Naruto (105 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 131 ⇒|

Pepča - 26. července 2008 16:29
Pepča

Mack 26. července 2008 13:33

Shippuuden film je jen jeden ^^
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody...

Mack - 26. července 2008 13:33
Mack

Pepča 26. července 2008 11:55
film?? A který?? Jsou čtyři:D
Would it help?

Miranda - 26. července 2008 11:57
Miranda

Pepča 26. července 2008 11:55
Mě se filmy všeobecně od anime nelíběj.
Vždycky to zmršej, úplně pomotaj grafiku a já jsem z toho pak úplně O.o

Ale joo, nástěnka je kchůl, ale když jí už vidíš po desátý :P
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Pepča - 26. července 2008 11:55
Pepča

Btw viděli jste už film? :-) Včera jsem si ho dososal a hned shlédl a myslím, že graficky to bylo moc pěkně udělaný, ale jináč nic moc ^^ Jak tomu ostatně bylo dycky u filmů ^^

Mack - 26. července 2008 10:43
Mack

Tak co říkáte na noý díl shipuudenu, Sakura byla myslím hrubá!!!:D
Would it help?

Kotel - 26. července 2008 00:19
Kotel

Pepča 25. července 2008 22:20

taky si říkám, jaká to opovážlivost!!, ale na druhou stranu, když se ozvali jiní, tak i já si musím postěžovat na obsáhlost nástěnky;)....
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Pepča - 25. července 2008 22:20
Pepča

Miranda 25. července 2008 11:44

Ty si dovoluješ kritizovat mojí nástěnku? oO
:-D

Mack - 25. července 2008 14:47
Mack

Sezil 25. července 2008 08:45

Nojooonooo, nečteš Mangu...
Dnešní spoiler: Co říkáte Na Sage techniku, viděl bych to, že Naruto se svou větrnou chakrou se naučí získávat sílu z větru a stim vyrukuje na Peina...
Would it help?

Miranda - 25. července 2008 11:44
Miranda

Už mě leze krkem ta spousta obrázků, kterou musím vždycky projet... :P

No nic..

Současný Naruto mě připadá takový zmateční, ale asi to bude zase nějaké to divné ticho před velkou bouří tak dvaceti dílů bojů a dojemného umírání některé z postav..
(zase si popláčeme ^^ )
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Sezil - 25. července 2008 08:45
Sezil

Kotel 24. července 2008 10:59
aha omlouvam se necetl jsem vsechno podle poslednich prispevku jsem odvodil neco takoveho...

Mack 24. července 2008 16:52
nevim kdo je osmiocasy :-(
cetl jsem kousek pod tim: další scharingan, Gaara měl smůlu, že schytal právě Deidaru a Sasori měl taky smůlu, že chytl svou babku se Sakurou...podle toho jsem spatne usoudil co jste zrovna videli...

Pepča 24. července 2008 19:26
Ja jsem zvyklej na hlavicky co se vejdou i s obrazkama na jednu stranku v prohlizeci tak musim prevyknout...

A stahujete nebo kupujete nebo koukate na netu online?
Cause your breathing doesn't mean you're alive... Já jsem Sezil Orul! A já jsem Cor Na! A já to celé vymyslela!(Licee)

Pepča - 24. července 2008 19:26
Pepča

Sezil 24. července 2008 10:27

Já tam mám akorát udělaný nějaký základní info u každýho z Akatsuki, nechce se mi tam všude psát KIA

Mack - 24. července 2008 16:52
Mack

Loutkáři?? Příspěvek pod tebou zmiňuje fight Sasuke vs. osmiocasý a ty tu něco o loutkách z shippundenu??
Would it help?

Kotel - 24. července 2008 10:59
Kotel

to bychom tedy byli fakt hodně pozadu, to zas ne, jen nostalgicky vzpomínáme a něco rozebíráme....jinak tady asi každý s netrpělivostí čeká, kdy vyjde nová manga;)....

Sezil - 24. července 2008 10:27
Sezil

Hmm tady to je nejake neaktualni co tak koukam... :-D to jste az ted videli boj Sakury s tim loutkarem?... lol... a to stahujete kompletni dily nebo koukate na netu online? :-)
PS: Moc hezke obrazky v hlavicce ale je ponekud moc velka nebo ne? :-D
Cause your breathing doesn't mean you're alive... Já jsem Sezil Orul! A já jsem Cor Na! A já to celé vymyslela!(Licee)

Kotel - 14. července 2008 20:22
Kotel

Mack 14. července 2008 20:09

ale vadí mu světlo ne??, to se jeví jako docela nevýhoda při souboji, na níž určitě příjde Sasuke během počátečního oťukávání, ale ten týpek vážně mrazí už od pohledu....

Mack - 14. července 2008 20:09
Mack

Ale Těším se na bitku Sasuke vs. osmiocasý, ten týpek vypadá jako bijec.
Would it help?

Kotel - 14. července 2008 20:00
Kotel

Mack 14. července 2008 17:16

ad2.) taky si myslím, ale podle mě ho spíše hodně zdokonaloval v přivolávacích technikách a v kontrole liščí chakry, nevím jak to je s nějakým jutsu, když Naruto třeba teprve nedávno zjistil jakou má podstatu....

ad3.) ne to snad ne, jen ne nějaký další scharingan, to by už je Itachi rotzdával jak na běžícím páse, spíše něco aby odolal tomu od Sasukeho....

Kotel - 14. července 2008 19:55
Kotel

Pepča 14. července 2008 14:34

ad2.) jak znéme Sasukeho, tak v nejkratším možném termínu, Kishi udělá pár tahů a je hotovo....

ad3.) no Gaara měl smůlu, že schytal právě Deidaru, což určitě nebyla náhoda, neboť Deidara byl na tu práci asi nejvhodnější kandidát se svým stylem boje....Sasori měl taky smůlu, že chytl svou babku se Sakurou....

Kotel - 14. července 2008 19:47
Kotel

Mack 11. července 2008 11:40

mě právě spíše štve, že to jsou fillery a tam si vytvoří "týpky" takové síly, že původní postavy vedle nich vypadají, jako kdyby čerstvě vystudovali akademi a z Konohy dělají opravdovou vésku, se kterou si může pohrát každý a navíc ten Sora a celý děj toho filleru je taky nic moc a jak si Naruto nechá zabodat pár shurikenů do zad, tak už je na mě moc....

Pepča - 14. července 2008 18:26
Pepča

Mack 14. července 2008 17:16

Tak jasný, to jsem se jen upís, to ignoruj o tom sedmiocasým .) každej se může přepsat ^^ A spoilerům bych nevěřil, Kishi rád drtí spoilery .-)

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)