Fallout (112 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Fallout

Správci:Bombargo
Popis:Aj vas zaujal nadpis?;)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Ktorý je váš oblúbený finálny boss?
Master (F1)6
Frank Horrigan (F2)6
Kalkulátor (FT)0
Augustus Autumn (F3)1
Legát Lanius (F:NV)1
14 celkem
Nástěnka:
POZOR !!! Pohov !

Který díl Falloutu je nejlepší ? Šestadvacet lidí je přesvědčeno že dvojka. V otázce nejoblíbenější lokace vyhrála s počtem osmnácti hlasů možnost „Celý svět Falloutu je dokonalý, pro kristovy rány !!“. Nejoblíbenějším bojovníkem pro osm z vás je Cassidy v těsném závěsu se Sulikem. No co si budeme nalhávat, Cassidy s Jackhammerem a Sulik se SuperKladivem v prackách .. to jsou argumenty které porazí i ty nejlepší. Hlasování o nejoblíbenější rasu a zmutované zvířátko vyhrál s přehledem Párač ( Deathclaw ). Počet lidí nadšených a znechucených příchodem Falloutu 3 se drží shodně na devíti osobách. Nechť nám náš Santa Gauss přinese vícero orgastických zážitků z radioaktivní pustiny. A když né zážitky tak alespoň svítící moč. Na otázku: ,,Ako sa vola naša milovaná hra?" najviac ludí nechcelo odpovedať, presne 22. A správne odpovedalo 7 ludí: Mahjong. Tuhle diskuzi považuje za dobrý průměr dvacet lidí, tak doufám že se to zlepší. Amen.

Nezapomeňte mrknout do Vaultu Šílené Brahmíny. www.madbrahmin.cz

Veškeré informace o FALLOUT ONLINE najdete ve foru webu madbrahmin.cz. Naprostá většina dotazů už tam byla zodpovězena takže si pročtěte forum a teprve POTOM pište sem.

Dakujem vsetkym za navstevovanie tejto diskusii.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 ... 139 ⇒|

Drag Oncave - 28. července 2007 15:59
Drag Oncave

TheDave 27. července 2007 20:14
kdyz nepudes do R-T, tak nebudes mit AP, a mozna na tebe nebudou ani utocit nepratele

Jak funguje VATS
Autor: Shima | Zdroj: NMA | Komentuj novinku

DocConrad:
Z několika preview, která jsem četl, jsem začal chápat základy VATS systému a rád bych, abyste mi potvrdil či vyvrátil závěry, které jsem vyvodil:

- zapauzujete hru
- vyberete si, kam chcete vystřelit / nabijete si a možná budete moct vstoupit do inventáře (?)
- toto vše spustíte přerušením VATS
- vaše vybrané akce jsou popořadě přehrány ve zpomaleném záběru, zatímco nemůžete do hry nijak zasahovat a kamera celou scénu sleduje jako ve filmu
- hra se vrátí pod vaši kontrolu / do realtimu a nepřítel zaútočí, zatímco se doplňují vaše AP
- zapauzujete hru

Brendon:
Docela přesně jste vystihl, jak to funguje. Jakmile vstoupíte do VATS rozhraní, ukáže vám možné terče a procentuální šanci na jejich zásah. Potom si postupně vybíráte, do kterých částí těla se chcete trefit, dokud vám nedojdou AP. Poté necháte proběhnout tyto akce, probíhá to skrz zpomalené záběry (jak je to dnes obvyklé ve filmech) a jestli je potom váš nepřítel naživu, znovu získáte kontrolu nad postavou, zatímco se AP doplňují.

Nejsem si jistý jestli můžete vstoupit do inventáře, nebo dělat cokoliv jiného, pokud jste v rozhraní VATS, protože to prostě během předváděčky nikdo nezkusil.

Tohle vyjasňuje, jak vlastně systém funguje, myslím.

Další info od DocConrada:
Otázka: Útočí i nepřátelé ve zpomaleném záběru kamery?
Odpověď: Vím že nepřítel zaútočil v reálném čase. Nemyslím že na vás může zaútočit, zatímco jste ve VATS systému, ale znovu opakuji, použil to (Asi Todd Howard - pozn. překl.) jen zdálky a proti třem věcem; jen mutant opětoval palbu, ale (Todd? -pznpř.) ho sejmul hned napoprvé. Obřímu mravenci se vrací úder těžko, když je 10 metrů daleko. A jsem si docela jistý, podle toho co nám ukázali, že když zaútočíte ve VATS animace jde až do konce a přesto nenásleduje útok.

Není to zrovna potvrzení, že na vás nepřátelé během VATS sekvence nemohou zaútočit, ale hodně věcí tomu naznačuje.

Otázka: Bude zpomalení na každou akci?
Odpověď: Pokaždé byli ve filmovém náhledu na scénu. (Ne jako v Matrixu, kde je všecho křiklavé, ale kamera sleduje kulku, zabírá zásah ruky/nohy/čehokoliv a zobrazuje reakci na tu šlupku, kupříkladu. Potom odzoomuje zpátky do normálního pohledu)

Každopádně si ujasněme:

1. pauza
2. dát do fronty mířené výstřely
3. aktivovat frontu
4. akce ve frontě se přehrají ve "slow-mo"
5. ovládání se vrátí do rukou hráči / útočí nepřítel / postupně se obnovují AP
6. zpátky na 1.

NENÍ to turn-based
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

TheDave - 27. července 2007 20:14
TheDave

Sorry, ale nebudu se tam znova vracet...do real-time muset nebudeš, budeš moct. To je rozdíl.
"Každej si holt dělá tu anarchii po svým." - Charlie

Drag Oncave - 27. července 2007 17:22
Drag Oncave

TheDave 18. července 2007 20:37
jo, ale NEBUDE to turn-based! prostě budeš muset do real-time když ti dojdou AP

Klaghler O´Pilley 18. července 2007 22:55
moje slova :)
TheDave 18. července 2007 23:49
JO turn-based
TheDave 18. července 2007 23:55
MY zase nechápem TVŮJ postoj :)
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

Babin Úd - 26. července 2007 09:31
Babin Úd

TheDave 26. července 2007 00:39
thank you
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

TheDave - 26. července 2007 00:39
TheDave

Congratz.

Babin Úd - 25. července 2007 23:14
Babin Úd

Stenly 21. července 2007 12:00
po třetí, ale teď jsem to porpvé dohrál!!! MUHAHAHAAA
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

TheDave - 24. července 2007 13:03
TheDave

Žádný z hráčů Fallouta průběžně neupgraduje?

Annox - 22. července 2007 12:22
Annox

Ano, Fallout.... tolik dní, beze spánku... hmm...

No nic... už jste viděli intro F3? docela pěkný... drží se vize Black Isle.... ale.. stejně to bude F3 - a first person.... nevim, nevim....

Samozřejmě to může bžt dobrý.... ale štvou mě ty Sys. nároky... ach jo..... si budu musek koupit novej komp.... asi jak 95% všech bývalých hráču F2-F1 a FT
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Stenly - 21. července 2007 12:00
Stenly

Babin Úd 21. července 2007 11:55
Eh .. pokolikátý to hraješ chlape ? Já už radši mrtvolu než expy ( hrát Fallouta z nudy sice zavání herezí ale je to tak )
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Babin Úd - 21. července 2007 11:55
Babin Úd

Stenly 19. července 2007 23:12
jak nci moc, daj se z něj vytáhnout dla litry, to je za rozhovor dost řek bych...

Stenly - 19. července 2007 23:12
Stenly

Babin Úd 19. července 2007 12:46
Přirozeně když nepočítám expy ( nic moc teda ). Nijak nehne s příběhem .. akorát tě může prásknout a v Navaru bude poplach.

TheDave - 19. července 2007 23:09
TheDave

Stopnuli to na poště, nelíbilo se jim, jak to páchne. Teď se to řeší jako případ rozřezaného těla v Ústí...

Danimorth - 19. července 2007 21:07
Danimorth

Pred nekolika dny jsem si objednal Gantlingovou sekanou a geckona na tisíc způsobů.... takže... kde to mám?

Babin Úd - 19. července 2007 12:46
Babin Úd

Stenly 19. července 2007 10:31
to všechno vim, v navaru sem udělal spoustu věcí po dobrým, ale taky jsme to tam už vykosil, to mě bavilo z celé hry nejvíc, jen mi šlo o tu součástku do auta a o T-FOB... a ten teepek neni zbytečnej, daj se z něj dobře vytlouct Expi...

Stenly - 19. července 2007 10:33
Stenly

Babin Úd 19. července 2007 10:06
Jeden díl dostaneš z vraku v Klamathu (musíš projít tunelama kde je mrťe myší) a druhej díl má ghoul v Gecku co chce sadu supernářadí. To má Vicova dcera ve Vault City. Tý doneseš kleště a klíč, pár dní počkáš a ona ti jedno nářadí daruje. Doneseš ho ghoulovi a voila - součástka je tvoje.

destiny - 19. července 2007 10:32
destiny

Klaghler O´Pilley 19. července 2007 10:29
Tak jest.
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

Stenly - 19. července 2007 10:31
Stenly

Časovej limit ve F2 jsem nikdy nějak nezaznamenal. Do Navara se dostaň u benzínky poklopem v jedný boudě (ten blbeček v hábitu je zbytečnej klidně z něj udělej náplň pro ravioly) echt dlouhou chodbou se dostaň do podzemí základny (bez kvéru v ruce) projdi k výstrojnímu seržantovi (v místnosti za ním je hromada skříněk) a s trochou štěstí munakecáš že seš nováček - pak jdi do toho skladu za ním a vyrabuj ho. Pak navštiv kancl velitele a hlídce před dveřma nacpi že jsi úklidová četa a oni tě pustěj dál. No a tady stačí okrást velitele o FOB a zdrhnout. Já osobně preferuju naprostou čistku celýho Navara včetně civilistů a věžuček. Amen.

destiny - 19. července 2007 10:31
destiny

Ten regulátor je v loveckej časti Klamathu.

A rád by som spýtal, či je pravda, že jestvujú aj lietajúce taniere do auta:
Je pravda, že existujú lietajúce taniere do auta?
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

Klaghler O´Pilley - 19. července 2007 10:29
Klaghler O´Pilley

Jedna součástka je v Klamathu na konci krysích tunelů v rozflákaném autě, druhou myslím dostaneš od mechanika v Gecku za Super Tool Kit. Nejsem si ti na 100% jistý, ale myslím, že nějakým způsobem (po dobrém :-)) to dostaneš právě z toho ghoulského mechanika.
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Babin Úd - 19. července 2007 10:06
Babin Úd

když jste mi tak pěkne poradili kde je tanker fob, tak mi ještě prosím poraďte jak ho mam dostat abych nemusel vymlátit celé navarro, a řeněte mi také prosím kde je druhá swoučástka do auta, protže dříve když jem hrál falla tak se ten koňomrd co ho prodává nechal ukecat na 4000 a tu věc sem nepotřeboval, teď pořád chce 2 a tu věc... joa podařilo se vám už nedohrát fallout 2 v časovém limitu? mě ano!:-D

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 ... 139 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)