Naruto (104 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 ... 131 ⇒|

Ketasek - 9. srpna 2008 12:51
Ketasek

Sasuke je hipík..Ten jeho novej sharingan!^^

Kotel - 7. srpna 2008 10:51
Kotel

Kotel 2. srpna 2008 13:58
Pepča 2. srpna 2008 15:24
Kotel 2. srpna 2008 18:22

aha, tak asi žádné genjutsu, ani žádné kawarimi....možná se podle, snad "věrohodných", spoilerů začíná svítat na lepší časy;)....
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Sezil - 6. srpna 2008 12:08
Sezil

Kotel 5. srpna 2008 11:37
Mozna si listicka bude chtit vzit od Sory co ji patri a tak se bude snazit odolat tomu potlaceni aby mela sanci vysat ze Sory svou chakru...
Cause your breathing doesn't mean you're alive... Já jsem Sezil Orul! A já jsem Cor Na! A já to celé vymyslela!(Licee)

Kotel - 5. srpna 2008 11:37
Kotel

Pepča 5. srpna 2008 11:31

v ukázce co bude příště Yamato zkouší na Naruta tu svojí techniku, jak ho bací po zádech a vynoří se ty dřevěné monstra ze země a pak řekne: "Reaguje to jinak než normálně", "Sakra, co se děje", "Nemůžu uvěřit, že na něj moje technika vůbec nezabírá", já to beru tak, že aj Naruto, se mu na to už vyprd;)....

Pepča - 5. srpna 2008 11:31
Pepča

Kotel 5. srpna 2008 11:24

Nebude fungovat na Soru, protože on nemá náhrdelník .-) Ne, že by ho naruto neměl xD
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody...

Kotel - 5. srpna 2008 11:24
Kotel

Pepča 5. srpna 2008 10:52

tak mýlka, má ho, jen mě zarazilo, že na něj nebude ta technika Yamata fungovat, bo jsem meslel, že jej právě nemá, ale má....takže z toho vyplývá= filler;)....

Pepča - 5. srpna 2008 10:52
Pepča

Kotel 5. srpna 2008 10:46

Eeeh...on ho neztratil? xD

Kotel - 5. srpna 2008 10:46
Kotel

Mack 4. srpna 2008 11:47

aha, takže ještě dva, příště tam hodí zase nějaké kecy, tentokráte se bude Naruto měnit celý díl a tím to skončí....trochu mě tedy zajímá jak pak zpacifikují Naruta, když je na něj teď Yamata krátkej.....a s tím souvisí moje otázka, kdy Naruto ztratil ten přívěšek Prvního??, anime dlouho flákám, tak se mi to nějak nevybavuje;)....

Mack - 4. srpna 2008 11:47
Mack

jj, prej fillery maj končit dílem 71:)
Would it help?

Kotel - 4. srpna 2008 11:18
Kotel

takže věděl jsem, že Kyuubi je hodně populární, ale že nám musí jednoho ve fillerech přidat a doslova až vyrobit z poletující chakrové omáčky je trochu moc;)....navíc ta ženská s těmi vlasy, nebo by se možná hodilo říct vlasy a ta "seschlá" ženská, to taky bylo hodně přitažené za vlasy, ale naštěstí je po ní, jakožto i doufám, že brzy i po fillerech, zřejmě jeden, či dva díly a snad konečně anime linie najede na tu správnou kolej;)....

Kotel - 2. srpna 2008 18:22
Kotel

Pepča 2. srpna 2008 15:24

náhrada, no nevím, to by bylo moc snadné, to by tomu osmiocasému pak mohl udělat každý, i když Sasuke je hodně rychlý, tak to bude určitě jedno z těch dvou, nebo nějaké tajné překvapení;)....

Pepča - 2. srpna 2008 15:24
Pepča

Kotel 2. srpna 2008 13:58

Kawarimi?

Kotel - 2. srpna 2008 13:58
Kotel

!!pro někoho možná spoiler!!
jedním slovem: genjutsu, to bude na pořadu v příštím díle mangy, bo jak jinak by asi Sasuke rozchodil to několikeré probodání od osmiocasého, sice se mi ten jeho výraz s otazníky a vykřičníky!!?? líbil, ale něco mi říká, že Sasuke musí vyhrát vždy!!;)....

Mr.Frost - 1. srpna 2008 20:43
Mr.Frost

Pepča 1. srpna 2008 15:31
njn veď dobre sorry len som si to nemohol odpustiť...ehh.....ale fajn diskuzia
"Tak to teda nie, my pôjdeme do tankov a zrovnáme Budapešť!" J.Slota

Pepča - 1. srpna 2008 15:31
Pepča

Mr.Frost 30. července 2008 17:11

Taky kdyby jsi se podíval kdy jsem to naposledy obměňoval tak to bylo tak před...půl rokem? Prostě hafo dlouho zpátky, jsem línej to předělávat pokaždý když se Kishi rozhodne, že to bude jinak oO

Mr.Frost - 30. července 2008 17:11
Mr.Frost

Chcem dodať aj keď nič proti tomu kto tuto diskusiu vytvoril a dal popisi postav že dosť malo ich popisuješ a niekedy to nieje presne. Fakt sa za to ospravedlnujem ale nemohol som si to odpustiť
"Tak to teda nie, my pôjdeme do tankov a zrovnáme Budapešť!" J.Slota

Kotel - 29. července 2008 11:48
Kotel

Mack 26. července 2008 10:43

řekl bych, že to vyřídila jako pravá dáma v rukavičkách;)....

Pepča 26. července 2008 11:55
stáhl již dávno, rpoklikal, ale neviděl souvisle celý děj, boje taky nic moc, ale líbil se mi Lee, ten to tam alespoň zachraňoval;)....

Pepča 26. července 2008 20:01
Mack 26. července 2008 22:55
opravdu, Japonci si to umí pohlídat, takže "pravděpodobně" asi až v dubnu!!;....

Mack - 26. července 2008 22:55
Mack

Mno na konoze psali, že první shipuuden film si ohlídali taky, tak uvidíme...
Would it help?

Pepča - 26. července 2008 20:01
Pepča

Mack 26. července 2008 17:01

To přijde, v září to máš na torrentech i s dabingem :-)

Mack - 26. července 2008 17:01
Mack

Pepča 26. července 2008 16:29
JJ, jen to nějak nebylo jasný z tvého příspěvku, že mluvíš o shipuudenu. Samo, že viděli, a v srpnu bude druhej:) Ovšem jen v Japonsku:)
Would it help?

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)