Hlavní fórum (109 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Hlavní fórum

Správci:Joh-ny, Elvis Preclík
Popis:diskuze je bez popisu...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Zásada 3T:
Topik Tu Tneni

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4248 příspěvků|⇐ 1 ... 107 108 109 110 111 112 113 ... 213 ⇒|

Lucky;) - 5. března 2011 09:39
Lucky;)

házer perly sviním, opravdu... končim diskuzi (ze své strany), melete furt to samý
3 křížky

hater - 5. března 2011 09:39
hater

Miar 5. března 2011 09:36
Když nevíš, internet poradí: http://cs.wikipedia.org/wiki/RSS

Amunak - 5. března 2011 09:38
Amunak

Miar 5. března 2011 09:36
Na úvodní stránce Aragornu by ti měl prohlížeč hlásit RSS kanály k dispozici. Pokud to tam nevidíš, tak se koukni do patičky (kdekoliv)
🐺

Lucky;) - 5. března 2011 09:37
Lucky;)

ixiik 5. března 2011 02:06
jo a ještě k tvejm oslnivejm číslum... jsou zkreslený stejně, jako když vašek klausů mluví o modrý nikoli zelený planetě... vůbec si neuvědomuješ, že řada úvodníků (třeba ten aktuální haterův) lze přečíst, aniž bych ho rozklikával, čimž jsou rozhovory specifický, že to u nich nejde... takže tvý čísla hezký, ale o průměrnym počtu čtenářů na úvodník nevypovídaj vůbec nic
3 křížky

Amunak - 5. března 2011 09:36
Amunak

Lucky;) 5. března 2011 09:34
Tak proč se staráš o ostatní když nejde o tebe? Myslím, že kdyby to někdo chtěl, tak se ozve. Ale takový návrh jsem tu zatím neviděl. Přinejlepším občas někdo plácne, že ho serou monotónní úvodníky.
🐺

hater - 5. března 2011 09:36
hater

Lucky;) 5. března 2011 09:34
navrhuješ něco co už tu je

Miar - 5. března 2011 09:36
Miar

Amunak 5. března 2011 09:32
hm ani nevím, že tu nějaké RSS je a ani netuším, jak se k němu dostanu. počítám, že nebudu jediný. to asi taky o něčem svědčí (teda kromě toho, že jsem počítačový skoroanalfabet...)
chrocht

hater - 5. března 2011 09:35
hater

Lucky;) 5. března 2011 09:29
1. Kdo nepoužívá čtečku, tak si může kliknout na "Hernu" nebo "Články" a hned vidí seznam nových. U diskuzí, pravda, něco takové chybí :-)

2. to není otázkou, pochopitelně mé preference nejsou shodné s preferencemi ostatních, naopak často jsou v protipólu. Nicméně tento stav považuju za běžný a nevidím na něm nic špatné.

3. podívej se, co sem píšeš a pak se zamysli, jestli mám skutečně důvod tě posílat slušně někam a nebo je to zvůle všemocných, proti které je třeba bojovat všemi zbraněmi :-)

Jojo, je to tak, my admini se s obyčejnými uživateli vůbec nebavíme, sme tam zavření v diskuzi a povídáme si jen spolu. Ti ostatní jsou tu jaksi navíc a vůbec je tu nepotřebujeme. Ať si dou, beztak tady jen nadávají :-))))

Aragorn bez "obyčejných" uživatelů by neexistoval. Admini jsou taky obyčejní uživatelé, mají navíc právo dělat věci navíc, které obyčejní uživatelé nemohou.

Lucky;) - 5. března 2011 09:34
Lucky;)

Amunak 5. března 2011 09:32
kurva práce dokážete pochopit, že se tady nebavíme o mě? já tu mam deset (nebo kolik) diskuzí v záložkách a víc mě tu již nezajímá... pouze zastávám nějaký názor a teď v posledních dvou příspěvcích navrhuju vylepšení a posíláte mě do prdele, tak si trhněte nohou...
3 křížky

Amunak - 5. března 2011 09:32
Amunak

Lucky;) 5. března 2011 09:29
ad 1 spousta lidí sice RSS nepoužívá, ale má tu možnost. Spousta lidí úvodníky taky nečte, i když mohou... Pokud chceš mít přehled o dění na Aragornu, čti RSS. Pokud ti to nevyhovuje, je to nejspíš tvoje smůla, řekl bych.
🐺

hater - 5. března 2011 09:29
hater

hater 5. března 2011 09:20
jak jsem to napsal to vypadá, že není možné splnit žádné požadavky, které se tam objevují .-)

Lucky;) - 5. března 2011 09:29
Lucky;)

1. řada lidí rss čtečku nepoužívá

2. otázkou je, zda tvé (nebo samozřejmě mé) osobní preference jsou shodné s většinovou preferencí uživatelů... každopádně i když se budeš chtít zaměřit pouze na konkrétní událost, tak systém monotóňně zaměřených článků je možná zajímavý pro 150 lidí, ale nezajímavý pro dalších X (za X si doplň průměrnou denní návštěvnost-150) lidí....

3. a opět jsme u toho, co se tu děje, vy jako vedení se prostě vzdalujete běžným uživatelům, jste elitářští... člověk tu v dobrém něco navrhuju a vy ho (sice ve vší slušnosti) posíláte do prdele a všemožně mu naznačujete, jak je otravnej... trhněte si nohou všichni do jednoho
3 křížky

hater - 5. března 2011 09:20
hater

Lucky;) 5. března 2011 09:09
jinak ve vývoji stále někdo něco navrhuje - není možné splnit požadavky co se tam objevují. A některé věci se objevují stále dokolečka, přestože už byli třikrát zavrženy po sáhodlouhé diskuzi.

hater - 5. března 2011 09:18
hater

Lucky;) 5. března 2011 09:09
Novinky si můžeš prohlédnout přes RSS, které máme díky tomu programátorovi, který podle tebe nic nedělá.

Úvodník jistě může shrnovat veškeré dění na Aragornu, ale osobně mám raději, když je to určitým způsobem obarvená zpráva upozorňující na nějaké konkrétní dění tady na Aragornu.

Lucky;) - 5. března 2011 09:09
Lucky;)

Když jsem naposledy v jakési diskuzi, nevim zda ještě funguje, navrhoval nějaká vylepšení, poslal mě apophis bez pardonu do prdele. Nemůžeš se divit, že po takový zkušenosti již nemam náladu cokoli navrhovat.

opět tvoje poznámka: "Velice rádi tam ohlasným písmem napíšeme, žes nás na to upozornil třeba zrovna ty :)" -> máš snad pocit, že si tady potřebuju honit ego?

a nebylo by teda lepší úvodníky dělat spíš ve stylu "co je tento měsíc/týden nového"? a odkázat tam na novinky v článcích, galerii i herně a nepreferovat jedinýho monotónně zaměřennýho autora?
3 křížky

ixiik - 5. března 2011 02:06
ixiik

Lucky;) 5. března 2011 01:28
Rozhovor s Amthauerem - 7. prosince 2010 - 125 uživatelů

Nekromág - Amulet mnohochcípnutelnosti - 6. prosince 2010 - 56 uživatelů

Rozhovor s haterem - 27. prosince 2010 - 132 uživatelů

Vánoční (skoro)sestina - 24. prosince 2010 - 38 uživatelů

Rozhovor s Granem - 7. ledna 2011 - 162 uživatelů

Rozhovor s Vojuem - 17. února 2011 - 120 uživatelů

To jen pro příklad. Samozřejmě jsou v úvodníku, takže reklama, dobrá. 2x až 3x větší čtenost je ale i tak dost velký rozdíl.

To že něco nezajímá tebe, nebo Eda, nebo 50 dalších ještě neznamená že to nezajímá 150 jiných.

Máš zajímavý tip co by mohlo být v úvodníku? Proč nám to nepošleš? Velice rádi tam ohlasným písmem napíšeme, žes nás na to upozornil třeba zrovna ty :)

A co se týče mé poznámky? Možná ti příjde ubohá, ale přesto na mě to takto působí. Záměrně jsem psal neurčité většinou. A třeba zrovna ty jsi vyjimka. Kazdopádně je tu ticho, pak příjde ed, rozbouří vlny a najednou se tu zjeví x lidí co se svezou po vlně.

Nadávat dokáže každej, ale aby někdo něco aktivně udělal? Pepčo, Lucky, Luelle - co děláte pro to, aby Aragorn byl lepším místem, než jakým je teď? Krom huby plné keců o tom jak A2 byla lepší a jak to tu teď táhnem ke dnu? Kde jsou ty nápady jak to tu vylepšit? Třeba něco co se dá udělat i bez zásahu programátora do kterého sis Lucky tak hezky rejpl?
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Mikymauz - 5. března 2011 01:57
Mikymauz

Jak se vam uz i z tohohle povedlo udelat takovou kovbojku je mi zahadou.
To je fakt nejvetsi omyl, kdyz server ridi IT.
Sezente si nejaky PR.)

Lucky;) - 5. března 2011 01:28
Lucky;)

elister 4. března 2011 19:13
1. předesílám, že nevím, o co přesně šlo, ani nemůžu, zasáhla cenzura

Torreador 4. března 2011 19:39
jaký pro nás? viděl jsi mě nadávat? já netvrdim, že schvaluju, co se tady psalo, ale ani netvrdim, že to neschvaluju... protože to NEVIM, protože to NĚKDO smazal... vítejte v číně

Pepča 4. března 2011 22:11
Luelle 4. března 2011 22:15
souhlas s oběma

ixiik 5. března 2011 00:23
1. nenařknul jsem z prudérnosti tebe, ale směr, kterým se ubírá aragorn, o čemž svědčí i tvoje zahlcená poštolka

2. s názorem, že rozhobory každej tejden s někym (po jilmovi pro mě neznámym), jsou pro úvodníky nevhodné, se plně ztotožňuji - tohle patří do článků... ale nemám potřebu kvůli tomu nadávat, za to mi arag již (bohužel) pár let nestojí

3. TATO: "Je až z podivem, jak se vždy vynoří lidi, které není x měsíců vidět (většinou) a chytnou se prvního flejmu co se tu objeví, aby si mohli postěžovat jak je to tu špatný, jak na A2 to bylo super. Ale do té doby držej hubu a krok (opět většinou). Hrdinové." TBOJE POZNÁMKA mi přijde nauvěřitelně ubohá. Chci podotknout, že na aragornu se objevuji v průměru několikrát denně. To, že zde již nahreji a spíš se zaměřuji na několik diskuzí (včetně této) a občas si dovolím vyjádřit vlastní názor, mi nepřijde nijak hloupé, ani pseudohrdinské, jak se nám snažíš vnutit. Ale v jedné věci máš pravdu, nemám zde již takové vazby jako v minulosti, takže za hádání se mi nestojíte. Škoda jen, že tu není možnost ignorace uživatelů. Holt tu asi chybí programátor, kterej by něco dělal... <REJP>
3 křížky

ixiik - 5. března 2011 00:23
ixiik

Lucky;) 4. března 2011 18:23
Hele teď si mě pobavil. Zrovna mě nařknout z prudérnosti. :D

Pepča 4. března 2011 22:11
Proč ho neignoruji? Ignoruji, dokud nemám 5 poštolek, ať si přečtu co napsal do článků a ať mrknu co je za sra*ky na hlavním fóru.

Luelle 4. března 2011 22:15
Dokud se to netýká tebe, tak je to ok, ale pamatuji si, jak jsi si stěžovala, že se tu někdo obouvá do tebe. To už tak v pořádku nebylo.

Jo skupinkuje. To máš recht. Skupinkuje se to už od A2. Je to nevyhnutelné při větším počtu lidí.

Pepča 4. března 2011 22:57
Vzal jsem to při jednom. A moc jsem neřešil co se v kterém tom příspěvku píše. Kdybych tu nechal jen něco, tak to nebude dávat smysl. A pokud jsem to vzal i s tím, co píšeš? Smůla. Je mi to fuck. Ať si to sem klidně napíše znovu.

Jeho názory jsou mi více či méně ukradené. Vždycky byl a bude provokatér. Jsem si jist, že se teď dobře baví. Většinou se tím dobře bavím i já. Ale co je moc to je moc.

Nesmazal jsem to kvůli jeho názorům, ty jsou veřejně známé a já nemám rozhodně důvod to cenzurovat. Smazal jsem to kvůli tomu, že tu urážel lidi a lidi jeho. A flame kterej tu vznikl kolem toho, plnej nadávek tu nemá co dělat. Za tím si stojím.

A nějak nerozumím tomu, proč tu obhajujete něco jako, že jsem strašně špatnej, když tu něco mažu, když někdo mluví jak chlívák?

Banda lidi se zastydlou pubertou, kteří musej mít za každým slovem kurvu, vola, debila. To je krásná vizitka zdejší komunity ;-) Jsem zvědav kterej chytrák napíše, že to je lepší než cenzurovaná komunita.

Je až z podivem, jak se vždy vynoří lidi, které není x měsíců vidět (většinou) a chytnou se prvního flejmu co se tu objeví, aby si mohli postěžovat jak je to tu špatný, jak na A2 to bylo super. Ale do té doby držej hubu a krok (opět většinou). Hrdinové.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Luelle - 4. března 2011 23:06
Luelle

elister 4. března 2011 22:58
tak ale pakbud mažu všechny nebo nic, protože když jenom něco je to elitářství a někdo se cejtí dotčenej že zrovna on byl smazán a jinej ne =)
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Vypisuje se 20 z celkem 4248 příspěvků|⇐ 1 ... 107 108 109 110 111 112 113 ... 213 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)