Boj o lepší zítřek (237 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 235 236 237 238 239 240 241 ... 253 ⇒|

Tyky - 30. července 2007 14:26
Tyky

Todrias Falco 30. července 2007 14:16
"máš pravdu nevyhrává ale jedno či druhé bude vládnout. Já chci místo pro svoje přátele v tomto zlém světě. Kdyby nebyl zlí možná bych stál na tvém místě a bojoval všemi prostředky stejně jako ty. Ale vaše civilizace mě odmítla a proto se snažím nastolit klid. Ten klid tu bude dlouho a dlouho a až jednou zemřu tak spousty let si budou pamatovat moje jméno a moje činy. Někteří mě budou milovat a někteří nenávidět. Těch dobrých je hrozně málo a věř že ti jednou někdo vrazí kudlu do zad a pokud ne tobě tak komukoliv z tvých přátel či spolubojovníků. My si jí nevrážíme a držíme při sobě. My jsme vyhnanci, někteří chtěli žít v klidu, ale nemohli. Teď nás žene msta a spoustu jiných důvodů. Možná je to špatně. Dryáda nebojuje za záchranu světa, ale kvůli ukradené pýše a za msty. Teď mi pověz je zlá či dobrá. Já tuhle bitvu nevyprovokoval to ona. Já bych vás zníčil politikou vás samotných. Teď však lidé budou umírat kvůli nenávisti a jiným špatným vlastnostem. Vždy tu někdo jako já bude horší či lepší. Teď mi pověz je tvůj vůdce dobrý či zlí. Proč bojuješ a za co?"
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Todrias Falco - 30. července 2007 14:26
Todrias Falco

Tyky 30. července 2007 14:19
S úsmevom pokrúti hlavou.
Now open your eyes while our plight is repeated Still deaf to our cries, lost in hope we lie defeated Our souls have been torn, and our bodies forsaken Bearing sins of the past, for our future is taken.

Tyky - 30. července 2007 14:19
Tyky

Todrias Falco 30. července 2007 14:04
"opravdu ti dobří neexistují a pokud ano vždy se dají odradit.... ať mají rodinu, přátele či cokoliv na čem jim záleží a když jim to vezmeš žene je nenávist a zloba, nebojí se jít přez mrtvoli, skoro nic je nezastaví. Tehdy jsou silní a nic jim neublíží. Tehdy se stávají zlímy, ale řekni mi co je zlo? Je to snad porušování zákonů? Nebo snad porušování morálních zákonů? Já mám taky své hranice... jsou trochu dál, ale i já vím kdy je toho dost. Řekni mi, kdy se rozdělí dobro od zla? Kdy je člověk zlí?" lehce se na tebe podívá jeho šedýma očima, které skoro splývají s jeho bílou kůží, natáhnutou na lebce, či s jeho delšími bílými vlasy. Stojí klidně bez hněvu a bez nepřátelsví. Nechce ublížit nikomu z těchto mocných lidí. Pokud se však proti němu postaví bude muset je zničit. Nerad, ale bude muset. Kdyby nebylo bitvi a té bláznivé dryády možná by byli přáteli.
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Todrias Falco - 30. července 2007 14:16
Todrias Falco

Tyky 30. července 2007 14:11
Súhlasne pokýva hlavou. "Tvoje slová sú múdre, cením si ich. Ale sú príliš zle obalené medom, aby som v tom nespoznal skryté plány. Existuje dobro a zlo. Bolo, je a bude. A súboj dobra a zla bude večný. Iba tak sa nastolí rovnováha. Obete budú na oboch stranách. Preto mi odpusť moju slabosť, ale nijaká strana nevyhrá navždy."
Now open your eyes while our plight is repeated Still deaf to our cries, lost in hope we lie defeated Our souls have been torn, and our bodies forsaken Bearing sins of the past, for our future is taken.

Lothar - 30. července 2007 14:16
Lothar

"Chlapci, chlapci, chlapci vy sa snažíte jeden druhého prechytračiť namiesto toho aby sa každý venoval svojim záležitostiam....nechce nekdo palačinku s grankom?"
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Todrias Falco - 30. července 2007 14:04
Todrias Falco

Tyky 30. července 2007 14:03
"Jedine podlé zlo rozdeľuje národy na slebé a silné. To je jediné, čo vie..." oponuje elf.

Tyky - 30. července 2007 14:03
Tyky

Todrias Falco 30. července 2007 13:45
"Slabí umírají a ti silní přežijou vy se zabijíte navzájem mi ne vy jste horší a za ideály za které bojuješ ty už neexistují "usměji se

Nyna - 30. července 2007 13:48
Nyna

K verbujícímu tykymu míří postava zahalená v bílém plášti a u nohou jí kráčí čilý kůň, chystající se na rychlí běh. Vítr chvěje stromy, ale jinak není žádná změna.
Lidičky, bude se mi po vás tak strašně stejskat. Upe nejvíc vás mám ráda a nikdy na vás nezapomenu!!!

Todrias Falco - 30. července 2007 13:45
Todrias Falco

Tyky 30. července 2007 13:42
Porozhliadne sa okolo seba. "Lebo tí, ktorí stoja na druhej strane trpia. Obyčajní ľudia, ktorí nestoja na strane zla. A hromadné verbovanie z tvojej strany tomu ešte škodí."

Tyky - 30. července 2007 13:42
Tyky

Todrias Falco 30. července 2007 13:40
"Ano tak proč stojíš za těmi co jsou nespravedlivý?"optám se v klidu

Todrias Falco - 30. července 2007 13:40
Todrias Falco

Tyky 30. července 2007 13:33
"Chceme konečne spravodlivosť! Nie plané sľuby!" nesúhlasne kričí elf.

Lothar - 30. července 2007 13:37
Lothar

Tyky 30. července 2007 13:33
"Moc dlhé." zakričí postava a hadzí po tebe hrst popcornu zatímco v druhej ruke má pohár s colou, z ktorého si upije....

Tyky - 30. července 2007 13:33
Tyky

na podium se postavil muž v černém s kápí staženou do čela. Lehce stáhl kus látky z hlavy. Dobrý den dobrodruzy. Jsem tu proto abych vás dostal na svojí stranu. Řekněte mi proč stojíte proti mě. Kvůli pravdě, kvůli dobru, nebo kvůli ochraně tohoto světa? Vždy tu bude armáda, proti které budete muset vytáhnout zbraně. Ať to bude můj přítel, bývalý mistr či jeho posluhovači. To mi dává myšlenku co za to ona vám nic nedá. *Kouknu na dryádu* Já ano. Pokud vyhrajeme splním vám vaše sny. Chcete peníze? Mám dost majetku a s každou pokladnicí dostanete víc. Chcete ženy a sex? Dostanete je a oni se budou plazit aby mohli žít a vy budete jejich pány. Chcete moc? I tu dostanete protože já jsem šťedrý a s každou vaší pomocí budu o to laskavější. Nebo snad slávu? Tu dostanete protože ti co přijdou za vámi se vám budou klanět a pamatovat si vaše jméno díky vašim činům a i když naše říše jednou zanikne pak ti co se toho dočkají si o vás budou povídat potichu s úctou jako by se báli, že se vrátíte a proklínat ty co se nám postaví. To vše nabízím a mnohem víc. Pamatujte si ale mí drazí spolubojovníci že i když toužíme po krvi tak musí něco přežít abysme měli čemu vládnout ..... rasy jsou slabé ať jsou to elfové, lidé, hobiti či dryády. Ale já dám mým lidem víc síli a delší život to mí spojenci tu budou žít dýl a až bude vztávat slunko rudé ....budeli vztávat..tak mi budem stát nad mrtvolama a s každým mrtvím se nás budou víc bát. My jsme hnací síla světa tak vy jenž jste slabí že se stavíte proti nám si to rozmyslete a pamatujte, že svoje slovo plním a jsem štědrý. Ne však napořád. Pak se mstím. Bude téct krev strouhy krve než špína zmizí a čisto nastane. Kdo jde do toho se mnou. *poslední větu zakřičí do davu*

Todrias Falco - 30. července 2007 13:27
Todrias Falco

Anach44 30. července 2007 13:25
Áno, moja viera je neotrasiteľná. Akurát, že my queen sa pridala na stranu zla. :( A je nechcem proti nej bojovať. :((

Anach - 30. července 2007 13:25
Anach

Todrias Falco 30. července 2007 13:24
oki =) tak domluveni =D
Dum spiro, spero

Todrias Falco - 30. července 2007 13:24
Todrias Falco

Anach44 30. července 2007 13:22
Ďakujem, nesklamem stranu dobra. ;)

Anach - 30. července 2007 13:22
Anach

Todrias Falco 30. července 2007 13:21
=D oki verim ti =) zatim...ver ze ja neprejdu..=D
Dum spiro, spero

Todrias Falco - 30. července 2007 13:21
Todrias Falco

Anach44 30. července 2007 13:20
No vážne! Neveríš mi? Dávam ti svoje slovo, že sa ti nič nestane. Ak teda neprejdeš na stranu zla. :P

Anach - 30. července 2007 13:20
Anach

Todrias Falco 30. července 2007 13:19
no jen ,aby ted si dam na tebe teda pozor...si se prozradil =d
Dum spiro, spero

Lothar - 30. července 2007 13:20
Lothar

Todrias Falco 30. července 2007 13:19
A prvé meno je aké? :D

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 235 236 237 238 239 240 241 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)