Boj o lepší zítřek (234 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 232 233 234 235 236 237 238 ... 253 ⇒|

Todrias Falco - 30. července 2007 20:15
Todrias Falco

Lothar 30. července 2007 20:12
//No, mali sme tu Tykyho, ktorý chcel naverbovať nás na stranu zla, ale sa mu to nepodarilo a odišiel z prázdnou. Ja som práskol do bot a radšej som odišiel, aby som nepočúval tie jedovaté medové reči. :D
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Lothar - 30. července 2007 20:12
Lothar

Todrias Falco 30. července 2007 20:10
//ehm bol som preč u babky a som moc línej aby som si prečítal príspevky hlavne tie tykyho....zmeškal som neco? :)
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Todrias Falco - 30. července 2007 19:43
Todrias Falco

O pár chvíľ neskôr sa v diaľke objaví biela žiara napokon počuť už len dupot vzďalujúcich sa jeleních kopýt...
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Tyky - 30. července 2007 19:37
Tyky

nekromancer se pousměje *ten mladík je chytrý bude škoda že zemře má bojového ducha a smysl pro spravedlnost..... byl by to dobrý spojenec věrný a skoro nezranitelný* pomyslí si koukaje do davu moc z lidí tu už nechce povídat. *On získá bojovníky a splní si svůj sen....lidé si mě budou pamatovat a jednou až zemřu nebude muset být další Esti the Esti protože ho civilizace přijme již v mládí. Můžou si za to sami to oni ze mně udělali to co jsem. Bolesti se nebojím a není mu cizí. dokonce mě láká a baví koukat na grymasy nebohých. Ale nikdy jsem nezradil a vždy dodržel slovo. Já jsem na tomto světě dobro jen ostatní to nevidí. Budou mě proklínat. Jen ti moudří se jednou zastanou muže s kápí jenž chtěl změnit svět.*
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Vikynka - 30. července 2007 19:35
Vikynka

Todrias Falco 30. července 2007 19:29
"Věř, že zrovna já o bohatství a slávu nestojím," pokynu rukou směrem k tobě. "Nesuď mě, dokud mě neznáš."
Hledám muže, kterýho nemůžu najít. Nejspíš neexistuje...

Todrias Falco - 30. července 2007 19:29
Todrias Falco

Tyky 30. července 2007 19:16
Vikynka 30. července 2007 19:11
Znechutene potrasie hlavou. "Pravda. Všetko dobré jedine u vás. Načo je komu sláva a bohatstvo, keď predtým vyzabíjal tisícky nevinných." otočí sa a davom sa prediera preč.

Tyky - 30. července 2007 19:27
Tyky

Todrias Falco 30. července 2007 19:10
"ty co jsou u nás jsou rodina, každý je bratr druhého a někteří z nás jsou větší přátelé než má dryáda. To u nás najdeš takové věci jako věrnost. Buď s námi a budeš nejen žít mít moc, slávu i bohatství. Přátelé budou stát po tvém boku a nakonec mou přízeň budeš mít. Nabízím hodně. Řekni mi není to lepší než tvůj boj za pomstu a za zkažený svět"
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Vikynka - 30. července 2007 19:11
Vikynka

Todrias Falco 30. července 2007 19:06
"Máš strach ze zítřka?" uchichtnu se. "Užívej dneška. Budeš možná rád když zítřek přežiješ. Mám pocit, že se moc nebojíš, takyže nemáš proč. Ale proč se nepřidat ke mě a být mým kamáradem? Já kamarády nezrazuji."

Todrias Falco - 30. července 2007 19:10
Todrias Falco

Tyky 30. července 2007 19:04
"Ani naša strana ako si podotkol nie je bez viny. Ja nie som bez viny. Nie sme tu preto, aby sme na seba vinu zhadzovali, ale zatiaľčo my sa tu rozprávame, vaše jednotky verbujú nadbytočné množstvo vojakov. Aj naša strana. Všetci sme si rovní. Všetci sa bránime a bojujeme. Všetci sme vinní..."

Todrias Falco - 30. července 2007 19:06
Todrias Falco

Vikynka 30. července 2007 18:59
"Mňa sa báť nemusíš. Pokiaľ nezaútočíš prvá, nemám na to dôvod. Strach. Si hrdinka, ak nemáš strach. Nikto z nás tu nemá strach. Jediné, z čoho máme strach je, čo nám prinesie zajtrajšok..."

Tyky - 30. července 2007 19:04
Tyky

Todrias Falco 30. července 2007 18:59
"no abych se do toho zapojil obě dvě strany jsou zlé .... bohužel ta moje je lepší ....jsem zlo? no možná lidé to o mně říkají proto se za to považuji, ale pověz jsi ty bez viny? My chceme dobro po temnotě nastane svítání a začnou mnohem lepší dny než jsou teď. Pokud vyhraji svět projde očistcem. A bude mnohem lepší. To já jsem dobrý"klidný hlas mluví moudře ....je v něm však náznak toho že očistec bude trvat co nejdýl pokud vše vyjde

Vikynka - 30. července 2007 18:59
Vikynka

Alatrej 30. července 2007 18:54
"Na totéž jsem se chtěla zeptat i já," usměji se na tebe. "Pohrdání možná v mých slovech číst můžeš, ale strach nikoli. Co je strach? A proč bych ho měla mít. Já se bojím jen strachu. Smrti ne. Ani tebe ne."

Todrias Falco - 30. července 2007 18:59
Todrias Falco

Alatrej 30. července 2007 18:54
"Vaše reči sú plné povedz mi, vysvetli mi. To sa nedá povedať, ani vysvetliť. To je to, čo musíte zažiť, aby ste pochopili. zaručujem vám, že po finálnom boji pocjopíte." povedal tajomne.

Alatrej - 30. července 2007 18:54
Alatrej

Todrias Falco 30. července 2007 18:50
"řeknimi jak se dá měřit ZLO a DOBRO jak určíš jestli jsem dobrý nebo zlí"KONU NA TEBE ZE ŠIBALSKÝM ÚSMĚVEM
Keci keci kecičky mám už stoho botičky :)

Todrias Falco - 30. července 2007 18:50
Todrias Falco

Vikynka 30. července 2007 18:44
"Pekne povedané. V tvojich slovách sa mieša strach a pohrdanie zároveň. Prajem si, aby sa neviedli vojny o vládnutie v krajine. Je to ale nemožné. A je to aj smutné, že musíme spolu bojovať. Prečo? Pre malicherné a dobývačné chúťky zla..."

Vikynka - 30. července 2007 18:44
Vikynka

Obhlédnu všechny v sále. "V čem spočívá dobro a zlo? Co je vlastně dobro a zlo? Není náhodou zlo strana dobra, když je za úmyslem pomstít se?" uchechtnu se. "Jste tu všichni tak naivní. Díky jedný nevěře chceš válku, dryádo? Ono je to tak těžký vyřešit si to mezi sebou, že?" v mých očích jsou vidět dva pobavené plamínky. "Tyky vám může dát, co chcete! Nechcete snad nádherný život? Co si přeješ ty?" ptám se Todriase. "A co ty?" podívám se na Anach. "Můžete to mít. Tak proč váhat?" zašklebím se a znovu usednu.

Alatrej - 30. července 2007 17:57
Alatrej

Uzziel 30. července 2007 16:34
"míliš ritířijen chápu co má v úmyslu chce vám pomoct nechápeš to???"kouknu na tebe vážným pohledem"připojte se kněmu a pomozte světu!!!"
Keci keci kecičky mám už stoho botičky :)

Todrias Falco - 30. července 2007 17:51
Todrias Falco

Tyky 30. července 2007 16:38
Tam ešte prpíš meno k Daemena (Systy). :P

Tyky - 30. července 2007 16:38
Tyky

Tak máte to poupravený a bude se v tom lépe orientovat ...doufám :D

Uzziel - 30. července 2007 16:34
Uzziel

Alatrej 30. července 2007 16:32
"Ja ti to poviem, seš šílený, chamtivý ked ideš bojovať za temného mága, za necromancera, trpaslíku."
U.Z.Z.I.E.L. : Ultrasilný Zabíjecí Záludný Inkvizitor na Eliminaci Lidstva

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 232 233 234 235 236 237 238 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)