Manga & Anime (152 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Manga & Anime

Správci:Aisha Sivinska, Mashiro
Popis:Netušíte co to může bejt nebo ste do mangy zaboření non-stop?Tak se koukněte sem a pokecejte...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Čtete nebo díváte se momentálně na nějakou mangu/anime? (lhůta tak dva dny)
ano51
přemýšlím o tom, ale nic nečtu/nesleduju7
ne=stydím se1
ne=nestydím se3
62 celkem
Nástěnka:

Dávejte odkazy na jiné stránky nebo obrázky jako link(kliknete na zemičku s 'řetězem' pod tabulkou s přízpěvkem a tam to hodíte), někoho to nebaví kopírovat do novýho okna.

A nezapomeňte!!
Ecchi(& Hentai) is bad!!
Anime recenze, rozcestník
AnimeCrew
ne moc manga, ale trochu přeci komix, Kreslí a osu příběhu vymyslela Lysandra
Svět bez jména
překlady mangy do češtiny
Manga česky
canny.obribroskev.cz
nemanga komic, docela zajímavej, nutno číst od začátku-jedničky, poslední díly bejvaj jak nehezky nakreslený, tak ne moc vtipný.

English sites

animeartbooks.net velká manga galerie
překlady Mangy do Angličtiny,ke stáhnutí různé MP3(hlavně soundtracky), diskuze k hrám (třeba FF), Artbooky
gh.ffshrine.org
překlady mangy do angličtiny.onemanga.com

zajímavá stránka českých překladů mangy. I přes naprosto příšernej design tdoporučuju, protože ty překlady jsou docela na úrovni (v rámci možnosti amatérského překladu). Taky pokud se chcete přidat jako překladači, je to relativně jednoduchý a lidi ve vedení příjemný. K prohlížení je nutná registrace (zdarma).

Spamy jsou mazány, je to pro vaše dobro.:))

Toto není diskuze o J-popu ani jiné japonské hudbě. Na to tu máte diskuzi Hudba.

-Netýká se soundtracků k anime.

--------------------------------
Ostatní diskuze-malá reklama ;)
Otázky k snídani

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 150 151 152 153 154 155 156 ... 158 ⇒|

Hullak - 27. ledna 2007 19:01
Hullak

Mashiro 27. ledna 2007 18:59
Prave sem si poslal diskuzi ke schvaleni o globalizaci jestli ji schvalej muzem se tam o tom hadat do nekonecna :D...jinak ten posledni dodatek je hustej ale nejsem si jistej jesli to bude fungovat :D muzes to zkusit ;)
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

Mashiro - 27. ledna 2007 18:59
Mashiro

jo asi se nemá cenu hádat... tady.
( ps.: já stojím o jazyk, a vem si kolik lidí nemluví anglicky, tak je naučíme všechny česky a bude :D )
hele lidi co si přečíst moje pseudodílka a napsat tam něco opovrženihodného!

Hullak - 27. ledna 2007 18:54
Hullak

Mashiro 27. ledna 2007 18:34
Tak to si me spatne pochopil nebo si vykladas globalizaci sakra spatne. Je to globalizace nejvyssiho razu (jen tak mimochodem rank je anglicismus :P) to je pravda ale co je na tom spatnyho vydrzi co je prakticky a o co lidi budou stat o hudbu se stat bude o obleceni taky o kulturu taky, takze ty nezmizi a proc ucit lidi cesky je to sice hezkej jazyk ale mluvi s nim 10milionu lidi na svete proc ucit spaneli cesky kdyz spanelstina je mnohem uzivanejsi jazyk a tedy praktictejsi...Stve te globalizace nejez treba brambory sou z ameriky napodobne merunky treba globalizace jak ji vidim ja je dobra hledej v tom i ty klady ne jen zapory...vubec prasime diskuzi sem na chatu.

Mashiro - 27. ledna 2007 18:34
Mashiro

Hullak 27. ledna 2007 18:23
Tak to je pěkná chujovina. ( málem jsem použil mnohem horší slov ale chujovina je dostačující ikdyž nevyjadřuje mé rozhořčení :D)
To by bylo stejný jako říct, že němčina je méněcenej jazyk protože se jí já nedorozumím tak jí zrušíme a všechny němce naučíme česky a bude. ( to stejný angličtina, francouština, španělština.... ) A nebo od teď budeme psát v španělštině nebo čínštině protože tou se domluví skoro stejně lidí jako angličtinou. A nebo líp naučíme všechny češtinu, protože tak melodickej a jadrnej jazyk se bude hledat jen steží. Je blbost říct že jazyk je méněcenej to už je zatrackaná globalizace nejvyššího rangu. a za chvíli budem všichni mluvit stejně jíst stejný jídlo jezdit stejným autem a poslouchat stejný popový pseudoumělecký hudební kakance ( to mělo bejt jiný slovo ale v poslední chvíli mě napadl kakanec jak dobrá/vhodná/ekvivalentní... náhrada :D) A vymluvíme se na to že ostatní je nepotřebný protože vědšina dělá tohle. ( pá pá kvalitní hudbo, zbohem pohodlný oblečení ve kterým člověk nevypadá jako neinteligentní umělec z ghéta,sajonara individualito, adios kultůro jednotlivých národů a uvýtejme americký životní styl. :( to se mě teda nelíbí. a mimoto zbohem Anime, a Mango protože vědšina je nečte nebo se na ně nedívá a říkaj že otaku sou úchyláci co sledujou jen hentai.

Hullak - 27. ledna 2007 18:23
Hullak

Mashiro 27. ledna 2007 18:17
To je velmi vlastenecky pristup a chvalim ti ho ale dle meho by bylo lepsi (a tohle je znacne aroganti) vsechny mene ceny jazyky jako napriklad cestina, slovenstina, polstina, madarstina...zrusili a mluvilo se anglicky prisli bysme o narodni hrdost vlastniho jazyka ano ale jazyk je k tomu abychom se domluvili a tuto funkci s prominutim cestina zvlada jen mizive ve svetovem meritku

Mashiro - 27. ledna 2007 18:19
Mashiro

elister 27. ledna 2007 17:22
Ale je možný hullákovi přiznat že bohužel angličtina je čím dál tím potřebnější, bohužel. A ten kdo nezná alespoň základní slova má občas velký problémy.

( Ale stejně jsem zastáncem moudrosti, že čestinou se domluvíme všude pokud člověk mluví hodně pomalu a umí používat při verbálním projevu ruce jako já :D

Hullak - 27. ledna 2007 18:18
Hullak

elister 27. ledna 2007 17:22
Kdyz neco neumis a musis to pouzivat je jeden z nejlepsich pristupu jak se to naucit...ja se ucil anglicky tim ze sem tri mesice cucel jak puk a pak se to chytlo :D

Mashiro - 27. ledna 2007 18:17
Mashiro

Hullak 27. ledna 2007 15:24
Já si například myslím že bysme do češtiny měli překládat co nejvíc. Čeština ( A její dialekty :D) jsou náš národní jazyk su snad angličan nebo Američan abych mluvil anglicky a používal módní ( anglické výrazy) nejsem su čech ( moravák :D ) a su na to hrdej takže pokud chci mluvit tak česky. ( eventuelně Brněnským dialektem, né přímo hantecem tím se skoro nemluví, ale najdou se i tací :D) To že anglicky rozumím neznamená že bych to radeji neviděl v češtině. ( S tytulkama dabingy sou povědšinou šílený) protože člověk alespoň uvidí jak se má co psát a trošku zkulturní svůj písemnej projev né sicve o moc, stejně jako by si přečet třeba knížku, ale i to něco je dobrý. ( když sem u toho omlouvám se za hrubky, ale já prostě nestíhám mylset psát a přemejšlet o diakritice a gramatice :D)

elister - 27. ledna 2007 17:22
elister

Hullak 27. ledna 2007 15:24
tak to di nekam a co treba ti co se to uci ale jeste to neumi he? todle je dost arogantni pristup
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Hullak - 27. ledna 2007 15:24
Hullak

elister 27. ledna 2007 15:19
jo to vim protoze se neustale objevuji lide kteri jsou sto let za opicema a neumej anglicky me osobne vsechny preklady z anglictiny lozou nanervy

elister - 27. ledna 2007 15:19
elister

Hullak 27. ledna 2007 15:08
dneska uz je treba googl cesky
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Hullak - 27. ledna 2007 15:08
Hullak

Mashiro 27. ledna 2007 15:02
V tom pripade neni schopen se vyrovnat s moderni dobou ktera znalost anglictiny vyzaduje a take nebude schopen si to vubec najit protoze vetsina vyhledavacu je stejne anglicky

Mashiro - 27. ledna 2007 15:02
Mashiro

Hullak 27. ledna 2007 11:46
jo tak to je na youtube docela často ale co když někdo neumí ani anglicky co?

Hullak - 27. ledna 2007 11:46
Hullak

Mashiro 27. ledna 2007 10:34
Jedine titulky zadnej dabing a delal bych je jedine anglicky at sou universalni pro vetsinu uzivatelu.
Kdyz to potom nekdo hleda a je tam "with subtitles" a oni sou treba spanelsky to me docela nastve.

Mashiro - 27. ledna 2007 10:34
Mashiro

Lol tak sem se dozvěděl že na Jetixu ( televizní stanice na kabelu, sem tam se tam objeví něco zajímavý ale všechno se opakuje pořád a pořád dokola :D ) No tak na Jetixu se prej bude vysílat Naruto :D To bude správná úchylárna zvláště s tradičně pohnojeným českým dabingem :D

No ať sem hodím téma k diskuzi. Myslíte si že by se mělo a anime dabovat ať už do angličtiny nebo do češtiny. Nebo stačí tytulky? ( nejlépe v rodném jazyce aby se tomu rozumělo)

elister - 23. ledna 2007 20:27
elister

a ten potrefenej taky =D

Aisha Sivinska - 23. ledna 2007 20:23
Aisha Sivinska

hetion 23. ledna 2007 19:48
:D trefenej králík se vždycky ozve XD
...řekl Bůh

hetion - 23. ledna 2007 19:48
hetion

Aisha Sivinska 23. ledna 2007 06:51
myslis mna? :)

Aisha Sivinska - 23. ledna 2007 06:51
Aisha Sivinska

no moc ne ale jeden by se našel
...řekl Bůh

Hullak - 22. ledna 2007 18:52
Hullak

Aisha Sivinska 22. ledna 2007 18:36
Ale moc jic neni :D

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 150 151 152 153 154 155 156 ... 158 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)