Hlavní fórum (110 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Hlavní fórum

Správci:Joh-ny, Elvis Preclík
Popis:diskuze je bez popisu...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Zásada 3T:
Topik Tu Tneni

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4248 příspěvků|⇐ 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 ... 213 ⇒|

elister - 4. března 2011 23:00
elister

Pepča 4. března 2011 22:57
Mno na tom se shodnem, akorát mi to nepříjde jak důvod proč Ixika grilovat. Ale jinak yep souhlasím.
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

elister - 4. března 2011 22:58
elister

Luelle 4. března 2011 22:55

Jo chápu co chceš říct, mě jen prostě příjdou oba postupy přijatelné a pochopitelné v tomto případě (jak flame smazat, tak ignorovat).

No nemůžem si myslet všichni úplně to samé
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Pepča - 4. března 2011 22:57
Pepča

elister 4. března 2011 22:50

Fajn, ať si flamování maže, ale nechápu, proč by měl mazat jeho názor na to, co se s Aragornem děje, to jest 3. či druhý příspěvek, který sem přidal?

Pokud se budou určovat pravidla, tak ať se určí naprosto přesně a nebo ať nejsou žádná. Jak už říkal Lucky, etiketa není něco, co se dá vymáhat, nebo něco, do čeho člověka můžeš natlačit...
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody...

Luelle - 4. března 2011 22:55
Luelle

býval tu člověk nepamatuji si na nick, který jen flamoval... nikdy se s ním nikdy nic nedělalo..a proč taky? někoho flamy baví, pročistí se vzduch, uděláme si natoho či na onoho názor a tečka

admini jsou umělá autorita a vždycky byly, vždycky se to tu skupinkovalo a vždycky bude
jsme nějaký volnočasový forum, jsme v topicu kde si každej může dělat kdo chce co chce

a pokud někoho baví někoho naštvávat a ten dotyčnej mu na to skočí, kdo je pak ten blbej?
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

elister - 4. března 2011 22:50
elister

Pepča 4. března 2011 22:11
Luelle 4. března 2011 22:15

Rád bych upřesnil, že nekritizuju tak úplně Edwinův slovník, jako spíše povahu jeho příspěvků. Protože pardon, ale to byly typicky flamové příspěvky které neměly žádný jiný obsah (převážně) kromě toho, že někoho urážely a snažily se dotyčného nasrat.

Slovník sice neoceňuju, ale nic proti němu nemám. Koneckonců taky nadávám jak špaček když se naseru.

A teď taky se nabízí otázky nakolik tuhle diskuzi vztahovat k diskuzi (flamu) s Edem který tady proběh, a na kolik k cenzuře obecně. - Jsem zásadně proti cenzuře, ale prostě mi Ixikovi smazání hromady čistého Flamu nepříjde jako cenzura

Luelle - 4. března 2011 22:15
Luelle

netiketa? co to je za nesmyslnej vynález????

omg virtuální realita NENÍ REÁLNÁ
začnete cenzurovat, že někdo o někom řekne, že je kurva a skončí to cenzurou, že někdo má jinej názor...

netuším, co se tu dělo ale hrát si na autoritu na foru, které nepřísluší škole, nějaké oficiální instituci, úřadu atd..
navíc v topicu který vznikl jen tak pro "prdel" je fakt trapný

a jestli mi někdo řekne, že to sprostý slovo je na cenzuru, tak jděte fakt někam, protože každej učitel češtiny by ho shledal jako funkční a úmyslně použitej expresivní výraz
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Pepča - 4. března 2011 22:11
Pepča

elister 4. března 2011 19:13

Co já si pamatuju, tak Edwin se vyjadřoval vždycky stejně a nikdy to nikdo nemazal ;)

ixiik 4. března 2011 17:26

Jop. Aneb dneska tu umlčíme Edwina a zítra si vyvěsíme na nástěnku jeden pěkný hákový kříž a začneme vybíjet jeho následovníky.

Stejně tak... mazat něčí názor, protože je vulgární mi přijde těžce pod úroveň jakéhokoliv člověka, který má mozek. Proč ho prostě neignoruješ? Překáží ti tu nějak? Fajn, porušil pravidlo dvou účtů, ale já kdybych měl potlačovat každého, kdo mi nadává, tak jsem už vybil půl Prahy a čtvrtku ostatní populace ČR... nesmysl prostě...

Torreador - 4. března 2011 22:00
Torreador

Mikymauz 4. března 2011 20:54

Kdyby se nechoval jako zvíře, taky bych se tak k němu nechoval.
Id agas, ut sis felix, non ut videaris.

Mikymauz - 4. března 2011 20:54
Mikymauz

Torreador 4. března 2011 19:39
Ty a askadrin jste tady blili stejne jako edwin.)

Torreador - 4. března 2011 19:39
Torreador

Lucky;) 4. března 2011 18:23

Slušné chování si nemůžeme vynutit... a kdo se tak chovat nebude, ten může jít.

Stejně tak, pokud se vám tady nelíbí a chce se vám flamovat, nadávat si jako neandrtálci, tak si svému milovanému Edwinovi řekněte, at pro vás zprostředkuje nějaké místo neřesti, kde si budete moct svoje výlevy publikovat a plácat se nad tím po ramenech, jací jste pašáci.

Sečteno, podtrženo, pokud se mermomoci chcete chovat jako zvěř, tak tady to trpěno nebude.
Id agas, ut sis felix, non ut videaris.

elister - 4. března 2011 19:13
elister

Lucky;) 4. března 2011 18:23
Tak já myslím, že o sprosté flamování tady nikdo nestojí ne?
Jedna věc je výměna názorů, druhá věc je trapné vysmívání se jen pro vlastní potěšení.

Osobně mě na aragu sere čtyři prdele věcí, když jsem se na nich snažil něoc změnit tak si třeba můžu klidně myslet, že jsem byl poslán někam aniž by se někdo namáhal mi říct aspoň proč atp.. No a? Můžu být nasraný, můžu si říct "Kalím na arag, už nebudu aktivní", můžu to vzdát, můžu to zkoušet změnit dál a můžu sem přestal chodit.

Ale tím, že budu chodit kolem, nadávat jak čuně a jen srát ostatní nepomůžu ani sobě ani ostatním.

větvička - 4. března 2011 18:32
větvička

Aneb slovy klasického South Parku.
Kdo vám nasypal písek do vagíny?
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Lucky;) - 4. března 2011 18:23
Lucky;)

apophis 4. března 2011 17:20
netikate je pouze ekvivalent etikety, tedy slušného chování... a slušné chování nemůže "platit", může být očekáváno, může být v některých kruzích vyžadováno, ale nelze si jej vynutit...

ixiik 4. března 2011 14:19
k šípku běžte s prudérnosti, ke který aragorn směřuje... zlatá ádvojka s jedinym adminem, fidláky a plnym chatem... kolik je teď lidí na chatu? 3+3... moc hezký... kdo odsud lidi asi vyhnal...
3 křížky

Amunak - 4. března 2011 17:28
Amunak

ixiik 4. března 2011 17:26
diskriminace zaostalých! :-D
🐺

ixiik - 4. března 2011 17:26
ixiik

Pepča 4. března 2011 17:14

Viz nápověda:
Platí zde nějaké pravidla, či omezení?

...Dále platí pravidlo slušného chování jako všude jinde. Dodržujme Netiketu.

Každopádně normální lidi se dokáží vyjadřovat jako lidi. Ti kteří trpí poruchou a jsou nuceni se vyjadřovat jak zaostalí tu nemají prostě co dělat.

Nevidím důvod do každé diskuze psát tuhle naprosto samozřejmou a normální věc.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

apophis - 4. března 2011 17:20
apophis

Pepča 4. března 2011 17:14

Netiketa je obecné pravidlo ... chování platného na internetu.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Pepča - 4. března 2011 17:14
Pepča

Správci: Joh-ny, Elvis Preclík
Popis: diskuze je bez popisu...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Zásada 3T:
Topik Tu Tneni

Asi by bylo fajn jsem ty pravidla pro některé vypsat, přecijen, co není psáno, není dáno.

Joh-ny - 4. března 2011 14:37
Joh-ny

pšššt dědu chytnul amok, tak choďte po špičkách;-)
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

ixiik - 4. března 2011 14:19
ixiik

Jo a nezkoušejte tu někdo něco řvát o cenzuře, protože jsem tu něco smazal.

Smazal jsem to všecko, protože to bylo plné nadávek a keců co tu nemají co dělat.

Jestli se někomu nelíbí, že se tu bude mluvit slušně a budou se tu dodržovat pravidla netikety, tak ať táhne k šípku, tady vítán není.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

ixiik - 4. března 2011 14:03
ixiik

TAK DOST!

jdu to tu promazat, páč tenhle rozhovor tu fakt nemá co dělat. Bude se tu mluvit slušně - máte nějakej problém vyřešte si ho někde soukromě a netahejte to na hlavní fórum.

Ede, to cos poslal do článků nemělo vůbec co projít. To, že to prošlo, s noxem ještě vyřešíme. Ban ti ale rušit nebudu, jelikož zde nadále pokračuješ v urážení Nefrete, která se mimochodem na pozici admina dostala po regulérním výběru.

Taktéž bych tě chtěl požádat, abys respektoval zákaz multinicků.

Vypisuje se 20 z celkem 4248 příspěvků|⇐ 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 ... 213 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)