísť." poviem klidne a to, že žiadnu nemáš, ktorú by si mi požičal si nič nerobím.

Todrias Falco - 2. srpna 2007 12:22
Todrias Falco

Elohir 2. srpna 2007 12:14
Zdvihne hlavu a opätuje úsmev. "Ako si želáš. Všetci sme si rovní." a pri tých slovách myslí na Tyu, tú ktorú opustil v ich kraji. Ako veľmi nechcela, aby išiel. "Všetci sme si rovní.." zopakoval potichu.

Lothar 2. srpna 2007 12:14
Pozrie na Lothara. "Tu nie, ale u nás ti môže kováč ukovať presne podľa tvojho ducha."

Elohir - 2. srpna 2007 12:14
Elohir

Todrias Falco 2. srpna 2007 12:11
"Neklaň se, nejsem nic víc než vy.." řekne klidným a milým hlasem.. "Beru vás jako sobě rovné, tudíž se nesnižuj pode mne.." řekne a pomůže ti vstát.. "Tohle už nechci vidět.." řekne ti mile a pousměje se..

Lothar - 2. srpna 2007 12:14
Lothar

Todrias Falco 2. srpna 2007 12:11
"Hmmm nemáš aspoň dýku priatelu?" opítam sa klidne a premýšlam prečo som stále bez zbraní...

Todrias Falco - 2. srpna 2007 12:11
Todrias Falco

Elohir 2. srpna 2007 12:07
V dave elf zľahka pokrúti hlavou a v očiach sa mu zjavia slabé plamienky. Po tom, ako sa vodkyňa otočí s poslednou vetou k svojim, ukloní sa. "Budeme Vás, nasledovať. Nech je znovu táto zem slobodná a príroda nedotknutá." povie stále v úklone.

Elohir - 2. srpna 2007 12:07
Elohir

Tyky 2. srpna 2007 11:33
Tiše po tobě pohlédne a jen si povzdychne.. "Jak si můžeš být jist tím co jsi viděl? Umíš rozeznat sen a vidinu? Myslíš že umíš vidět do budoucnosti? Vážně si to myslíš?" optám se klidně a sleduju i ostatní okolo.. "Hm máš to hezky vymyšlené a odmítáš připustit že všechny tvé sny jsou nereálné, nebudu ti to rozmlouvat, však to možná také jednou pochopíš.. Přece jenom jsem tu déle než ty a to o mnoho let a viděla jsem dost.. Ale někoho tak naivního, to vidím poprvé.. Jsi v podstatě mladík zaslepený svým snem, snem který se neuskuteční a který je nereálný.." udpoví suše ale klidně.. "Možná jsi první kámen a možná také poslední, ale květiny se nezvednou a nevyrostou pokud spadne moc velká lavina, jen si to uvědom.. Ačkoliv je rostlina silná, tak pokud svalíš moc velkou vrstu tak už nikdy nevyroste.. Dej si pozor aby těch kamenů nebylo moc a tobě to nebylo osudným.. Jak říkáš za zradu je zabiješ, či si troufám říct že nejen to.. Mě když lidé zradí tak je nehodlám pronásledovat a ani se jim mstít, zabijuje jen když se potkáme tváří v tvář a zaútočí na mě nebo mé blízké.. V tom je mezi námi rozdíl. Myslíš si že dokážeš vyměnit věrnost za lásku? Vždyť ty neumíš milovat.. Umíš jen a pouze nenávidět.. Poznal jsi vůbec někdy přátelství, či opravdovou lásku?" optá se a nadzvihne tázavě obočí.. Aniž by čekala na odpověď lehce se otočí, až jí zavlaje konec šatů a zamíří pomalým, ale rozhodným krokem ke svým lidem.. Nakonec se ještě pootočí.. "Očekávám že do bitvy si své lidi ohlídáš abychom nemuseli řešit rozepře či nepříjemné záležitosti.. Má strana nezaútočí pokud nás nenapadneš první, či to nějak nevyprovokuješ.." S tím na tebe krátce pohlédne, otočí se a vydá se ke svým lidem.. Lehce si povzdychne a tiše poděkuje elfův za podporu..

Tyky - 2. srpna 2007 11:33
Tyky

Elohir 2. srpna 2007 11:01
nekromancer zůstane klidný. Nehne ani brvou natož, aby se jinak zapojil. Pak začne řeč "Ty vidíš přítomnost ale podívej se do budoucna, já jí viděl dopadnete tak jak říkáž, když za tenhle svět budeš bojovat. Svět žije svým životem. To on mě vybral a pokud ne mě tak jiného. Já jsem první kámen, který zavalí lavinu dolů na úrodné sužované různými nemocemi. Tyto květiny zemřou ale jejich poupata za čas vyraší z pod kamene. Tak to bude vypadat."zastavím se a kouknu na své lidi. "některé jsem nemusel přikazovat. Cítí šanci. šanci se mít líp. To co jim nabízím neopustí, protože víc dostat nejde a pokud by to chtěli nechám je jít. Svoje služby splnili a jsou svobodní to vše pokud vyhrajeme. Já je držet nebudu. Až do konce budou ti jenž jim budu vděčný. Něco za něco. Věrnost za lásku. Pokud nepudou proti mě a bojovali za mě jsou volní. Některým pokud přežijou dám šanci." ještě zabořím lahce zrak na druhou dryádu (Anach)*je v ní něco blízkého jak mě tak mé sokyně musím to zjistit musím ..... uvidí se bitva nadejde a smrt se roznese....ona bude mít ještě možnost se přidat stejně jako ten elf který mi odporoval....Erwin bude mít o trochu horší postavení pokud přežije... najivní holka....ona taky drží sliby....bude si moc vybrat utrpení jejích blízkých nebo má milenka...no mohl bych jí dát i těm věrným....ona to přijme já jí nějak donutím....nebude to mít rychle za sebou a nebude se jí to líbit já totiž nejsem její kamarád....já jsem nepřítel a ona to ví....bude jí to bolet a hodně spíš se to dotkne její pýchy...uvidíme musím si to promyslet* stojí, zatímco v šedých očích se odrážejí žluté jiskřičky.
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Lothar - 2. srpna 2007 11:08
Lothar

Elohir 2. srpna 2007 11:01
"Ehm, ja konám len podla svojho presvädčenia, ktoré jak si myslím, že je správne. Ale jedno sa musí uznať máte dobrú a aj dlhú reč a ja takú nikdy mať nebudem." poviem klidne s úsmevom.

Elohir - 2. srpna 2007 11:01
Elohir

Dryáda tiše poslouchá co se děje kolem.. Jen se jí na tváři objeví lehký úsměv, ačkoliv oči zůstavají stejně smutné.. "Vážně si myslím Esti, že není nutné ponoukat mé lidi na svou stranu, jak vydíš stojí za mnou a za svou věcí a nemusela jsem je nijak podplácet, nijak ponoukat a ani jim něco vysvětlovat, pochopili sami.. Když jde o správnou věc nejsou nutná slova.." řekne lehce s ironickým hlasem, protože moc dobře ví, kdo s přemlouváním začal.. Poté se otočí na své společníky.. "Moc vám všem děkuji za svou podporu k mé osobě, nemohu a ani vám nechci slibovat to co Esti, všichni jdete do bitvy dobrovolně a nebudu vás nutit.. Připouštím že se vám to třeba nevyplatí a je možné že zemřeme, ale přesto vám děkuji, že jste nepotřebovali důkazy ani přesvědčovat.. Tímto vám děkuji od srdce, které Esti už dávno nemá.." utrousí dryáda a na okamžik se usměje a tím odhalí celou svou krásu.. Poté se zase otočí.. "Vidíš budou pít krev i moč, jak hezké. Neříkala jsem to? Zničíš vše, jsi jen nebohý fanatik, který se náhodou dostal k moci.. Nemyslíš na nic jiného než svou nebohou představu spásy, ale ono to tak není.. Po tom co všechny vyvraždíš a půjdeš přes mrtvoly jak říkáš, tak nezbyde pár silných jedinců, ale leda utrpaní, hlad a bída.. Nebude tu blahobyt, ale mor a nemoci, přemnoží se krysy, začnou požáry, vysichání řek a jiné problémy.. Nebude blahobyt, bude jen ticho před bouří kterou vyvoláš.. Jsi naivní Esti, je to jen sen, sen který nelze uskutečnit.. Až si to uvědomíš bude příliš pozdě a věci ani životy už nevrátíš.. Nebude lepší zítřek, jen smrt, smrt a ty.. Nic jiného nebude. Jak se budeš cítit sám na celém světě? V pustině která byla kdysi přírodou? My to asi těžko zjistíme, ale ty pokud tě nikdo nezabije to jednou poznáš.. Potom budeš trpět ty, my už budeme mrtví a odejdeme jinam. To ty budeš sledovat záhubu a konec svého snu.. To ty se sklameš, ne my.. Však ti to jednou dojde.. A tví lidé za tebou stojí jen z vlastního prospěchu, vědí že jim dáš to co chtějí, ale jak dlouho to budou chtít? Co když zjistí že chtějí jiné věci než jim můžeš nabídnout? Nebo už budou mít všeho dost.. Co potom uděláš? Zabiješ je za zradu, necháš je jít? Zřejmě ne, že?" řekne s lehkým úsměvem dryáda otočí se k lidem a čeká zdali bude někdo oporovat, nebo k tomu něco dodá..

Tyky - 2. srpna 2007 09:41
Tyky

Lidičky těch 200 příspěvků je ke hře .... Flarine jen tak pro pořádek je to ke hře :D snažím se je dostat na svojí stranu :D bohužel se mi to nedaří

Uzziel - 1. srpna 2007 19:42
Uzziel

Aife 1. srpna 2007 14:24
No co s tím nic nenadeláš :D
U.Z.Z.I.E.L. : Ultrasilný Zabíjecí Záludný Inkvizitor na Eliminaci Lidstva

agarwaen - 1. srpna 2007 17:49
agarwaen

yes yes yes yes
http://bandzone.cz/zixi

Aife - 1. srpna 2007 14:24
Aife

Přes 200 příspěvků... magoři
Nepouštějte banán!

Flarin - 31. července 2007 13:22
Flarin

//aha.. sry... tak to vás nechám :D Legionáře si nechám až na pravou hru :D
I kdyby jste se na svá ušiska postavily a tančily tango tak mě nepřesvědčíte, že trpaslíci nejsou nejlepší rasa.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 229 230 231 232 233 234 235 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)