Manga & Anime (121 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Manga & Anime

Správci:Aisha Sivinska, Mashiro
Popis:Netušíte co to může bejt nebo ste do mangy zaboření non-stop?Tak se koukněte sem a pokecejte...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Čtete nebo díváte se momentálně na nějakou mangu/anime? (lhůta tak dva dny)
ano51
přemýšlím o tom, ale nic nečtu/nesleduju7
ne=stydím se1
ne=nestydím se3
62 celkem
Nástěnka:

Dávejte odkazy na jiné stránky nebo obrázky jako link(kliknete na zemičku s 'řetězem' pod tabulkou s přízpěvkem a tam to hodíte), někoho to nebaví kopírovat do novýho okna.

A nezapomeňte!!
Ecchi(& Hentai) is bad!!
Anime recenze, rozcestník
AnimeCrew
ne moc manga, ale trochu přeci komix, Kreslí a osu příběhu vymyslela Lysandra
Svět bez jména
překlady mangy do češtiny
Manga česky
canny.obribroskev.cz
nemanga komic, docela zajímavej, nutno číst od začátku-jedničky, poslední díly bejvaj jak nehezky nakreslený, tak ne moc vtipný.

English sites

animeartbooks.net velká manga galerie
překlady Mangy do Angličtiny,ke stáhnutí různé MP3(hlavně soundtracky), diskuze k hrám (třeba FF), Artbooky
gh.ffshrine.org
překlady mangy do angličtiny.onemanga.com

zajímavá stránka českých překladů mangy. I přes naprosto příšernej design tdoporučuju, protože ty překlady jsou docela na úrovni (v rámci možnosti amatérského překladu). Taky pokud se chcete přidat jako překladači, je to relativně jednoduchý a lidi ve vedení příjemný. K prohlížení je nutná registrace (zdarma).

Spamy jsou mazány, je to pro vaše dobro.:))

Toto není diskuze o J-popu ani jiné japonské hudbě. Na to tu máte diskuzi Hudba.

-Netýká se soundtracků k anime.

--------------------------------
Ostatní diskuze-malá reklama ;)
Otázky k snídani

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 119 120 121 122 123 124 125 ... 158 ⇒|

Atelwen - 4. dubna 2007 21:08
Atelwen

Mashiro 4. dubna 2007 18:55
nepořádek je vyjímka XD...
"The Vespa woman from this aftertoon!" *eating noodles* "Yo!" - FLCL X3

Veskit - 4. dubna 2007 20:33
Veskit

Mashiro 4. dubna 2007 18:55
No budeš se divit;)
Tady leží ten klaun. Na tváři ůsměv a v očích žal. Ano ten jemuž se každý smál.Už není výce vilný faun. Úsměv smrt mu vzala, všechny sny rozfoukala.

Mashiro - 4. dubna 2007 18:55
Mashiro

Atelwen 4. dubna 2007 18:47
No nebude tak těžký tam se totiž nemá z čeho udělat nepořádek, protože tam nic není :D a jak je známe z ničeho se něco udělat prostě nedá :D
hele lidi co si přečíst moje pseudodílka a napsat tam něco opovrženihodného!

Atelwen - 4. dubna 2007 18:47
Atelwen

tak to gratz Mashi, etě aby ti ten pořádek tam, vydržel :D... což je těžší, než ten pořáděk udělat, vím to XD...

Mashiro - 4. dubna 2007 18:32
Mashiro

POkud jde o koberec :D konečně sem vyřešil dlouhodobou hádanku. Je šedej šedej :D věděli ste to já ne :D

Pokud jde o barvu na stěnách ta ta tam taky ( bohužel ) zůstala :D

Aisha Sivinska - 4. dubna 2007 18:11
Aisha Sivinska

myslim že nikdy takhle nebudu uklízet...asi bych nepřežila ty smutný pohledy prázdnotou-zajících šuplíků skříněk a podobnejch věcí ^^Mashiro 4. dubna 2007 17:35
...řekl Bůh

akira - 4. dubna 2007 18:09
akira

Mashiro 4. dubna 2007 17:35
Hele nic proti, ale tu barvu na stěnách a koberec si tam nechat moh :D:D
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 4. dubna 2007 17:35
Mashiro

Veskit 4. dubna 2007 15:45
náhodou kuchyně je naprosto v pořádku a já žiju a chutnalo mi a dokonce i matka žije a chutnalo jí. ( to znamená že jídlo bylo stravitelné jak pro lidi co žerou ve školní jídelně tak pro lidi obyčejné co ví co to je jídlo :D ) navíc sem dokázal umít i nádobí po vaření ( z čístého entuziazmu že palačinky i špenát byly stravitelné, nicméně velmi špinící :D ) pokud jde o pokoj je půl šesté a já sem skoro u cíle svého uklidového šílensktví, stačí jen vyluxoat a podobní luxusní věci, ale to teď dělat nemůžu takže sem v podstatě u cíle :D

ps.: jak sem si dělal srandu že mi v pokoji zbyde jen postel stůl a židle tak sem byl hrubě zaskočen, protože asi před deseti minutama když sem vynášel tři pytle masivního bordelu a tři pytle standartních věcí, které se skaldují na co kdyby. Ty sem uložil do sklepa :D ( pytlema není nemyšleno takový ty malinký do odpaďáků ale pořádný pytle na střední mrtvoly, a to prosím nepřehábím) no každopádně sem zjistil že mi v pokoji fakt nic nezbylo, skříně zzejí prázdnotou, šuplíky na mě smutkně koukaj :D jediný co zbylo sou knížky, pastelky a rádio ( jo a nějaký to voblečení ale toho moc není :D )

Veskit - 4. dubna 2007 15:45
Veskit

Mashiro 4. dubna 2007 14:37
Tím naznačuješ že máš teďka na zbatku pokoje 1,5m vysokou vrstvu a kuchyně je jak po biologický válce?:) Jo seš Dobrej.
Tady leží ten klaun. Na tváři ůsměv a v očích žal. Ano ten jemuž se každý smál.Už není výce vilný faun. Úsměv smrt mu vzala, všechny sny rozfoukala.

Mashiro - 4. dubna 2007 14:37
Mashiro

hej lidičky je půl třetí a já sem skoro v polovině úklidu :D ( začal sem v osm a vzhledem k tomu že můj pokoj má 2x3metry ( po odečtení postele které jediné bordel není :D) tak sem za šest a půl hodiny zvládl uklidit asi dva a půl metru čtverečního no není to skvělé :D ( a to sem ještě vařil :D) Já su tak dobrej až se musím pochlubit :D

Atelwen - 4. dubna 2007 14:02
Atelwen

Veskit 3. dubna 2007 23:32
hele, nejsme uplný baky :D...

akira kitase 4. dubna 2007 12:08
kdyby jsme jeli auobusem v sedm taaaak... tak tam budeeem... resp. bychom měli být v půl desátý

akira - 4. dubna 2007 12:08
akira

Veskit 3. dubna 2007 23:32
jako kdybsem to nevěděli XDDD ale ono takový zakecání se je taky docela na dlouhoXDDDD

Atelwen 3. dubna 2007 19:52
aaaha....No pět ráno je fakt brzoXDDD co takhle sedm?

Mashiro 3. dubna 2007 18:19
známe XDDD
Smile with heaven =^.~=

Veskit - 3. dubna 2007 23:32
Veskit

No děcka nevím jak si to představujete ale registrace trvá podle fronty:) Zaplatíte a dostanete takovou tu jmenovku jconu,program nějaký ty blbost jako cool klíčenka a valíte na první co se vám líbí nebo rovnou do báru.

Atelwen - 3. dubna 2007 19:52
Atelwen

akira kitase 3. dubna 2007 18:04
tak ono to jezdí prakticky každou hodinu/hodinu a půl... jde o to, jak moc brzo byste byly vy ochotý vstávat XD... ale taky vemte v potaz, že než najdem ostatní z Brna, než se doflákáme k Artu, než se zaregistrujem apod. taky zabere čas... a navíc nevíme jaká bude doprava...

Mashiro 3. dubna 2007 18:19
jasněěě xD... jen se nevymlouvej XD...

Mashiro - 3. dubna 2007 18:19
Mashiro

akira kitase 3. dubna 2007 18:04
né vážně já se nevymlouvám já jen budu uklízet zítra protože dneska mi to nevyšlo vážně :D

akira - 3. dubna 2007 18:04
akira

Atelwen 3. dubna 2007 15:43
jo jenže znáš to...pak to zapomenutí vstávání...ale jinak další autobus jede kdy?XDDD

Mashiro 3. dubna 2007 14:39
Ty lenochu...bez keců a úklid!XD
Smile with heaven =^.~=

Atelwen - 3. dubna 2007 15:43
Atelwen

akira kitase 3. dubna 2007 06:50
/máš za co XD/

Mashiro 3. dubna 2007 14:39
oka, tak s euvidí :D...

a padej uklízet! XDD

jo a zpráva pro pražáky, kteří s náma pojedou na ten A-fest... byl mi dán jízdní řád SA... Jelikož se na a-festu promítá už od osmi ráno, řekla jsem si, že by bylo dobrý přijet nějak kolem půl osmý (registrace a podobný kraviny nějakej čas taky sežerou XD...)... ale když jsem viděla, že ten autobus odjíždí v pět ráno, tak jsem si řekla, že asi se mnou nebudete souhlasit :D... takže bych se domluvila na čase kdy by bylo dobré býti v Brně... a jestli souhlasíte s tim časem, jak jsem uvedla, tak jestli chcete vstávat někdy hodně brzo ráno, abychom stihli ten v pět hodin... dospat to můžete v buse, že XD

Mashiro - 3. dubna 2007 14:39
Mashiro

Atelwen 2. dubna 2007 20:21
Advik? no na konci července bych to možná šlo :D

ps.: ( uklid se odkládá na zítra :D )

akira - 3. dubna 2007 06:50
akira

Atelwen 2. dubna 2007 21:07
/No ty vole, fakt díky XDDDD/
Smile with heaven =^.~=

Atelwen - 2. dubna 2007 21:07
Atelwen

akira kitase 2. dubna 2007 20:39
/hele aki... když už, tak pořádně a moje přítomnost neni furt jistá tak co :D:D:D/

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 119 120 121 122 123 124 125 ... 158 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)