Manga & Anime (120 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Manga & Anime

Správci:Aisha Sivinska, Mashiro
Popis:Netušíte co to může bejt nebo ste do mangy zaboření non-stop?Tak se koukněte sem a pokecejte...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Čtete nebo díváte se momentálně na nějakou mangu/anime? (lhůta tak dva dny)
ano51
přemýšlím o tom, ale nic nečtu/nesleduju7
ne=stydím se1
ne=nestydím se3
62 celkem
Nástěnka:

Dávejte odkazy na jiné stránky nebo obrázky jako link(kliknete na zemičku s 'řetězem' pod tabulkou s přízpěvkem a tam to hodíte), někoho to nebaví kopírovat do novýho okna.

A nezapomeňte!!
Ecchi(& Hentai) is bad!!
Anime recenze, rozcestník
AnimeCrew
ne moc manga, ale trochu přeci komix, Kreslí a osu příběhu vymyslela Lysandra
Svět bez jména
překlady mangy do češtiny
Manga česky
canny.obribroskev.cz
nemanga komic, docela zajímavej, nutno číst od začátku-jedničky, poslední díly bejvaj jak nehezky nakreslený, tak ne moc vtipný.

English sites

animeartbooks.net velká manga galerie
překlady Mangy do Angličtiny,ke stáhnutí různé MP3(hlavně soundtracky), diskuze k hrám (třeba FF), Artbooky
gh.ffshrine.org
překlady mangy do angličtiny.onemanga.com

zajímavá stránka českých překladů mangy. I přes naprosto příšernej design tdoporučuju, protože ty překlady jsou docela na úrovni (v rámci možnosti amatérského překladu). Taky pokud se chcete přidat jako překladači, je to relativně jednoduchý a lidi ve vedení příjemný. K prohlížení je nutná registrace (zdarma).

Spamy jsou mazány, je to pro vaše dobro.:))

Toto není diskuze o J-popu ani jiné japonské hudbě. Na to tu máte diskuzi Hudba.

-Netýká se soundtracků k anime.

--------------------------------
Ostatní diskuze-malá reklama ;)
Otázky k snídani

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 118 119 120 121 122 123 124 ... 158 ⇒|

Atelwen - 6. dubna 2007 12:30
Atelwen

Mashiro 6. dubna 2007 10:17
Fruits teď tak nějak dokoukávámnedokoukávám... být tebou, tak se na to mrknu víc, ze začátku tj trošku nuda, ale jakmile se tam objeví víc členů rodiny, tak to začne být legrace XD... (Hatsuharuuu **-**)
"The Vespa woman from this aftertoon!" *eating noodles* "Yo!" - FLCL X3

Mashiro - 6. dubna 2007 10:17
Mashiro

Atelwen 6. dubna 2007 10:05
loveless je zase shounen ai no tak to fakt asi vynechám, ale tuším že z fruit basket sem viděl nějaký díly ( minimálně první tři, ale nejsem si jistej) a docela to šlo.
hele lidi co si přečíst moje pseudodílka a napsat tam něco opovrženihodného!

Atelwen - 6. dubna 2007 10:05
Atelwen

Hullak 6. dubna 2007 08:26
jsem holka, co bys chtěl XD...

Mashiro 6. dubna 2007 09:02
tak ale tos měl říct, že technika je v matčiný ložnici :D:D bych se tu s tebou nedebatovala XDDD

Mashiro 6. dubna 2007 09:13
a to jsem zapoměla dodat, že vycházející (eda tuším) třetí serie Nanohy vypadá taky celkem slibně XD... si ji potom budu muset sehnat... viděla jsem první díl a celkem se mi i líbil XD
jinak k FB a Loveless... tobě se asi líbit nebudou XD...

Mashiro - 6. dubna 2007 09:13
Mashiro

Atelwen 5. dubna 2007 23:05
sakra teď s i mi dala typy a já to musím alespoň očekovat když už né skouknout zkazila si mi dietu :D

Mashiro - 6. dubna 2007 09:12
Mashiro

Hullak 6. dubna 2007 09:06
já do knihovny nechodím je tam na mě moc lidí :D a navíc kdybch si v knihovně při sledování anime začal brnkat na kytaru, nebo se snažil pískat na píšťalku určitě by mě vyhodili :D

Hullak - 6. dubna 2007 09:06
Hullak

Mashiro 6. dubna 2007 09:02
já sídlím v knihovně :D ze stejného důvodu :D
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

Mashiro - 6. dubna 2007 09:02
Mashiro

Atelwen 5. dubna 2007 23:06
Já žádnej vypínač nepotřebuju :D říkám já v pokoji vážně jenom spím. Jinak se zdržuju výhradně v matčiné ložnici. ( Teda máti si frurt myslí že je její :D ale vona tam taky jenom spí) je tam velkej poohodlnej futon, počítač televize i dvdpřehrávač tak proč bych měl být ve svým když u mě je ( po velkým úklidu) jenom blbý rádio ce nerbere cd? :D

Hullak 6. dubna 2007 08:26
Jo jako bych se viděl :D ( ps.: pokud si sjedete jeden z posledních dílů Genshikenu, tak tam jeden kořeň má naprosto stejnej bordel v pokoji jako já :D / tuším že je to ten s brejlema :D)

Hullak - 6. dubna 2007 08:26
Hullak

Mashiro 5. dubna 2007 20:48
Můj člověk nevíš jak dlouho sem tam neuklíyel já :D takz tam chodim jen spát po tmě a bordel mi nevadí jen ho ážu na stranz abz vynikl průchod k posteli a v noci sem o nic neyakopával :)

Atelwen 5. dubna 2007 23:06
Ty máš asi mál zkušeností s pokojema co vich žijí pouze kluci že?:D
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

Atelwen - 5. dubna 2007 23:06
Atelwen

Mashiro 5. dubna 2007 16:06
ty v tom bordelu nemůžeš ani najít vypínač, co? XD...

Atelwen - 5. dubna 2007 23:05
Atelwen

Hmm, řekla jsem si, že bych mohla být i ednou neOT XD... takže jsem asi před deseti minutama dokoukala druhou serii Nanohy XD... nebýt té růžové, je to celkem fajn anime a jsem zvědavá na třetí serii... a momentálně se chystám konečně dokoukat Fruits Basket a Loveless... takže možná nepřežiji XD...

Mashiro - 5. dubna 2007 20:48
Mashiro

akira kitase 5. dubna 2007 20:44
ale houby křídla to je paměť můj bordel měl přesný rozmístění takže stačilo spi pamatovat kde skákat a kde podlízat a bylo to :D

Mashiro - 5. dubna 2007 20:47
Mashiro

Tak právě sem se díval na jedno Jdrama, což je teda odle všeho japonská hraná obdoba anime, idkyž poněkud o něčem jiným, no a musím říct že je to super. Voni se snaží bejt tak dramatický naučný a emotivní že sem se z tohop válel po zemi. Né vážně možná to má nějaké dojemné chvilky, ale spíš se budete smát. ( Teda pokud jste takový zákeřní a chladnokrevně nepřející jako já tak určitě :D)
Buďte si jistí že pokud si vyhledáte nějakou tuhle Jdramatickou sérii tak se zasmějete a vyplníte čas mezi sledováním jednotlivých anime.

ps.: Zahájil sem anime půst abych si pořádně užil Anifest :D sice to nevydržím dýl jak dva dny ale stejně, nebude to od věci :D

akira - 5. dubna 2007 20:44
akira

Mashiro 5. dubna 2007 16:39
jůůů *.* kšídlááá *rve mu křídla ze zad* moje,moje XDDDDDDDDDDDDD
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 5. dubna 2007 16:39
Mashiro

akira kitase 5. dubna 2007 16:33
Mě to v pokoji nesmrdí, to je čistej bordel. ( a pokud jde o zakopávání tak sem si zvykl chodit tak abych nezakopl :D

akira - 5. dubna 2007 16:33
akira

Mashiro 5. dubna 2007 16:06
a zkoušel si bejt někdy v pokoji bez toho zápachu a bez toho abys zakopával o cosi na zemi? :D
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 5. dubna 2007 16:06
Mashiro

Atelwen 5. dubna 2007 15:04
Já tam nežiju já tam jenom spím¨jinak se tam vůbec nevyskytuju, a vzhledem k tomu že chodím spát po tmě tak mi to nepříjde a vzhledem k tomu že když vstávám tak jdu nejdřív poslepu na záchod tak je mi to jedno :D takže... :D

Atelwen - 5. dubna 2007 15:04
Atelwen

Mashiro 5. dubna 2007 12:54
ale fuj XD... jak tam můžeš žít XD...

Mashiro - 5. dubna 2007 12:54
Mashiro

Atelwen 5. dubna 2007 12:02
hmm myslím že začnu plánovat další velkej úklid :D ( takže dneska je 5.4. 2007 to znamená že další úklid udělám... 5.4. 2009 :D)

Atelwen - 5. dubna 2007 12:02
Atelwen

Mashiro 5. dubna 2007 10:18
tak asi takhle, pokud se o ten pořádek postaráš a nebudeš dělat další bordel, ten pořádek by mohl i vydržet XDDD...

Mashiro - 5. dubna 2007 10:18
Mashiro

Atelwen 4. dubna 2007 21:08
no jo to je fakt, ale chvilku by mi to vydret mohlo :D

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 118 119 120 121 122 123 124 ... 158 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)