Hlavní fórum (108 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Hlavní fórum

Správci:Joh-ny, Elvis Preclík
Popis:diskuze je bez popisu...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Zásada 3T:
Topik Tu Tneni

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4248 příspěvků|⇐ 1 ... 106 107 108 109 110 111 112 ... 213 ⇒|

apophis - 5. března 2011 14:43
apophis

MegaReturns2 5. března 2011 13:09

včera ti ixiik posílal heslo do poštolky, tak něvím, co si tu stěžuješ.
beru tvůj názor na to, co je ještě vtipné, stejně jako to vtipné připadá tobě, to ještě nemusí připadat vtipně dalším lidem. stejně jako je možné lidi zmlátit za to, že ti nadávají v hospodě, tak na Aragu mají lidi možnost namíchnout se na někoho, kdo je uráží a ozvat se jedinému člověku, který zde dohlíží na pořádek = admin.

O tom, jak se nefrete dostala do adminské funkce, lžeš. Tak to je. Nefrete do té doby, než dostala adminskou hvězdu byla aktivní komentátorkou v článcích a zároveň hráčkou zde na Aragornu. K tomu všemu se v době, kdy odešli jiní redaktoři článků, nabídla. To může a i na A2 mohl udělat jakýkoliv uživatel.

Tak jim ta, historicky podložená, práva neber. Když už se tak moc chceš vracet k A2. Přijdeš mi jako lidé, kteří po spuštění A3 založili spolek přátel A2 :-D

Luelle 5. března 2011 12:25
F.X.Šalda psal konstruktivní a kvalitní kritiky. To bohužel místním debaterům kolikrát nejde. A psát do diskuze je něco jiného, než napsat něco podobného, jako psal kritik Šalda...

Lucky: Je tu aktuálně funkční režim Výběr díla měsíce v Článcích. A vedle toho (pokud nebyl dobrý a na články úspěšný měsíc) běží Rozhovory jako projekt, který prošel mezi adminy a mezi uživateli má vcelku slušný ohlas. Bohužel Edwinovi se aktuální situace nezamlouvala a poněkud drsnějším způsobem to vyřešil tím, že napsal urážlivý a vulgárních slov plný článek parodující rozhovory, které na Aragu fungují nyní jako jeden z komunitních projektů.
Stejně funguje i Aragornský turnaj = ve chvíli, kdy se hraje zajímavé finále, je na tohle téma úvodník.

Do úvodníků mohou potažmo psát i uživatelé, pochopitelně skrze administrátory, které mohou zkontaktovat.

Pepča 5. března 2011 12:38
vynechej prosím ten napadající tón řeči... pak je skutečně zbytečné debatovat. ixiik udělal to, na co má admin právo. tečka. když se tu začalo flamovat, vyřešil to.

------------

Každý, kdo se tu odvolává na A2, tak skutečně asi nedokáže přijmout fakt, že svět se za těch 6 let změnil...
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

MegaReturns2 - 5. března 2011 14:36
MegaReturns2

Holy shit, si musim poridit placeny proxy, tady na me porad vyskakujou naky cernosky.

klacek: takhle to urcite neni. Jak vis sam, 5% lidi z komunity jsou ti, co se ozyvaji, zbytek nezasahuje. A tech 5% se nezmenilo, to jsou porad ti sami. Vedeni se taky nezmenilo (teda nazorove jo).

A Nefrete to neberte, vsak bez rozhovoru by mohla co delat? Menit si svuj xicht na ikone jednou za tejden... jinej vyznam tady nema.

Lucky;) - 5. března 2011 14:24
Lucky;)

Chiisai 5. března 2011 14:21
v tom případě se omlouvám, to jsem z toho nepochopil... nicméně i nadále zastávám názor, že monotematické zaměření mi přijde stejně mimo, jako by se 90% úvodníků věnovalo aktuálnímu počasí...
a pořád je to protěžování autorů rozhovorů před autory všeho jiného (ať už článků, či obrázků, či čehokoli)
3 křížky

Chiisai - 5. března 2011 14:21
Chiisai

Lucky;) 5. března 2011 12:11
Počkej... ty jsi přesvědčen, že všechny rozhovory dělá jeden a ten samý autor? Ale tak to není... úvodníky píše Nefrete páč je admin, ale jednotlivý rozhovory dělají různí ochotní uživatelé Aragornu. ;-)

Takže... jaképak "současný systém protěžování jedinýho autora "?

větvička - 5. března 2011 13:51
větvička

Je smutný že člověk bez kterýho by projekt Aragorn nepřežil první chvíle své existence má teď zakáz vstupu :/
Ale tak život jde dál. Komunita, která se zde formovala za dob A1-A2 už jaksi odrostla a nemá čas-chuť vysedávat na chatu, nebo nějak aktivněji hrát (seznamovat se s novými lidmi na aragu). Což se nakonec podepsalo i za neúspěchem Lasombry.
Nemyslím že by Apophis a Ixiik dělali něco vyloženě špatně. Dokonce myslím že Aragorn prosperuje (co se návštěvnosti týče) a komunita žije svým životem. Dělají se různé Larpy a existuje pár projektů.
Jen jaksi chybí ta atmosféra co tu bývala. A lidi co dřív byli ve středu Aragu dnes podle Ixiikových slov drží půl roku hubu a pak se svezou na první vlně flamu. Řekl bych že část celého "problému" je v tom, že se zdejší komunita s postupem času téměř celá vyměnila. Takže asi není úplně fér zatracovat současný aragorn, jenom proto, že já už do něj téměř nepatřím...

Snad jen na závěr. Aragorn rozhodně není pár řádků zdrojového kódu. A zastávám názor že ačkoliv nějaká technická vylepšení mohou usnadnit život, tak rozhodně aragorn nebude lepší/horší když se na úvodní obrazovce budou zobrazovat články, aktuality, nebo čínský kalendář. Tady bych problém opravdu nehledal.
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

MegaReturns2 - 5. března 2011 13:09
MegaReturns2

Ok, na nejakou dobu posledni z mych prispevku tady, protoze prolejzat proxy kanalama, abych se sem vubec dostal, neni zrovna moc koser.

Proc mam multinicky? Protoze muj starej ucet MegaEdwin je bloklej. Nekdo mi budto zmenil heslo anebo jsem ho zapomnel (a jelikoz tu neni ani takova zakladni vec jako poslani hesla na mail, tak co s tim ze jo), ale zacinam verit ty prvni variante cim dal vic, protoze jsem na hesla celkem pohodlnej clovek.

Co se tyce Nefrete, vim to ja a vime to vsichni ostatni, ze zadne "regulerni" vyberove rizeni neprobehlo. Anebo regulerni ano, pokud se na to divame z pohledu statnich zakazek v Ceske republice. Ten clovek mel v dobe prijeti na konte 0 clanku, 0 komentu, 0 zasluh, nijak se nazapojoval do deni, a presto na zaklade osobni znamosti se dostal do adminu. A ten stav do jiste miry trva do dnesniho dne.

A tak je k nasrani, ze ten samy clovek, ktery by tu beze me nebyl stejne jako ta dvojice, co si asi nikdy nezasukala (AS a Torreador), si mi dovoli dat mesicni ban a duvod "ze msty" za to, co se delalo na A2 a i na A3 bezne. Napsal se joke clanek, udelal se den gayu.. proste funny stuff once in a blue moon na odlehceni.

Myslete si o tom, co chcete, ale i kdybych tu nakrasne postoval fotky z chaty v lete 2007, kde jsem byl ve trojce s mixikem a Luelle, tak tohle se nesmi stat. Posilejte me do prdele, delejte ze me povl a homelessaka, ale tohle se proste nedela.

To, ze Aragorn je pruderni server, o tom ted neni pochyb. Pamatujete, jak jste se smali andoru za sektarstvi? Tak gratuluju, jste ted jednicka na trhu.

Vyndejte ty hlavy ze svych prdeli a puste sem trochu cerstvyho vzduchu, protoze tohle by nesvedl ani Jara nadsamec.

Kdyz uz se nasere i Lucky, tak je neco hodne spatne.

Luelle - 5. března 2011 13:01
Luelle

jilm 5. března 2011 12:56
neříkám, že jsem šalda, jen poukazuju na to, že argument "ty nic neděláš - nemáš co kritizovat" není tak docela v pořádku a šalda byl příklad pro pomalejší a blondýny
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

jilm - 5. března 2011 12:56
jilm

Teda ja cumim. :-)
1. Doufam, ze se Nefrete nekdo z tech vtipalku aspon omluvil, protoze jakkoliv to bylo pivne-pubertalne docela vtipne, ten vyplod rozhodne prekrocil dobry vkus. Mimochodem - pokud si tu stezujete na adminy, jak jsou pasivni a odtaziti - mate pravdu. Nefrete je cestnou vyjimkou, projevena naklonnost ji ovsem jiste motivuje...
2. O promazani flejmu na teto diskusi se snad vubec nebudeme bavit.
3. Luelle, nejsi F. X. Salda. Aragorn je jaky je, pokud se vam nelibi, neco s tim delejte, nebo si najdete jine misto. To udajne otrzene adminstvo se postupne vyrazne promenilo a urcite dojde i na dalsi omlazeni. Pridej se k nam. :-)

Ad jedina vecna cast teto diskuse - rozhovory jsou nejzajimavejsi 'komunitni' vec, ktera tu ted bezi, radi si prectu i o lidech, ktere primo neznam. Nerozumim, v cem vidite takovy problem, ze se odkaz na ne objevuje v uvodnicich, otravuje vam to zivot hodne? :-)

Tak budme lidi, zejo.
Shit happens.

Pepča - 5. března 2011 12:38
Pepča

ixiik 5. března 2011 00:23

Tobě asi úplně přestal fungovat základní nervovej systém, co? Já nevím, jesli si na to pamatuješ, ale většinu času jsem patřil mezi nejaktivnější lidi tady (dokud to šlo, samozřejmě), i teď se snažím nějakým způsobem pomáhat - Pracuju s Vojuem s nováčkama a tak dále. Stejnětak jsem navrhoval, že když už se má Aragorn stát místem s elitářstvím, tak ať se to dotáhne do konce. Teď je to prostě mišung něčeho, co nedává až tak úplně smysl.

Tohle má být komunitní server a taky máme jako komunita fungovat, jenomže místo toho jsou tu neustálé rozmíšky o ničem a ve finále jsme v pr*eli všichni, protože z toho nikdo nic nevytěží.

A vůbec, já se s tebou nehodlám ani trochu hádat, jestli jsem přínosnej nebo ne týhle komunitě. O tom ta diskuze vůbec nebyla a jesli ti vadí, že jsme si tu zformovali náš malej odboj, tak s tím stejně nic neuděláš, maximálně nás můžeš smazat, když jsme takový hrdinové. Ty to určitě zvládneš s tlačítkem Smazat označené... :-) Taky hrdinský přístup .)
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody...

Luelle - 5. března 2011 12:25
Luelle

naprostej souhlas s otcem

na RSS čtečku jsem v životě nesáhla a hádám, že tím spadám do naprosto většinový skupiny v tomhle ohledu

rozhovory jako úvodníky jsou totálně mimo celkovej souhrn by byl mnohem lepší

argument - hele ty nemáš, co kecat,když jsi sám nic nevytvořil je totálně vlevo...

takovej zářnej příklad - F. X. Šalda - jako autor fakt nic moc, nečitelnej skoro a jako kritik? totální špička, jaká nemá obdoby..kdyby jemu někdo řekl, že nemá co kecat, když sám nic pořádně nedělá =)))

rozhovory patří do článků a tečka - stejně jako sáhodlouhý dumání s kým ještě uděláme rozhovor, když nám ti zajímaví docházejí??

a přesně jak Lucky moje vazby tady jsou totálně zpřetrhaný už pár let a defacto sem chodím jen hrát kvůli totálně pro mě VIP skupině a to hlavně KVŮLI tomu směru, jakým to tu jde dál

já jako chápu, že když někdo kritizuje něčí práci je těžký tu kritiku přijmout, a ne vždy může být koonstruktivní, ale občas se stačí zamyslet,jestli na tom jablku náhodou něco není

ad to kopání do mě ixi - za a) už pár let nemáš šanci sledovat mě a moje názory atd - takže když ted říkám, že když někdo chce někoho naštvat a ten mu na to skočí jsou defacto blbý oba nebo víc tenco na to skočí a ty argumentuješ jakousi stejnou situací se mnou xlet zpátky, ten faktor z času to naprosto nuluje
za b) nikdy jsem neřekla, že je generelně špatně, že když někdo do někoho kope a ten řve nazpátek je špatně, celou dobu píšu, že špatně je humbuk těch OSTATNÍCH
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Lucky;) - 5. března 2011 12:11
Lucky;)

apophis 5. března 2011 11:14
zůstal jsem nepochopen, jen mi přijde jako kravina zvýhodňovat jedinýho autora článků (monotematických) tím, že zrovna ty jeho články budou použity jako úvodník... buď to střídejte a dávejte tam články (a nejen články, ale i třeba obrázky z galerie, nebo upozornění na nové, zajímavé herny či diskuze) ostatních autorů (samozřejmě ne každou kravinu, jen to, co je něčím zajímavé, konec konců funguje snad systém hodnocení, ne?), nebo tam články nedávejte vůbec (a tím nezvýhodňujte jediného autora), dávejte články kam patří, čili do článků a úvodníky nechte tak, jak byly vždycky - pouze jako upozornění na něco zajímavého (byť třeba jen pětkrát v roce)

ta první varianta je pracnější, ale čtenářsky zajímavější, nicméně obě jsou imho k ostatním autorům spravedlivější, než současný systém protěžování jedinýho autora
3 křížky

apophis - 5. března 2011 11:14
apophis

jsem tak rád, že hlavní forum opět ožilo životem a diskuzí na nulové téma :-)

Miky? Kde jsi, prosím, prezentoval svůj balík navrhovaných změn?

Lucky? Navrhuješ to, aby se do úvodníků dával pravidelný výčet z toho, co se aktuálně děje? Tedy pokud běží nějaké ty věcí, které jsou dlouhodobější (Sborník, Turnaj, Rozhovory) - stačilo by ti, kdyby se tohle zmínilo jednou větičkou, byť by se opakovala, v každotýdenním souhrnu? Nebo jaká by mohla být vyhovující podoba nějakého takovéhleho souhrnu událostí + toho, co se připravuje etc., dle tebe?
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Miar - 5. března 2011 10:48
Miar

hater 5. března 2011 09:54
myslel jsem úvodník po vytvoření podobné funkce. ne každoměsíční připomínání. no ale to je asi jedno
chrocht

Sakutzik - 5. března 2011 10:36
Sakutzik

To víte, že jo! Do sebe! :-D Fakt je to radost číst. :-)
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl!"

Mikymauz - 5. března 2011 10:22
Mikymauz

ixiik 5. března 2011 02:06
Ty statistiky nevypovidaji o nicem. Pochybuju, ze to nekoho z tech 150 lidi, co na to klikli, zajima. Ostatne vsichni z nas, co se tu ozvali, taky patri do tech 150.

Kdyz si to uz nactrnul, ja jsem vymyslel a navrhnul komplexni balik zmen, ktery se tykal kazde oblasti aragornu. Stejne jako jsem slysel navrhy od spousty dalsich lidi, takze s iniciativou ze strany uzivatelu nebude problem.

Lide si stezuji porad, temer kazdy den nekoho slysim si stezovat. A pred tim to delali i ve forech, dokud pochopili, ze to nema smysl. Kdybys i s tou zbylou partou sestoupil z tronu, vsiml by sis toho.

hater - 5. března 2011 09:54
hater

Lucky;) 5. března 2011 09:39
tohle je třeba právo, které jako admin nemám. Ukončit si takhle diskuzi :-) a že bych ho chtěl :-))

Miar 5. března 2011 09:46
RSS je tu již přes dva roky, co půl roku dávat do úvodníku jeho existenci, .... nebyly by potom úvodníky trochu monotónní ? :)

Miar - 5. března 2011 09:46
Miar

Amunak 5. března 2011 09:41
hater 5. března 2011 09:41
no hlavně tak jsem to myslel. člověk, který se běžně o takové věci nezajímá, nebo snad ani nemá potuchy a jejich existenci, absolutně nemůže tušit, že tu něco takového je.
takže by určitě přišlo vhod to nějak zviditelnit. třeba by pomohl právě ten úvodník. (i když je možné, že tu takový byl, ale přehlédl jsem ho.)

jinak díky za odkazy
chrocht

hater - 5. března 2011 09:41
hater

hater 5. března 2011 09:39
tohle bude čtivější: http://rammi.cz/rss-co-to-je-a-jak-funguje/

Amunak - 5. března 2011 09:41
Amunak

Miar 5. března 2011 09:36
navíc malé ctrl+f RSS ti to taky najde ;) stačí se jen trošičku snažit.

Na druhou stranu by to na úvodce mohlo být trochu vypíchlé, s tou typickou ikonkou kterou každý pozná.
🐺

Amunak - 5. března 2011 09:39
Amunak

Lucky;) 5. března 2011 09:37
pochopil jsem to tak že to jsou články a ne úvodníky. Co je na tom zkresleného? Akorát třeba to, že to někdo nepřečte/nedočte celé.
🐺

Vypisuje se 20 z celkem 4248 příspěvků|⇐ 1 ... 106 107 108 109 110 111 112 ... 213 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)