Boj o lepší zítřek (232 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 230 231 232 233 234 235 236 ... 253 ⇒|

Lothar - 31. července 2007 13:05
Lothar

Flarin 31. července 2007 13:00
//On sa zapojuje tiež ale je to už súčasť hry....chce nás ukecať...
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Flarin - 31. července 2007 13:00
Flarin

magoři spamerští :D kdo to má číst... chudák Tyky :D
I kdyby jste se na svá ušiska postavily a tančily tango tak mě nepřesvědčíte, že trpaslíci nejsou nejlepší rasa.

Lothar - 31. července 2007 12:51
Lothar

"Že ich to stále bavý. Ani jedna strana neustúpi druhej lebo každá si myslí, že je v právu." zamumlám si a potrasiem hlavou...

Todrias Falco - 31. července 2007 12:38
Todrias Falco

"Zlo je stvorené k tomu, aby vyvolávalo roztržky. Ak sa chceme aspoň v tejto chvíli pozrieť sami sebe do očí, nemali by sme hľadať takéto veci. Súhlasím s Eway. Lepšie by bolo mlčať a nechať to na prírodu. Svet nepotrebuje nijaké urýchľovadlo smrti..."
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Tyky - 31. července 2007 11:47
Tyky

Vikynka 31. července 2007 11:39
"Neviní zemřou jen pokud se k nám nepřidají a to co přichází se nedá odvrátit. Beru tě jakou svou přítelkyni a nezradím tě to si věř. Svou odměnu za své služby dostaneš. a proč se s nimi zdržuji? No proto že některé bych raději viděl vedle sebe než proti bude jich škoda. Stejně jako dost jiných."
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Lothar - 31. července 2007 11:44
Lothar

Vikynka 31. července 2007 11:39
"Ja nejsem zfanaztizovanej." uprem na teba svoj ponekud vlčí pohled "Tu ide o to, že Esti chce zničiť svet." pronesu tiše.

Vikynka - 31. července 2007 11:39
Vikynka

Oddychnu si a zakřičím: "DOST!" zadívám se na Tykyho. "Když jsem se dala na tvou stranu, netušila jsem, že budou umírat nevinní," odmlčím se. "Ale i přesto již neustoupím a budu ti věrným společníkem, ale pokud mě zradíš, pomstím se. Dost krutě." ušklíbnu se. "Snažíš se přemluvit lidi, které jsou zafanatizované jednou dryádou? Proč? Vždyť tohle nemá cenu!"
Hledám muže, kterýho nemůžu najít. Nejspíš neexistuje...

Anach - 31. července 2007 10:26
Anach

zakroutim hlavou a nic nerikam. Zrejme si myslim sve.
Dum spiro, spero

Tyky - 31. července 2007 10:14
Tyky

Anach44 31. července 2007 09:58
"ukázat jim utrpení a smrt, ne všem ale většině ti co to nepoznají budou utlačovatelé a ti padnou se mnou "podotknu a pak svůj zrak dám na elfa"máš pravdu mám strach .... mám strach z toho, že když prohraji tak vše padne.... lidstvo, živočichové i rostliny....dokonce i učení mnoha lidí....vše zmizí jen to bude víc bolet....mnohem víc....jednou budete stejně pít krev a moč, jíst sami sebe, ale ne mojí vinou já to chci zvrátit já bojuji za to aby se to nestalo....Nikdy nebude tak špatně aby nebylo hůř ale za mě zánik světa nebude za mé prohry ano toho se bojím....bojím se neúspěchu"poslední slova skoro šeptal
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Lothar - 31. července 2007 10:00
Lothar

Tyky 31. července 2007 09:55
"Nesnášam fanatikov čo si myslí, že svojim tlachánim môžu obalamutiť mysel ludí, elfov alebo dokonca aj trpaslíkov....to máš taký strach, že prehraješ? Nechaj ludí nech si veria svojim veciem a nás nechaj nech veríme v dobro a záchranu sveta, presne v to prečo sme sem prišli. Ale to asi zrejme nepochopíš lebo tvoja mysel je už pokrivená."

Anach - 31. července 2007 09:58
Anach

Tyky 31. července 2007 09:55
"A jak to proboha chcete udelat?Chcete vsehcny pobit?ZAvradzit?Znasilnit?"zakrici na tebe.
Dum spiro, spero

Tyky - 31. července 2007 09:55
Tyky

Anach44 31. července 2007 09:48
"nebudu"odvětí muž"protože vy to nevydíte bojujete za zkažený svět. Vy ho ženete do záhuby. Nemůžete zachránit barák který už padá. Jeho konec je nevyhnutelný a já vše napravím. Přez smrt, utrpení a bezcitnost. Budu mnohokrát proklet, ale bude to stát za to a možná... možná mi za to někdo poděkuje. Nechci zabít ty co můžou přežít, ale stojí za to zachránit člověka s nevyléčitelnou nemocí? Ne nestojí on umře. Jeho smrtí zamezíte smrti dalších. A proto musí umírat tisíce lidí, aby další pokolení mohli žít. Smrt střídá život a každý z mých vojáků za mnou stojí. Oni jsou rádi že to tak je. Oni ví že jednou náš čas zkončí a chtějí si čas strávený zde užít. Je to i pro vás trest. Trest za války a pustošení trest za to jací jste byli, ale až vše zkončí a vláda nás zmizí bude dobře. Pro to stojí žít, umřít a zabíjet a třeba být nenáviděn generacemi .... za to to stojí "

Anach - 31. července 2007 09:48
Anach

Tyky 31. července 2007 09:45
"vite co si o vas mysli? "odmlci se zakrouti hlavou"to je jedno,proste mlcte!"
Dum spiro, spero

Tyky - 31. července 2007 09:45
Tyky

Anach44 31. července 2007 09:27
"I já býval člověk"usměji se "já jím býval a to co dělám pro blaho všech"oči se zalesknou"věk magie začal a bude trvat dlouhou dobu, ale nikdo není tak přispůsobivý jako lidé ... pokud vydrží víc ras tím líp, ale lidé tu vydrží stoprocentně" zamyslí se"nesmrtelných elfů ubývá, trpaslíci jsou zalezlí a brzy vymřou, dryády musí hledat otce pro svoje dcery a tak dál. Rasy zplynou v jednu. I nemrtví zmizí protože nebude tu nikdo kdo by je vyvolal a tak zmizí i magie protože toto řemeslo zmizí až na pár vyjímek.....magické bytosti budou vymíceny... svět se změní od základů, ale k lepšímu....Pokud se nepřidáte je mi vás líto. Svět bude lepší já to vím."

Lothar - 31. července 2007 09:40
Lothar

"Ale elfovie nebudú na svete večne za predpokladu, že ich raz niekto vybije." pronesu tichým hlasom a v divokých očiach sa objavý smútok...

Anach - 31. července 2007 09:27
Anach

Todrias Falco 31. července 2007 07:14
"souhlasim s tebou,ael zapomel si na lidi.Ikdyz to oni nejvice nyci Zemi i presto jsou jeji soucasti a nikdo si nemuze rict ze kohokoliv odtud jen tak vymiti."POdiva se na muze(tyky)
Dum spiro, spero

Gortek17 - 31. července 2007 07:28
Gortek17

Tyky 31. července 2007 06:44
a proč nás chceš ukecat??
"Čest a odvaha jsou pravou a levou rukou bojovníka"

Todrias Falco - 31. července 2007 07:14
Todrias Falco

"Hnusná lož!" zakričí elf zozadu. "Svet nikdy nebude svetom, keď na ňom nebudú elfovia, dryády, víly a trpaslíci. Svet bude fádnym, ak tu bude vládnuť len zlo."
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Tyky - 31. července 2007 06:56
Tyky

Elohir 30. července 2007 22:58
albín zakroutil halvou"to ty se mýlíš. Tys neviděla obličeje v mučírnách a jiné případy, kdy človék toto poznající by udělal vše aby se toho zbavil. Oni se spojí a svrhnou mě. Vím to. Já to cítím. Budu muset být proklet, abych pomohl. Pokud se to nestane svět bude stále zkažený. Příroda je silná a i bez elfů, víl či dryád vydrží. Lidé se o ni postarají až tu nebudou mizející rasy. Je nás málo a lidé jsou z nás nejodolnější. Až zkončí doba temna tak bude blahobyt na dlouhé generace. A vždy když přijdou další mě podobní nebudou se stavět na dvě strany, ale na jednu .... tu obranou"na chvilku udělal pomlku a rozhlídl se po svých lidech *začínám chápat proč jsme zlo. Tady jsou démoni, splozenci pekel a vyvrženci. Tyto temné bytosti mi věří a věří v temnotu. Bude dlouho. Přez tisíc let. Vím to viděl jsem to. Pokud vyhraji se to stane a každý si bude pamatovat moje jméno.... nebudou ho mít rádi ale budou se ho bát. Já jsem posel smrti ...já jsem smrťák za kterého mi považovali. Krev bude téct jezerama. Ne tak však dlouho. Jen abych je zkrotil a dal utrpení. Vše nezníčím. Něco musí žít aby tihle poslední přežili. Já jsem spása lidstva* stál jsem mlčky zatímco se zvedl vítr. Lehký, avšak studený vítr. "Brzy bude prolita krev mužů a žen jenž by radši měli žít."zašeptám do vzduchu "Pokud zemřu a bude vše stejné tak se vrátím. Lidstvo si nezaslouží žít je-li nepoučitelné"poslední větu již řeknu dost nahlas, spíše pro všechny

Tyky - 31. července 2007 06:44
Tyky

Gortek17 30. července 2007 23:41
//Jednoduché snažím se vás ukecat :D bohužel mi to nejde

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 230 231 232 233 234 235 236 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)