Diskuze
Boj o lepší zítřek
Správci: | Elohir, Tyky |
Popis: | tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav. |
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat neregistrovaní mohou jen číst | |
diskuze je odemčená | |
Nástěnka: Erwin Esti the Esti Mapa Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii. Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády…… Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku. Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty Dobro: Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř Spartan (Gortek17) - válečník,člověk Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů.. Neutrálové: Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták Jericho Vampirius (Askadrin) Zlo: Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek www.zitrek.blog.cz |
Diskuze ⇓
Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.
Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ ⇐ 1 ... 229 230 231 232 233 234 235 ... 253 ⇒ ⇒|
Todrias Falco - 2. srpna 2007 12:42 | |
Lothar 2. srpna 2007 12:39 |
Lothar - 2. srpna 2007 12:39 | |
Todrias Falco 2. srpna 2007 12:35 |
Todrias Falco - 2. srpna 2007 12:35 | |
Lothar 2. srpna 2007 12:33 |
Lothar - 2. srpna 2007 12:33 | |
Todrias Falco 2. srpna 2007 12:31 |
Todrias Falco - 2. srpna 2007 12:31 | |
Lothar 2. srpna 2007 12:25 |
Tyky - 2. srpna 2007 12:28 | |
muž se zamyslí a hodí kápy na hlavu tak, aby byli vidět jen jeho oči. *Nemuselo se to stát, ale stane. Mám srdce a mám přátele * lehce koukne na Iriuse který stojí nedaleko *tohle je přítel, to je důkaz že mám srdce. Mám hodně špatných vlastnostích ale tohle je přítel tomu jsem pomohl a ten půjde za mnou. To on je důkaz. Jeden z mála* lehce se otočím protože beru řeč za ukončenou "setkáme se a moji lidé mají svodobu, já je kontrolovat nebudu. Věřím, že to co udělají je zprávné. " po tomto komentáři se rozezní tiché klap, klap jak boty ťapají po dlaždicích
|
Lothar - 2. srpna 2007 12:25 | |
Todrias Falco 2. srpna 2007 12:22 |
Todrias Falco - 2. srpna 2007 12:22 | |
Elohir 2. srpna 2007 12:14 |
Elohir - 2. srpna 2007 12:14 | |
Todrias Falco 2. srpna 2007 12:11 |
Lothar - 2. srpna 2007 12:14 | |
Todrias Falco 2. srpna 2007 12:11 |
Todrias Falco - 2. srpna 2007 12:11 | |
Elohir 2. srpna 2007 12:07 |
Elohir - 2. srpna 2007 12:07 | |
Tyky 2. srpna 2007 11:33 |
Tyky - 2. srpna 2007 11:33 | |
Elohir 2. srpna 2007 11:01 |
Lothar - 2. srpna 2007 11:08 | |
Elohir 2. srpna 2007 11:01 |
Elohir - 2. srpna 2007 11:01 | |
Dryáda tiše poslouchá co se děje kolem.. Jen se jí na tváři objeví lehký úsměv, ačkoliv oči zůstavají stejně smutné.. "Vážně si myslím Esti, že není nutné ponoukat mé lidi na svou stranu, jak vydíš stojí za mnou a za svou věcí a nemusela jsem je nijak podplácet, nijak ponoukat a ani jim něco vysvětlovat, pochopili sami.. Když jde o správnou věc nejsou nutná slova.." řekne lehce s ironickým hlasem, protože moc dobře ví, kdo s přemlouváním začal.. Poté se otočí na své společníky.. "Moc vám všem děkuji za svou podporu k mé osobě, nemohu a ani vám nechci slibovat to co Esti, všichni jdete do bitvy dobrovolně a nebudu vás nutit.. Připouštím že se vám to třeba nevyplatí a je možné že zemřeme, ale přesto vám děkuji, že jste nepotřebovali důkazy ani přesvědčovat.. Tímto vám děkuji od srdce, které Esti už dávno nemá.." utrousí dryáda a na okamžik se usměje a tím odhalí celou svou krásu.. Poté se zase otočí.. "Vidíš budou pít krev i moč, jak hezké. Neříkala jsem to? Zničíš vše, jsi jen nebohý fanatik, který se náhodou dostal k moci.. Nemyslíš na nic jiného než svou nebohou představu spásy, ale ono to tak není.. Po tom co všechny vyvraždíš a půjdeš přes mrtvoly jak říkáš, tak nezbyde pár silných jedinců, ale leda utrpaní, hlad a bída.. Nebude tu blahobyt, ale mor a nemoci, přemnoží se krysy, začnou požáry, vysichání řek a jiné problémy.. Nebude blahobyt, bude jen ticho před bouří kterou vyvoláš.. Jsi naivní Esti, je to jen sen, sen který nelze uskutečnit.. Až si to uvědomíš bude příliš pozdě a věci ani životy už nevrátíš.. Nebude lepší zítřek, jen smrt, smrt a ty.. Nic jiného nebude. Jak se budeš cítit sám na celém světě? V pustině která byla kdysi přírodou? My to asi těžko zjistíme, ale ty pokud tě nikdo nezabije to jednou poznáš.. Potom budeš trpět ty, my už budeme mrtví a odejdeme jinam. To ty budeš sledovat záhubu a konec svého snu.. To ty se sklameš, ne my.. Však ti to jednou dojde.. A tví lidé za tebou stojí jen z vlastního prospěchu, vědí že jim dáš to co chtějí, ale jak dlouho to budou chtít? Co když zjistí že chtějí jiné věci než jim můžeš nabídnout? Nebo už budou mít všeho dost.. Co potom uděláš? Zabiješ je za zradu, necháš je jít? Zřejmě ne, že?" řekne s lehkým úsměvem dryáda otočí se k lidem a čeká zdali bude někdo oporovat, nebo k tomu něco dodá.. |
Tyky - 2. srpna 2007 09:41 | |
Lidičky těch 200 příspěvků je ke hře .... Flarine jen tak pro pořádek je to ke hře :D snažím se je dostat na svojí stranu :D bohužel se mi to nedaří
|
Uzziel - 1. srpna 2007 19:42 | |
Aife 1. srpna 2007 14:24 |
agarwaen - 1. srpna 2007 17:49 | |
yes yes yes yes
|
Aife - 1. srpna 2007 14:24 | |
Přes 200 příspěvků... magoři
|
Flarin - 31. července 2007 13:22 | |
//aha.. sry... tak to vás nechám :D Legionáře si nechám až na pravou hru :D
|
Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ ⇐ 1 ... 229 230 231 232 233 234 235 ... 253 ⇒ ⇒|