Fallout (114 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Fallout

Správci:Bombargo
Popis:Aj vas zaujal nadpis?;)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Ktorý je váš oblúbený finálny boss?
Master (F1)6
Frank Horrigan (F2)6
Kalkulátor (FT)0
Augustus Autumn (F3)1
Legát Lanius (F:NV)1
14 celkem
Nástěnka:
POZOR !!! Pohov !

Který díl Falloutu je nejlepší ? Šestadvacet lidí je přesvědčeno že dvojka. V otázce nejoblíbenější lokace vyhrála s počtem osmnácti hlasů možnost „Celý svět Falloutu je dokonalý, pro kristovy rány !!“. Nejoblíbenějším bojovníkem pro osm z vás je Cassidy v těsném závěsu se Sulikem. No co si budeme nalhávat, Cassidy s Jackhammerem a Sulik se SuperKladivem v prackách .. to jsou argumenty které porazí i ty nejlepší. Hlasování o nejoblíbenější rasu a zmutované zvířátko vyhrál s přehledem Párač ( Deathclaw ). Počet lidí nadšených a znechucených příchodem Falloutu 3 se drží shodně na devíti osobách. Nechť nám náš Santa Gauss přinese vícero orgastických zážitků z radioaktivní pustiny. A když né zážitky tak alespoň svítící moč. Na otázku: ,,Ako sa vola naša milovaná hra?" najviac ludí nechcelo odpovedať, presne 22. A správne odpovedalo 7 ludí: Mahjong. Tuhle diskuzi považuje za dobrý průměr dvacet lidí, tak doufám že se to zlepší. Amen.

Nezapomeňte mrknout do Vaultu Šílené Brahmíny. www.madbrahmin.cz

Veškeré informace o FALLOUT ONLINE najdete ve foru webu madbrahmin.cz. Naprostá většina dotazů už tam byla zodpovězena takže si pročtěte forum a teprve POTOM pište sem.

Dakujem vsetkym za navstevovanie tejto diskusii.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 ... 139 ⇒|

Klaghler O´Pilley - 17. července 2007 00:08
Klaghler O´Pilley

Veselý Fallout rozhodně není, ale myslím, že elister ani takovou fraškovitou zeměplošskou veselost nemyslel. Spíš je celý Fallout podaný s určitým nadhledem. Je zjevné, že autoři si na jednu stranu velice vážně uvědomili spoustu závažných témat (nukleární zbraně, genetické manipulace atd.). Na druhou stranu je z toho cítit, že se z toho "neposrali". Prostě ano, je to všechno nebezpečné, ale to přece není důvod brát to úplně smrtelně vážně. Takže svět Falloutu není podle mého veselý ani temný. Je to prostě svět, jaký je, a je nám ukazován pěkně s nadhledem. A to je jedno z největších kouzel Falloutu.

Co se táče pohledu, já osobně taky preferuju izometrický, a to z těchto důvodů:
1. vidím ze světa víc než samotné postavy, můžu si celý svět víc užít i v detailech a můj počítač se z toho nezhroutí.
2. Neztrácím se, mám přehled, co se kde děje. Obzvláště když je tam více spřátelených postav, vím, kde která je aniž bych musel vrtět myší jak kolovrátkem.
3. Souvisí s bodem 2. Cítím se opravdu špatně, když musím dělat moc věcí naráz a v krátkém čase. Proto mi vyhovuje kolový boj v izometrickém pohledu (nebo možnost pauzy a volby další akce) - mám čas si všechno prohlédnout a promyslet.

Leč, tomu, co mám nejraději, už dávno odzvonilo, teď už budou jen pochodující válečky, u kterých budu vrťet myší, klikat jak zběsilý a u toho mačkat 13,5 kláves. Aspoň strávím víc času četbou...
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

TheDave - 16. července 2007 19:33
TheDave

Pak jsem na tom lépe já, protože já dostanu přesně to, co čekám, a nejspíš ještě něco navíc. Ale ok, už tě nebudu zkoušet přesvědčit, bude to subjektivní. Je fakt, že pár veselejch scének a hlášek tam je, ale...no, nic.
"Každej si holt dělá tu anarchii po svým." - Charlie

elister - 16. července 2007 18:45
elister

TheDave 16. července 2007 15:41
Proste nesouhlasim, neshodnem se, dle meho fallout je vesely ;) a bojim se ze o te se stratou pohledu prijdu
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

TheDave - 16. července 2007 15:41
TheDave

Neříkám, že je děsivý...toho na podobném enginu snad ani nemůžeš dosáhnout, tak proč se o to snažit...ale nikdy bych neřekl, že je veselý. Je to jako Amber a Zeměplocha...ta JE veselá, a očividně si dělá prdel ze všech možných i nemožných fantasy klišé(a nejen fantasy). Amber naproti tomu není veselý, přestože si stejně tak dělá prdel z různých věcí, třeba z Alenky v říši divů a tak dále. Ale není veselý. Ve Falloutu je strašná spousta popkulturních odkazů, občas se u něj člověk ušklíbne nebo ho potěší, že nějaký takový odkaz objevil...ale není veselý. Očividně ho dělali lidi se smyslem pro humor, to jo...ale není to fraška, komedie, parodie ani nic podobného.

elister - 16. července 2007 15:32
elister

TheDave 16. července 2007 15:25
Tak to bych se hadal... fallout vubec neni temny a desivy, fallout si dela zcela zejkvne prdel z celeho postapo sveta... temne postapo je normal, a me se prave libilo takove fajne vesele... dyt i ti bezdaci v denu vypadaj mile...
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

TheDave - 16. července 2007 15:25
TheDave

Tak ale buďto sleduj a kafrej, nebo nesleduj a mlčky čekej na výsledek :-)

Hmmm, věc je v tom, že Fallout nemá být veselý. Fallout je temný, černočerný a drsný. Jasně že jsou tam fórky...ale ty jsou podané takovým způsobem, že vůbec neruší. Neříkám, že chci z Falloutu horor, ale na druhou stranu by mi to nevadilo...proč ne? Do toho světa se to skvěle hodí. O grafickou nadsázku nejspíš pravda přijdeš, ačkoliv, to nikdo neví...každopádně, Fallout je, nebo minimálná má být temmný.

elister - 16. července 2007 15:14
elister

TheDave 16. července 2007 15:03
To je ten hacek, ja moc nesleduju vyvoj F3 takze momentalne nevim co plodi a na cem se usnesli ;)...

Rozlehlost morrowindu mi nevadila a nevadila by ani u F3 ale me vadi jiny pohle nez izo proste proto ze mi ten izo prisel takovy vesely, a 3.stP a 1st.p takove vic horrove coz se vic hodi k nejake temnejsi hre... fallout bral i tu neuveritelnou katastrofu s nadsazkou... a to i graficky ne jenom dialogove, prave o to se bojim, ze o tu grafickou nadsazku prechodem do 3d izo prijdu

Ohledne tech RPG mas vlastne pravdu, uznavam

TheDave - 16. července 2007 15:03
TheDave

V té době...nebavíme se o Dungeon Masterovi, ale o Planescape, Baldurovi, Icewindovi atd. Ale to je fuk. Proč nechceš Morrowind ve Falloutím světě? Na mě osobně byl příliš rozlehlý, ale to by ti hádám ve Falloutovi nevadilo...navíc to ani moc nehrozí. Samozřejmě, kvalitní dialogi považuju za jednu ze stěžejních věcí, takže pokud ty budou Morrowin like, budu kafrat vesele s tebou...ale jinak to zatím vypadá velmi dobře.

elister - 16. července 2007 14:48
elister

TheDave 16. července 2007 14:10
V necem mas pravdu ale treba ze RPG se delaly z izo pohledu je trosku smesne... kdysi se delal 1st.P a potom to preslo do 3st.P ... ja proste nechcu morrowind ve falloutim svete!!!

TheDave - 16. července 2007 14:10
TheDave

Proboha, copak jste všichni na hlavu padlí? Já vím, že je to někdy těžké, ale sakra, Fallout nedělá Falloutem izometrickej pohled ani tahový souboje! Izometrickej pohled se tehdy používal pro každé RPG a není to zase taková pecka, jak to vypadá...rozhodně bude větší zážitek procházet se Falloutím světem z vlastních očí. A jaký nebudou tahové souboje? Čisté sice ne, ale bude tam hybrid...resp. člověk může jet na akční body, nebo v realtimu, nebo to kombinovat. Ale ať už to bude jakkoliv, Fallout není o tahových soubojích! Pokud se jim podaří udržet atmosféru, styl humoru a všechny ty ostatní věci, které OPRAVDU dělají Fallout Falloutem, neřeknu ani popel...a hrát to budete stejně, beztak ještě nejspíš zadarmo, tak nefňukejte.

elister - 16. července 2007 14:00
elister

Me absence izormetrickeho pohledu v falloutu 3 vadi... osobne bych nejvice uvital 3d izo.

A hlavne se bojim ze nebudou tahove boje, kdyz si predstavim jak by to asi vypadalo v neizo pohledu a s realtime bojem tak pres sebou vidim dalsi morrowind/gothic... obe dve jsou super hry, ale od falloutu ocekavam neco jineho

Stenly - 12. července 2007 21:01
Stenly

V Navaru .. má ho velitel základny.
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Babin Úd - 12. července 2007 20:47
Babin Úd

teď ho hraju znova, pověz te mi prosím kde je TANKER FOB, sem to zaúpoměl...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Drag Oncave - 2. července 2007 16:41
Drag Oncave

Drag Oncave 2. července 2007 16:41
a vypada to duveryhodnejc
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

Drag Oncave - 2. července 2007 16:41
Drag Oncave

Bombargo 2. července 2007 14:05
jestli myslis ze to hraju tak to jo :)
a jestli ho hrajes taky tak si zmen adresu toho odkazu pres er.cz - hodi ti to do iframu a nemusis davat tak dlouhej odkaz
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

Bombargo - 2. července 2007 14:05
Bombargo

Drag Oncave 1. července 2007 22:02

Ty smejde ty si MEMBER?!V Gladiatus?:P
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

Drag Oncave - 1. července 2007 22:02
Drag Oncave

jo a ten izometrickej pohled mi trochu vadí - mam strach aby se to nakonec nezvrhlo ve strilecku... i kdyz teaser vypadal good

Drag Oncave - 1. července 2007 22:01
Drag Oncave

http://www.sadams.er.cz prosím podpořte mě (nelekejte se - nic Vám to neudělá (je to Galdiator

destiny - 1. července 2007 08:44
destiny

Mirador 30. června 2007 22:11
"In" je furt!
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

TheDave - 1. července 2007 00:11
TheDave

Chytrý, pametá si. Tak a teď, ten Fallout...mě nevadí absence izometrickýho pohledu ve trojce! Ha! A teď vás chci slyšet fňukat, že už to nebude ono...

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 ... 139 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)