Manga & Anime (151 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Manga & Anime

Správci:Aisha Sivinska, Mashiro
Popis:Netušíte co to může bejt nebo ste do mangy zaboření non-stop?Tak se koukněte sem a pokecejte...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Čtete nebo díváte se momentálně na nějakou mangu/anime? (lhůta tak dva dny)
ano51
přemýšlím o tom, ale nic nečtu/nesleduju7
ne=stydím se1
ne=nestydím se3
62 celkem
Nástěnka:

Dávejte odkazy na jiné stránky nebo obrázky jako link(kliknete na zemičku s 'řetězem' pod tabulkou s přízpěvkem a tam to hodíte), někoho to nebaví kopírovat do novýho okna.

A nezapomeňte!!
Ecchi(& Hentai) is bad!!
Anime recenze, rozcestník
AnimeCrew
ne moc manga, ale trochu přeci komix, Kreslí a osu příběhu vymyslela Lysandra
Svět bez jména
překlady mangy do češtiny
Manga česky
canny.obribroskev.cz
nemanga komic, docela zajímavej, nutno číst od začátku-jedničky, poslední díly bejvaj jak nehezky nakreslený, tak ne moc vtipný.

English sites

animeartbooks.net velká manga galerie
překlady Mangy do Angličtiny,ke stáhnutí různé MP3(hlavně soundtracky), diskuze k hrám (třeba FF), Artbooky
gh.ffshrine.org
překlady mangy do angličtiny.onemanga.com

zajímavá stránka českých překladů mangy. I přes naprosto příšernej design tdoporučuju, protože ty překlady jsou docela na úrovni (v rámci možnosti amatérského překladu). Taky pokud se chcete přidat jako překladači, je to relativně jednoduchý a lidi ve vedení příjemný. K prohlížení je nutná registrace (zdarma).

Spamy jsou mazány, je to pro vaše dobro.:))

Toto není diskuze o J-popu ani jiné japonské hudbě. Na to tu máte diskuzi Hudba.

-Netýká se soundtracků k anime.

--------------------------------
Ostatní diskuze-malá reklama ;)
Otázky k snídani

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 149 150 151 152 153 154 155 ... 158 ⇒|

elister - 28. ledna 2007 18:46
elister

hetion 28. ledna 2007 12:28
videl sjem dve zenske, zenska z prahy a zenska z hane, obe dve cesky... mluvily spolu enmecky protoze obe dve mluvili narecim mista odkud jsou a nerozumely si cesky
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

hetion - 28. ledna 2007 12:29
hetion

hetion 28. ledna 2007 12:28
strasna konina to je co som napisal :/ ale co uz :)

hetion - 28. ledna 2007 12:28
hetion

ja len tolko (neviem ci to sem bude sedet) ze zachvilu si ani cesi a slovaci nebudu rozumet lebo vsetci sa ucia po anglicky a tak a jazyk ktory nam slovakom je tak blizky zachvilu prestaneme ovladat lebo cesi a slovaci sa budu dorozumievat anglicky (aspon to tak teraz vyzera) no tak tolko

hetion - 28. ledna 2007 12:25
hetion

clovek sa dostane na koniec debaty a nepamata o com bola nazaciatku :/ tak idem znova citat :)

Hullak - 28. ledna 2007 12:12
Hullak

Mashiro 28. ledna 2007 12:00
Ano cestina ma tento vyznam ale napr anglictina ho splnuje ve vetsim meritku.
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

Mashiro - 28. ledna 2007 12:00
Mashiro

...jako zabava, komunikace vymena nazoru atd... Ale to má čeština taky né komunikační výměnu? A přsto by si ji zrušil, a zábavně taky působí a o výměně názorů vůbec nemluvím :D ( ale neříkám že by nebylo hezké mluvit ještě pár jazykama, ale aby mi vzali češtinu? no to teda ne? ps.: idkyž si na kultůru reagoval je to pořád to stejný.
hele lidi co si přečíst moje pseudodílka a napsat tam něco opovrženihodného!

Hullak - 28. ledna 2007 11:48
Hullak

elister 27. ledna 2007 20:51
Dobrej bod, pro cecha muze byt vhodne umet tyto dva jazyky ale porad je pro nekoho rodile anglicky mluvicihi jednodussi se ucit 1 a ne 2 jazyky jako musi cesi.

Sakra ja bych chtel bejt Holandan nebo Belgican, protoze se to tam tak mixuje tak mluvi francouzky a anglicky jako rodnymi jazyky a kdyz ne uplne tak je jednodusi pro ne se ten zbytek doucit. Pak se ve skole nauci jeden jazyk a sou to pani.

Mashiro 28. ledna 2007 10:57
Filmy,stramky jako arag...maji prakticke vyuziti jako zabava, komunikace vymena nazoru atd. to se mi zda jako prakticke vyuziti. Co se tyce jednotne kultury na to uz sem reagoval par prispevku zpatky.

Mashiro - 28. ledna 2007 10:59
Mashiro

sakra zase sem se dostal do fáze dlouhých šílených a nesmyslných přízpěvků. Zastavtě to prosím někdo protože tohle skončí špatně tyhle skoro eseje budou čím dál tím delší a delší a než se nadějeme nebude se nám to chtít ani číst :D

Mashiro - 28. ledna 2007 10:57
Mashiro

Hullak 27. ledna 2007 20:18
Záleží na praktickém využití, no tak jo tak zrušíme všechny televizní pořady kromě dokumentů a správ, zakážeme všechno co není k užitku takže třeba internetový stránky typu aragornu protože v reálu nemaj podložitelnou funkčnost ani nejsou docela praktický ( nic proti aragu je super člověk se doví spoustu novýho a pokecá s lidma kdo ví od kud ale vysvětlete to politikům a úřednímu šimlovi :D )všichni budou mluvit škaredou angličtinou. ( vemte si horký brambor do huby a snažte se mluvit a uvídíte jakej z vás bude anglickej řečník :D) A všechny povině budou umět angličtinu, španělštinu, francouštinu a mandarintinu. ( nejpoužívanější jazyky na světě mandarinština je jazyk kterým se mluví v číně aby byl jasno :D ) A bude to když už máme stejnej jazyk takk sjednotíme trh, kultůru a vůbec všechno. Možná bude všechno stejné a nikdo nebude mít problém v cizině, ale to neznamená že to bude stejně blbé :D ( ps.: a japonština je skvělá sice chápu jen některý výrazy ale moc se mi líbí, pokud jde o španělštinu je to pro mě španělská vesnice, anglicky rozumím ale nemluvím a francouzky sem se učil dost dlouho ale nepomohlo to :D a slovenksy což je k nám nejbližší jazyk nemuluvím protože oni mi česky rozumí a já jim jazyk kazit nebudu když to neumím a nebudu si hrát na machra no ne? :D ( ale slovenština je strašně nakažlivej jazky stačí aby mi v obchodě prodavačka řekla že to stojí stotricať jeden meděsiať a už jí mám chuť říc Vďaka když mi vrací drobný hrůza :D )

Aisha Sivinska - 27. ledna 2007 22:08
Aisha Sivinska

elister 27. ledna 2007 22:07
no když se to vezme kolem a kolem je to o jazyku..sice ne japonskym,ale i tak XD
...řekl Bůh

elister - 27. ledna 2007 22:07
elister

Aisha Sivinska 27. ledna 2007 21:38
heh to halvne moje prispevk se ne az tak vzdalene podobaj japosntine co?
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Aisha Sivinska - 27. ledna 2007 21:38
Aisha Sivinska

Z ějch vlastních zkušeností je dobrej jazyk Francoužština,protože hromada slov je podobnejch nebo stejnejch jako španělština a angličtina.Navíc ve francouštině je obrovská hromada nadávek.která třeba angličtina ani nemá.Ale když už sem řekla to o tý podobnosti,tak třeba když někdo mluví pomalu polsky,rozumí tomu aj čech,aj slovák a tak...
mimochodem já kdybych viděla momentální situaci v čr v politice, usilovala bych o to se narodit jinde(usa by to nebylo).
mimochodem mě to je celkem jedno,že mi tu spamujete disukzi,protože hooooooodně vzdáleně se to podobá japonštině ;) a když se to hlt nikde jinde neprobírá tak aspoň tady...ale přiznám,že sem málem omdlela,když sem zjistila že bych měla číst 30 novejch přízpěvků.
...řekl Bůh

elister - 27. ledna 2007 20:51
elister

Hullak 27. ledna 2007 20:18
tak to se krucis myslis, kombinace umim rusky-anglicky a ziju v CR je jedna z momentalne nejvyhodnejsich, obrovske mnozstvi zapadnich firem se stehuje an vychod, ale enmaji sanci an to ej rusky zivot az moc tvrdy, takze potrebuji nekoho kdo tam dokaze prezit (to cesi diky neblahym historickym okolnostem dokazou protoze pozustatky po rusacich ejste envymizely) nekoho dkos e domluvi s nima (anglictina) a nekoho dko se domluvi tam (rustina)

Hullak - 27. ledna 2007 20:18
Hullak

Ano prisel bych o krasu jazyka ceskeho ale zjiskal bych mnoho jineho.

Rusky ano mohl bych se ucit rusky ale dle meho nezalezi na tom jakou rozlohu maji staty ve kterych se tak mluvi vice zalezi na praktickem vyuziti. Rusko je obrovske ano ale ve vetsine ruska nikdo nezije a dal na sibiri kdyz tam nekdo zije tak rusky stejne neumi. Takze ucit se rusky nema takove prakticke vyuziti. Mohl bych se ucit cinsky ale to je tak casove narocne ze se to nevyplati.

elister - 27. ledna 2007 20:06
elister

Hullak 27. ledna 2007 19:42
ano ale to ybs prisel o krasu jazyka ceskeho... jo navic by ses meol naucit rusky protoze rusky se sice mluvi cca ve 3 statech z toho 2 jsou prtave ale ten 1 zabira pulku sveta =D....

Hullak - 27. ledna 2007 20:04
Hullak

Mashiro 27. ledna 2007 19:58
Anglicani maj taky jemnejsi nadavky ale nikdo je nepouziva jako v cestine...predpokladam ze by sis pral priklad ale tak dobre este nemluvim :D Ale slysel sem mnoho hustych vyrazu ktere tyhle slova v sobe nemeli

Mashiro - 27. ledna 2007 19:58
Mashiro

No a nejlepší by bylo aby sem uměl i japonsky to bych to nemusel sledovat s tytulkama. A japonština mi zní mnohem zajímavěji než angličtina :D Ale za češtinu ( a její dialekty to se musí zdůraznit protože sem po pravdě nikdy česky pořádně nemluvil a už vůbec ne psal :D) se budem být no ne?

(' ps.: pokud jde o perličky zkuste si nějakou opravdu jadrnou větičku obasující alespoň 30 nadávek ( tak deset obvyklých málo vulgárních teset krajových a deset těch co používáte běžně těch hodně vulgárních taky ) a zkuste jí přeložit do angličtiny to je samé hovénko samá soulož a účel ulevit napětí nikde ze samejch fuků a šítů jde hlava klem a nic z toho no ne? :D alespoň nadávat by se lidi měli naučit česky to by byl svět hned veselejší místo :D

Hullak - 27. ledna 2007 19:52
Hullak

Chudak Aisha takhle ji zaspamovat diskuzi:/

Hullak - 27. ledna 2007 19:42
Hullak

elister 27. ledna 2007 19:31
Mam umet spanelsky to je fakt ale jelikoz sem se narodil jako cech tak sem se celej zivot musel ucit anglicky, kdybych se narodil jako anglicky mluvici mel bych cas se ucit spanelsky a mel bych jednodussi zivot:P...nemusis se tolik vstekat:D

elister - 27. ledna 2007 19:31
elister

nadech vydech andech vydech zhlukoka dychat, uz jsem klidny.... CO TO TU DOPR.... ne to ne, nadech vydech andech vydech hlavne klid...

Krucis co to tu prudis za zblepty hullaku, takove hovadiny uz jsem fakt dloooouho neslysel. To ej uplna pakarna, cestina je rozhodne hezci jazyk nez anglictina a anvic je to NAS jazyk. Umet anglictinu je prakticke a nebmel bych nic proti kdyby ji umel kazdy na svete jako druhy jazyk. Ale jenom mluvit anglick? NIKDY! A jazyk je sice od toho abyhcom se domluvili ale jen malo jazyku umi vyjadrit takove krasne pentlicky situaci jak to umi cestina.

A osobne jsem PRO dabing ci ceske titulky, kdyzje nekde with subtitles a je to spanelsky tak je to TVUJ problem, holt mas umet spanelsky protoze spanelstina je prece taky celosvetovy jazyk

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 149 150 151 152 153 154 155 ... 158 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)